Πηγα στην NISSAN ενω το αυτοκινητο ηταν ακομα μεσα στην εγγυηση (εληξε στις 14/03)και απο τις 15/03 μου ειπαν οτι δεν βρισκουν καποιο προβλημα οποτε για εκεινους απλα δεν εχει τιποτα.Επισεις δεν ξερω πως πρεπει να κινηθω(νομικα?)ετσι ωστε να μην επιβαρυνθω και τα εξοδα της επισκευης.Βλεπεις τωρα πια ειναι το αυτοκινητο εκτος εγγυησης
Latest posts made by stan
-
RE: προβλημα nissan navara
-
προβλημα nissan navara
καλησπερα σε ολους.εχω ενα NAVARA D40 του 2008 με τους 200hp και εδω και 6 μηνες καθε πρωι οταν το ξεκιναω ωσπου να ζεσταθει ακουγεται μεσα στην καμπινα ενας θορυβος (κτυπος).Επεισης απο τις 1100 εως τις 1800 στροφες κανει ενα τρεμουλο (σαν να ειναι κατι φυγοκεντρικο κατι οπως πχ. το βολαν).Μηπως εχει τυχει σε καποιον κατι παρομοιο?
-
προβλημα nissan navara
καλησπερα σε ολους.εχω ενα NAVARA D40 του 2008 με τους 200hp και εδω και 6 μηνες καθε πρωι οταν το ξεκιναω ωσπου να ζεσταθει ακουγεται μεσα στην καμπινα ενας θορυβος (κτυπος).Επεισης απο τις 1100 εως τις 1800 στροφες κανει ενα τρεμουλο (σαν να ειναι κατι φυγοκεντρικο κατι οπως πχ. το βολαν).Μηπως εχει τυχει σε καποιον κατι παρομοιο?
-
RE: προβλημα nissan navara