-
τρελη μαχη για τη δευτερη θεση
το Insignia ειναι το πιο κουπε από ολα -
-
Ο χρήστης scandinavian έγραψε:
Δεν υπάρχει ούτε ένα Volvo στη δημοσκόπηση....Σε αυτή την κατηγορία η Volvo έχει 3 μοντέλα.... S40,V50,S60....Για τα s40,s60 εξηγω στην πρωτη δημοσιευση..
Το v50 ειναι sw.. -
159 δαγκωτό από μένα.
Το ότι είναι 5 χρόνια στην αγορά και ακόμα ο ανταγωνισμός να το φτάσει
δεν το καθιστά παρωχημένο, αλλά δείχνει πόσο διαχρονικό είναι το σχήμα του. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Και η απαντηση...by stan βεβαια..Λέγοντας 'Θερμοπύλες',εννοώ ότι έχω μείνει σχεδόν μόνος,να υπερασπίζομαι το αυτοκίνητό μας μέσα σε εκείνο το φόρουμ... ξέρεις πολύ καλά πως εκεί υπάρχουν ¨κλικες¨ Vagέληδων,Ιταλών κτλ... Όταν κάποιος συκωφαντεί άδικα και με ψέμματα κατι που εσύ προτιμάς,δεν αισθάνεσαι την ανάγκη να το υπερασπιστείς; Ξέρεις πόσες φορές έχουν γράψει ανακρίβειες και ψέμματα εκεί μέσα; Αν σου αρέσει το 6 περισσότερο,να το ψηφίσεις! Απλα ανέφερα την ψηφοφορία εδώ, επειδή η Opel ΔΕΝ έχει κανέναν υποστηρικτή μέσα σε εκείνο το φόρουμ αντίθετα με τις άλλες εταιρείες και γι'αυτό το αποτέλεσμα κατά την γνώμη μου δεν θα ανταποκρινόταν στην αλήθεια... Δεν ανάγκασα κανέναν να ψηφίσει τίποτα...
Νταξ απλα απαραδεκτος... Και τουλαχιστον καταλαβαμε και 5 πραγματα.......
Ειχε προηγηθει το θεικο..
εννιά ακόμα για να περάσουμε την Γαλλική παντόφλα...το C5...αλλά για την 159...θέλουμε καμιά 40ριά ακόμα
Μην πυροβολείτε άλλο τον Σταμάτη.
-
Νταξ εχεις ενα δικιο απλα επειδη ο συγκεκριμενος συνφορουμιτης δεν μας εχει συνηθισει σε τετοια,μαλλον το αντιθετο μαλιστα, εγω απογοητευτικα λιγο να σου πω την αληθεια..
Καλο ειναι να μας αρεσει το αυτοκινητο μας αλλα εδω ειπα να βγαλουμε ενα καλο συμπερασμα.. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Νταξ εχεις ενα δικιο απλα επειδη ο συγκεκριμενος συνφορουμιτης δεν μας εχει συνηθισει σε τετοια,μαλλον το αντιθετο μαλιστα, εγω απογοητευτικα λιγο να σου πω την αληθεια..
Καλο ειναι να μας αρεσει το αυτοκινητο μας αλλα εδω ειπα να βγαλουμε ενα καλο συμπερασμα..C5, Mazda 6 για μένα.
Κι εγώ νομίζω οτι υπερβάλεις λίγο για τον Σταμάτη, γενικα μην τρελαίνεσαι τόσο με τα φορουμικά πάθη -
C5 pour moi...
Καλά, εμένα με εξέπληξε αρκετά το σύρμα του stam, κυρίως γιατί τον είχα για αρκετά μετριοπαθή.
-
το εχουμε κανει μιρομεσαιο-gate
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Καλο ειναι να μας αρεσει το αυτοκινητο μας αλλα εδω ειπα να βγαλουμε ενα καλο συμπερασμα..C5, Mazda 6 για μένα.
Κι εγώ νομίζω οτι υπερβάλεις λίγο για τον ΣταμάτηΣωστα ετσι κι αλλιως μια δημοσκοπηση σε ενα φορουμ δεν λεει τιποτα την πλακα μας κανουμε και πλακα εκανε κι αυτος
Mπορει και εμεις να ειχαμε ειδοποιησει τα παιδια απο το GCC μεσω πμ να ψηφιζαν και δεν θα το καταλαβαινε και κανεις μη κοιτας που βρεθηκε καποιος και καρφωσε τον stan δεν θα το καταλαβαιναμε αλλιως αλλα νταξ ολο το θεμα ειχε πλακα δεν τρεχει τιποτα
Δεν βγαινει συμπερασμα νονε απο εδω, ειδες πολλα απο τα παιδια της οπελ ειπαν πως ειναι ομορφο το C5 και το ξερουν και αλλοι δεν χρειαζεται να χαλιεσαι -
@mirage..
αυτο που λεει ο ντινος βασικα εβγαλε η 'φωνη' μου παραπανω..απλα δε το περιμενα απο το σταματη..
Οσο για τα παθη αλλοι τα βαζουν και στο ονομα τους.......@vag (κρυφοβαγγιτης ειναι τελικα...δε βγαινει απο το βαγγελης.. )
Δεν εχει σχεση με τη c5, οπως θα μπορουσε καποιος να πιστεψει.. ισα ισα που πριν κατι σελιδες ειχα πει πως περιμενα το insignia πιο ψηλα απ οτι ηταν...
Ανοιγωντας το τοπικ ηθελα να δω αν θα γινει το ιδιο με οτι εγινε στο τοπικ του κιουση σχετικα με τα μικρομεσαια..να δω αν και παλι δεν αγοραζουμε αυτο που μας αρεσει αλλα αυτο που επιτασσει 'το περιβαλλον' γενικα..τουλαχιστον αυτο το καταλαβαμε.. -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
το εχουμε κανει μιρομεσαιο-gateΜΕΣΑΙΟ
-
ναι κατι εχω παθει σημερα και δεν ξερω τι θελω να πω
-
Στους 219 που ψήφισαν ... ένας δεν βρέθηκε που να του αρέσει αυτό?
-
Πάντως...αν βοηθάει κανέναν αυτό , έκανα μία επιλογή, γιατί μετά διάβασα ότι μπορούσα να κάνω δύο...
Την πρώτη δεν την λέω
Η δεύτερη θα ήταν η C5.... -
Δηλαδη αργυρη δεν ηταν η 159?
-
Επειδή τελικά έγινε μέγα θέμα μία μλκία που έκανα και εγώ όσο βρίσκομαι σε αυτά τα 2 φόρουμ (4Τ και insigniaclub)...και προσέβαλα και τη αξιοπιστία και των δύο,αλλά πάνω απ'όλα θίχτηκε το φιλότιμό μου αλλά και η αξιοπιστία των όσων έχω γράψει εδώ, πήρα την απόφαση να αποχωρήσω και απο τα δύο... ήδη στο Insigniaclub,δημοσίευσα μήνυμα σχετικό με την αποχώρησή μου...
Ευχαριστώ πολύ...
καλή συνέχεια... -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Στους 219 που ψήφισαν ... ένας δεν βρέθηκε που να του αρέσει αυτό?
Όχι γιατί δεν έχει ενημερωθεί το ανάλογο club ακόμα. Άσε που τώρα μεσημέρι λογικά κοιμούνται...συνταξιούχοι γαρ!
@stan: μακάρι να είχαν κι άλλοι την ευθιξία σου και να έπαιρναν των ομματιών τους! Εύγε!
-
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
Επειδή τελικά έγινε μέγα θέμα μία μλκία που έκανα και εγώ όσο βρίσκομαι σε αυτά τα 2 φόρουμ (4Τ και insigniaclub)...και προσέβαλα και τη αξιοπιστία και των δύο,αλλά πάνω απ'όλα θίχτηκε το φιλότιμό μου αλλά και η αξιοπιστία των όσων έχω γράψει εδώ, πήρα την απόφαση να αποχωρήσω και απο τα δύο... ήδη στο Insigniaclub,δημοσίευσα μήνυμα σχετικό με την αποχώρησή μου...Ευχαριστώ πολύ...
καλή συνέχεια...Μλκια δεν ήταν αυτό που έκανες , αλλά οτι φεύγεις από το φόρουμ για ένα τόσο ασήμαντο λόγο-λαθος, κρίμα
@stan: μακάρι να είχαν κι άλλοι την ευθιξία σου και να έπαιρναν των ομματιών τους! Εύγε!
Aν είχαν κι άλλοι έστω 1% από την ευθιξία του Σταμάτη θα άδειαζε το φόρουμ στο π και φ και πάλι κρίμα
-
έλεος ρε stan δεν είσαι στην δουλειά σου να πούμε σε ιντερνετικό forum είσαι χαλάρωσε λίγο, άκου εκεί θίχθηκε το φιλότιμο και η αξιοπιστία σου
έλα πίσω
Το πιο ομορφο ΜΕΣΑΙΟ..