-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
φετος δεν τον θελει τιποτα βλεπωKαι δεν μπορει μηπως? Ενταξει το να κανουμε κακοπροαιρετη η αρνητικη κριτικη στον 41χρονο Σουμαχερ με 3 χρονια απουσιας και τα σχετικα δεν βγαζει καπου ουτε θεωρειται μαγκια. Ωστοσο το ξεκινημα του ειναι ακρως απογοητευτικο,νωρις ακομα για ασφαλη συμπερασματα βεβαιως,αλλα εαν συνεχισει αυτη η εικονα με τον ροσμπεργκ να ειναι μπροστα του σε καθε αγωνα,με το να μην μπορει να βρει το καταλληλο στησιμο στο μονοθεσιο,να ειναι πολυ αργος κ εκτος κλιματος δεν ξερω...
Σημερα ο Σουμι εκτος τοπου κ χρονου,οποιος ηθελε τον περνουσε,λαθη επι λαθων,δεν βλεπεται,επιβαλεται να βελτιωθει εαν θελει τουλαχιστον να εχει μια αξιοπρεπης παρουσια στο πρωταθλημα.
-
Ο Schumi βασικά δεν έχει confidence στο μονοθέσιό του για να πιέσει. Σαν να μην το εμπιστεύεται ακόμα.
-
To προβλημα για τον Σουμαχερ δεν ειναι τωρα που ολοι ασχολουνται μαζι του και τον κραζουνε. Το προβλημα θα ειναι μετα απο 2-3 αγωνες, αν δεν ασχολειται κανεις μαζι του...
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
To προβλημα για τον Σουμαχερ δεν ειναι τωρα που ολοι ασχολουνται μαζι του και τον κραζουνε. Το προβλημα θα ειναι μετα απο 2-3 αγωνες, αν δεν ασχολειται κανεις μαζι του...ποτε δεν ηταν ψωνιο.. ουτε και το 05-06 που ακουγοταν επειδη εκανε μια προσπεραση..
-
Τις πιό σωστές κουβέντες τις είπε ο Sutil. Ότι δηλαδή πρέπει ο Schumacher να μάθει αυτά τα καινούρια μονοθέσια και τα ελαστικά. Δεν έχουν καμία σχέση με 3-4 χρόνια πριν.
Κατά τ'άλλα, είδαμε λίγο από τον παλιό καλό Schumacher στις μονομαχίες του. -
Ρε παιδια sorry αλλα τωρα αυτη η δουλεια θα γινεται? Μετα απο καθε αγωνα θα σχολιαζετε πως δεν τα πηγε καλα και πως δεν μπορει και ο,τι λεγατε μετα το Bahrain? Δεν εχει νοημα ν ακουγονται τα ιδια πραγματα καθε φορα. Το χουμε πει τοσες φορες! Δωστε του χρονο! Οχι απο το ενα GP στο αλλο αλλα καμποσα GP μαζεμενα και μετα βγαζουμε συμπερασμα.
Sorry για το ξεσπασμα αλλα εχω βαρεθει τα ιδια και τα ιδια...
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Τις πιό σωστές κουβέντες τις είπε ο Sutil. Ότι δηλαδή πρέπει ο Schumacher να μάθει αυτά τα καινούρια μονοθέσια και τα ελαστικά. Δεν έχουν καμία σχέση με 3-4 χρόνια πριν.
Κατά τ'άλλα, είδαμε λίγο από τον παλιό καλό Schumacher στις μονομαχίες του.Δεν είχε διάρκεια στις μονομαχίες του όμως...
Το καλύτερο για τον Σουμάχερ το είπε ο Λάουντα. -
Πόση διάρκεια θέλεις ρε συ όταν είναι 1-2 δευτερόλεπτα πιό αργός. Και που ασχολήθηκε εντύπωση μου έκανε.
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Πόση διάρκεια θέλεις ρε συ όταν είναι 1-2 δευτερόλεπτα πιό αργός. Και που ασχολήθηκε εντύπωση μου έκανε.Σωστό...
Πάντως κάτι κάνει πολύ λάθος στο στήσιμο. Εκεί μου φαίνεται ότι χάνει. -
στην φερραρι αυτος το εστηνε το μονοθεσιο οποτε μαλλον κατι αλλο ειναι..
μαλλον συνολικα δεν εχει μαθει ακομη το μονοθεσιο -
Εμένα πάντως, χθές, ειδικά μετά το μέσο του αγώνα μου φάνηκε να οδηγάει λες και ήταν test day...
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
στην φερραρι αυτος το εστηνε το μονοθεσιο οποτε μαλλον κατι αλλο ειναι..
μαλλον συνολικα δεν εχει μαθει ακομη το μονοθεσιοΤο έγραψα και πριν. Δεν έχει αποκτήσει ακόμα confidence με το μονοθέσιο. Δεν το εμπιστεύεται και έχει θέμα με τα πίσω ελαστικά. Είναι προβληματισμένος και ο Brawn με τη περίπτωση.
Θα δούμε παιδιά...αυτή η χρονιά νομίζω είναι ένα τεστ και γιαυτόν.
-
Γενικά το μονοθέσιο έτσι οπως το θέλει αυτός ,δεν είναι.Σιγουρα εχουν αλλάξει δεδομενα και σιγουρα αυτό δεν μπορεί να το περασει στα καλά καθούμενα στο σκληρό του δίσκο.Αυτο που κανει πιο δύσκολα τα πράγματα απ'οτι φαίνεται ειναι και η ηλικία.Υπο αμφισβητηση για την ώρα.Θέλει ταχυτητα και ενα μονοθέσιο που θα τον 'ακούει' και οχι να του βαζει χαλινάρια.Αν διορθωθεί αυτο και δεν εχει αποτέλεσμα τοτε,,,,γεροπαραξενιές!
Ο Ροσμπεργκ βολευεται καλυτερα και δεν ζητα το παραπάνω στην μεχρι τωρα συμπεριφορά του αφου δεν πάλευει με το μονοθέσιο και κυνηγά μια καλή θεση.
Το ειχα δηλώσει.Ο Ροσμπεργκ θα παει καλα εν οψη Σουμι στην ομάδα.Δεν εχει να χασει τιποτα.Μονο να κερδίσει.Και το κάνει. -
Η μονομαχία MS-Λούη μου θύμισε κάτι τέτοιο...
http://www.youtube.com/watch?v=v-JWpwfL ... re=related
-
Όταν σας έλεγα εγώ ότι θα γίνει ρεζίλι ο schumi με λέγατε προκλητικό...
-
Συγνωμη βρε παιδια τι λετε τωρα.Το 2006 ο Χακινεν ειχε δηλωσει επίσημα οτι ο Μιχάλης θα επέστρεφε στην f1.Ειναι, ειχε πει,ολη του η ζωη.Μπορεί να πηγαινει με 100 παλμούς στο οριο το μονοθέσιο.Ειναι το σπίτι του εκει μέσα.
Φυσικα και θα μιλάμε για κάποιον που εγραψε και ισως ξαναγραψει ιστορία.Αλλωστε τοτε κανεις δημοσιογράφος δεν περίμενε να βγει αληθινος ο Χάκινεν.
Οταν το'χεις μεσα σου όμως αλάζουν τα πραγματα και αυτο το ηξερε ο γρηγορότερος οδηγος στην f1 που περασε ποτε για μενα Μικα Χάκινεν. -
Ποιος γρηγοροτερος; Ελεος!!!
-
Οχι και έλεος βρε ανθρωπε.Ηταν ταχυτατος ο Μικα.
Ουκ ολίγες φορες ξεφτιλισε τον ανταγωνισμό.Ασχετα που απο τυχη ηταν πάτος. Και λιγο σπάστης.
Α,και ο φοβος του Μιχάλη. -
Ε όχι δα...
Καλός, χρυσός, άγιος (που ανεχόταν εκείνη τη στριτζομ@υνα τη γυναίκα του) ο Χάκινεν αλλά όχι και ο γρηγορότερος που πέρασε από την F1.
Ένας καλός πιλότος ήταν που ευτυχώς πέτυχε 2-3 καλά χρόνια στη McLaren και πήρε 2 τίτλους που άξιζε, γιατί αλλιώς θα μπορούσε να είναι ένας από τους πολλούς που άξιζαν αλλά δεν πήραν. -
...και πολύ fair play επίσης. Και μην ξεχνάμε ότι κέρδισε στα ίσα το Γερμανό.
Πάντως όσον αφορά την επιστροφή, εμένα δε μου φαίνεται και τόσο χαλαρός ο Schumacher. Όταν πάει για ζύγισμα μετά από κάθε δοκιμαστικά, και νιώθει την κάμερα να τον ακολουθεί και της κλείνει το μάτι (κάθε φορά και ίδιο ύφος), είναι σα ν' ακούει απ' την...κάμερα: 'τι έχεις να πεις για αυτή τη φορά που πάλι ψιλοπάτωσες ?'
Και δε νομίζω ότι ικανοποιείται με το 'απλά να τρέχει, να είναι κι αυτός εκεί μέσα'. Τι να πω, έχουμε καιρό ακόμα να δούμε τι θα γίνει. Πάντως σίγουρα και η ψυχολογία του τώρα δεν θα είναι και τόσο καλή.
Schumacher επιστροφή #2