Ο χρήστης Arkady έγραψε:
Ποσταρες μια παπαρια και αλλη μιση δωρο..κατι το οποιο ηταν παντελως ασχετο με το τοπικ...
Αν ομως το αυτοτριτι ειχε βγαλει 'το καλυτερο' το 6αρι ουτε καν που θα το δημοσιευες...
Αν με διαβαζες θα εβλεπες αν σφαζομαι..
παντως το πετυχα..Πρώτον, το ότι ήταν άσχετο με το τοπικ το δήλωσα εξ'αρχής. Μην μου πεις ότι παρενθετικά off-topic βλέπεις πρώτη φορά.
Δεύτερον Επειδή μάλλον υπάρχει παρανόηση, ξεκαθαρίζω ότι ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΩ AUTO TRITI. Έγραψα απλά τι ψήφισαν οι αναγνώστες του Auto-Triti και ΟΧΙ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ AUTO-TRITI.
Τρίτον Το Mazda το θεωρώ εξαιρετικό αυτοκίνητο, απλά δεν ήθελα 2λιτρο και είναι πολύ Ιαπωνέζικο για τα δικά μου γούστα.
Τέταρτον: Δεν 'διαβάζω' κανένα, ούτε ακολουθώ τα post του. Δεν είμαι οπαδός καμίας σχολής και αγοράζω οποιοδήποτε αυτοκίνητο ικανοποιεί τις ανάγκες μου μια δεδομένη περίοδο. ΤΕΛΟΣ.
Απο κει και πέρα αν οι Ιταλάκηδες,Vagεληδες, Japanakides τρώγονται με τα ρούχα τους για καυγά μπορούν να το κάνουν μεταξύ τους ελεύθερα.
Οχι δε τα βλεπω πρωτη φορα..εφοσον το θεμα εχει κλεισει ουσιαστικα και το συμπερασμα βγηκε δεν ειχες λογο ουτε καν να ποσταρεις..
Καλα κανεις και δε διαβαζεις ειναι σκουπιδι αλλα να το χρησιμοποιεις για να μας δειξεις ξερεις να το κανεις..τι να μας δειξεις?? κατι ασχετο τελειως που ολως τυχαιως αφορα το δικο σου μοντελο..
Αυτο για το mazda το εγραψα για να δεις το ακριβως παραπανω που ανεφερα....
Καλα κανεις και αγοραζεςι αυτο που σε καλυπτει..