-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
την κεραια στην αιγινα την εκλεισαν τελικα, γιατι μια χαρα πιανω τα αναλογικα γλυφαδαΜήπως είσαι συντονισμένος στην Πάρνηθα ? Μόνο η άνω Γλυφάδα είναι σίγουρα Αίγινα (γιατί, σε σχέση με την Πάρνηθα, είναι 'πίσω' από τον Υμηττό), η κάτω Γλυφάδα πιάνει μια χαρά Πάρνηθα.
-
ναι χαμηλα ειμαι εγω προς γκολφ μερια
ετσι οπως μας το παρουσιαζαν παντως περιμενα οτι σημερα θα μας τα χαν κοψει, τοσο καιρο νομιζα οτι επιανα απο αιγινα
θα ρωτησω και τον μορφεα που μενει ανω να μου πει τι γινεται
-
Ανω Γλυφαδα χασαμε μονο το Σταρ απο οτι μου ειπανε...
-
Μια χαρά εκπέμπει το ψηφιακό σήμα από σήμερα. Η ποιότητα εικόνας είναι σαφώς καλύτερη, φτάνει σε κάποιες περιπτώσεις καλωδιακή ειδικά στα κανάλια που έχουν την απαραίτητη υποδομή. Το θέμα είναι στα νότια προάστια,περιοχές της Σαλαμίνας,την Κινέτα, το Μεγάλο Πεύκο με την ΕΡΤ και με το Mundial. Η κεραία της Αίγινας για τα κρατικά έχει πάψει να εκπέμπει πέραν των ιδιωτικών, έτσι δεν είναι; Ακουγόταν ότι και τα βασικά κανάλια της ΕΡΤ θα μπουν στα ψηφιακά από τον Σεπτέμβριο, ισχύει;
-
εγω παντως σε αυτα που ηδη επιανα καλα δεν ειδα καμια διαφορα αξια λογου.. ισα ισα που καποια που ειχαν πολυ καλη εικονα (βλεπε σκαι) , μου φαινεται οτι χαλασαν καπως με το ψηφιακο σημα
-
Είσαι σίγουρος ότι είναι ψηφιακό το σήμα.
Οσοι ήταν συντονισμένοι σε Αίγινα-Υμηττό, όπου θα γινόταν η μετάβαση, τους έβγαζε (λέει) τις προηγούμενες εβδομάδες ένα crawl στο κάτω μέρος που τους ενημέρωνε.
Εμένα δε μου έβγαζε τίποτα και λογικά γιατί 'βλέπω' Πάρνηθα. Αν είσαι κοντά στο γκόλφ ενδεχομένως να ισχύει το ίδιο και για σένα. Στην περίπτωση αυτή δε βλέπεις ψηφιακά.
-
εκανα search εκ νεου για ψηφιακα **μονο ** στη τηλεοραση που εχει ενσωματωμενο δεκτη (μια samsung )
τα ψηφιακα τα εχει χωρια απο τα αναλογικα, δεν τα εχει ανακατεμενα οποτε σιγουρα σου μιλαω για ψηφιακα
αλλωστε οπως ειπα καναλια που δεν επιανα ποτε καλα, πλεον τα βλεπω καθαροτατα
η κοπελα μου που μενει εδω διπλα, μου ειπε ομως οτι της εκανε αρκετες διακοπες το σημα, εγω δεν εχω κατσει πολυ στη τηλεοραση σημερα
-
EDIT πηγα να ξαναριξω μια ματια και δεν υπαρχει πλεον σημα
σου λεει mega, m.tv κτλ αλλα δειχνει απλα μια μαυριλα
μαλλον εχουν προβλημα , το πρωι ομως τα πιανα
-
Αυτό που θέλω να μάθω είναι σε ποιες χώρες εκπέμπουν ακόμα σε 4:3;
Είναι απαράδεκτες οι ταινίες σε 4:3. Τις πετσοκόβουν τα κανάλια για να τις μετατρέψουν και μετά τις κόβουν και οι τηλεοράσεις μας - σχεδόν η μισή οθόνη χάνεται.
-
τοσο καιρο πώς εβλεπες σε 4:3?
οσο θα κρατηθει και το αναλογικο για τις κουτενιες τηλεορασεις των γιαγιαδων, μην περιμενεις wideκαλα για hd ουτε καν
-
Πόσα χρόνια αντέχουν οι τηλεοράσεις και υπάρχουν ακόμα 4:3;
-
καμια 10αρια ανετα , κοιτα κι εγω θα ηθελα ωραιο σημα και κυριως hd , απλα σου λεω πώς εχει το πραγμα
υπαρχουν ακομα κουτενιες και οσο θα συνεχισει να υπαρχει και το αναλογικο σημα θα συνεχισουμε να εχουμε 4:3σκεψου η nova τι δορυφορικο δινει περιμενεις απο τα τσαμπα καναλια προκοπη?
-
Πάντως εδώ προς Θεσσαλονίκη μεριά που πιάνουμε εδώ και καιρο, τα ψηφιακά έχουν σαφώς καλύτερη εικόνα από τα αναλογικά και φυσικά τέλειο σήμα.
Όταν ολοκληρωθεί η μετάβαση στο ψηφιακό σήμα αποκλειστικά, τότε θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για wide και HD. Είμαστε μακριά ακόμα.
-
To κρόουλ με την ειδοποίηση αλλαγής του σήματος προβαλλόταν μόνο σε όσους ήταν συντονισμένοι στην Αίγινα, όχι στον Υμηττό...
-
ναι ειπαν νοτια προαστια , γλυφαδα, εμεις ειμαστε πιο κοντα στη θαλλασα, που ηθελες να φανταστω οτι μιλουσαν για την ανω?
-
Εβαλα σημερα το module της neotion. Δεν ειδα καποια διαφορα στην ποιοτητα εικονας (εξακολουθει να ειναι αντιστοιχη ενος οριακα ανεκτου divx). Προσον ο οδηγος προγραμματος, αν και τα καναλια εξακολουθουν να δειχνουν τα ιδια σκ@τ@.
-
Ο χρήστης sttpod έγραψε:
Προσον ο οδηγος προγραμματος, αν και τα καναλια εξακολουθουν να δειχνουν τα ιδια σκ@τ@.Ερώτηση προς όσους πιάνουν DVB-T: το EPG είναι το τυπικό που βγάζουν τα κανάλια στα websites τους και στο teletext και συχνά πυκνά δεν αντιστοιχεί στη πραγματικότητα ή είναι ακριβές;
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Προσον ο οδηγος προγραμματος, αν και τα καναλια εξακολουθουν να δειχνουν τα ιδια σκ@τ@.
Ερώτηση προς όσους πιάνουν DVB-T: το EPG είναι το τυπικό που βγάζουν τα κανάλια στα websites τους και στο teletext και συχνά πυκνά δεν αντιστοιχεί στη πραγματικότητα ή είναι ακριβές;
πρεπει να ειναι διαφορετικο γιατι για καποιο λογο σε ολα τα καναλια ειναι στα αγγλικα
-
Ο δικός μου δέκτης δείχνει το πρόγραμμα στα ελληνικά (όλα είναι στα ελληνικά).
-
Ρε σεις, είδε κανένας από τους Νοτιοαθηναίους διαφορά στην εικόνα με τα ψηφιακά, ή μας ταίζουν παραμύθι διπλή μερίδα?
Ψηφιακή τηλεόραση - Αυτό που δεν λένε οι διαφημίσεις