-
159.-
Δεύτερη ψήφισα (δύσκολα σε σχέση με τη C5) τη C-Class. Πανέμορφα αυτοκίνητα και οι δυο.
-
-
(αφιερωμενο στον stanfromgreece)Δεν ηταν παντως ευκολη η επιλογη των 2... Δεν εβαλα Lexus γιατι ηθελα να αναδειξω απο τα ποιο προσιτα μοντελα...
-
1.Insignia
2.CosmoURL=http://img30.imageshack.us/i/2009alfaromeo1591750tbi.jpg/][/URL]
-
-
ωραια ειναι η 159, αλλα πιστευω οτι σας κανει ακομα εντυπωση επειδη δε τη βλεπετε συχνα
εμεις εχουμε μια στο γκαραζ και την εχω ψιλοβαρεθει οπως την 156
-
Ψήφισα 159 διότι είναι πανέμορφη θα αγόραζα όμως κάποιο ιαπωνικό!
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Ψήφισα 159 διότι είναι πανέμορφη θα αγόραζα όμως κάποιο ιαπωνικό!Συγνώμη και γιατί να μην πάρεις την 159 που σου αρέσει και να πάς στον ιάπωνα που αν εξαιρέσεις το 6 δεν προσφέρει ωραία αυτοκίνητα (όπως προκύπτει και από την ψηφοφορία). Θα μου πεις αξιοπιστία, αλλά και αυτό σχετικό είναι. Από την εμπειρία μου με ιταλικό (Lancia Y) 13 ετών σε διαβεβαιώ ότι δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα παραπάνω από ότι σε οποιοδήποτε αυτοκίνητο ίδιας ηλικίας (όπου έμαθαν μάλιστα να οδηγούν και δύο γυναίκες ). Εκεί που μειονεκτεί η 159 είναι η τιμή της.
-
Εμ τωρα τι ρωτας κι εσυ...ειναι ιταλικο ή γαλλικο και χαλαει ,ασχετα οτι το προτιμαει..Η λογικη του ελληνα ειναι αυτη.. και να του αρεσει κατι θα παρει αυτο που παιρνουν 'οι πολλοι' γιατι φοβαται τη κοινωνικη κατακραυγη απο τα κολλημενα μυαλα..
Αυτα ειναι και το συμπερασμα του τοπικ..ολοι γουσταρουν 159,6αρι και c5 και τα ψαχνουμε με το κυαλι..ενω εχουμε πηξει στην 3αρα και τη c.. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Εμ τωρα τι ρωτας κι εσυ...ειναι ιταλικο ή γαλλικο και χαλαει ,ασχετα οτι το προτιμαει..Η λογικη του ελληνα ειναι αυτη.. και να του αρεσει κατι θα παρει αυτο που παιρνουν 'οι πολλοι' γιατι φοβαται τη κοινωνικη κατακραυγη απο τα κολλημενα μυαλα..
Αυτα ειναι και το συμπερασμα του τοπικ..ολοι γουσταρουν 159,6αρι και c5 και τα ψαχνουμε με το κυαλι..ενω εχουμε πηξει στην 3αρα και τη c..Μπορείς να δεις και το παράδειγμα του Insignia, που και 2ο είναι και πουλάει τρελά.
Μην ψάχνεις για 'θεωρίες συνομωσίας' για να βρεις γιατί δεν πουλά η 159 και το C5. Έχουν συγκεκριμένα και μεγάλα μειονεκτήματα οπότε όσο όμορφα κι αν είναι δεν πετυχαίνουν καλές πωλήσεις.
-
Το Insignia είναι δέυτερο για άλλους λόγους...
ΥΓ: Σταμάτη, γύρνα πίσω!
-
-
Ο χρήστης DANAOS_master έγραψε:
Μην ψάχνεις για 'θεωρίες συνομωσίας' για να βρεις γιατί δεν πουλά η 159 και το C5. Έχουν συγκεκριμένα και μεγάλα μειονεκτήματα οπότε όσο όμορφα κι αν είναι δεν πετυχαίνουν καλές πωλήσεις.
Ποίο είναι κατά την γνώμη σου το μεγάλο μειονέκτημα τις 159 που δεν πουλάει;
-
Ο χρήστης DANAOS_master έγραψε:
Αυτα ειναι και το συμπερασμα του τοπικ..ολοι γουσταρουν 159,6αρι και c5 και τα ψαχνουμε με το κυαλι..ενω εχουμε πηξει στην 3αρα και τη c..Μπορείς να δεις και το παράδειγμα του Insignia, που και 2ο είναι και πουλάει τρελά.
Το insignia ειναι ομορφο για το insigniaclub οχι για το 4tforum..εν ολιγοις με καληψε ο προλαλησαντας..
Απο εκει και επειτα στη παρουσα φαση δεν εχουν κανενα μειονεκτημα...Δεν ειναι θεωριες συνομωσιας...Αρκει να δεις τι ψηφισε ο κοσμος και για το ομορφοτερο μικρομεσαιο στο αντιστοιχο τοπικ....
Οι ανθρωποι σε ολα τα πραγματα και οσο εχω προλαβει να διαπιστωσω, θελουν να ειναι 'καλυμμενοι' για την επιλογη τους και να μην εχουν να απολογηθουν για τη διαφορετικοτητα και την αισθητικη τους που ξεφευγει απο τα καθιερωμενα..Γενικα ψωνιζουν οτι ψωνιζει ο κοσμος..γιατι οπως και να το κανεις τα 4 πρωτα της κατηγοριας ειναι και τα πιο ομορφα της αγορας.. ακομα λοιπον και να ηταν πιο μαπα ή κατωτερα ορισμενα σε καποιους τομεις θα επρεπε να εχουν παραπανω πωλησεις.. -
εγώ έβαλα μόνο μια επιλογή και μετά διάβασα το σχετικό σχόλιο... Τεσπά... η πρώτη για μένα καλύτερη δουλειά με γνώμονα τον σχεδιασμό είναι με διαφορά η Μερσεντές, μετά ακολουθούν περίπου στο ίδιο επίπεδο τα C5 και 159 τα οποία είναι αρκετά καλές προσπάθειες σχεδιασμού αυτοκινήτου και τέλος μου αρέσουν και τα Mazda 6 και IS250 αρκετά.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Αυτα ειναι και το συμπερασμα του τοπικ..ολοι γουσταρουν 159,6αρι και c5 και τα ψαχνουμε με το κυαλι..ενω εχουμε πηξει στην 3αρα και τη c..
α. δεν είναι ωραία η C class ?
β. γιατί ενώ μπορεί να πάρει Μερκ πρέπει να προτιμήσει C5, 159 κ λοιπά ;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Αυτα ειναι και το συμπερασμα του τοπικ..ολοι γουσταρουν 159,6αρι και c5 και τα ψαχνουμε με το κυαλι..ενω εχουμε πηξει στην 3αρα και τη c..
κούκλα, κούκλα
έλα μου ντε που πας να αγοράσεις αμάξι χωρίς το άστρο ρε καραμήτρο...
-
αν ημαστε 10+ χρονια πισω, η 3αρα θα μαχοταν ανετα για την 2η θεση, μη πω και πρωτη, αλλά λιγο δυσκολο γιατι τοτε ειχαμε 156 και τωρα ειναι....
-
Ο χρήστης nikos_ έγραψε:
κούκλα, κούκλα
Αυτα ακριβως εννοουσα σαββα....
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
κούκλα, κούκλα
Αυτα ακριβως εννοουσα σαββα....
δηλ εάν βγάλουμε το άστρο το C δεν είναι καλό αυτοκίνητο ;
Το πιο ομορφο ΜΕΣΑΙΟ..