-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Προς τη μαλακία. Σόρυ κιόλας+1
-
@GB
Ειπωθηκε οτι ο Νικος 'φωναξε' και ηρθα για υποστηριξη...
Καμμια σχεση. Δεν εχει αναγκη για κατι τετοιο ετσι κι αλλιως.
Τοποθετηθηκα απλα για την διαφορετικη αντιληψη σε Μ3 - 159
που εχει ο Pai Mei με τον Νικο, συμφωνοντας απλα με τις θεσεις του Νικου, και εξηγωντας
παρακατω το γιατι. Η προσεγγιση ειναι καθαρα σε επιπεδο marketing και υπαρκτου
ανταγωνισμου. Αν και off topic η ολη κουβεντα, δεν καταλαβαινω γιατι ειναι τοσο δυσκολο
να αποδεχτουν καποιοι οτι η 159 και η Μ3 (E92 sedan, εγω τουλαχιστον σε αυτη αναφερομαι), δεν απευθυνονται στο ιδιο κοινο, ουτε ΚΑΝ, κατα προσεγγιση λογω διαφορετικης τιμης αποκτησης.
Ειναι σαν να ειχαμε πχ μια 159 GTA Q4 V6 Biturbo 400ps και να λεγαμε οτι απευθυνεται σε παρομοιο κοινο -κατα προσεγγιση- με την Sport μπερλινα 325i που εχει κοφτερο τιμονι, καταπληκτικο κρατημα και θεσπεσιο ηχο... -
Παντως εδω μεσα πανω κατω ξερουμε ποιοι ειναι οι φανατικοι. Και ειναι υποστηρικτες οχι μιας συγκεκριμενης χωρας.. Αλλοι ειναι καργα γερμανια αλλοι καργα ιταλια αλλοι καργα ιαπωνια και παει λεγοντας.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
O theoM5 πάντως αγόρασε μια 159 1750 αν δεν κάνω λάθος, αυτός σε ποιό κοινό ανήκει?
Για οικογενειακό τη πήρε, οικογενειάρχης είναι ο άνθρωπος αλλά ψάχνει να τη πουλήσει να σε ενημερώσω.
Επίσης έχει ακόμα την Μ5 και πήρε και μια Exige
Να τα χαίρεται ο άνθρωπος.
Ωστόσο διάβασε παρακάτω τι λέει ο ίδιος, στο alfistiΓνωριμία
Σχεδόν 5 χρόνια μετά αφότου πρωτοεγγράφηκα στο Alfisti forum, και ήρθε ο καιρός να ξανασυστηθώ ως... ολοκληρωμένος petrolhead πλέον!
Με λένε Τέο, πολλοί με γνωρίζουν από το Lotus Elise 111R που είχα παλιότερα, το lotusclub.gr, το BMW M5 E60 που ακόμα έχω, αλλά πλέον ευελπιστώ να σας κάνω ξανά παρέα, μιας και στην scuderia μου μια....
Nero Carbonio 159 TBi Ti Pack!
Μια από τις καλύτερες μέρες της αυτοκινηστικής ζωής μου, μιας και ο διακαής πόθος να πάρω κάποια 159 ή Brera έγινε πλέον πραγματικότητα!
Ελπίζω να σας γνωρίσω από κοντά σύντομα, και να δω και πάλι κάποιους παλιούς καλούς γνωστούς
Πως έγινε alfisti
Ήμουν ανέκαθεν Ιταλόφιλος έχοντας περάσει πολλά Ιταλικά αμάξια από τα χέρια μου αλλά ποτέ μέχρι τώρα δεν είχα καταφέρει (αξιωθεί; ) να έχω κάποια Άλφα!
Το πρόβλημα αυτό όμως λύθηκε!
Άπαξ και βλέπεις πως κυκλοφορούν αυτοκίνητα στο δρόμο με την ομορφιά της 159 και της Brera αλλά και πολλών άλλων παλιότερων Άλφα, απλά δεν υπάρχει περίπτωση να μην υποκύψεις στα θέλγητρά της.
Και ας είχαν (έχουν; ) κάποια τερτίπια! Απλά κάνουν την συμβίωση ακόμα πιο ενδιαφέρουσα από το να έχεις ένα μουντό... VW!
Hasta la vista Alfisti
Για τους Anti-Alfisti
Το μόνο που αρκεί να πείτε στους και καλά αντι-αλφίστες είναι πως πούλησα το BMW M5 E60 για τα μάτια και τα κάλλη μιας... 159 TBi Ti Pack!
Επειδή η ζωή είναι μικρή και δεν αξίζει να την αναλώνεις με ένα αμάξι ή μια μάρκα (εδώ καλά καλά τις γυναίκες μας χωρίζουμε, τ'αμάξια δεν θ'αλλάξουμε; ), ήγγικεν ο καιρός να λατρέψω ένα από τα ομορφότερα και αξιολογότερα οικογενειακά αυτοκίνητα της κατηγορίας!
Κι ας αφήνω πίσω μου 570 άλογα (ναι.. 570!), πίσω κίνηση, και το ικανότερο, γρηγορότερο και πιο στημένο οικογενειακό αυτοκίνητο του ηλιακού μας συστήματος!**
Τα χρόνια που έζησα μαζί του ήταν υπέροχα, αλλά με περιμένουν ακόμα πιο όμορφα με την νέα μου Άλφα!**Συγγνώμη για την γενίκευση, αλλά απ'ότι γνωρίζω το ηλιακό μας σύστημα ΔΕΝ κατοικείται, οπότε και μου επιτρέπεται μια τόοοσο μεγάλη γενίκευση!
Ό,τι ήταν να μου δώσει η Μ5 μου το έδωσε και με το παραπάνω!
Ούτε τα λεφτά είναι ο λόγος, ούτε τίποτα άλλο αρνητικό, παρά μόνο η αναζήτηση νέων εμπειριών πίσω από νέα τιμόνια!Τί κι αν έχουν μερικά pony λιγότερα από το προηγούμενό μου αμάξι; Κάνει την TBi λιγότερο καλή απ'όσο είναι; Όχι το αντίθετο! Οι εμπειρίες που έχω ζήσει πίσω από το τιμόνι της Μ5 και των Lotus, μ'έκαναν να αποφασίσω αυτή την αγορά έναντι οποιουδήποτε άλλου πολυτελούς κουβά της Στουτγκάρδης και του γκρουπ του Ινγκολσταντ!
Όσο για προσωπικό αμάξι-φιξάκι-ξεκ@λωτήρι...η φρουτο-'λύση' έχει δοθεί από καιρού και είναι ante portas....
To κατεστημένο έχει να κάνει με την ματαιοδοξία που μας αναπτύσσεται από μικρούς για το ποιος θα έχει την μεγαλύτερη και δυνατότερη μπουλντόζα στην αμμοδόχο!
Μιας και λοιπόν δεν διέπομαι από τέτοια συμπλέγματα, προτιμώ να χαίρομαι τις επιλογές μου, να μοιράζομαι τις χαρές με τους φίλους μου, και τα υπόλοιπα τα αφήνω κέρασμα σε όσους θέλουν να προβάλλουν τα ελλείματά τους δια μέσου κάποιου και καλά αυτοκινήτου κύρους. Έχω γνωρίσει πολλούς από δαύτους που προκειμένου να έχουν ένα δήθεν καλό αμάξι, δεν το κυκλοφορούσαν καν, αλλά 'συγγνώμη... δεν θα πάρω' που λέει και το ρητό!btw όμως, το ίδιο θα κάνω και σε οποιαδήποτε ανύποπτη στιγμή που θα έρθει για μένα το πλήρωμα του χρόνου ΚΑΙ για την Άλφα μου! Ουδείς, και ουδεμία στην προκειμένη, αναντικατάστατη! Εύχομαι μόνο μέχρι τότε να μην έχω πάθει Μad Cow Disease (Denny Crane!) και πάω να πάρω κανα VAG-ελάκη και πέσει ο ουρανός να μας πλακώσει!
Θου Κύριε!Καθε πράγμα στον καιρό του, και η Αλφα τον Αύγουστο!
Άλλωστε δεν στεναχωριέμαι και πολύ για το Μ5, μιας και το αντικαθιστώ με το ντουέττο μια Αλφα 159 ΤBi και μιας Exige Cup 260!
Επομένως η αδρεναλίνη θα συνεχίζει να ρέει άφθονη αγαπητέ!REVIEW
Μιας και την οδήγησα κι εγώ τις προάλλες και την περιμένω πλέον την επόμενη εβδομάδα , να σας περιγράψω κι εγώ την σύντομη εμπειρία μου μέχρι στιγμής από την 1.75TBi...
- Ροπή τύπου Ντήζελ! Στην πρώτη η πίεση του τούρμπο είναι ελαφρά χαμηλότερη (για προφανείς λόγους), και το μοτέρ έχει γκάζι από ουσιαστικά 0 στροφές. Ακόμα κι όταν τσουλητά έβαλα 3η και έριξα τις στροφές, το μοτέρ ανταποκρίθηκε αυτόματα λες κι έκανε εκείνη τη στιγμή ένα recalibration και ανέβασε στροφές άνετα και χωρίς να αντισταθεί παρά την 3η ταχύτητα και τις στροφές σχεδόν στον ρελαντί (1.500σαλ) Scavenging rulez!
Ανεβάζοντας 4η, έχεις την αίσθηση σαν να ανεβάζει ταχύτητα ένα AirBus κατά την πτήση! Ομαλά, αλλά μ'ένα ευχάριστο και ακαριαίο 'φούσκωμα' που σε εκπλήσσει ευχάριστα! Με την 5η και 6η ταχύτητα και δεν ασχολήθηκα και δεν είχα το χώρο και το χρόνο να το κάνω!
All in all, το μοτέρ μου έδωσε μεγάλη ικανοποίηση για τα κυβικά που είναι και επ'ουδενί δεν μου έδωσε να καταλάβω πως είναι μόλις 1750cc.
Εκεί που το δείχνει όμως είναι όταν αρχίσεις να ψάχνεις το άνω εύρος των στροφών, όπου και πλέον έχοντας δώσει τα πάντα στα μεσο-χαμηλά , το φάσμα των 5.500-6.000σαλ δείχνουν να μην είναι το αγαπημένο λημέρι του κινητήρα.
Ίσως να γίνει με ΦΠΕ & ίσως άλλο 'ναυτίλο'!
Οψόμεθα!-
Τιμόνι καλό, παρά το γεγονός πως νιώθεις να κουμαντάρεις ένα μπροστόβαρο αμάξι! Μην ξεχνάται πως προέρχομαι από την χώρα της πίσω κίνησης (βλ. Μ5 & Lotus) οπότε εμένα μου φάνηκε κάπως ξένο για αρχή!
-
Φρένα πολύ καλά! Περιμένω να δω πόσο καλύτερα είναι του Ti Pack με τις 19αρες που φοράει το δικό μου, αλλά με τις 17αρες το φρένο ήταν πολύ αποδοτικό! Το γεγονός ότι στην ελληνική άσφαλτο μπήκε λίγο νωρίτερα απ'ότι περίμενα το ABS, δεν με πτόησε καθώς οι δρόμοι μας δεν φημίζονται για το κράτημά τους, ιδίως με τέτοιες ζέστες!
Για heel'n'toe δεν μιλάω, γιατί αφενός μεν δεν είναι το αμάξι για τέτοια, αλλά και να ήταν το φρένο πιάνει λίγο πιο κάτω απ'όσο θα έπρεπε για να έχεις σωστή εφαρμογή της τεχνικής στο κατέβασμα!
-
Ανάρτηση! Ικανοποιητικότατη για οικογενειακό! Χωρίς να δείχνει μαλακή, δεν είναι σφιχτή! Αυτό που θα ήθελες από ένα family car με το εξτραδάκι του λίγο πιο ελεγχόμενου body roll. Φαντάζομαι πως με την ανάρτηση του Ti Pack τα πράγματα θα είναι ακόμα καλύτερα....
-
Μετάδοση! Το Q2 δείχνει να κάνει δουλειά χωρίς όμως να είχα την δυνατότητα να το αξιολογήσω καλύτερα. Στα πλαίσια της σύντομης δοκιμής μου φάνηκε πάντως πως ΔΕΝ έδινε την αντίστοιχη αίσθηση ενός Torsen... Μένει να το επιβεβαιώσω στην δική μου και να πράξω τα δέοντα!
Ο συμπλέκτης μου φάνηκε ΤΡΟΜΕΡΑ μαλακός και με μπέρδευε λίγο στην αρχή! Όλα καλά όμως μόλις τον συνήθισα!
Τα δε σχόλια που έγραψε σήμερα το Autobild πως τους έσβηνε στο ξεκίνημα με το A/C αναμμένο το βρίσκω τουλάχιστον φαιδρό και εφάμιλλο μόνο μιας λανθάνουσας απόπειρας να βρουν κάτι αρνητικό να καταλογίσουν στην μετάδοση!
Αυτά τα ολίγα κι αν θυμηθώ κάτι επιπλέον στην πορεία της κουβέντας, θα δευτερολογήσω
Ζητώ ταπεινά συγνώμη από τον theoM5 που μετέφερα τα λόγια του ίδιου.
Αν το επιθυμεί ο ίδιος και είναι αντιδεοντολογικό για τους κανόνες του forum να διαγραφούν και ζητώ την επίπληξη μου.... - Ροπή τύπου Ντήζελ! Στην πρώτη η πίεση του τούρμπο είναι ελαφρά χαμηλότερη (για προφανείς λόγους), και το μοτέρ έχει γκάζι από ουσιαστικά 0 στροφές. Ακόμα κι όταν τσουλητά έβαλα 3η και έριξα τις στροφές, το μοτέρ ανταποκρίθηκε αυτόματα λες κι έκανε εκείνη τη στιγμή ένα recalibration και ανέβασε στροφές άνετα και χωρίς να αντισταθεί παρά την 3η ταχύτητα και τις στροφές σχεδόν στον ρελαντί (1.500σαλ) Scavenging rulez!
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Εχει πλάκα να βλέπεις τα ίδια και τα ίδια άτομα να περιφερούν σε διάφορα σχετικά και μη θέματα την επιλογή τους ως την καλύτερη δυνατή χρησιμοποιώντας πάντα τα ίδια επιχειρήματα είτε έχουν σχέση είτε όχι με το θέμα-ερώτημα που τίθεται
Φυσικά θεωρούν οτι δεν είναι κουραστικοί και απλά ως άλλοι teleevangelists πρέπει να μας πείσουν δια της πλύσεως εγκεφάλου για την ορθότητα της επιλογής τους. Να την ασπαστούμε και να τους χειροκροτήσουμε ως μεγάλους γκουρού που μας έβγαλαν από τον δρόμο της απώλειας.
Το να αντιτάξεις επιχειρήματα είναι απλά ανούσιο ακόμα και αν τους πείς οτι είναι
Οπως κάποτε είχε στην υπογραφή του o titsataki
Never argue with an idiot - they'll bring you down to their level then beat you with experience.
Αλλάζω το idiot με
Never argue with fanboys - they'll bring you down to their level then beat you with experience.
Αυτά και τέλος κι από εμένα το λιθαράκι μου σε αυτό το
Υ.Γ1 Εχουν γραφτεί επίκα αστεία πράγματα σε όλες αυτές τις σελίδες. Κρίμα που δεν είδαμε να ανοίγονται και βαρύγδουπα θέματα με τίτλους: αποχωρώ, φεύγω από αυτό το φόρουμ που συμπεριφέρεται ρατστιστικά στους κατόχους Tata, λευτερία στον Γιώργο Μοναστηριώτη κλπ...
Υ.Γ2 Συνεχίστε το οπαδικό σας παραλήρημα, απλά είναι κρίμα να το κάνετε όντας κρυμμένοι πίσω από τον μανδύα του ντε μεκ αντικειμενικου, οχι τπτ άλλο μετά από καμιά 50αρια ποστ -και πολλά λέω- αυτος εξαφανίζεταιΣε ποιον αναφέρεσαι?
Σε πάρα πολλούς...μην το παίρνεις προσωπικά.
Υπενθυμίζω πάντως οτι το θέμα μας είναι το πιο όμορφο μεσαίο και όχι οι καταπιεσμένες μειονότητες στις φαβέλες του φόρουμ -
Ο χρήστης salty έγραψε:
προσανατολισμενο προς τα πού?
γιατι εδω αυτη τη στιγμη ειμαστε τουλαχιστον 3-4 αντιφρονουντες
Συγχώρα με αλλά δεν θα μπω στη διαδικασία να αποδείξω αυτά που - κατ' εμέ αλλά και κατ΄άλλους (βλέπε π.χ. viewtopic.php?p=1740547&sid=12b5f51f0daa92b7baaf771ff7b525bd#p1740547) είναι αυταπόδεικτα. Θα ήμουν άλλωστε κατ' εξακολούθηση εκτός θέματος
Θα πω μόνο πως οι αντιφρονούντες είναι εξ ορισμού μικρή μειοψηφία και μάλιστα καταπιεσμένη / κυνηγημένη κλπκατσε εδω εχουμε μεχρι και βολβακηδες, καποιοι απο τους οποιους και φιλοι μας ειναι και στις συναντησεις τους συνανταμε κτλ
κι εγω ειμαι βαγγελης και αλλοι ειναι ιταλοφιλοι και ο νονος που εφτιαξε το θεμα γαλλοφιλος
δεν καταλαβαινω τι θες να πεις?
ακομα και ο stamfromgreece που λαθος εκανε και εφυγε παντα τα πηγαινε καλα με τους περισσοτερους ( με μενα σιγουρα) και ποτε δεν ειχε προβλημα κανενα μελος του φορουμ μαζι του , μιας και ηταν πολυ αξιοπρεπης ο ανθρωποςυπερβολικος ειναι αν θες και ο νονος ο οποιος δε θα επρεπε να ηταν τοσο αυστηρος μαζι του
απο κει και περα νομιζεις οτι αν ερθουν και αλλοι οπελακηδες εδω θα τους πει κανεις τιποτα?
και να τους πει τι τους νοιαζει?
πολυπολιτισμικο φορουμ ειμαστε εδω μεσα, για αυτο γινεται πολλες φορες χαμος , εχουμε και χαλαρη διαχειριση , ειμαστε και πολλοι και πολυ συχνα γινεται βαβελθες να πεις οτι οι ιταλοι εδω μεσα κυριαρχουν?αυτοι παραπονιουνται οτι κυριαρχει το vag , αλλα στις ψηφοφοριες παντα αυτοι κερδιζουν
τεσπα, φιλε εδω τη πλακα μας και το χαβαλε μας κανουμε, και μιλαμε και για το αγαπημενο μας θεμα τα αυτοκινητα
δεν υπαρχουν ουτε συμφερονται ουτε λομπικλικες αν θες την αποψη μου υπαρχουν, αλλα ποιος χεστηκε?
εγω ειμαι σε αυτο το φορουμ και οχι στο αντιστοιχο εταιρικο μου ή του μοντελου μου (τοσο ενεργα ) γιατι μου αρεσει να ακουω και αλλες γνωμες και στο τελος της μερας ο,τι και να πουμε ολοι φιλοι ειμαστε εδω μεσα και δεν εχουμε τιποτα να χωρισουμε
την καζουρα που γινεται μη τη παιρνεις της μετρητης, οπως εκανε ο stam ο οποιος μας ξερει κιολας
εδω μεσα θα ακουσεις και αποψεις που δε σου αρεσουν και πολυ συχνα θα ακουσεις να βριζουν το αυτοκινητο σου και τις επιλογες σου -
Busso...πριν ~3 εβδομάδες ήμουν στο γκαράζ του...η Μ5 είναι ακόμα εκεί, δεν έχει πουληθεί και την 159 σκέφτεται να τη πουλήσει.
Εξακολουθείς όμως να μη καταλαβαίνεις το θέμα μας και τη συζήτηση. Ο Τέο έχει άλλα 2 αυτοκίνητα...πρόσφατα πήρε και ένα Exige...λες να είναι στην ίδια κατηγορία του 'μέσου' οικογενειάρχη που συζητάμε?
Ααα...σχετικά με την Μ5 (αν δε με πιστεύεις δηλαδή ότι δεν την έχει πουλήσει ακόμα), στο προηγούμενο Evo την έχει κόντρα με την Ε και το RS6 και πιο μετά γράφει και για την Exige του.
Και εν πάση περιπτώσει μιλάς για Μ5...όχι για Μ3 Ε46 που αναφέρθηκε πριν.
-
ρε μην ασχολειστε τι εχει ο ανθρωπος στο γκαραζ του.
σε λιγο θα μπειτε και μες τα σπιτια μας για να αποδειξετε οτι εχετε δικιο. -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
:slap:ρε μην ασχολειστε τι εχει ο ανθρωπος στο γκαραζ του.
σε λιγο θα μπειτε και μες τα σπιτια μας για να αποδειξετε οτι εχετε δικιο.ο Μεγαλος Αδερφος ειναι εδω
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
προσανατολισμενο προς τα πού?
γιατι εδω αυτη τη στιγμη ειμαστε τουλαχιστον 3-4 αντιφρονουντες
Συγχώρα με αλλά δεν θα μπω στη διαδικασία να αποδείξω αυτά που - κατ' εμέ αλλά και κατ΄άλλους (βλέπε π.χ. viewtopic.php?p=1740547&sid=12b5f51f0daa92b7baaf771ff7b525bd#p1740547) είναι αυταπόδεικτα. Θα ήμουν άλλωστε κατ' εξακολούθηση εκτός θέματος
Θα πω μόνο πως οι αντιφρονούντες είναι εξ ορισμού μικρή μειοψηφία και μάλιστα καταπιεσμένη / κυνηγημένη κλπκατσε εδω εχουμε μεχρι και βολβακηδες, καποιοι απο τους οποιους και φιλοι μας ειναι και στις συναντησεις τους συνανταμε κτλ
κι εγω ειμαι βαγγελης και αλλοι ειναι ιταλοφιλοι και ο νονος που εφτιαξε το θεμα γαλλοφιλος
δεν καταλαβαινω τι θες να πεις?
ακομα και ο stamfromgreece που λαθος εκανε και εφυγε παντα τα πηγαινε καλα με τους περισσοτερους ( με μενα σιγουρα) και ποτε δεν ειχε προβλημα κανενα μελος του φορουμ μαζι του , μιας και ηταν πολυ αξιοπρεπης ο ανθρωποςυπερβολικος ειναι αν θες και ο νονος ο οποιος δε θα επρεπε να ηταν τοσο αυστηρος μαζι του
απο κει και περα νομιζεις οτι αν ερθουν και αλλοι οπελακηδες εδω θα τους πει κανεις τιποτα?
και να τους πει τι τους νοιαζει?
πολυπολιτισμικο φορουμ ειμαστε εδω μεσα, για αυτο γινεται πολλες φορες χαμος , εχουμε και χαλαρη διαχειριση , ειμαστε και πολλοι και πολυ συχνα γινεται βαβελθες να πεις οτι οι ιταλοι εδω μεσα κυριαρχουν?αυτοι παραπονιουνται οτι κυριαρχει το vag , αλλα στις ψηφοφοριες παντα αυτοι κερδιζουν
τεσπα, φιλε εδω τη πλακα μας και το χαβαλε μας κανουμε, και μιλαμε και για το αγαπημενο μας θεμα τα αυτοκινητα
δεν υπαρχουν ουτε συμφερονται ουτε λομπικλικες αν θες την αποψη μου υπαρχουν, αλλα ποιος χεστηκε?
εγω ειμαι σε αυτο το φορουμ και οχι στο αντιστοιχο εταιρικο μου ή του μοντελου μου (τοσο ενεργα ) γιατι μου αρεσει να ακουω και αλλες γνωμες και στο τελος της μερας ο,τι και να πουμε ολοι φιλοι ειμαστε εδω μεσα και δεν εχουμε τιποτα να χωρισουμε
την καζουρα που γινεται μη τη παιρνεις της μετρητης, οπως εκανε ο stam ο οποιος μας ξερει κιολας
εδω μεσα θα ακουσεις και αποψεις που δε σου αρεσουν και πολυ συχνα θα ακουσεις να βριζουν το αυτοκινητο σου και τις επιλογες σουΝα πω για το bold οτι ποτε δε απαιτησα να φυγει, δεν εχω το δικαιωμα αλλωστε να θελω κατι τετοιο...Ειναι η 3η ή η 4η φορα που λεω οτι η αρχικη μου αντιδραση ηταν 'η φωνη της απογοητευσης' περισσοτερο αφου δε το περιμενα απο το σταματη που παντα ευχαριστα διαβαζα τις δημοσιευσεις του..
Εξακολουθω να πιστευω οτι αυτο που εκανε ηταν τελειως παιδικο και πιστευω οτι ο καθενας ειναι υπευθυνος για τις πραξεις του. Προφανως ο σταματης αντεδρασε υπερβολικα με την αποφαση του να φυγει αλλα ενιωσε απ οτι εγραψε οτι θιγεται η αξιοπιστια του.Στα υπολοιπα συμφωνω απολυτα με τον κιουση!
-
νταξει και γω του μιλησα καπως και βλακεια μου (εχω κανει και πει τοσες μαλακιες που να ασκω κριτικη ειναι το μονο που δε θα πρεπε να κανω), δεν ειπα οτι του ειπες να φυγει και καταλαβαινω την εκπληξη σου
εμενα πιο πολυ μου εκανε εντυπωση που το πηρε πολυ πατριωτικα οταν εγραφε στο αλλο φορουμ , ενω εδω ηταν παντα μετριοπαθης..
τεσπα αν θελει παντως να γυρισει δε νομιζω οτι καποιος θα ειχε προβλημα , το αντιθετο μαλιστα -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
@GB
Ειπωθηκε οτι ο Νικος 'φωναξε' και ηρθα για υποστηριξη...
Καμμια σχεση. Δεν εχει αναγκη για κατι τετοιο ετσι κι αλλιως.
Τοποθετηθηκα απλα για την διαφορετικη αντιληψη σε Μ3 - 159
που εχει ο Pai Mei με τον Νικο, συμφωνοντας απλα με τις θεσεις του Νικου, και εξηγωντας
παρακατω το γιατι. Η προσεγγιση ειναι καθαρα σε επιπεδο marketing και υπαρκτου
ανταγωνισμου. Αν και off topic η ολη κουβεντα, δεν καταλαβαινω γιατι ειναι τοσο δυσκολο
να αποδεχτουν καποιοι οτι η 159 και η Μ3 (E92 sedan, εγω τουλαχιστον σε αυτη αναφερομαι), δεν απευθυνονται στο ιδιο κοινο, ουτε ΚΑΝ, κατα προσεγγιση λογω διαφορετικης τιμης αποκτησης.
Ειναι σαν να ειχαμε πχ μια 159 GTA Q4 V6 Biturbo 400ps και να λεγαμε οτι απευθυνεται σε παρομοιο κοινο -κατα προσεγγιση- με την Sport μπερλινα 325i που εχει κοφτερο τιμονι, καταπληκτικο κρατημα και θεσπεσιο ηχο...Πραγματικά απορώ με μερικούς...
Η έγνοια σου είναι να διαφωνήσεις μαζί μου για να διαφωνήσεις ή κατάλαβες επακριβώς τι έγραψα και έκρινες σκόπιμο να κάνεις διαφορετική τοποθέτηση;
Είδες πουθενά εγώ να συγκρίνω Μ3 με 159;Αυτό το οποίο έγραψα είναι ότι το κοινό και των δύο, -λιγότερο ή περισσότερο- ενδιαφέρεται για τις συγκινήσεις πίσω από το τιμόνι πρωτίστως και για το στυλ, και δευτερευόντως για ζητήματα πρακτικότητας. Τα ίδια τα αυτοκινήτα με τον σχεδιασμό, το heritage και την φιλοσοφία τους, καθώς και οι εταιρείες που τα κατασκευάζουν υπαγορεύουν την επιλογή.
Όπως λοιπόν ένα Twingo RS και ένα Focus RS απευθύνονται σε ένα κοινό που κατά βάσιν διαθέτει ΜΙΑ συγκεκριμένη προτεραιότητα, παρά τις κάποιες χιλιάδες ευρώ που τα χωρίζουν, το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με το ζεύγος 159-3series -η Μ3 τυχαίνει απλώς να βρίσκεται στην κορυφή της γκάμας, ΔΕΝ είναι αυτό το θέμα μας όμως. -
Το θέμα είναι ποιό είναι κατά την άποψη μας το πιο ωραίο και όχι το καλύτερο, γρηγορότερο, value for money κλπ.
Άρα όλα αυτά τα σεντόνια είναι εκτός θέματος και στη θέση τους θα έπρεπε να υπάρχουν φωτογραφίες. -
-
-
-
-
-
Oχι και προσωπικα ρε συ με τον κων5... Φιλος καλος.. Και προφανως κανει πλακα,μονο με τρισδιαστατα γυαλια που απεξω εχουν κολλημενη φωτο της ατζελινα θα μπορουσα να το δω ομορφο αυτο το εκτρωμα..
-
Υπερβολές!
Αν το cc είναι έκτρωμα, τότε σεντάν τι είναι?
Το πιο ομορφο ΜΕΣΑΙΟ..