-
εγώ την έριξα στο 6άρι πάντως, αν και πρέπει να ομολογήσω ότι αν δεν ήμουν σχιστομάτης θα έπεφτε αβλεπεί στην άλφα
-
159 και ξερο ψωμι
-
159 και απο εμενα... αλλα και η 3er με m-pack ειναι
-
Να μαι κι εγω
Η 159 ηταν η δευτερη ψηφος μου
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Βάλτε το Superb γιατί αλλιώς θα ψηφίσω ... το Passat!
Μη μας απειλεις..
ΟΚ!
Η καρδιά μου δεν παεί να χαραμίσω ψήφο για το Passat!Oι 2 επιλογές μου ... Mazda 6 και AlfaRomeo 159.
Αν υπήρχε και τρίτη ... Insignia!
Kαι ίσως και το Lexus που αισθητικά μ' αρέσει πολύ αλλά τα 2500 κυβικά -
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
:lol: Πλακιτσα κανουμε απλα δεν καταλαβα τι εννοεις με το γοτθικες γραμμες..
Εκκλησιες κλεβει ρε γμτ αυτη η Ιταλια..
Ότι έχει πολλές ευθείες γραμμές και λιγότερες καμπύλες στοιχείο των γερμανικών αυτοκινήτων.
ναι αλλα οσο και να προσπαθησει η 159 αγρια σαν το Α4 δεν προκειται να γινει
για γυναικειο καλο ειναι
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Βάλτε το Superb γιατί αλλιώς θα ψηφίσω ... το Passat!
Μη μας απειλεις..
ΟΚ!
Η καρδιά μου δεν παεί να χαραμίσω ψήφο για το Passat!Oι 2 επιλογές μου ... Mazda 6 και AlfaRomeo 159.
Kαι ίσως και το Lexus που αισθητικά μ' αρέσει πολύ αλλά τα 2500 κυβικάτο insignia σιγουρα ειναι αξιολογο αυτοκινητο, αλλα δε μου αρεσει ο σχεδιασμος του σε σχεση με παλιοτερα opel, λιγο αγαρμπο μου φαινεται και πολυ καμπυλωτο
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Oι 2 επιλογές μου ... Mazda 6 και AlfaRomeo 159.
Kαι ίσως και το Lexus που αισθητικά μ' αρέσει πολύ αλλά τα 2500 κυβικάτο insignia σιγουρα ειναι αξιολογο αυτοκινητο, αλλα δε μου αρεσει ο σχεδιασμος του σε σχεση με παλιοτερα opel, λιγο αγαρμπο μου φαινεται και πολυ καμπυλωτο
Ακριβώς το αντίθετο για εμένα ... Είναι το πρώτο σύγχρονο Opel -απο εποχής Manta και Ascona- που μου αρέσει!
-
Κλασσεις ανωτερο απο καθε vectra θα συμπληρωσω..
Οντως η opel αρχιζει να σχεδιαζει καλουτσικα..και το insignia και το νεο astra αρχικα δεν εχουν σχεση με opel απο εκει και επειτα συγκρινονται με τα ωραια της κατηγοριας τους.. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Κλασσεις ανωτερο απο καθε vectra θα συμπληρωσω..και το καινουριο αστρα σου αρεσει σε σχεση με το προηγουμενο? εμενα καθολου
-
159 και Mazda 6.
-
Εϊναι μάλλον η πρώτη(και μάλλον τελευταία) φορά που ψηφίζω mercedes. Πραγματικά η C είναι από τα αυτοκίνητα που μου αρέσουν πάρα πολυ
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Κλασσεις ανωτερο απο καθε vectra θα συμπληρωσω..
και το καινουριο αστρα σου αρεσει σε σχεση με το προηγουμενο? εμενα καθολου
Ναι ναι ναι..
-
Πως μπορεις και ψηφιζεις 2 αυτοκινητα;; Εγω ενα μπορεσα και ψηφισα!!
-
Ο χρήστης T5 lover έγραψε:
Πως μπορεις και ψηφιζεις 2 αυτοκινητα;; Εγω ενα μπορεσα και ψηφισα!!Και αλλοι ειχαν το ιδιο προβλημα..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Και αλλοι ειχαν το ιδιο προβλημα..
Πρεπει να λυθει, αλλιως ακυρη η ψηφοφορια! Δεν ειναι δικαιο..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Βάζεται τα δυο 'τικ' στα αντίστοιχα κουτάκια εκεί που θέλεται και μετα καταχώρηση ψήφου!
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Μαζί τα ψήφιζες... επέλεγες δύο αυτοκίνητα και μετά πάταγες submit. Εμένα μου το πήρε πριν από καμια ώρα κανονικά
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Μαζί τα ψήφιζες... επέλεγες δύο αυτοκίνητα και μετά πάταγες submit. Εμένα μου το πήρε πριν από καμια ώρα κανονικά
Μαλλον αυτο ηταν και το δικο μου λαθος,τικαρα το ενα και πατησα υποβολη.Μετα δεν βγαζει κουτακια για να επιλεξεις παλι,δικαιο αν το σκεφτεις για να μην ψηφισεις το δυο φορες την ιδια επιλογη.
-
159 και Accord από μένα, με αυτή τη σειρά προτίμησης.
Το πιο ομορφο ΜΕΣΑΙΟ..