-
για να τον ξεπερασει πρεπει να το κανει 2 φορες
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
για να τον ξεπερασει πρεπει να το κανει 2 φορεςΒασικά αν σκοτωθεί σε αγωνιστικό δυστύχημα, τον ξεπερνάει, καθώς μπορεί ο Βραζιλιάνος να έφυγε με την αγωνιστική του φόρμα, αλλά τελικά ήταν από Ιλουμινάτι
-
Ο χρήστης sparticle έγραψε:
Βασικά αν σκοτωθεί σε αγωνιστικό δυστύχημα, τον ξεπερνάει, καθώς μπορεί ο Βραζιλιάνος να έφυγε με την αγωνιστική του φόρμα, αλλά τελικά ήταν από Ιλουμινάτι
τοτε ο γερμανος πρεπει να φυγει με στυλ μυθου κατι που να εχει μεσα stargate oneil ΕΛ και jesus
-
Ο χρήστης sparticle έγραψε:
Βασικά αν σκοτωθεί σε αγωνιστικό δυστύχημα, τον ξεπερνάει, καθώς μπορεί ο Βραζιλιάνος να έφυγε με την αγωνιστική του φόρμα, αλλά τελικά ήταν από Ιλουμινάτι
Από πυροβολισμό στο κεφάλι έφυγε λέμε
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Από πυροβολισμό στο κεφάλι έφυγε λέμε
Ε το καρυοφύλλι ποιος το βαστούσε ? Νόμιζα ότι ήταν Ιλουμινάτης sorry τα 'χω κάνει σαλάτα
-
Σόρρυ που σας χαλάω το trolling , αλλά γράψαμε κάτι που ίσως ενδιαφέρει ιδιαίτερα το topic: Μια μελέτη πάνω στα φρένα Schumacher-Rosberg στο Abu Dhabi. Θα ακολουθήσει κι άλλο άρθρο ξεχωριστά για τον Michael για ένα άλλο λεπτό θέμα της τεχνικής του, αλλά προς το παρόν διαβάστε αυτό... (προφανώς δεν μπορώ να αναπαράγω το άρθρο εδώ, οπότε βάζω -και πάλι- link)
http://www.f1grip.gr/index.php/articles/drivealyze-this/635-schumacher-rosberg-abu-dhabi-brakes
-
Ωραίο το άρθρο, αλλά αν είχε και χρόνο θα ήταν φανταστικό.
Κάνε και για άλλους teamates. -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Ωραίο το άρθρο, αλλά αν είχε και χρόνο θα ήταν φανταστικό.
Κάνε και για άλλους teamates.Οι χρόνοι τους είναι οι τελευταίοι του Q3... Είναι αδύνατο (με βάση τα δεδομένα που έχουμε στα χέρια μας) να έχουμε σπασμένους χρόνους σε ό,τι τομείς θα θέλαμε εμείς να 'φτιάξουμε' στην πίστα...
Η συγκεκριμένη μελέτη δεν σημαίνει ότι ισχύει για κάθε πίστα και κάθε στροφή. Έδειξα απλά δύο φιλοσοφίες με αφορμή Schumacher και Rosberg. Κατά τη δική μου κρίση είναι εκτελεσμένες και οι δύο εξαιρετικά και δεν είναι ευδιάκριτη απώλεια χρόνου από κανέναν στην ίδια τη στροφή και τα φρένα.
Επίσης, σκοπός σε αυτή την κατηγορία των άρθρων μας δεν είναι να το ξεσκίσουμε στη λεπτομέρεια και την... επιστήμη, γιατί θα γίνουν βαρετά και ακαταλαβίστικα. Βασικός μας στόχος είναι να βάλουμε τον κόσμο στο κλίμα, να μάθει να ασχολείται με την ίδια την οδήγηση και να βγάζει δικά του συμπεράσματα, αντί να διαβάζει κάποιες ξερές γνώμες γνωστών δημοσιογράφων σε στυλ 'είναι ταχύτατος', 'στο ένας με έναν δεν έχει αντίπαλο' κτλ κτλ. Και φυσικά, όσοι είναι ήδη στο λούκι της οδηγικής ανάλυσης, να διαβάζουν κείμενα που γουστάρουν. -
Χωρίς να θέλω να το παίξω έξυπνος ή οτι ξέρω καλύτερα, απλά έχω την εντύπωση οτι σε περιπτώσεις που έχουμε κάποιο γρηγορο κομμάτι μετά από κλειστη στροφή ειναι ιδανικότερο το late apex, επειδή σου δίνει καλύτερη ταχύτητα εξόδου και πιο πολλά χιλιομετρα στο κομμάτι που ακολουθεί. Οπότε θα προτιμήσω την τακτική του Rosberg, με τα δικά μου μέτρα πάντα.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Χωρίς να θέλω να το παίξω έξυπνος ή οτι ξέρω καλύτερα, απλά έχω την εντύπωση οτι σε περιπτώσεις που έχουμε κάποιο γρηγορο κομμάτι μετά από κλειστη στροφή ειναι ιδανικότερο το late apex, επειδή σου δίνει καλύτερη ταχύτητα εξόδου και πιο πολλά χιλιομετρα στο κομμάτι που ακολουθεί. Οπότε θα προτιμήσω την τακτική του Rosberg, με τα δικά μου μέτρα πάντα.τα ιδια εκανε και ο ι8πανος στον πετροφ και απλα δεν καταφερε κατι στο τελος της ευθειας σε καποια φαση το ειδαν να στριβει τελειως στην εξωτερικη για να πιασει την κορυφη οσο πιο ανοιχτα γινεται αλλα μολις ο πετροφ εβαλε 3-4 παλι πισω εμεινε
-
Ε, αν οι άλλοι είχαν ρυθμίσει τις φτερούγες λες και έτρεχαν indy, τι περίμενες να γίνει?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Χωρίς να θέλω να το παίξω έξυπνος ή οτι ξέρω καλύτερα, απλά έχω την εντύπωση οτι σε περιπτώσεις που έχουμε κάποιο γρηγορο κομμάτι μετά από κλειστη στροφή ειναι ιδανικότερο το late apex, επειδή σου δίνει καλύτερη ταχύτητα εξόδου και πιο πολλά χιλιομετρα στο κομμάτι που ακολουθεί. Οπότε θα προτιμήσω την τακτική του Rosberg, με τα δικά μου μέτρα πάντα.Μάλλον έτσι είναι και αν ο Σουμάχερ συνεχίζει να κλείνεται νωρίς απλά δεν έχει καμία ελπίδα.
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Οι χρόνοι τους είναι οι τελευταίοι του Q3... Είναι αδύνατο (με βάση τα δεδομένα που έχουμε στα χέρια μας) να έχουμε σπασμένους χρόνους σε ό,τι τομείς θα θέλαμε εμείς να 'φτιάξουμε' στην πίστα...
Η συγκεκριμένη μελέτη δεν σημαίνει ότι ισχύει για κάθε πίστα και κάθε στροφή. Έδειξα απλά δύο φιλοσοφίες με αφορμή Schumacher και Rosberg. Κατά τη δική μου κρίση είναι εκτελεσμένες και οι δύο εξαιρετικά και δεν είναι ευδιάκριτη απώλεια χρόνου από κανέναν στην ίδια τη στροφή και τα φρένα.
Επίσης, σκοπός σε αυτή την κατηγορία των άρθρων μας δεν είναι να το ξεσκίσουμε στη λεπτομέρεια και την... επιστήμη, γιατί θα γίνουν βαρετά και ακαταλαβίστικα. Βασικός μας στόχος είναι να βάλουμε τον κόσμο στο κλίμα, να μάθει να ασχολείται με την ίδια την οδήγηση και να βγάζει δικά του συμπεράσματα, αντί να διαβάζει κάποιες ξερές γνώμες γνωστών δημοσιογράφων σε στυλ 'είναι ταχύτατος', 'στο ένας με έναν δεν έχει αντίπαλο' κτλ κτλ. Και φυσικά, όσοι είναι ήδη στο λούκι της οδηγικής ανάλυσης, να διαβάζουν κείμενα που γουστάρουν.Εννοώ αν μπορεί να γίνει σε ένα sector με λίγες στροφές και να δούμε τον χρόνο που δίνουν οι διαφορετικές προσεγγίσεις χωρίς να προσπαθούμε να θάψουμε κανέναν. Άλλωστε οι διαφορές θα είναι πολύ μικρές.
Όπως και να έχει και χρόνο να μην έχει, θα έχει ενδιαφέρον και με άλλους teamates. -
Λεω και εγω...
-
Γερμανική αξιοπιστία, τώρα και στην ενημέρωση...
-
Ο χρήστης VassilisAl έγραψε:
Λεω και εγω...Σύμφωνα με άλλους τα είπε of the record.
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Λεω και εγω...
Σύμφωνα με άλλους τα είπε of the record.
Ισως δεν ξερω αλλα τοσα χρονια που εχω διαβασει δηλωσεις του Hakkinen ποτε δεν θυμαμαι να μιλουσε με τετοιο τροπο. Ειναι λιγοτερο αποτομος.
-
Για να δουμε χρόνους με τα Πιρέλλι.....
-
Ισως δεν ξερω αλλα τοσα χρονια που εχω διαβασει δηλωσεις του Hakkinen ποτε δεν θυμαμαι να μιλουσε με τετοιο τροπο. Ειναι λιγοτερο αποτομος.
Γενικά το όλο στυλ δε μου ταίριαζε για δηλώσεις Hakkinen για Schumacher. Κι επειδή έχω δει αρκετές συνεντεύξεις του με ερωτήσεις για τον Schumacher ΣΕ βίντεο (άρα δεν αμφισβητείται αν τις είπε) μου φάνηκαν αρκετά παράξενες. Δεν αποκλείω να είπε κάτι σε στυλ 'it was stupid' εκτός μικροφώνων, αλλά το όλο κλίμα είναι κάπως αταίριαστο.
-
O Hakkinen απότομος ?? Ποτέ!! Ο ορισμός της ευφράδειας και του γλυκομίλητου...
http://www.youtube.com/watch?v=rRIq3Uho ... re=related
Schumacher επιστροφή #2