-
+1. Και γενικότερα, ο χτεσινός του αγώνας ήταν πάρα πολύ καλός. Οφείλω να το παραδεχτώ αυτό.
-
ε βροχη σουμαχερ νεα πιστα λογικο ειναι οτι θα ηταν καλος
-
Ο χρήστης Κορίνα έγραψε:
Πάνω που έλεγα ότι θα βαρεθεί ο κωλόγερος να του κάνουν πλάκα τα πιτσιρίκια και θα τα παρατήσει να κρατήσει λίγο τα παιδιά να πηγαίνω για πιλάτες, τώρα ποιός τον μαζεύει... -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Πάνω που έλεγα ότι θα βαρεθεί ο κωλόγερος να του κάνουν πλάκα τα πιτσιρίκια και θα τα παρατήσει να κρατήσει λίγο τα παιδιά να πηγαίνω για πιλάτες, τώρα ποιός τον μαζεύει...
Όσο για τα θετικά σχόλια, ε τ' αφήνω για τους υποστηρικτές του, εγώ θα τονίζω τα αρνητικά της επιστροφής ok ? (γιατί μ' αρέσει να γράφω και πολύ )
Κακά τα ψέματα έχει βελτιωθεί πολύ η κατάσταση με το μονοθέσιο. Αλλά και πάλι ήταν 4 δέκατα πίσω απ' τον teammate του το Σάββατο. Ο Schumacher μια ζωή έπαιρνε τα σώβρακα των teammates του. Προφανώς σε μια μέρα δύσκολη, που μετρά πολύ περισσότερο η εμπειρία παρά η απόλυτη ταχύτητα και ο ρυθμός, έκανε έναν πάρα πολύ καλό αγώνα.
-
Συνεχώς είναι πίσω 2-3 δέκατα....
Απορώ πως θα καλύψει αυτή τη διαφορά ο Σουμάχερ. Η λογική λέει ότι ΔΕΝ καλύπτεται με τίποτε. -
Σιγα την διαφορα ρε συ. Ακομα και για F1 δεν ειναι και τοσο μεγαλη. Του χρονου εχουμε εντελως διαφορετικα δεδομενα. Αλλα μονοθεσια και αλλα ελαστικα οποτε να δουμε.
-
Ο χρήστης VassilisAl έγραψε:
Σιγα την διαφορα ρε συ. Ακομα και για F1 δεν ειναι και τοσο μεγαλη. Του χρονου εχουμε εντελως διαφορετικα δεδομενα. Αλλα μονοθεσια και αλλα ελαστικα οποτε να δουμε.Μακάρι. Ο Σούμι χάνει πολύ στις αργές στροφές λέει ο Μπρον και όπως και ο Phaethon είπε, πολλές φορές φαίνεται και από τα onboard. Πάντως στις γρήγορες είναι ΟΚ (Μπρον).
-
Στηριζομενος στο ακριβώς από πάνω, τα δυο μου σεντς...
Έχοντας δει κάποιες φάσεις φέτος που ο Σουμι αλλού πατούσε και αλλού βρισκόταν, δεν πιστευω οτι είχε να κάνει με αυτόν. Ας δεχτουμε οτι επειδη μεγάλωσε, έχασε το θάρρος του. ΟΚ, αλλά αυτό θα συνέβαινε στις γρήγορες που πρέπει να είσαι λίγο Χαϊλαντερ για να τις πάρεις flat out. Στις αργες δε χάνεις την ταχύτητά σου μεγαλώνοντας, μη σου πω οτι γίνεσαι και πιο γρήγορος γιατί η εμπειρία σε κάνει να 'στρογγυλευεις' λίγο την οδήγησή σου. Επιπλέον πολλές φορές τον έχουμε δει να χαζογλιστράει, πράγμα που σημαίνει οτι πιέζει, δεν κάνει βόλτα. ΙΜΟ το μονοθέσιο φταίει κατά 80% και το υπόλοιπο είναι δικό του θέμα. Αλοίμονο αν πούμε οτι ξέχασε ξαφνικά να στρίβει. Kαι μην ξεχνάμε οτι μιλάμε για έναν άνθρωπο που το φορτηγό (φερράρι) το έκανε αυτοκίνητο όταν ασχολήθηκε εξ ολοκλήρου, πράγμα που φέτος δεν είχε τη δυνατότητα να κάνει. Προς το παρόν κρατάω στάση αναμονής λοιπόν και του χρόνου βλέπουμε. Όχι οτι πιστεύω οτι θα χτυπήσει πρωτάθλημα, αλλά το πιο πιθανό ειναι οτι θα είναι πολύ πιο ανταγωνιστικός, γιατί όχι και σε επίπεδο κορυφής... -
Ποσο πιο ωραια θα ηταν αν η 5αδα των διεκδικιτων του φετινου τιτλου ηταν Αλονσο-Χαμιλτον-Βεττελ-Γουεμπερ-Σουμι...
oooopssss button is missing...
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Σιγα την διαφορα ρε συ. Ακομα και για F1 δεν ειναι και τοσο μεγαλη. Του χρονου εχουμε εντελως διαφορετικα δεδομενα. Αλλα μονοθεσια και αλλα ελαστικα οποτε να δουμε.
Μακάρι. Ο Σούμι χάνει πολύ στις αργές στροφές λέει ο Μπρον και όπως και ο Phaethon είπε, πολλές φορές φαίνεται και από τα onboard. Πάντως στις γρήγορες είναι ΟΚ (Μπρον).
Συμφωνω με τον taurus. Χανει στις αργες στροφες λογω του γνωστου προβληματος με τον σχεδιασμο του μονοθεσιου.
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Ποσο πιο ωραια θα ηταν αν η 5αδα των διεκδικιτων του φετινου τιτλου ηταν Αλονσο-Χαμιλτον-Βεττελ-Γουεμπερ-Σουμι...oooopssss button is missing...
Θα ειχε βγει και καλυτερη φωτογραφια στο pit wall
-
Εγώ αυτά τα περί μονοθεσίου τα ακούω βερεσέ.
Ένα χρόνο το μονοθέσιο ή το φέρνεις στα μέτρα σου ή το συνηθίζεις.
Αφού ο Rosberg σε κερδίζει συνεχώς είναι καλύτερος σου. -
Οκ, δεν είναι τόσο απλό. Ειδικά στα openwheelers μπορείς απλά να βρεθείς να φαίνεσαι ο μ*λάκας της υπόθεσης και να μη μπορείς να κάνεις τίποτα.
Αλλά η ουσία είναι ότι οι κινήσεις του Michael στο τιμόνι δεν είναι οι παλιές γνωστές. Έχει μονίμως κάποια μικρά lags και του λείπει η ένταση. Having said that, οφείλω να σημειώσω όμως ότι η εικόνα αυτή έχει αλλάξει πάρα πολύ στους τελευταίους αγώνες. Ο τρόπος που χόρευε τις γραμμές πίσω από τον Button στην Κορέα δεν έχει καμία σχέση με την -μαχητική σίγουρα, αλλά- φοβική οδήγηση της Κίνας, ενώ και η επιθετικότητα που έδειχνε στις στροφές της Suzukα και του Spa ήταν αξιοσημείωτη. -
ο τροπος που χορευε **πισω **απο τον Μπατον ηταν προφανως ενα κλικ λιγοτερο εντυπωσιακος απο τον τροπο που χορευε ο Ροζμπεργκ **μπροστα **απο τον Μπατον μεχρι να του ερθει κατακεφαλα ενα βλαμμενο καγκουρο. Τελοσπαντων, αυτος ο αγωνας ειχε δηλωθει απο τη Μερσεντες σαν ευκαιρια για ρισκο και ηταν φανερο απο την αρχη οτι ειχαν ενα σεταπ που θα τους κολακευε στο βρεγμενο. Αυτο ειναι ολο, απο τον επομενο αγωνα θα επιστρεψουν στο πουθενα που τοσο τους ανηκει με βαση τις επιλογες που εκαναν στην εξελιξη του μονοθεσιου τους.
-
Εμείς δε μπορούμε να καταλάβουμε πολλά. Εγώ αυτό που (νομίζω) είχα παρατηρήσει περισσότερο στους πρώτους αγώνες ήταν ότι ειδικά μετά το μέσο του αγώνα στις εξόδους από τις στροφές δε μπορούσε να επιταχύνει με τίποτα. Φαινόταν όταν ήταν κάποιος πίσω του, που στην επιτάχυνση μετά τη στροφή φαινόταν κολλημένος και πολλές φορές να σπινιάρει κιόλας.
Τώρα δεν ξέρω σε τι οφείλεται αυτό (και φυσικά αν πραγματικά συνέβαινε) αλλά ώρες ώρες ήταν πάρα πολυ αργός, σαν κάποιος που δε μπορεί να οδηγήσει σε Φ1 καθόλου. Σκεφτόμουν ότι ίσως έτρωγε τα πίσω λάστιχα? αλλά δεν είδα κάπου γραμμένο κάτι τέτοιο.
Σίγουρα λόγω του ονοματός του δέχτηκε πολύ λίγη κριτική, μάλλον από σεβασμό ή επειδή οι περισσότεροι πιστεύουν ότι δε μπορεί να είναι τόσο αργός.
Η άποψή μου είναι πως του χρόνου λογικά θα είναι καλύτερος αλλα σχεδόν αδύνατο να περάσει τον Rosberg. Τώρα αμα είναι τόσο ανάποδο το αμάξι για αυτόν και έχει ταχύτητα μέσα του... θα είναι έκλπηξη αλλα όχι και αδύνατο.
Και τελευταία όσον αφορα την ηλικία, δε μπορώ να δεχτώ την άποψη ότι εαν είσαι 40 είσαι ξεγραμμένος. Θα χάσεις κάποια ταχύτητα αλλά όχι μισό δευτερόλεπτο. Και ο Μπάρι τόσο είναι, ανεπηρέαστο τον βλέπω.
-
Οχι και δεχτηκε πολυ λιγη κριτικη... Σχεδον μετα απο καθε αγωνα ολη τη χρονια ο κοσμος του ασκει κριτικη! Παιζει να εχει δεχτει και την περισσοτερη απ ολους φετος! Και αυτο ακριβως γιατι ειναι αυτος που ειναι και ο κοσμος περιμενει θαυματα!
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Αφού ο Rosberg σε κερδίζει συνεχώς είναι καλύτερος σου.ε ναι φυσικα σχεδιαστηκε επανω στον button και τωρα περιμενουμε ενα αμαξι πληρως προσαρμοσμενο σε εντελως αντιθετο στυλ οδηγησης να κανει θαυματα σε καποιον που δεν οδηγαει τοσο ελαφρα..
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Αφού ο Rosberg σε κερδίζει συνεχώς είναι καλύτερος σου.ε ναι φυσικα σχεδιαστηκε επανω στον button και τωρα περιμενουμε ενα αμαξι πληρως προσαρμοσμενο σε εντελως αντιθετο στυλ οδηγησης να κανει θαυματα σε καποιον που δεν οδηγαει τοσο ελαφρα..
Αυτό έχει μια βάση μιας και ο Σουμάχερ οδηγά πολύ πιο επιθετικά από τον Μπάτον και Ρόσμπεργκ. (ή οδηγούσε).
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
ο τροπος που χορευε **πισω **απο τον Μπατον ηταν προφανως ενα κλικ λιγοτερο εντυπωσιακος απο τον τροπο που χορευε ο Ροζμπεργκ **μπροστα **απο τον Μπατον μεχρι να του ερθει κατακεφαλα ενα βλαμμενο καγκουρο.Εγώ μίλησα μόνο για τον Schumacher και τη σύγκριση με τον εαυτό του. Σύγκρινα το δικό του χορό στην Κορέα με τον επίσης δικό του στην Κίνα. Μπορείς να επιμένεις κάθε φορά στη σύγκριση με τον Rosberg και άλλους, αλλά εδώ και καιρό αυτό το θέμα δεν υφίσταται και το μόνο που αξίζει τον κόπο να ασχολείται ο κόσμος είναι η προσωπική βελτίωση ή όχι του Schumacher.
-
Ο χρήστης VassilisAl έγραψε:
Οχι και δεχτηκε πολυ λιγη κριτικη... Σχεδον μετα απο καθε αγωνα ολη τη χρονια ο κοσμος του ασκει κριτικη! Παιζει να εχει δεχτει και την περισσοτερη απ ολους φετος! Και αυτο ακριβως γιατι ειναι αυτος που ειναι και ο κοσμος περιμενει θαυματα!Σωστά τον κρίνανε συνέχεια αλλά όχι πολύ αυστηρά. Θα μπορούσαν τα σχόλια να είναι πολύ πιο καυστικά. Τέλως πάντων μπορεί να το είδα και εγώ έτσι.
Schumacher επιστροφή #2