-
Ο χρήστης Καμπάς έγραψε:
@Go_For_Pole
Το MR2 θα τρέξει με γυάλισμα κέρωμα, πατουράτη ζάντα και φυμέ, ενώ ο οδηγός του με λευκό ξεκούμπωτο κοντομάνικο πουκάμισο, μιλιτέρ βερμούδα και εσπαντρίγιες για καλύτερο feelingΑ μάλιστα, ευχαριστώ για την ειρωνία.
-
Χρηστάκο, έχεις καταλάβει φαντάζομαι οτι μπαίνω εδώ μέσα μια φορά την ημέρα απλά και μόνο για να σε τρολάρω έτσι ; Εγώ θα τρέξω όπου, όπως και με ότι γουστάρω εφόσον μου το επιτρέπουν οι κανονισμοί. Θα κάνω την καύλα μου για όσο θέλω, όποτε θέλω και θα περάσω καλά.
Νομίζεις οτι χρειάζομαι την έγκριση ή την ευλογία σου σχετικά με το όχημα μου ή την επιλογή των συμμετοχών μου ;
Ή μήπως νομίζεις οτι χαρακτηρισμούς του τύπου 'κλανιά' και 'πόρδίτσα' θα με κάνεις να νευριάσω και να πέσω στο επίπεδό σου ; Το οποίο επίπεδο παρεμπιπτόντως φροντίζεις να το αναδεικνύεις καθημερινά, όταν απ'την μια φροντίζεις να με μειώνεις διαρκώς σχετικά με την ηλικία μου και απ'την άλλη αφιερώνεις τόσο χρόνο με το να ασχολείσαι μαζί μου.
-
Εσυ μπορει τις σου ,να κανεις οτι δεν τις ακους , και να σφυρας κι αδιαφορα μην σε καταλαβουν κι οι γυρο σου !
Επειδη εχω αλλη και δεν μ'ενδιαφερουν οι γνωμες των κρετινων , παρα μονον αυτων που εχουν γεματο σκαλπ , καπου καπου χρειαζεται να ξεμπροστιαζοντε ανοησιες κι αποψεις κι απο τα προβληματικα παιδακια που εχουν πλησιασει το σπορ
οποτε , αφιερωνω χρονο (εχω μπολικο ) με επικοδομητικους διαλογους με εξαιρετικα ατομα εδω μεσα , σε θεματα που ασχολουμε μια ολοκληρη ζωη ,και που απασχολουν και εκεινους , που φυσικα οπως ειπα ....δεν ειναι για ολους !
Απο αυτους τους διαλογους μπορουν να μαθουν πολλα ,ακομα και θρασυτατα κακομαθημενα .....νεοελληνακια , αν φυσικα το μονο τους μειονεκτημα ειναι ...αυτο !
Υ.Γ. αυτες τις αηδιες με τα ..., τα χρησιμοποιουν ολοι οι κρετινοι συχνα , οταν δεν εχουν να πουν τιποτα εξυπνο στις ....αντιπαραθεσεις των αλλων .
-
Παρακαλώ να σέβεστε τους συνομιλητές σας και να ομιλείται κόσμια. Οποιαδήποτε προσωπική επίθεση, με απρεπείς χαρακτηρισμούς, από εδώ και πέρα δεν θα γίνει ανεκτή. [Admin]
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Απο αυτους τους διαλογους μπορουν να μαθουν πολλα ,ακομα και θρασυτατα κακομαθημενα .....νεοελληνακια , αν φυσικα το μονο τους μειονεκτημα ειναι ...αυτο !
Και καταλήγουμε και πάλι στο ίδιο συμπέρασμα ...
Θέλουμε, νέες συμμετοχές, βέβαια οι συμμετοχές αυτές προφανώς και δεν θα έρθουν απο ηλικίες άνω των 35, ΑΛΛΑ οι ηλικίες κάτω των 35 είναι θρασύτατα κακομαθημένα νεοελληνάκια επειδή τολμούν και λένε την άποψη τους. Μα είναι δυνατόν να ανοίγουν το βρωμόστομά τους οι νέοι και να μιλάνε ; Τι ξέρουν αυτοί ; Μόνο οι παλιοί ξέρουν ! Και στο εξωτερικό είναι όλοι βλάκες και δεν πρέπει να τους αντιγράψουμε, καθώς είναι προφανές οτι εμείς τα καταφέραμε πολύ καλύτερα τα τελευταία 10 χρόνια.
Κάνεις και εποικοδομητικούς διαλόγους εσύ εδώ μέσα ; Μόνος σου μιλάς, μόνος σου τ'ακούς και ρίχνεις και κανένα μπινελίκι στον el em που και που. Δεν προσπαθώ να σου πω άνθρωπε μου οτι έχεις λανθασμένη νοοτροπία επι του θέματος, έχω διαβάσει πολύ σωστά πράγματα απο σένα με τα οποία έχω συμφωνήσει αρκετές φορές. Στην θεωρία συμφωνούμε, στην πράξη όμως έχεις χάσει πολλά επεισόδια και πρέπει να συνέλθεις άμεσα. Σταμάτα να χαρακτηρίζεις όποιον διαφωνεί μαζί σου αναιδή-θρασύ-κακομαθημένο και άνοιξε τα ματάκια σου για να δεις την πραγματικότητα.
Είναι κρίμα ένας άνθρωπος σαν εσένα, με την εμπειρία και την γνώση του χώρου και με τόσες όμορφες και σωστές θέσεις επι του αντικειμένου, να παραμένει τόσο άκαμπτος σε μερικές πολύ συγκεκριμένες απόψεις που τον κάνουν να φαίνεται ο κακός της υπόθεσης. Είναι πραγματικά κρίμα ...
Τέλος απο μένα γιατί απ'οτι φαίνεται you can't teach an old dog new tricks και δεν θέλω να σε ζορίζω σε επικίνδυνη ηλικία.
Καλή καρδιά και για όλους τους χαρακτηρισμούς ...
-
Mπραβο στο καλο ....., και μαθε και τουτο εξυπνακια , οτι το μεγαλυτερο ποσοστο που μ'ακουει-ακουγε , συμφωνει , ** σεβεται **, στελνει μηνυματα ,με συμβουλευεται και πρατει μεχρι κεραιας και εχει τα καλυτερα αποτελεσματα με τα ελαχιστα χρηματα που εχει-ειχε να διαθεσει στο σπορ(και τα περισσοτερα παιδια με πτυχια ανωτατων σπουδων , οχι πτυχιουχοι καφετεριας) ...... ειναι (και ηταν ) απο 22 μεχρι 35 ..................
Αντε και καλη σταδιοδρομια
-
Πολλή πλάκα έχεις εν τέλει !!! Χα Χα
'el-em'
Τα προσωπικά σας να τα λύσετε με πμ. [MOD] -
Το θέμα καθαρίστηκε από τις τελευταίες 'φιλοφρονήσεις' και στάλθηκαν οι σχετικές προειδοποιήσεις. Κανονίστε να το κλειδώσουμε τελείως.
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Πολλή πλάκα έχεις εν τέλει !!! Χα Χα'el-em'
Τα προσωπικά σας να τα λύσετε με πμ. [MOD]Προς Mods,
Μην γινεστε γραφικοι !!!
Που ειναι το μεμπτο στο 'Πολλη πλακα εχεις εν τελει !!!' ?????'el-em'
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
.... στελνει μηνυματα ,με συμβουλευεται και πρατει μεχρι κεραιας και εχει τα καλυτερα αποτελεσματα με τα ελαχιστα χρηματα που εχει-ειχε να διαθεσει στο σπορΚάνεις και μαθήματα αγωνιστικής οδήγησης ; Έχω λίγα χρήματα να διαθέσω και έχω παρατηρήσει οτι πάσχω λιγάκι σε κάποιους τομείς της οδήγησής μου. Και όποτε μπορείς να μου πείς να φέρω το αυτοκίνητο απ'το μαγαζί να το δείς και να μου προτείνεις φθηνές λύσεις για να γίνει καλύτερο. Εκτός κι αν δεν αναλαμβάνεις πορδές με καγκουρεμένες μπανιέρες, το οποίο θα το σεβαστώ απόλυτα ... Έχω κι εγώ πτυχία ανωτάτων σπουδών, να στο φέρω να το δείς άμα θες και σε καφετέρια έχω να πατήσω 2 χρόνια να ξέρεις.
-
Ο χρήστης AEA4TF έγραψε:
Το θέμα καθαρίστηκε από τις τελευταίες 'φιλοφρονήσεις' και στάλθηκαν οι σχετικές προειδοποιήσεις. Κανονίστε να το κλειδώσουμε τελείως.Δεν έχει νόημα να κλειδώσεις αυτό το topic. Είναι ένα θέμα στο οποίο γράφεται ό,τι δεν μπορεί να γραφτεί στα topic που έχουν συγκεκριμένο θέμα. Αν το κλειδώσεις, απλώς θα πρέπει να φτιαχτεί ένα άλλο τέτοιο.
Σίγουρα, όμως, έχει νόημα να σβήνεις τα υβριστικά και εριστικά σχόλια και μάλλον θα ήταν καλύτερα αν γινόταν συχνότερα.Επιπλέον, γιατί δεν επαναφέρετε τον όρο που υπήρχε ως πρόσφατα στο 'Ελληνικοί αγώνες'; Δηλαδή, να γράφει μόνο όποιος έχει δώσει πλήρη στοιχεία; Η αλήθεια είναι ότι από τότε που ίσχυσε αυτός ο όρος βελτιώθηκε σε πολύ μεγάλο βαθμό το επίπεδο επικοινωνίας. Όποιος δεν έχει κάτι να φοβηθεί, ας δώσει το όνομά του. Απαντήσεις του τύπου 'εγώ δε δίνω το όνομα για να μη μπω στην μπούκα της ΕΘΕΑ ή των διοικούντων', όπως έχω ακούσει από κάποιον, είναι μωρουδίστικες δικαιολογίες.
-
Όλα τα off topic έφυγαν. Μην το συνεχίσετε άλλο...
-
Έτσι σας βολεύει !!!!!
'el-em'
-
Για να το κλείσουμε το θέμα: Δεν ξέρουμε και δεν μας ενδιαφέρει τι προηγούμενα έχετε όλοι μεταξύ σας, ούτε παίρνουμε το μέρος κανενός. Εδώ είναι το Φόρουμ των 4Τ και διέπεται από συγκεκριμένους κανόνες όμως. Όποιος τους παραβιάζει θα δέχεται και τις συνέπειες. Συγκεκριμένα, οι προσωπικές επιθέσεις και οι χαρακτηρισμοί δεν θα γίνουν ανεκτοί. Αν συνομιλείτε σαν πολιτισμένοι άνθρωποι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα, ακόμα και αν διαφωνείτε μεταξύ σας. Και για να προλάβω κάποιες 'εξυπνάδες', οι όποιες ποινές δεν έχουν να κάνουν με αυτά που λέει κάποιος, αλλά με τον τρόπο που τα λέει. Δεν τιμωρείται η άποψη, τιμωρούνται η αγένεια και οι ύβρεις.
@el-em: Τι εννοείς; Τι μας βολεύει δηλαδή; Είμαστε φιλαράκια με τον έναν ή τον άλλον νομίζεις; Αν παρατήρησες, υπήρξε ήδη η πρώτη ποινή αποκλεισμού για τις προσβολές. Οι ίδιοι κανόνες θα τηρηθούν για ΟΛΟΥΣ!
-
Ο χρήστης AEA4TF έγραψε:
Για να το κλείσουμε το θέμα: Δεν ξέρουμε και δεν μας ενδιαφέρει τι προηγούμενα έχετε όλοι μεταξύ σας, ούτε παίρνουμε το μέρος κανενός. Εδώ είναι το Φόρουμ των 4Τ και διέπεται από συγκεκριμένους κανόνες όμως. Όποιος τους παραβιάζει θα δέχεται και τις συνέπειες. Συγκεκριμένα, οι προσωπικές επιθέσεις και οι χαρακτηρισμοί δεν θα γίνουν ανεκτοί. Αν συνομιλείτε σαν πολιτισμένοι άνθρωποι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα, ακόμα και αν διαφωνείτε μεταξύ σας. Και για να προλάβω κάποιες 'εξυπνάδες', οι όποιες ποινές δεν έχουν να κάνουν με αυτά που λέει κάποιος, αλλά με τον τρόπο που τα λέει. Δεν τιμωρείται η άποψη, τιμωρούνται η αγένεια και οι ύβρεις.@el-em: Τι εννοείς; Τι μας βολεύει δηλαδή; Είμαστε φιλαράκια με τον έναν ή τον άλλον νομίζεις; Αν παρατήρησες, υπήρξε ήδη η πρώτη ποινή αποκλεισμού για τις προσβολές. Οι ίδιοι κανόνες θα τηρηθούν για ΟΛΟΥΣ!
Αγαπητε AE4TF,
Εαν εφαρμοζατε τους κανονισμους του 4T Forum (τους οποιους γνωριζω πολυ καλα) να ειστε βεβαιοι οτι τιποτα απ' ολα αυτα δεν θα ειχε ποτε συμβει και θα ημασταν ολοι ΚΥΡΙΟΙ. Επειδη ομως υπαρχει ιδιαιτερα μεγαλη ανεχεια στους χαρακτηρισμους που καποιοι χρησιμοποιουν εδω μεσα, αναγκαζομαι και εγω πολλες φορες να ξεφευγω, για να αμυνθω στην καθημερινη βωμολοχία που εισπραττω.
Επαναλαμβανω, εαν ησασταν πιο αυστηροι, τιποτα δεν θα ειχε ποτε συμβει. Τωρα ομως ειναι κομματακι δυσκολο να μαζεψετε τα λουρια.
Εγω θα συνεχισω να σας αναφερω τις παρατυπιες και να δουμε ποτε θα αντιδρασετε.Φιλικα,
'el-em'
-
edit off topic [mod]
-
edit off topic [mod]
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Για να το κλείσουμε το θέμα: Δεν ξέρουμε και δεν μας ενδιαφέρει τι προηγούμενα έχετε όλοι μεταξύ σας, ούτε παίρνουμε το μέρος κανενός. Εδώ είναι το Φόρουμ των 4Τ και διέπεται από συγκεκριμένους κανόνες όμως. Όποιος τους παραβιάζει θα δέχεται και τις συνέπειες. Συγκεκριμένα, οι προσωπικές επιθέσεις και οι χαρακτηρισμοί δεν θα γίνουν ανεκτοί. Αν συνομιλείτε σαν πολιτισμένοι άνθρωποι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα, ακόμα και αν διαφωνείτε μεταξύ σας. Και για να προλάβω κάποιες 'εξυπνάδες', οι όποιες ποινές δεν έχουν να κάνουν με αυτά που λέει κάποιος, αλλά με τον τρόπο που τα λέει. Δεν τιμωρείται η άποψη, τιμωρούνται η αγένεια και οι ύβρεις.
@el-em: Τι εννοείς; Τι μας βολεύει δηλαδή; Είμαστε φιλαράκια με τον έναν ή τον άλλον νομίζεις; Αν παρατήρησες, υπήρξε ήδη η πρώτη ποινή αποκλεισμού για τις προσβολές. Οι ίδιοι κανόνες θα τηρηθούν για ΟΛΟΥΣ!
Αγαπητε AE4TF,
Εαν εφαρμοζατε τους κανονισμους του 4T Forum (τους οποιους γνωριζω πολυ καλα) να ειστε βεβαιοι οτι τιποτα απ' ολα αυτα δεν θα ειχε ποτε συμβει και θα ημασταν ολοι ΚΥΡΙΟΙ. Επειδη ομως υπαρχει ιδιαιτερα μεγαλη ανεχεια στους χαρακτηρισμους που καποιοι χρησιμοποιουν εδω μεσα, αναγκαζομαι και εγω πολλες φορες να ξεφευγω, για να αμυνθω στην καθημερινη βωμολοχία που εισπραττω.
Επαναλαμβανω, εαν ησασταν πιο αυστηροι, τιποτα δεν θα ειχε ποτε συμβει. Τωρα ομως ειναι κομματακι δυσκολο να μαζεψετε τα λουρια.
Εγω θα συνεχισω να σας αναφερω τις παρατυπιες και να δουμε ποτε θα αντιδρασετε.Φιλικα,
'el-em'
Φίλτατε el-em,
Ίσως παρατήρησες ότι η Διαχειριστική Ομάδα έχει αλλάξει εδώ και 2 μήνες σχεδόν. Οπότε δεν είναι δίκαιο να απολογούμαστε για πράγματα που συνέβαιναν παλαιότερα. Από τότε που αναλάβαμε προσπαθούμε να τηρείται ο Κανονισμός. Όμως χρειαζόμαστε και την δική σας βοήθεια με την μορφή των reports όταν πιστεύετε ότι υπάρχει πρόβλημα καθώς όπως καταλαβαίνεις δεν είναι δυνατόν να διαβάζουμε όλα τα μηνύματα σε όλα τα θέματα.
Πάντως συμπάθειες ή αντιπάθειες δεν υπάρχουν από την πλευρά μας. Ελπίζω από εδώ και πέρα να συνεχίσετε την κουβέντα σας σε πιο ήρεμο κλίμα.
-
μαλιστα......
το θεμα μπορει να λυθει μονο στα Μεγαρα.
Φερνει ο Μανος το καγκουρο με τα 200 στο τονο,φερνει και ο Χρηστος τον καλυτερο του οδηγο με 106 αντιστοιχης αναλογιας κιλων/ιππων,και εκει θα ξεκαθαρισει το τοπιο. -
**Οι άσχετες δημοσιεύσεις πήγαν στα αποδυτήρια. **
ελευθερη σκηνη .. σκεψεις , προτασεις ,και αλλα !