-
Προφανώς τον βολεύει έτσι...δεν εξηγείται αλλιώς. Μου έκανε πολύ εντύπωση πάντως.
-
Ο χρήστης ausfahrt έγραψε:
Όταν λες είδες στο Spa εννοείς καθόσουν σε μια στροφή κι έβλεπες να περνούν τα μονοθέσια;Αν ναι, εκείνες τις λίγες στιγμές που κάνει να περάσει ένα μονοθέσιο μου φαίνεται κάπως δύσκολο να είναι κάποιος μη εξοικιωμένος να βγάλει τέτοια συμπεράσματα
Αν όχι, τότε ζηλεύω!
Πρώτ'απ'όλα, παραδοσιακά στους αγώνες, κυρίως Παρασκευή, γυρνάω όλη την πίστα και παρατηρώ.
Κατ'εμέ και κατά τη δική μου κρίση, μπορείς να δεις πολλά περισσότερα απ'ό,τι νομίζεις, αρκεί να έχεις λίγο μάτι, να μπορείς να συγκρίνεις δύο περάσματα μπροστά σου και να νιώθεις κάτι λίγα από οδήγηση γενικά.
Το αν οι παρατηρήσεις μου είναι έγκυρες είναι θέμα που φαίνεται μάλλον σε βάθος χρόνου και μπορείτε κι εσείς να κρίνετε αν λέω μπαρούφες
Πάντως στον αγώνα καθόμουν στη Bus Stop, αρκετά καλό σημείο για πολλά θέματα προς παρατήρηση (πέρα από τον Φεττελ που μας αφιέρωσε το μεγαλούργημά του in our face :p) -
-
Σε ξένα φόρουμ αλλά σε κάποια ελληνικά όπως και στο msfree αρχίζει να ακούγεται ότι Σούμι ΚΑΙ Μπρον τέλος από Mercedes εκτός αν γίνουν εξαιρετικά πράγματα έως το τέλος της χρονιάς!!
Λέτε να έλθει ο Κουμπίτσα και ο Κίμι να επιστρέψει με την Ρενώ;;; -
Προσωπική άποψη: Το πείσμα του γερμανού ίσως να τον κάνει να ξαναπροσπαθήσει του χρόνου.Το πιο πιθανό πιστεύω.Εκτός αν έχει απογοητευτεί τόσο απο τα οπίσθια του Ροσμπεργκ (να τα βλέπει συνέχεια) και πει....'δε βαριέσαι....όλα τα πήρα και έφυγα.Τι άλλο να ζητήσω...Ας είναι καλά τα χέρια μου και η φερραρι.Ας πάρουν ότι πήρα εγώ και οι υπόλοιποι και βλέπουμε....'
Γειά σου βρε Μιχάλη......σε πάω . -
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Σε ξένα φόρουμ αλλά σε κάποια ελληνικά όπως και στο msfree αρχίζει να ακούγεται ότι Σούμι ΚΑΙ Μπρον τέλος από Mercedes εκτός αν γίνουν εξαιρετικά πράγματα έως το τέλος της χρονιάς!!
Λέτε να έλθει ο Κουμπίτσα και ο Κίμι να επιστρέψει με την Ρενώ;;;ο brawn ειπε οτι δεν υπαρχει τετοιο θεμα
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Προσωπική άποψη: Το πείσμα του γερμανού ίσως να τον κάνει να ξαναπροσπαθήσει του χρόνου.Το πιο πιθανό πιστεύω.Εκτός αν έχει απογοητευτεί τόσο απο τα οπίσθια του Ροσμπεργκ (να τα βλέπει συνέχεια) και πει....'δε βαριέσαι....όλα τα πήρα και έφυγα.Τι άλλο να ζητήσω...Ας είναι καλά τα χέρια μου και η φερραρι.Ας πάρουν ότι πήρα εγώ και οι υπόλοιποι και βλέπουμε....'
Γειά σου βρε Μιχάλη......σε πάω .Περασμένα μεγαλεία και διηγόντας τα να κλαις. Πλέον είναι ένας μέτριος πιλότος. Γέρασε αλλά δεν το κατάλαβε... Graham Hill Nr 2 μας προέκυψε...
-
Εντάξει αλλά 'μεγαλεία' με όλη την σημασια της λέξεως.
Επέτρεψέ μου ως ρομαντικός να ελπίζω σε καλύτερη συνέχεια. -
Διαβάζω γύρω γύρω ότι ο Σούμι δυσκολεύεται αφάνταστα με τα λάστιχα της Bridgestone, ειδικά εμπρός.
Ξέρει κανείς/έχει διαβάσει κανείς γιατί; -
Οι γομες ειναι διαφορετικες απ αυτες που ειχε πριν αποχωρησει και σε συνδυασμο με το μονοθεσιο δεν μπορει να φορτισει αρκετα τα εμπρος ελαστικα ωστε να εχει το turn in που θελει.
-
Κυκλοφορουν διαφορες φημες, οτι -και καλα- θα εγκαταλειψει και αυτος και ο Ρος.
What will Schumacher do?
http://bbs.hellof1.com/1556525-1.html
(αναδημοσιευση απο το Autosport)The future of Michael Schumacher
http://joesaward.wordpress.com/2010/09/ ... chumacher/Πιστευω δεν εχουν καποια συγκεκριμενη βαση απο την ομαδα, ουτε φυσικα τον ιδιο.
Το πιο λογικο μου φαινεται αυτο που γραφει καπου ο πρωτος, οτι θα δοκιμασει πρωτα τα Πιρελι και μετα θα κρινει. -
Ο χρήστης VassilisAl έγραψε:
Οι γομες ειναι διαφορετικες απ αυτες που ειχε πριν αποχωρησει και σε συνδυασμο με το μονοθεσιο δεν μπορει να φορτισει αρκετα τα εμπρος ελαστικα ωστε να εχει το turn in που θελει.Αυτό από μόνο του δεν κάνει και πολύ νόημα. Τι το διαφορετικό έχουν και δεν του επιτρέπουν turn in?
-
Δεν ξερω ακριβως τι το διαφορετικο εχουν αλλα μαλλον ειναι πιο σκληρες. Αυτο σε συνδυασμο με το πως ειναι σχεδιασμενο το μονοθεσιο (πιο πολυ υποστροφικο παρα υπερστροφικο) σημαινει πως δεν μπορει να ζεστανει τα εμπρος ελαστικα οσο θα ηθελε ωστε να ειναι πιο επιθετικος στο turn in. Αν δεν εχουν την θερμοκρασια που θελει, δεν του δινουν και την αυτοπεποιθηση που θελει γιατι οταν στριβει το μονοθεσιο αντι να υπερστρεφει, υποστρεφει με αποτελεσμα να μπαινει στις στροφες πιο αργα.
-
Ο χρήστης VassilisAl έγραψε:
Δεν ξερω ακριβως τι το διαφορετικο εχουν αλλα μαλλον ειναι πιο σκληρες. Αυτο σε συνδυασμο με το πως ειναι σχεδιασμενο το μονοθεσιο (πιο πολυ υποστροφικο παρα υπερστροφικο) σημαινει πως δεν μπορει να ζεστανει τα εμπρος ελαστικα οσο θα ηθελε ωστε να ειναι πιο επιθετικος στο turn in. Αν δεν εχουν την θερμοκρασια που θελει, δεν του δινουν και την αυτοπεποιθηση που θελει γιατι οταν στριβει το μονοθεσιο αντι να υπερστρεφει, υποστρεφει με αποτελεσμα να μπαινει στις στροφες πιο αργα.Κοίτα να δεις το οξύμωρο.
Αν είναι υποστροφικό, τότε σαφώς και ζεσταίνει τα εμπρός λάστιχα!
Αν είναι υπερστροφικό (πολύ), τότε δεν έχει καλό turn in! -
Αν ειναι υποστροφικο συμβαινει το αντιθετο. Δεν ζεσταινονται τα εμπρος ελαστικα οποτε δεν εχει αρκετη προσφυση οποτε γλυστραει το μπροστα. Η υπερστροφη δημιουργειται οταν το εμπρος μερος εχει περισσοτερη προσφυση απο το πισω αλλα καλο turn in!
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Δεν ξερω ακριβως τι το διαφορετικο εχουν αλλα μαλλον ειναι πιο σκληρες. Αυτο σε συνδυασμο με το πως ειναι σχεδιασμενο το μονοθεσιο (πιο πολυ υποστροφικο παρα υπερστροφικο) σημαινει πως δεν μπορει να ζεστανει τα εμπρος ελαστικα οσο θα ηθελε ωστε να ειναι πιο επιθετικος στο turn in. Αν δεν εχουν την θερμοκρασια που θελει, δεν του δινουν και την αυτοπεποιθηση που θελει γιατι οταν στριβει το μονοθεσιο αντι να υπερστρεφει, υποστρεφει με αποτελεσμα να μπαινει στις στροφες πιο αργα.
Κοίτα να δεις το οξύμωρο.
Αν είναι υποστροφικό, τότε σαφώς και ζεσταίνει τα εμπρός λάστιχα!
Αν είναι υπερστροφικό (πολύ), τότε δεν έχει καλό turn in!Για να έχει το κατάλληλο grip ένα ελαστικό είτε βρίσκεται μπροστά ή πίσω, πρέπει να είναι στη κατάλληλη θερμοκρασία. Αλλιώς γλιστράει, άρα υποστρέφει ή υπερστρέφει, ανάλογα που βρίσκεται.
-
Ένα εκπληκτικό ανάποδο από τον Σούμι στη Σιγκαπούρη: http://www.youtube.com/watch?v=pUMl3-ZZ ... r_embedded
-
απο την εξωτερικη ειναι λες και το πεταξε ο ιδιος
-
Ο παλιός Schumacher (ή ο Schumacher με... 'δικό' του μονοθέσιο) δεν θα έμπαινε ποτέ έτσι στην πρώτη στροφή.
Όσον αφορά το ανάποδο, είναι όντως μεγάλο σώσιμο. -
Δεν ήξερα που να το βάλω, και το γράφω εδώ.
Με τον brother κάναμε μια απίστευτη αγορά κάτι κράνη (αν και μας ταλαιπώρησε ΑΡΚΕΤΑ το τελωνείο καθώς ήρθαν από Αργεντινή) και σας παρουσιάζω αυτό που πήρα εγώ. Ο Βασίλης πήρε του Κίμι
Είναι το τελευταίο κράνος που φόρεσε ο Scumi, στη Βραζιλία το 2006 και αναγράφει επάνω όλες τις νίκες του όλα αυτά τα χρόνια:
Εννοείται πως είναι replica και όχι το πραγματικό, δικό του Schuberth.
Τα πήραμε από εδώ: http://f1-helmets.net/helmets/
Μπείτε να χαζέψετε...έχει διάφορα.
Schumacher επιστροφή #2