-
οταν ο κοσμος παιρνει καμπριο τα υπολογιζει αυτα...μην ριχνεις ευθυνες στον αλλο. Δεκα χρονια ηθελα καμπριο με πανι ομως, και δεν το επαιρνα λογω παρκιγκ. Τα πηρα οταν απεκτησα γκαραζ σπιτι και δουλεια...
Να σε πω φιλε μου...οταν πας μια βολτα εκδρομη καφε μπαρακι σινεμα...που το παρκαρεις?....εκει δεν κινδυνευει?..ειδικα στα μπαρ που βγαινουν σουρωμενοι πιτσιρικαδες. Κανε και μια ασφαλεια για κακοβουλη ενεργεια...δεν ειναι σωστο να εχεις αμαξαρα και να μην το ασφαλιζεις σωστα.
Στα λεω καλοπροαιρετα για να μην αγχωνεσαι...παρτο αποφαση, αυτη ειναι η χαρα του καμπριο, ηρεμησε και απολαυσε το. (οπως ειπε και ο ΝΟΝΟΣ).
Αν δεν το ξεπερασεις το κολλημα, παρε κατι αντιστοιχο σε κουπε (CAYMAN/ΤΤ) η ανοιγομενη σκληρη οροφη (SLK, ΜΧ5 RC)
ειναι κριμα να χαλιεσαι για ενα πανι...ισως ο γειτονας να το θελει αυτο (να στη σπαει) γιατι μαλλον το αμαξακι σου θα του εχει μπει στο ματι...και αν τον τσιτωσεις μπορει να σου κανει ζημια.
Παντως και ο συναγερμος να βαρεσει και να τους δεις ειναι ΛΑΘΟΣ να κατεβεις. Θυμασαι το περιστατικο με τα 2 αδελφια πριν καιρο που τους εφαγαν τα κλεφτρονια...?
Ποιος ειπε πως δεν εχω ασφαλεια ? Μικτη 1300ε τον χρονο. Το ζητημα ομως ειναι να ΜΗΝ γινει η ζημια, αν ειναι να γινει πρωτα και μετα να τρεχω βραστα.
Οσο για τα αλλα και καλη δουλεια εχω και χρηματα βγαζω αλλα εχω δικο μου ισογειο. Σκεφτομαι να το κανω 3οροφη πολυκατοικια καποια στιγμη ωστε να κανω και 2 γκαραζ αλλα τωρα δεν ειναι καιρος για τετοια οποτε αναγκαστικα εξω.
Οσο για το οταν παω για ποτο παω παντα σε μαγαζια που εχουν ιδιωτικο παρκινγκ, ευτυχως ειναι αρκετα ειδικα στην παραλιακη οποτε δεν εχω τετοιο θεμα.
Σχετικα με το πανι φυσικα παει με την παλαιοτητα, αν ειχα δωσει 5.000ε για μια Ζ3 η ενα παλιο ΜΧ-5 λες να με ενοιαζε το πανι ?
Οσο για τον συναγερμο και δικανο εχω και επαναληπτικη και αεροβολο που χτυπαει στα 400 μετρα και ροπαλο οποτε αν χτυπησει και προλαβω και κατεβω μαλλον εκεινοι θα εχουν θεμα και οχι εγω. -
Αν έχεις αυτά που λες δεν έχεις λόγο να κατέβεις.... είσαι από πάνω και τους ρίχνεις! Φάρ ουέστ γίναμε!
Τώρα τι θα πετύχεις μέσα στο μισοσκόταδο και για ποιανού το αυτοκίνητο θα πληρώνεις αποζημίωση συν πως θα ξεμπλέξεις από παράνομη οπλοφορία οπλοχρησία και απόπειρα ανθρωποκτονίας (αυτά ισχύουν ακόμα κι αν έχεις άδεια αφού δεν την έχεις για να σκοτώνεις κλεφτρόνια). -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Αν έχεις αυτά που λες δεν έχεις λόγο να κατέβεις.... είσαι από πάνω και τους ρίχνεις! Φάρ ουέστ γίναμε!
Τώρα τι θα πετύχεις μέσα στο μισοσκόταδο και για ποιανού το αυτοκίνητο θα πληρώνεις αποζημίωση συν πως θα ξεμπλέξεις από παράνομη οπλοφορία οπλοχρησία και απόπειρα ανθρωποκτονίας (αυτά ισχύουν ακόμα κι αν έχεις άδεια αφού δεν την έχεις για να σκοτώνεις κλεφτρόνια).Ποιος ειπε τπτ για σκοτωμο ? Αν τυχει και γινει κατι υπαρχουν ποδια και χερια
-
Ο χρήστης Salvation81 έγραψε:
Τώρα τι θα πετύχεις μέσα στο μισοσκόταδο και για ποιανού το αυτοκίνητο θα πληρώνεις αποζημίωση συν πως θα ξεμπλέξεις από παράνομη οπλοφορία οπλοχρησία και απόπειρα ανθρωποκτονίας (αυτά ισχύουν ακόμα κι αν έχεις άδεια αφού δεν την έχεις για να σκοτώνεις κλεφτρόνια).Ποιος ειπε τπτ για σκοτωμο ? Αν τυχει και γινει κατι υπαρχουν ποδια και χερια
αυτά που λες είναι λάθος... κ τί θα γίνει αν μία στο εκατομμύριο σου αρπάξουν την καραμπίνα κ εν βρασμώ ψυχής σου την αδειάσουν πάνω σου?
σε τέτοιες περιπτώσεις δύσκολο να τα υπολογίσεις όλα...
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
αυτά που λες είναι λάθος... κ τί θα γίνει αν μία στο εκατομμύριο σου αρπάξουν την καραμπίνα κ εν βρασμώ ψυχής σου την αδειάσουν πάνω σου?
σε τέτοιες περιπτώσεις δύσκολο να τα υπολογίσεις όλα...
Στο τελος εχεις ομως μονο 2 επιλογες. Η καθεσαι και δεν κανεις τπτ η κανεις κατι. Και δεν ειμαι ανθρωπος που θα κατσω και δεν θα κανω τπτ οποτε εκεινη την στιγμη οτι βγει.
-
Και δεν ειμαι ανθρωπος που θα κατσω και δεν θα κανω τπτ οποτε εκεινη την στιγμη οτι βγει.μιλαμε πολυ τεστοστερονη σημερα το φορουμ...
-
Ή πολύ Ιταλιάκια και έχουμε τσιμπήσει όλοι
-
Ο χρήστης GREY έγραψε:
Ή πολύ Ιταλιάκια και έχουμε τσιμπήσει όλοιλες?
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Και δεν ειμαι ανθρωπος που θα κατσω και δεν θα κανω τπτ οποτε εκεινη την στιγμη οτι βγει.
μιλαμε πολυ τεστοστερονη σημερα το φορουμ...
Δεν νομιζω αυτος να βαραει μονο σε ποδια και χερια
Ή πολύ Ιταλιάκια και έχουμε τσιμπήσει όλοι
Ιταλιακια ?
-
Δεν νομιζω αυτος να βαραει μονο σε ποδια και χεριαΤι σε κάνει να πιστεύεις ότι εσύ θα βαρέσεις μόνο πόδια και χέρια ? Με το δίκανο ή με την επαναληπτική ? Ή με το αεροβόλο ?
Και γω έχω ακριβό αυτοκίνητο στο δρόμο αλλά δεν κάνω έτσι. Ασφάλεια παντός καιρού και να πάνε να γαμηθούνε, δεν θα κάτσω να σκάσω για τις λαμαρίνες (και τα αλουμίνια ) ούτε θα τσακωθώ με όλη τη γειτονιά μην τυχόν και παρκάρουν από κάτω, πόσο δε μάλλον να φύγει εκτός ελέγχου η κατάσταση (και αν νομίζεις ότι την ελέγχεις επειδή θα κρατάς σιδερικό σου εύχομαι να μη διαπιστώσεις the hard way ότι δεν ισχύει...) οπότε ούτε φυσικά να σκοτώσω κανέναν ούτε φυσικά να σκοτωθώ.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Δεν νομιζω αυτος να βαραει μονο σε ποδια και χερια
Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι εσύ θα βαρέσεις μόνο πόδια και χέρια ? Με το δίκανο ή με την επαναληπτική ? Ή με το αεροβόλο ?
Και γω έχω ακριβό αυτοκίνητο στο δρόμο αλλά δεν κάνω έτσι. Ασφάλεια παντός καιρού και να πάνε να γαμηθούνε, δεν θα κάτσω να σκάσω για τις λαμαρίνες (και τα αλουμίνια ) ούτε θα τσακωθώ με όλη τη γειτονιά μην τυχόν και παρκάρουν από κάτω, πόσο δε μάλλον να φύγει εκτός ελέγχου η κατάσταση (και αν νομίζεις ότι την ελέγχεις επειδή θα κρατάς σιδερικό σου εύχομαι να μη διαπιστώσεις the hard way ότι δεν ισχύει...) οπότε ούτε φυσικά να σκοτώσω κανέναν ούτε φυσικά να σκοτωθώ.
Αν με το γειτονια εννοεις ενα πιτσιρικι που εχει νοικιασει ενα διαμερισματακι εδω και ενα 6μηνο τοτε φυσικα και θα τσακωθω ΑΝ χρειαστει (μιλαμε για αυτοκινητο χωρις πινακιδες, οχι γενικα οπως λες εσυ). Για μενα γειτονια δεν ειναι οι ενοικοι που ερχονται και φευγουν καθε χρονο αλλα εκεινοι που μενουν χρονια η ηρθαν να μεινουν.
Μα δεν ειναι αναγκη να κατεβω με το σιδερικο, το ροπαλο που εχω μια χαρα θα κανει δουλεια. Αλλα οπως ειπα και πριν ειδικα στην γειτονια μου επειδη δεν ειμαι ο μονος με επαναληπτικη δεν νομιζω να γινει κατι τετοιο.
-
κανα καλσον κοιτα μην σκισεις,οχι την κουκουλα.
-
ξεχνας ομως οτι το πιτσιρικι επειδη ακριβως καποια στιγμη θα φυγει,δεν εχει τιποτα να χασει.
-
καντο σαν τον γνωστο δημοσιογραφο που εχει φτιαξει ασανσερ μεσα στην μεζονετα και βγαζει την 911 του μεσα στο σαλονι!!!
btw η κουβεντα εχει ξεφυγει καπως ή ειναι ιδεα μου?
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
ξεχνας ομως οτι το πιτσιρικι επειδη ακριβως καποια στιγμη θα φυγει,δεν εχει τιποτα να χασει.Λες ? Το ροπαλο διαφωνει.....
καντο σαν τον γνωστο δημοσιογραφο που εχει φτιαξει ασανσερ μεσα στην μεζονετα και βγαζει την 911 του μεσα στο σαλονι!!!
Ο χρήστης nintza έγραψε:
ξεχνας ομως οτι το πιτσιρικι επειδη ακριβως καποια στιγμη θα φυγει,δεν εχει τιποτα να χασει.+100
btw η κουβεντα εχει ξεφυγει καπως ή ειναι ιδεα μου?
Φυσικα και εχει ξεφυγει γιατι καποιοι εχουν πολυ χρονο στα χερια τους και ποσταρουν οτι μαμακια θελουν απλα επειδη διαφωνουν με το οτι προσωπικα δεν θελω αυτοκινητο χωρις πινακιδες μπροστα απο το σπιτι μου να στερει μια θεση παρκαρισματος απο την γειτονια...
-
γραφοντας ομως για κατι ροπαλα που δεν συμφωνουν και οτι
δεν θελω αυτοκινητο χωρις πινακιδες μπροστα απο το σπιτι μου να στερει μια θεση παρκαρισματος απο την γειτονια...σε ενδιαφερει το γενικο καλο της γειτονιας οταν υπαρχει ενα 'ανεπιθυμιτο' αμαξι γενικα καπου στο στενο ή συγκεκριμενα επειδη ειναι εξω απο το σπιτι σου?
μην περιμενεις να σε παιρνουν σοβαρα οσοι σου απαντουν εδω και 2 μερες.
φιλικα ετσι? -
προσωπικα δεν θελω αυτοκινητο χωρις πινακιδες μπροστα απο το σπιτι μου να στερει μια θεση παρκαρισματος απο την γειτονια...
Ολοι οι ανασφαλιστοι που κυκλοφορουν δεν σε ενοχλουν? (που αμα μας τρακαρουν η τραυματισουν θα μας παρατησουν επι τοπου για να μη συλληφθουν η ενδεχομενως μας δωσουν και μια ακομη χαριστικη βολη να μας αποτελειωσουν).
Νομιζω οτι κατι πρεπει να κανεισ και για αυτο.
-
Ο χρήστης ELTASSOS έγραψε:
ολοι διαφωνουμε με αυτα που γινονται γυρω μας, καποια στιγμη τριγυρω μας...δεν μπαινουμε στη διαδικασια της αυτοδικιας ομως.
Ελα στα γραφεια απεναντι απ Σταθμο Λαρισσης να το συζητησουμε και ολα θα γινουν οπως πρεπει...(ΧΑ)Σε περιμενω.
-
Ο χρήστης edmond έγραψε:
γραφοντας ομως για κατι ροπαλα που δεν συμφωνουν και οτιδεν θελω αυτοκινητο χωρις πινακιδες μπροστα απο το σπιτι μου να στερει μια θεση παρκαρισματος απο την γειτονια...
σε ενδιαφερει το γενικο καλο της γειτονιας οταν υπαρχει ενα 'ανεπιθυμιτο' αμαξι γενικα καπου στο στενο ή συγκεκριμενα επειδη ειναι εξω απο το σπιτι σου?
μην περιμενεις να σε παιρνουν σοβαρα οσοι σου απαντουν εδω και 2 μερες.
φιλικα ετσι?Μαλλον διαβαζεις τα μισα απο οσα γραφουν καποιοι. Το ροπαλο το αναφερα οταν καποιος αφησε να εννοηθει πως ο πιτσιρικος θα μου κανει ζημια στο αυτοκινητο, οχι επειδη εχει το αμαξι παρκαρισμενο απεξω.
προσωπικα δεν θελω αυτοκινητο χωρις πινακιδες μπροστα απο το σπιτι μου να στερει μια θεση παρκαρισματος απο την γειτονια...
ολοι διαφωνουμε με αυτα που γινονται γυρω μας, καποια στιγμη τριγυρω μας...δεν μπαινουμε στη διαδικασια της αυτοδικιας ομως. Υπαρχουν νομοι. Αφου ο Δημος του εβαλε χαρτι πηγαινε εκει (στο Δημαρχο) και ζητησε τους επιτακτικα να εφαρμοσουν το νομο.
και εγω διαφωνω, και αισθανομαι αδικημενος, που ο φοροφυγας απολαμβανει τα ιδια με εμενα που πληρωνω (σχολεια, δρομους, περιθαλψη).
Μηπως αυτο το αισθημα σου πρεπει να το εκτονωσεις πιο δυναμικα...?
Ελα στα γραφεια απεναντι απ Σταθμο Λαρισσης να το συζητησουμε και ολα θα γινουν οπως πρεπει...(ΧΑ)
Σε περιμενω.
Χαχαχαχα, αυτοδικια δεν θα εκανα ποτε εκτος βεβαια αν ηταν περιπτωση που αν δεν εκανα κατι μετα δεν θα μπορουσα να βρω τον υπαιτιο.
-
εσυ περιμενεις δηλαδη ο πιτσιρικας να σου κανει ζημια στο αμαξι αφου σε φωναξει να παρεις ματι πρωτα?
Γεμισαν οι Δρομοι Ακινητοποιημενα χωρις Πινακιδες