-
Πέρασαν την προηγούμενη βδομάδα από το Δήμο και μάζεψαν το προαναφερθέν Golf! Έβαλαν και αυτοκόλλητο στο Atos αλλά προχτές κάποιος μάλλον θίχτηκε και το αφαίρεσε, χωρίς να μετακινηθεί το αμάξι.. Θα φάει καλά όμως!
-
Έχω πάνω από 10 χρόνια, πάνω από 10 παρατημένα στο Ο.Τ. Πολλά από τα οποία είναι πάνω στα πεζοδρόμια. Κανείς δεν κάνει τίποτα. Καλώς ήλθατε στην Νέα Σμύρνη.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
αλλά προχτές κάποιος μάλλον θίχτηκε και το αφαίρεσε, χωρίς να μετακινηθεί το αμάξι.. Θα φάει καλά όμως!Έχουμε και εμείς μια τέτοια περίπτωση. Του κολλήσαν αυτοκόλλητο αλλά αυτός το ξεκόλλησε και το άλλαξε θέση
-
Μιά και το τέλος της προθεσμίας για την καταβολή των τελών κυκλοφορίας πλησιάζει, το επαναφέρω, για προθέρμανση....
Για να δούμε τι θα δούμε και για το 2011.... -
Στον Πειραιά δεν μάζεψαν σχεδόν (=99,99999999%) κανένα αυτοκίνητο για το 2010, τα δε χαρτιά που είχε κολλήσει ο δήμος στην αρχή της χρονιάς έχουν πλέον φθαρεί, οπότε όποιος το σκέφτεται σοβαρά να μην πληρώσει τέλη, ας το φέρει και ας το παρατήσει στα μέρη μας.
-
Kαι στα δικά μας...προσφυγομάνα Καλαμαριά
-
Εμεις παλι τα ξεφορτωθηκαμε ενα εχει μεινει μια BMW e30 που περιμενει καρτερικα να γινει σκραπ.
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Εμεις παλι τα ξεφορτωθηκαμε ενα εχει μεινει μια BMW e30 που περιμενει καρτερικα να γινει σκραπ.Εσύ κλέβεις, είχατε καλό δήμαρχο.
BMW e30 ? Περίμενα μεγαλύτερη ποικιλία. Εμείς, εκτός από το συγκεκριμένο, έχουμε seat arosa, mazda 323, alfa romeo 146, mercedes w124 μέχρι και ford transit έχουμε .
Πάντως, στη δύσκολη εποχή που ζούμε, τουλάχιστον αφού το κράτος δείχνει τέτοια αναλγησία, ας προσπαθήσουμε εμείς από μόνοι μας να μην κοιτάμε την πάρτη μας κι ας συμβάλλουμε σε ένα καλύτερο επίπεδο διαβίωσης. Όποιος δεν θέλει να πληρώσει τέλη, ας βάλει το αυτοκίνητό του σε χώρο στάθμευσης και όχι έξω στο δρόμο, για να μπορούμε να παρκάρουμε, όταν ερχόμαστε σκοτωμένοι από τη δουλειά. Επίσης, όποιος έχει παλιό αυτοκίνητο (που δεν το χρησιμοποιεί γιατί δεν θέλει να δώσει λεφτά για να το συντηρήσει) και το σκέφτεται, ας το πάει στην πρέσα, αφού δύσκολα θα το ξανακινήσει. Έλεος πια με την αδιαφορία απέναντι στους άλλους.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Στον Πειραιά δεν μάζεψαν σχεδόν (=99,99999999%) κανένα αυτοκίνητο για το 2010, τα δε χαρτιά που είχε κολλήσει ο δήμος στην αρχή της χρονιάς έχουν πλέον φθαρεί, οπότε όποιος το σκέφτεται σοβαρά να μην πληρώσει τέλη, ας το φέρει και ας το παρατήσει στα μέρη μας.Δημος Γλυφαδας το ιδιο ακριβως..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Στον Πειραιά δεν μάζεψαν σχεδόν (=99,99999999%) κανένα αυτοκίνητο για το 2010, τα δε χαρτιά που είχε κολλήσει ο δήμος στην αρχή της χρονιάς έχουν πλέον φθαρεί, οπότε όποιος το σκέφτεται σοβαρά να μην πληρώσει τέλη, ας το φέρει και ας το παρατήσει στα μέρη μας.
Δημος Γλυφαδας το ιδιο ακριβως..
Μια χαρα τα μαζευουν εδω , αν βρεθει καποιος να καταγγειλει
Τα περισσοτερα στη γειτονια μου εχουν παρει πουλοSent from my LG-P500 using the enemies of Pyongyang
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Δημος Γλυφαδας το ιδιο ακριβως..
Μια χαρα τα μαζευουν εδω , αν βρεθει καποιος να καταγγειλει
Τα περισσοτερα στη γειτονια μου εχουν παρει πουλοSent from my LG-P500 using the enemies of Pyongyang
Ανω Γλυφαδα (θα επρεπε να το διαχωρισω σορρυ ) γινεται χαμος..
-
Στον Πειραιά πάντως, έβαζαν χαρτί σε διάφορα ΙΧ το 2010. Το γνωρίζω γιατί ένας στη γειτονιά μου πήρε τέτοιο χαρτί 2 φορές. Τη 2η φορά το ξεκόλλησε, μετακίνησε το αυτοκίνητο και το άφησε σε άλλο σημείο 5 m πιο κάτω. Νομίζω ότι το 2ο χαρτί ήρθε περίπου Αύγουστο - Σεπτέμβριο, αλλά δεν είμαι και 100% σίγουρος. Αυτό που έχω καταλάβει είναι πως όλα γίνονται μόνο με συνεχείς καταγγελίες και όχι με κινήσεις του Δήμου.
Ευχαριστώ.
-
Μαζέψανε (χτες) το πAtos που είχε ριζώσει!
Ο κορεάτικος κουβάς στην επόμενη του ζωή θα γίνει...
-
Απο τη μία δίκιο έχουν όλοι όσοι φωνάζουν γιατί έτσι δεν βρίσκεται χώρος στάθμευσης για τα κυκλοφορούντα απο την άλλη κανείς δεν θίγει τη ρίζα του προβλήματος που ήταν ο νόμος λαλιώτη για τα πάρκινγκ στις πολυκατοικίες που έδινε παράθυρο αντί πάρκινγκ να δωθούν λεφτά στους δήμους να φτιαχθούν δημοτικά πάρκινγκ τα οποία δεν έγιναν ποτέ και τα λεφτά φαγώθηκαν.
-
Μεχρι το τελος της αλλης βδομαδας μου ειπαν οτι θα παρει ποδι και το Ε30 που εχει ριζωσει απο κατω .
Το καλο ειναι οτι ο ιδιοκτητης δεν μπορει να την μετακινηση γιατι εχουν σκασει και τα 4 λαστιχα και σαν να εχουν βγει κατι χορταρακια , θα εχει και καμια εκπληξη απο κατω ( κανα αρούρι ). Απο οτι μου ειπαν παλαιοτερα δεν εμπαιναν στον κοπο να τα μαζεψουν γιατι οι εταιρειες ανακυκλωσης ζηταγαν για το καθε αμαξι που του ςπηγαινε ο δημος 50-60€ , ενω τωρα σταματησαν να ζητανε χρηματα απο τους δημους (κανονικα το 50ρι που ζηταγαν οι εταιρειες για το καθε αμαξι που τους πανε θα επρεπε να το επαιρναν οι δημοι, μιας και βγαινουν κερδισμενοι ). Το ζητημα ειναι πως διωχνω ενα Fiat Panda απο απεναντι που ο ιδιοκτητης του το κραταει αν και εχει κανει κατι τρυπες απο τις σκουριες -
σωστα οσα λετε αλλα το ιδιο θα μπορουσαν να κανουν και σε σας.να εχεις ενα αμαξακι χτυπημενο,να μην εχεις χρημα να το φτιαξεις και να μην θες να το ξεφορτωθεις.και να σου ρουφιανευει ο γειτονας να σου το παρει ο δημος εν αγνοια σου μαλιστα τις περισσοτερες φορες.απλα ειναι αδικο.στην αθηνα μενετε τι περιμενατε?να εχετε χωραφια να παρακαρετε?απορω τι κανετε εκει μεσα ολοι!!!
-
Ο χρήστης sacracer έγραψε:
απορω τι κανετε εκει μεσα ολοι!!!Μας αρέσει να κωλοτριβόμαστε από το στρίμωγμα.
-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
απορω τι κανετε εκει μεσα ολοι!!!
Μας αρέσει να κωλοτριβόμαστε από το στρίμωγμα.
+1
-
Ο χρήστης sacracer έγραψε:
σωστα οσα λετε αλλα το ιδιο θα μπορουσαν να κανουν και σε σας.να εχεις ενα αμαξακι χτυπημενο,να μην εχεις χρημα να το φτιαξεις και να μην θες να το ξεφορτωθεις.και να σου ρουφιανευει ο γειτονας να σου το παρει ο δημος εν αγνοια σου μαλιστα τις περισσοτερες φορες.απλα ειναι αδικο.στην αθηνα μενετε τι περιμενατε?να εχετε χωραφια να παρακαρετε?απορω τι κανετε εκει μεσα ολοι!!!Όσο το έχεις στο δρόμο, παρκαρισμένο ή εν κινήσει, υποχρεούσαι να πληρώνεις τέλη κυκλοφορίας. Αν δεν μπορείς, δεν δικαιούσαι να το έχεις στο δρόμο. Όπως δεν δικαιούσαι να μην πληρώνεις δημοτικά τέλη για τα σκουπίδια και την αποχέτευση εφόσον μένεις στην πόλη και όχι σε κάποια στάνη στο βουνό.
Επειδή ακριβώς μένουμε στην πόλη, αυτά τα υπολογίζουμε πριν αγοράσουμε αυτοκίνητο. Όπως υπολογίζουμε τις δόσεις, τα τέλη, την ασφάλιση κλπ.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
απορω τι κανετε εκει μεσα ολοι!!!
Μας αρέσει να κωλοτριβόμαστε από το στρίμωγμα.
+1
χαχαχαχαχα.κι εγω αυτη τη στιγμη αθηνα ειμαι και οντως δεν βγαζεις ακρη με τοσο κοσμο.στο χωριο παντος εχω 5 θεσεις ελευθερες.!!!!
Γεμισαν οι Δρομοι Ακινητοποιημενα χωρις Πινακιδες