-
@www2000
Το πως κρατήθηκα δεν λέγεται (βασικά δεν το πίστευα εκείνη την ώρα τι έγινε) , η κοπέλα μου που ήταν μαζί μου κόντεψε να την ξεμαλλιάσει , άσε που γενικά ο κόσμος έχει τρελαθεί και δεν θα θεωρούσα απίθανο να μου κόλλαγε κανένα Καλάσνικοφ στην μούρη
Αυτή θα πληρώσει διότι έσφαξε Στοπάρα!
Μέσα στην ατυχία μου ήμουν τυχερός γιατί στην ουσία αυτό που έγινε ήταν απλώς ένα βαρβάτο ξύσιμο σε όλη την μούρη του αυτοκινήτου με πήρε ξόφαλτσα εξου και η καταστροφή της μπροστινής πινακίδας , το τουτού είναι πλήρως κινητικό δεν έχουν πειραχτεί ψυγεία-intercooler ευτυχώς , πάλι καλά που πρόλαβα και την ψιλοείδα με την άκρη του ματιού μου και έπεσα στα φρένα!Για τα καθέκαστα περιμένω αύριο τον ασφαλιστή μου να προχωρήσουμε τις διαδικασίες , και για την ώρα το Scirocco αναπαύεται στο πάρκινγκ!
Σού εύχομαι καλή τύχη με τον προφυλακτήρα και στον τον μ@λακα που στον έξυσε να πρωταγωνιστήσει στην θέση της Τζούλιας σε νέο DVDΛογικά κάτι σε XAI 60** περιμένω αλλά αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι είδα αρκετούς φακέλους με ΧΑΙ 47** που υποτίθεται είναι νούμερα Ιστιαίας , εκτός και αν οι αποθήκες με τις πινακίδες βρίσκονται μόνο εδώ οπότε είναι λογικό!
Το σίγουρο είναι πως θα γυροφέρνω αρκετά αυτές τις μέρες στην δ/νση Μεταφορών οπότε ξέρετε -
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
KMP 4312 mercedes sprinter
Μήπως εννοείς 3412? γιατί 4312 είναι εκτός σειράς
δεν αποκλειεται. το ειδα χθες βραδυ στα βουνα της μεγαλοπολης οπως γυριζα για Αθηνα ενω αυτο κατεβαινε.
-
τα EEE-197* απο που ειναι δηλαδη? ειδα ενα qashqai+2 πριν λιγο στο γαλατσι
ειχα δει και τις προηγούμενες μερες κατι ΕΕΕ σε 17** η 19** αλλα δεν τα σημειωσα γιατι νομιζα οτι αναφερθηκαν
-
HAM-4927 μεταχειρισμένο αγροτικό.
D1FF: Ατυχία, αλλά σίγουρα θα φτιαχτεί και δεν θα φαίνεται τίποτα -
Ο χρήστης D1FF έγραψε:
@www2000
Το πως κρατήθηκα δεν λέγεται (βασικά δεν το πίστευα εκείνη την ώρα τι έγινε) , η κοπέλα μου που ήταν μαζί μου κόντεψε να την ξεμαλλιάσει , άσε που γενικά ο κόσμος έχει τρελαθεί και δεν θα θεωρούσα απίθανο να μου κόλλαγε κανένα Καλάσνικοφ στην μούρη
Αυτή θα πληρώσει διότι έσφαξε Στοπάρα!
Μέσα στην ατυχία μου ήμουν τυχερός γιατί στην ουσία αυτό που έγινε ήταν απλώς ένα βαρβάτο ξύσιμο σε όλη την μούρη του αυτοκινήτου με πήρε ξόφαλτσα εξου και η καταστροφή της μπροστινής πινακίδας , το τουτού είναι πλήρως κινητικό δεν έχουν πειραχτεί ψυγεία-intercooler ευτυχώς , πάλι καλά που πρόλαβα και την ψιλοείδα με την άκρη του ματιού μου και έπεσα στα φρένα!Για τα καθέκαστα περιμένω αύριο τον ασφαλιστή μου να προχωρήσουμε τις διαδικασίες , και για την ώρα το Scirocco αναπαύεται στο πάρκινγκ!
Ευτυχώς πληρώνει αυτή, γιατί ακόμα και αυτό το επιπόλαιο 'ξύσιμο' στη VW κοστίζει πολύ...
Μπράβο όπως και να έχει που τελικά κρατήθηκες! Ατρακάριστο εύχομαι στο εξής!Σού εύχομαι καλή τύχη με τον προφυλακτήρα και στον τον μ@λακα που στον έξυσε να πρωταγωνιστήσει στην θέση της Τζούλιας σε νέο DVD
Αυτός θα περνάει καλά ( ) αλλά εγώ θα τρέχω. Μάλλον για καλοκαίρι βλέπω να επισκευάζεται γιατί τώρα δεν υπάρχει χρόνος. Δεν είναι δα και τόσο έντονο. Κοιτάω αλλού, όταν περνάω από μπροστά...
Λογικά κάτι σε XAI 60** περιμένω αλλά αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι είδα αρκετούς φακέλους με ΧΑΙ 47** που υποτίθεται είναι νούμερα Ιστιαίας , εκτός και αν οι αποθήκες με τις πινακίδες βρίσκονται μόνο εδώ οπότε είναι λογικό!
Το σίγουρο είναι πως θα γυροφέρνω αρκετά αυτές τις μέρες στην δ/νση Μεταφορών οπότε ξέρετεΠεριμένουμε νεότερα. Αν πάρεις 60** τελικά, πάλι δε γλυτώνεις τα 0 που από όσο θυμάμαι δε σου αρέσουν
-
EEE-1901 σε νέο Astra
-
HKO 485* HILUX
-
@mjr : Να σου πω την αλήθεια στην αρχή ήθελα να το στείλω και να πάρω καινούργιο (πάλι Scirocco , αν και μου πέρασε η ιδέα τόσο για Golf VI 160 ή Leon Cupra ) αλλά από την μία ο Πατήρ που με συγκράτησε και από την άλλη τα μούτρα της Μέρκελ με αποθάρρυναν , έτσι κι΄ αλλιώς δεν είναι και μεγάλη ζημιά , απλώς όταν το δεις πιο ήρεμα την επόμενη μέρα είναι αλλιώς!
@www2000 : Με το καλό να το φτιάξεις (σίγουρα θα καλοπεράσει αυτός ειδικά αν στο video πρωταγωνιστεί και κανένας 'έγχρωμος' ), δεν μπορώ να καταλάβω ρε πστμ τι σκέφτονται όταν παρκάρουν έτσι , το δικό τους αμάξι δεν τους νοιάζει . Η πινακίδα λογικά από 60 θα αρχίζει , αυτό το 0 με κυνηγά γμτ
-
ZXM-1549 iQ
περαστικα στο αμαξι DIFF
ζωα κυκλοφορούν παντου και παντα...
απο ζωο στραβωσε και η δικη μου πινακιδα μπροστα πριν λιγο καιρο, αλλά δεν την αλλαξα, αν και μου σπαει τα νευρα ετσι οπως ειναι (πες μας οταν τελειωσεις τη διαδικασια με τις πινακιδες, τι χρειαζεται και αν ειναι ταλιπωρια η οχι)μακαρι να ειναι παντα μονο τετοιες μικροζημιες
-
ANK 7626 σε παλια ΒΜW
-
ΙΟΡ 3616 σε Opel Insignia
-
Ψιλοάσχετο αλλά κάπου πρέπει να το πώ.
Οδήγησα για πρώτη φορά καινούργιο αμάξι - Panda - με 0 χιλιόμετρα. Σχεδόν μόλις βγήκα απο το βαπόρι έγραψε στο κοντέρ το '1'
Ελπίζω να έρθουν οι πινακίδες νωρίς αυτη τη φορά.Κι άλλο ψιλοάσχετο. Καθώς παρατηρούσα το καινούργιο Panda μου ήρθε φλασιά. Ποιά αμάξια εξακολουθούν να κατασκευάζονται ίδια και απαράλαχτα απο πρίν έρθουν οι πινακίδες νέου τύπου?
Panda και Micra. Άλλο? Το πρώτο βέβαια όπως πρόσεξα έχει διαφορετικούς εξωτερικούς καθρεύτες απο άλλες γενειές, καθώς και οι ενδείξεις στο καντράν έχουν αλλάξει. -
Να πούμε δλδ καλορίζικο megane?
-
Πείτε καλορίζικα - περίπου 60 Panda είναι - στην εταιρεία!!!
-
Σημερα πρεπει να ειδα ** ΜΟΕ 1049 ** σε ενα Sorento. Επισης ειδα ΚΡΝ 7041 σε ενα Logan κλειστο επαγγελματικο..
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Σημερα πρεπει να ειδα ** ΜΟΕ 1049 ** σε ενα SorentoΚαιρός ήταν να εμφανιστεί και αυτό!
@D1FF σκεφτόσουν να δώσεις ένα αυτοκίνητο 10 μηνών, με 8.000χλμ (αν θυμάμαι καλά)? Αν το έδινες για 7-8000€ (έτσι όπως είναι χτυπημένο, αλλά με την υποχρέωση αυτής να πληρώσει) ενδιαφέρομαι για να έχω κάτι για την... πόλη
Και καλά να πάρεις το ίδιο, αλλά να πάρεις Golf VI??? Το έχεις δει;@Megane98hp με 0χλμ? Απίθανο φαίνεται... Συνήθως έχουν καμιά 10αριά χλμ (από μεταφορές, δοκιμές κλπ).
Και το micra έχει αλλάξει στα σημεία. Όταν είχε πάρει η πρώην μου το micra το καλοκαίρι του 08 και το συγκρίναμε με τα micra του 03/04 (-αυτά με τις παλιές ) διέφεραν (άλλα φώτα κλπ). Και το golf V ήταν πάντως σε αυτήν την κατηγορία, μέχρι πέρσι που αποσύρθηκε. Επίσης, τα Α3 της 2ης γενιάς (αφού το τρέχον σαν facelift του παλιού είναι). Kαι το 206, θα μπορούσε να θεωρηθεί...Και κάτι από τα μέρη σου, ΡΕΜ-3732 σε λευκό sirocco στο λιμάνι.
-
D1FF: Σε καταλαβαίνω απόλυτα! Το ίδιο αισθάνθηκα όταν στο τότε καινούριο rallye μου έπεσε πάνω νέος οδηγός και τσαλάκωσε όλη τη δεξιά πλευρά . Τώρα πια δε με πειράζει. Βέβαια ψάχνομαι να το αλλάξω αλλά όχι γι' αυτό, αλλά λόγω παλαιότητας.
Και επειδή αναφέρουμε ψιλοάσχετα, παρήγγειλα ένα Yamaha x-max black, (οι βενζίνες με γονάτισαν ). Nα πάρω πινακίδα ΗΑΟ ή ΗΑΥ; -
ΧΑΙ 4180
@www2000 : 9.500 χλμ έχω τώρα , Το VI θα το έπαιρνα θεωρητικά πάντα για το εσωτερικό του κάτι στο οποίο υστερεί πολύ το Scirocco , το Cupra τωρά μ αρέσει αλλά είναι 2λτ , τεσπά αύριο θα ανεβάσω φωτό να δείτε πως είναι
@mjr : Άστα να πάνε , έμεινα στήλη άλατος όταν έγινε το μπουμ δεν το πίστευα και είχα και γενέθλια , ο ΓΚΑΝΤΕΜΗΣΣκέφτομαι αφού το φτιάξω να βάλω μια μεγάλη φωτογραφία του Μητσοτάκη να την βλέπουν οι άλλοι και να αλλάζουν δρόμο
Το μάμησα το τόπικ -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Ψιλοάσχετο αλλά κάπου πρέπει να το πώ.
Οδήγησα για πρώτη φορά καινούργιο αμάξι - Panda - με 0 χιλιόμετρα. Σχεδόν μόλις βγήκα απο το βαπόρι έγραψε στο κοντέρ το '1'
Ελπίζω να έρθουν οι πινακίδες νωρίς αυτη τη φορά.Κι άλλο ψιλοάσχετο. Καθώς παρατηρούσα το καινούργιο Panda μου ήρθε φλασιά. Ποιά αμάξια εξακολουθούν να κατασκευάζονται ίδια και απαράλαχτα απο πρίν έρθουν οι πινακίδες νέου τύπου?
Panda και Micra. Άλλο? Το πρώτο βέβαια όπως πρόσεξα έχει διαφορετικούς εξωτερικούς καθρεύτες απο άλλες γενειές, καθώς και οι ενδείξεις στο καντράν έχουν αλλάξει.scoda octavia tour.
-
EEP-1024
INI-9402
Πινακίδες κυκλοφορίας 2010