-
Ο Σαρκό έχει Vel Satis
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Εγώ τα δικά μου τα έχω καραπροδώσει.+1
κάποτε, για μένα τα μόνα που άξιζαν, ήταν τα γιαπωνέζικα.
όταν έφτασε λοιπόν η ώρα να πάρω το πρώτο μου αμάξι, πήρα το...Saxo!σε όλο αυτό το διάστημα, έβριζα τα vag. έτσι, πούλησα το saxάκι και πήρα Leon!
αμερικάνικο μου έμεινε τωρα....
-
Για κανενα.Αν φτασω καποια στιγμη να εχω στην κατοχη μου ΟΛΗ τη συλλογη της Αλφα ρομεο ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΩ να αλλαξω στρατοπεδο.Αλλα δεν θα το κανω.
-
ενα...και μονο ενα..οποιασδηποτε χρονολογιας..
Porsche 911 4S Targa... εεεεερωταααας!!! -
με πολλα αυτοκολλητα στο πισω μερος απο διαφορες χωρες στις οποιες θα εκανα εκδρομη με το λαντα
γιατι ολοι κρυβουμε εναν καγκουρα μεσα μας
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Δεν ανήκω ούτε σε στρατόπεδα ούτε σε οπαδικές λογικές γενικά. Όλα σίδερα είναι. Τη δουλειά μου να κάνω.To αυτο.... Τα στρατοπεδα ειναι μλκιες... σημερα βγαζει ο Χ ενα καλο μοντελο, αυριο ο Υ.... Τουλαχιστον και γω πιστευω στην ορθολογικη αγορα και οχι σε σημαιες και π@παριες...
-
Με πισωκίνητη 159.
Την αγοράζω χθες...
-
Χαλαρα οτιδηποτε καλυπτει της αναγκες που και τις απαιτησεις μου.....λεφτα δεν μου δινει κανεις αντιθετα εγω τους δινω....
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Με πισωκίνητη 159.Την αγοράζω χθες...
εγω ενα austin allegro πιο καινουργιο, πιο ομορφο, καλυτερα μελετημενο με καλυτερο σασι, κινητηρα, φρενα, αναρτηση κλπ, με κορυφαια ενεργητικη και παθητικη ασφαλεια, κορυφαια αισθηση σε ολα τα επιπεδα οπως και κορυφαιες επιδοσεις, εγγυηση 10 χρονια και χαμηλη καταναλωση
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Δηλώνω φανατικός της γαλλικής σχολής!
Γαλλικό κράτημα
Γαλλική άνεση
Γαλλική εργονομία
Γαλλική αξιοπιστία
Γαλλικοί τριγμοίΕπειδή όμως μιλάμε προφανώς για γήινα αυτοκίνητα (οπότε εξαιρούμε προφανώς και κάαι Εβο και σια), να αλλάξω στρατόπεδο θα με έκαναν άνετα ένα Landcruiser μτχ πετρέλαιο και μια 159 1.9ΤΒ
Καινούριο μοντέλο??
Πάντως εγώ την Alfa θα την άλλαζα μόνο για μια 6cyl ΒΜW (335 ή Z4) και τίποτα άλλο. Γενικά δεν θα αγόραζα τίποτα εκτός από Alfa, Fiat, BMW, Range Rover...αφήνω εκτός φυσικά Maserati και Ferrari...
Γράψε λάθος!
159 1,75 εννοούσα... -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Γιατί να την βγάλει?
Γιατί πλέον δεν υπάρχουν Βελγικά αυτοκίνητα. Αμα είναι να βάλουμε και την Ολλανδική για παράδειγμα
Τωρα θα βγουνε σε λιγο...Το Α1 στις Βρυξελλες θα παραγεται.
Και η Ολλανδικη γιατι οχι? Βγαζει τα Donkenvoort που μοιαζουν και θυμιζουν τα Super Seven (Lotus/Caterham). -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ο Σαρκό έχει Vel Satisείπα θέλω να μοιάσω.... δεν μπορώ να γίνω εκτός και αν βρεθώ σε κανένα κρεβάτι του Προκρούστη.
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Γιατί να την βγάλει?
Γιατί πλέον δεν υπάρχουν Βελγικά αυτοκίνητα. Αμα είναι να βάλουμε και την Ολλανδική για παράδειγμα
Τωρα θα βγουνε σε λιγο...Το Α1 στις Βρυξελλες θα παραγεται.
Και η Ολλανδικη γιατι οχι? Βγαζει τα Donkenvoort που μοιαζουν και θυμιζουν τα Super Seven (Lotus/Caterham).Το εργοστάσιο στο Βέλγιο δεν είναι καινούριο.
Χρόνια τώρα φτιάχνει VW και SEAT.Επίσης με τη λογική αυτή θα έπρεπε να μπουν εργοστάσια όπου γης...
Εδώ λείπουν Ισπανία, Τσεχία, Ρουμανία, Πολωνία, Σερβία και λοιπές δυνάμεις. -
κάποιοι αδυνατούν μάλλον να καταλάβουν το νόημα του τοπικού.
Να το κάνω λιανά:
Το ντάτσουν είναι καλύτερο απ τον σκαραβαίο, αλλά πάρα πολύ δεν θα το επέλεγαν, γιατί γουστάρουν την πόρσε.άρα λοιπόν το ντάτσουν δεν είναι τέτοιο αμάξι.
το NSX κάποιους τους είχε κάνει να πουν δε θα έπαιρναν φεράρι.
είναι τέτοιο αμάξι.
τυχαία παραδείγματα.
-
Αν μιλάς και για μένα,
τότε θα σου πω να προσθέσεις και την Ισπανία γιατί και κει έχουν κάτι βιοτεχνίες 'υπεραυτοκινήτων' . -
Ο χρήστης provocatoras έγραψε:
Αν μιλάς και για μένα,
τότε θα σου πω να προσθέσεις και την Ισπανία γιατί και κει έχουν κάτι βιοτεχνίες 'υπεραυτοκινήτων' .μα δεν έχει σχέση αυτό που λέω με σένα
προφανως και υπάρχουν κι άλλες χώρες, δεν είναι αυτό το θέμα, όποια θές αναφέρειςαπλά πες και τί θα άφηνες πίσω για χάρη του
-
Α εγώ δεν κολλάω σε τίποτε!
Ούτε σχολές, ούτε απωθημένα, ούτε, ούτε...
Δεν αξίζει τον κόπο, όλα σίδερα είναι φτιαγμένα από ανθρώπους για ανθρώπους.
Ό,τι με συμφέρει , με βολεύει και μου αρέσει καλύτερα κάθε φορά, ανεξάρτητα από μάρκες.
Σήμερα είναι το ένα μοντέλο και η μία μάρκα, αύριο το άλλο...
Και οι προτιμήσεις αλλάζουν ανάλογα με τις ανάγκες, τα λεφτά και την ηλικία.
Όπως είπαν και οι προηγούμενοι δηλαδή... -
Ισως να χρειάζεται μια διευκρίνηση για τα 'αυτοκινηστικά πιστεύω'. Γιατί φαντάζομαι τις αρχές και τα πιστεύω τους λίγοι θα τα παραβίαζαν για ένα αυτοκίνητο (πχ. για να μην πω 'θα σκότωνες ?' που είναι βαρύ, να πω 'θα απατούσες τη γυναίκα σου αν το βραβείο ήταν μια Ferrari ?' ), αλλά ίσως κάτι σαν 'εμένα μου αρέσουν τα άνετα και ευρύχωρα αυτοκίνητα αλλά για μία Porsche δε θα μ' ένοιαζε'.
Ε ?
-
Άν άλλαζα χώρα θα πήγαινα μάλλον κατά γαλλία μεριά , 106 xsi , rallye , gti .
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ισως να χρειάζεται μια διευκρίνηση για τα 'αυτοκινηστικά πιστεύω'. Γιατί φαντάζομαι τις αρχές και τα πιστεύω τους λίγοι θα τα παραβίαζαν για ένα αυτοκίνητο (πχ. για να μην πω 'θα σκότωνες ?' που είναι βαρύ, να πω 'θα απατούσες τη γυναίκα σου αν το βραβείο ήταν μια Ferrari ?' ), αλλά ίσως κάτι σαν 'εμένα μου αρέσουν τα άνετα και ευρύχωρα αυτοκίνητα αλλά για μία Porsche δε θα μ' ένοιαζε'.Ε ?
Εμ και συ τώρα βάζεις δύσκολα :
από τη μία να διαλέξω 'Ferrari + ξεπέτα΄,
και από την άλλη niente + ησυχία-τάξη-ασφάλεια...
Για ποιό αυτοκίνητο θα προδίδατε τα πιστεύω σας