-
XNI-4510 corsa OPC μτχ
-
HAN-3290 Hilux και ΚΜΡ-4991 πάλι επαγγελματικό.
-
Ροτ - 9148 σε 3008 την ώρα της παράδοσης πριν λίγο.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
ΕΡΤ 4605 στο νέο 11 Σερρών, ένα Mercedes Citaro.
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
Ροτ - 9148 σε 3008 την ώρα της παράδοσης πριν λίγο.To 9148 είναι ταξινόμηση μιάς εβδομάδας.
Στις 30/11 είχα δεί το 9143, την επομένη το 9144 (το οποίο και δεν ανέφερα-πλεονασμός), στις 4/12 το 9200 που μάλλον είναι εκτός σειράς και σήμερα το 9178 που ταιριάζει απόλυτα στις περίπου 30-40 ταξινομήσεις/εβδομάδα. -
Ο χρήστης DrHouse έγραψε:
Ροτ - 9148 σε 3008 την ώρα της παράδοσης πριν λίγο.
To 9148 είναι ταξινόμηση μιάς εβδομάδας.
Στις 30/11 είχα δεί το 9143, την επομένη το 9144 (το οποίο και δεν ανέφερα-πλεονασμός), στις 4/12 το 9200 που μάλλον είναι εκτός σειράς και σήμερα το 9178 που ταιριάζει απόλυτα στις περίπου 30-40 ταξινομήσεις/εβδομάδα.Μπορεί πάντως να συνέβη αυτό που λέει ο limited_one. Πήραν πινακίδες την προηγούμενη εβδομάδα και για διάφορους λόγους το αυτοκίνητο παραδόθηκε σήμερα.
Μετά από αρκετό καιρό: ΚΑΜ 5087 σε Civic ασημί, ΕΜΝ 1615 σε Amarok (?) και σήμερα ΗΒΕ 388 -
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
Μπορεί πάντως να συνέβη αυτό που λέει ο limited_one. Πήραν πινακίδες την προηγούμενη εβδομάδα και για διάφορους λόγους το αυτοκίνητο παραδόθηκε σήμερα.
Φυσικά και μπορεί να συνέβη αυτό. Απλά, έκανα μια υπενθύμιση παραθέτοντας χρονολογικά τις παρατηρήσεις μου.
-
Έχει συμβεί πολλές φορές το συγκεκριμένο θέμα, οπότε παίζει και αυτό
-
ΚΟΜ 5397 και λιγο μετα ΚΟΜ 5403.. Και τα 2 σε Swift. (To 5403 μαλλον θα ειναι η τελευταια μου παρατηρηση απο την Κομοτηνη για το 2010)
-
HAM-5352 Peugeot 207
-
edit mod
-
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
edit modΣ' όποιον αρέσει... Σ' όποιον δεν αρέσει ξυδάκι και απλά δεν βλέπει το thread. Άντε, γιατί το έχετε παρακάνει. Σε όποιον δεν αρέσει καλύτερα να μην σχολιάζει
-
+1000 Ίκαρε
Ενώ τα υπόλοιπα thread που ξεκινάει κανένας άμοιρος να ρωτήσει πχ
Leon 1.4 vs Bravo Tjet vs Golf 1.4 vs δεν ξέρω εγώ τι άλλο (τυχαία η επιλογή μοντέλων) και σε 1,5μιση το πολύ σελίδα έχει γίνει της πουτάν@ς με τους VAGιτες VS όλων των υπόλοιπων είναι σοβαρά -
Η σημερινή παρατήρηση μου προκάλεσε 1-2 ανατριχίλες.
ΡΥΖ-666'Φίλε' BassStarlet, απ'' ότι βλέπω η πιό ενεργή θεματική σου ενότητα είναι το .... 'Μπαταρία Αυτοκινήτου'... οπότε κάνε μας τη χάρη...
-
Καλησπέρα σε όλους.
Βρήκα κι εγώ επιτέλους το topic μου ως πινακιδο-maniac...
Δε γνωρίζω φυσικά γιατί αλλά εδώ και πολλά χρόνια μου 'χει κολλήσει αυτό,
αρκετές φορές φτάνει και στην εμμονή, άθελά μου.
Τέλος πάντων, αρκετά φλυάρισα, πάμε στο διά ταύτα...Μια και βλέπω ότι εδώ είστε ειδικοί και υπέρ-αναλυτικοί στο θέμα,
θα ήθελα να μου λύσετε αν γνωρίζετε και μια απορία...
Ένα από τα αυτοκίνητά μας (του 2008) έχει πινακίδα ΙΜΒ-
Απ' ό,τι έχω δει κάπου, τα ΙΜΒ είναι από τον τομέα/κλάδο της Ανατολικής Αθήνας.
Του δικού μας οι πινακίδες όμως παραδόθηκαν από το Νότιο Τομέα του υπουργείου στον Άλιμο (άρα θα έπρεπε κανονικά να είχα γράμματα Νότιας Αθήνας). Γίνεται αυτό;( Συγνώμη αν ρώτησα για πινακίδα του '08 μέσα στο τόπικ για το '10 αλλά δε βρήκα κάποιο άλλο σχετικό... )
-
Καλώς τον φίλο και καλώς ήρθες στην πινακιδοπαρέα μας
Όσο για την ερώτησή σου όντως είναι παράξενο, αλλά γίνονται καμιά φορά οι περιπτώσεις αυτές. Επειδή δεν θυμάμαι κάτι παραπάνω, κάποιος πιο ειδικός ας απαντήσει ότι ξέρει. A και ότι απορία έχεις για οτιδήποτε έχει σχέση με τις πινακίδες και εφ' όσον ξέρουμε κάτι (δόξα σοι ο Θεός υπάρχουν πολλοί που ξέρουν) μας την λες την απορία. -
ΚΒΡ 8422 σε Yaris μτχ
-
Αναφορά από τον pjathan: ΗΑΟ 779
Ο χρήστης M-1717 έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους.
Βρήκα κι εγώ επιτέλους το topic μου ως πινακιδο-maniac...
Δε γνωρίζω φυσικά γιατί αλλά εδώ και πολλά χρόνια μου 'χει κολλήσει αυτό,
αρκετές φορές φτάνει και στην εμμονή, άθελά μου.
Τέλος πάντων, αρκετά φλυάρισα, πάμε στο διά ταύτα...Καλώς τον
Μια γνωστή μου ψυχολόγος, όταν τη ρώτησα μου είπε ότι όλο αυτό είναι ένα θέμα εξαναγκασμού
Δεν κατάλαβα περισσότεραΜια και βλέπω ότι εδώ είστε ειδικοί και υπέρ-αναλυτικοί στο θέμα,
θα ήθελα να μου λύσετε αν γνωρίζετε και μια απορία...
Ένα από τα αυτοκίνητά μας (του 2008) έχει πινακίδα ΙΜΒ-
Απ' ό,τι έχω δει κάπου, τα ΙΜΒ είναι από τον τομέα/κλάδο της Ανατολικής Αθήνας.
Του δικού μας οι πινακίδες όμως παραδόθηκαν από το Νότιο Τομέα του υπουργείου στον Άλιμο (άρα θα έπρεπε κανονικά να είχα γράμματα Νότιας Αθήνας). Γίνεται αυτό;( Συγνώμη αν ρώτησα για πινακίδα του '08 μέσα στο τόπικ για το '10 αλλά δε βρήκα κάποιο άλλο σχετικό... )
Ρίξε μια ματιά έδω
-
Και μια τελευταια παρατηρηση απο Αλεξ/πολη απο μενα
ΕΒΜ 2306 σε Panda -
Κομοτηνη- Αθηνα σημερα και ειχαμε τα εξης
ΙΟΖ 8276 σε Auris
ΡΡΒ 1655
ΙΚΤ 1922 σε Corsa
Πινακίδες κυκλοφορίας 2010