-
Ο qsis με ενεπνευσε και ειπα να σφαχτ...εεεμ να ανταλλαξουμε λιγο αποψεις και να βγαλουμε κι ενα συμπερασμα,αν μπορει να βγει..
Μερικες διευκρινισεις..
Εβαλα αυτοκινητα που ειναι ξεκαθαρα μεσαια και οχι μικρομεσαια sedan οπως τα chevrolet cruze και mitsubishi lancer..Με αυτο το σκεπτικο απουσιαζει και το octavia 5..Αν θελει καποιος αλλος ας φτιαξει το πιο ομορφα μικρομεσαια sedan...Ελα ομως που σχεδον ολα ειναι ασχημα..
Δεν εβαλα το primera για ευνοητους λογους.. και λογω παλαιοτητας..
Δεν εβαλα το exeo γιατι το εχουμε ξαναδει ουσιαστικα και για να αποφυγω διαμαχες γενικως..
Δεν εβαλα το fiat croma γιατι δεν εισαγεται..
Δεν εβαλα κορεατικα γιατι ειναι ουσιαστικα ανυπαρκτοι στη κατηγορια.
Δεν εβαλα το s60 γιατι ουσιαστικα βγηκε το νεο αλλα και αυτο δεν το εχουμε δει απο κοντα ακομα..
To subary legacy εχει εξαιρετικα περιορισμενο ενδιαφερον λιγοτερο και απο το accord..
Εβαλα το passat limousine και οχι το passat cc γιατι θεωρητικα αν και μεσαιο ανηκει στην κατηγορια cls..
Δε ψηφιζουμε 159 επειδη μας αρεσει η brera και passat limousine επειδη εχω κολλημα με το cc,αν ηταν ετσι μ αρεσει η laguna..Θελω να πω ψηφιζουμε αποκλειστικα την κυρια εκδοση ανεξαρτητα αν βγαινει και coupe-station κτλπ και μας αρεσει εκεινο..
**
Εχετε μεχρι και 2 επιλογες για να ειναι και πιο αντικειμενικο το αποτελεσμα..Καλο ειναι να τις εξαντλειτε και τις 2 για να ειναι οπως ειπα πιο αντικειμενικο το αποτελεσμα
Για να ψηφισετε 2 πρωτα επιλεγετε και τα 2 και μετα υποβαλλετε τη ψηφο,οχι ενα ενα δηλαδη**Ψηφιζω 159 και c5..
-
Ο qsis με ενεπνευσε και ειπα να σφαχτ...εεεμ να ανταλλαξουμε λιγο αποψεις και να βγαλουμε κι ενα συμπερασμα,αν μπορει να βγει..
Μερικες διευκρινισεις..
Εβαλα αυτοκινητα που ειναι ξεκαθαρα μεσαια και οχι μικρομεσαια sedan οπως τα chevrolet cruze και mitsubishi lancer..Με αυτο το σκεπτικο απουσιαζει και το octavia 5..Αν θελει καποιος αλλος ας φτιαξει το πιο ομορφα μικρομεσαια sedan...Ελα ομως που σχεδον ολα ειναι ασχημα..
Δεν εβαλα το exeo γιατι το εχουμε ξαναδει ουσιαστικα και για να αποφυγω διαμαχες γενικως..
Δεν εβαλα το s60 γιατι ουσιαστικα βγηκε το νεο αλλα και αυτο δεν το εχουμε δει απο κοντα ακομα..
To subary legacy εχει εξαιρετικα περιορισμενο ενδιαφερον λιγοτερο και απο το accord..
Εβαλα το passat limousine και οχι το passat cc γιατι θεωρητικα αν και μεσαιο ανηκει στην κατηγορια cls..
Δε ψηφιζουμε 159 επειδη μας αρεσει η brera και passat limousine επειδη εχω κολλημα με το cc,αν ηταν ετσι μ αρεσει η laguna..Θελω να πω ψηφιζουμε αποκλειστικα την κυρια εκδοση ανεξαρτητα αν βγαινει και coupe-station κτλπ και μας αρεσει εκεινο..
**
Εχετε μεχρι και 2 επιλογες για να ειναι και πιο αντικειμενικο το αποτελεσμα..Καλο ειναι να τις εξαντλειτε και τις 2 για να ειναι οπως ειπα πιο αντικειμενικο το αποτελεσμα
Για να ψηφισετε 2 πρωτα επιλεγετε και τα 2 και μετα υποβαλλετε τη ψηφο,οχι ενα ενα δηλαδη**Ψηφιζω 159 και c5..
-
Μερικες διευκρινισεις..
**
-
Η τσοντα υπερ της 59 ειναι δεδομενη.Ας κλειδωθει.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Η τσοντα υπερ της 59 ειναι δεδομενη.Ας κλειδωθει.Θελω να βγει ο qsis και να μιλησει για στημενα,παραγκα και τριπλογραμμενους.. Ψηφισες και το 6αρι βλεπω...
-
159
Δευτερη ψηφο δεν με αφηνει να βαλω ,μου εχει συμβει και παλιοτερα,δεν ξερω τι φταιει.
Αν μπορουσα να βαλω θα ηταν στην C5
-
Δεν ειμαι κακογουστος ρε μλκ..δεν ψηφισα τπτ αλλο. Οταν υπαρχει η 59 σ αυτη την ψηφοφορια τι σκ@τ@ να ψηφισεις,το πασατ;
Υγ:ουτε εμενα μου δινει 2η ψηφο αλλα καλυτερα, 50λογαριασμους του κιουσηΧ2 ψηφους θα ξεφυγει..
-
Νομιζω οτι ολοι οι αντικειμενικοι θα εχουν σστη μια επιλογη τους την 159 και καποιο αλλο...εγω εβαλα το Α4 για αλλο
-
159 βεβαίως βεβαίως (θέλω να δω αν κάποιος δεν θα την ψηφίσει ) και mazda 6
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
... Με αυτο το σκεπτικο απουσιαζει και το octavia 5...Μικρομεσαίο το Octavia5, μεσαίο το Superb!!! Αυτή την εντύπωση έχω!
-
Πολυ απλα το lexus δεν υπαρχει!!!!!!!!!Κουκλι!
-
ενταξει, το πιο θα βγει πρωτο ειναι δεδομενο
για δευτερο Insignia -
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Πολυ απλα το lexus δεν υπαρχει!!!!!!!!!Κουκλι!Υπαρχει και το φορντ μοντεο στην ψηφοφορια
-
Περιεργο δε ψηφισε το mondeo ο γιωργακης..
-
εμενα οι προτιμήσεις μου ειναι
σενταν---C5
SW-----lagunaκαι η 159 ειτε σενταν ειτε SW σε μια άλλη κατηγορια, αλλά παρολα αυτα δεν μπορω να διαλεξω...
τι να ψηφίσω
-
**159 . -
Μονοκούκι.
**
Ο τίτλος λέει το πιο όμορφο (ενικό αριθμό)ΥΓ. πιστεύω έπρεπε να χωρέσεις και το accord. A! υπάρχει ....
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
ΥΓ. πιστεύω έπρεπε να χωρέσεις και το accord.
+1..πολυ καλο
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
εμενα οι προτιμήσεις μου ειναισενταν---C5
SW-----lagunaκαι η 159 ειτε σενταν ειτε SW σε μια άλλη κατηγορια, αλλά παρολα αυτα δεν μπορω να διαλεξω...
τι να ψηφίσω
159 + c5 γιατι η laguna σ αρεσει μονο station και ανελυσα το σκεπτικο μου..
Ξερω θελεις renault εσυ..Δε πειραζει πες δημοσια οτι σ αρεσει ο κωλος της laguna μπερλινα.. -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
ΥΓ. πιστεύω έπρεπε να χωρέσεις και το accord.
+1..πολυ καλο
Το εχω βαλει ρεεεεεεεε
Το πιο ομορφο ΜΕΣΑΙΟ..