-
Ήρθε.
252 ευρώ. Πάει το μισό επίδομα του ΟΑΕΔ. -
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Όσοι έχουν πάρει ειδοποιητήρια για μηχανές μέχρι τώρα, λένε ότι αντίθετα με όσα γράφονταν το ποσό τελικά ήταν ίδιο με πέρσι. Κι εγώ περιμένω 46€ αντί για 67€.
ω ναι!
2x ω ναι! ήρθε σήμερα πράγματι στα 46!
'Πασοκάρα φίλε, δεν υπάρχει καλύτερο κόμμα' -
Ο χρήστης zorz έγραψε:
'Πασοκάρα φίλε, δεν υπάρχει καλύτερο κόμμα'Και με παραθυρα
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Όσοι έχουν πάρει ειδοποιητήρια για μηχανές μέχρι τώρα, λένε ότι αντίθετα με όσα γράφονταν το ποσό τελικά ήταν ίδιο με πέρσι. Κι εγώ περιμένω 46€ αντί για 67€.
ω ναι!
'Πασοκάρα φίλε, δεν υπάρχει καλύτερο κόμμα' -
Το βρήκα σήμερα το απόγευμα (Σάββατο) στο γραμματοκιβώτιο. Είμαι σίγουρος οτι το 'βαλαν σήμερα, γιατί κοίταξα χτες το μεσημέρι και δεν ήταν μέσα. Μου φαίνεται ότι κάποιος μακαλας στην πολυκατοικία παίζει με την αλληλογραφία...
-
Ο χρήστης stam69 έγραψε:
Το βρήκα σήμερα το απόγευμα (Σάββατο) στο γραμματοκιβώτιο. Είμαι σίγουρος οτι το 'βαλαν σήμερα, γιατί κοίταξα χτες το μεσημέρι και δεν ήταν μέσα. Μου φαίνεται ότι κάποιος μακαλας στην πολυκατοικία παίζει με την αλληλογραφία...Μαλλον λογω των ημερων οι ταχυδρομοι κανουν υπερωρίες.
-
Και σε μας σημερα ηρθε ο ταχυδρομος γτ ειδα μπολικους φακελους εν αντιθεσει με χθες.
-
Εμένα μου ήρθαν πριν απο αρκετές ημέρες αλλά φρόντισα και τα ξαπόστειλα, μόνο της μηχανής θα πληρώσω τα 18 εουρος. Τα 302 θα μου μείνουν στην τσέπη.
-
Ήρθαν και τα δικά μας.
Τα δύο 1800άρια τουρμπάτα μας (Α3 TFSi & Α4) πληρώνουν από 184 ευρώ
Το 1600άρι Megane του 2003 πληρώνει 252 (τα 50 είναι τα 'περιβαλλοντικά' επειδή ως γνωστόν ό,τι αγοράστηκε πριν το 2005 ρυπαίνει πολύ... )
Το υπερπολυτελές Peugeot 206 μου πληρώνει 578 (δεν έχω 'περιβαλλοντικά' τέλη, μιας κι έτυχε να το πάρω Φεβρουάριο 2005 κι όχι 2 μήνες νωρίτερα, οπότε ο κινητήρας του μεταλλάχθηκε σε 'φιλικό προς το περιβάλλον', αλλά έχω 150 ευρώ 'ειδικό φόρο' επειδή κατέχω κυβικούρες αντί τούρμπου κάτω από το καπώ, άρα το χρήμα το φυσάω αμαλάχει να ΄ουμ. -
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Ήρθαν και τα δικά μας.Τα δύο 1800άρια τουρμπάτα μας (Α3 TFSi & Α4) πληρώνουν από 184 ευρώ
Το 1600άρι Megane του 2003 πληρώνει 252 (τα 50 είναι τα 'περιβαλλοντικά' επειδή ως γνωστόν ό,τι αγοράστηκε πριν το 2005 ρυπαίνει πολύ... )
Το υπερπολυτελές Peugeot 206 μου πληρώνει 578 (δεν έχω 'περιβαλλοντικά' τέλη, μιας κι έτυχε να το πάρω Φεβρουάριο 2005 κι όχι 2 μήνες νωρίτερα, οπότε ο κινητήρας του μεταλλάχθηκε σε 'φιλικό προς το περιβάλλον', αλλά έχω 150 ευρώ 'ειδικό φόρο' επειδή κατέχω κυβικούρες αντί τούρμπου κάτω από το καπώ, άρα το χρήμα το φυσάω αμαλάχει να ΄ουμ.Κονομημενο σε βλεπω να 'ουμε
-
Ηρθαν και εμας. Για το υβριδικο 3 ευρω και για ενα honda civic του 84 1200 κ. εκ 187.
112 τα κυρια τελη και 75 τα περιβαλλοντικα. -
Και σε μένα ήρθε
σούμα σαν σπίτι μας βγαίνει ένα χιλιοπεντακό. δεν είναι κακό.
άλλα 2-3 τέτοια και θα παρακαλάμε να τα αποσύρουμε και δεν θα μας τα παίρνουν.(όχι τσάμπα τουλάχιστον ) -
Στις 10-12 μου ήρθε στο πρώτο αμάξι
Στις 21-12 στο δεύτερο
και αναμένω της μηχανής!!!!!! -
Κατέφθασαν μόλις σήμερα, αν και υποτίθεται ότι μέχρι τις 16/12 θα τα είχαν λάβει όλοι...
-
Ο χρήστης Arkady έγραψε:
Κατέφθασαν μόλις σήμερα, αν και υποτίθεται ότι μέχρι τις 16/12 θα τα είχαν λάβει όλοι...Πανε με το παλαιο ημερολογιο αυτοι......
-
Mazda 575
εύα 302
yaris 90
modenas 18 -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Mazda 575
εύα 302
yaris 90
modenas 18Σε καλη μερια........
-
Mazda 575
εύα 302
yaris 90
modenas 18575 πληρώνει το RX8???
-
Mazda 575
εύα 302
yaris 90
modenas 18985 σύνολο?
Παραλίγο χιλιάρικο. Εγώ στη θέση σου, θα γυρνούσα 2-3 τράπεζες και μπόλικα περίπτερα, θα τα έκανα και τα 985€ κέρματα (10λεπτα, 20λεπτα και 50λεπτα), θα έπερνα και ένα φραπεδάκι περιποιημένο και θα τα πήγαινα στη ΔΟΥ... -
Το τζιπ το λέξους θεωρείται υβριδικό? (πόσο πληρώνει?)
Σας έχουν έλθει τα ειδοποιητήρια τελών κυκλοφορίας;