-
Ο χρήστης dimgster έγραψε:
Προσωπικά δεν καταλαβαίνω το τρομακτικό κόλλημα που υπάρχει με το ESP. Σε δημόσιο δρόμο σε φρενάρει όταν υποστρέψεις, κάτι που αργά ή γρήγορα θα το έκανες κι εσύ, όπως επίσης σου μαζεύει τον κώλο όταν ανοίξει η τροχιά του, κάτι που επίσης θα το έκανες κι εσύ. Σε πίστα που μπορείς να τσουλίσεις με ασφάλεια οκ σε κόβει, αλλά ποιος μπαίνει με πολιτικό αυτοκίνητο στην Ελλάδα σε πίστα και κυνηγάει και χρόνο; Δν μπορώ να αντιληφθώ το πρόβλημα, σε δημόσιο δρόμο έτσι κι αλλιώς δεν είναι ασφαλές να τσουλάς. Τα τωρινά ESP μάλιστα σε αφήνουν και να τσουλίσεις σε ορισμένα λογικά πλαίσια χωρίς να σου χαλάσουν την καφρίλα. Μήπως παραείμαστε οδηγάρες;
Εχεις οδηγήσει δυνατο μπροστοκίνητο με esp?
Εγω προσωπικά σε πίστα δε θα μπώ, αλλα αυτά που λες δεν τα κάνει, τουλάχιστον οπως τα περιγράφεις.
Φιλικα παντως, εφοσον και με τα λεγομενα σου δεν προκειται να το 'σκοτωσεις'
θα συμβουλευα εστω και δοκιμαστικα τοποθετηση ζαντων 18' (εστω δανεικες πχ απο φιλο που εχει VAG με 18αρες...), με λαστιχα που να μην ειναι τελειωμενα βεβαια, επιπροσθετως μια ρυθμιση μεσω VAGCOM (εχει ο φιλος Καβουρας απ' οτι γνωριζω) για να βαρυνει ενα κλικ
σε αισθηση το τιμονι, μια συμβατη και σωστα τοποθετημενη μπαρα θολων στο μπροστινο συστημα και πιστευω οτι θα διαφοροποιηθουν αρκετα τα πραγματα προς το καλυτερο συν το οτι θα εχεις μαθει (πιστευω) το συγκεκριμενο αυτοκινητο πολυ καλυτερα περα απο τα ορια του, κατι που γενικως οσο και καλος οδηγος να εισαι και να εχεις εμπειριες με αλλα
αυτοκινητα, θελει ενα χρονικο διαστημα (και χλμ) μεγαλυτερο απο αυτο που το εχεις... -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Προσωπικά δεν καταλαβαίνω το τρομακτικό κόλλημα που υπάρχει με το ESP. Σε δημόσιο δρόμο σε φρενάρει όταν υποστρέψεις, κάτι που αργά ή γρήγορα θα το έκανες κι εσύ, όπως επίσης σου μαζεύει τον κώλο όταν ανοίξει η τροχιά του, κάτι που επίσης θα το έκανες κι εσύ. Σε πίστα που μπορείς να τσουλίσεις με ασφάλεια οκ σε κόβει, αλλά ποιος μπαίνει με πολιτικό αυτοκίνητο στην Ελλάδα σε πίστα και κυνηγάει και χρόνο; Δν μπορώ να αντιληφθώ το πρόβλημα, σε δημόσιο δρόμο έτσι κι αλλιώς δεν είναι ασφαλές να τσουλάς. Τα τωρινά ESP μάλιστα σε αφήνουν και να τσουλίσεις σε ορισμένα λογικά πλαίσια χωρίς να σου χαλάσουν την καφρίλα. Μήπως παραείμαστε οδηγάρες;
Εχεις οδηγήσει δυνατο μπροστοκίνητο με esp?
Εγω προσωπικά σε πίστα δε θα μπώ, αλλα αυτά που λες δεν τα κάνει, τουλάχιστον οπως τα περιγράφεις.
Φιλικα παντως, εφοσον και με τα λεγομενα σου δεν προκειται να το 'σκοτωσεις'
θα συμβουλευα εστω και δοκιμαστικα τοποθετηση ζαντων 18' (εστω δανεικες πχ απο φιλο που εχει VAG με 18αρες...), με λαστιχα που να μην ειναι τελειωμενα βεβαια, επιπροσθετως μια ρυθμιση μεσω VAGCOM (εχει ο φιλος Καβουρας απ' οτι γνωριζω) για να βαρυνει ενα κλικ
σε αισθηση το τιμονι, μια συμβατη και σωστα τοποθετημενη μπαρα θολων στο μπροστινο συστημα και πιστευω οτι θα διαφοροποιηθουν αρκετα τα πραγματα προς το καλυτερο συν το οτι θα εχεις μαθει (πιστευω) το συγκεκριμενο αυτοκινητο πολυ καλυτερα περα απο τα ορια του, κατι που γενικως οσο και καλος οδηγος να εισαι και να εχεις εμπειριες με αλλα
αυτοκινητα, θελει ενα χρονικο διαστημα (και χλμ) μεγαλυτερο απο αυτο που το εχεις...Απ' ότι κατάλαβα δεν τον ενδιαφέρει να το μάθει το golf ... Και 500 άλογα να το κάνει και full racing πάλι δεν νομίζω πως θα αλλάξει γνώμη.
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
@παι μει
δεν απορριπτω την αισθηση και φυσικα τη θεωρω σημαντικη , απλα θεωρω υπερβολες αυτα που λενε για αποστειρωμενα αυτοκινητα και αυτοκινητα με σουπερ αγωνιαρικη αισθηση
Δεν ξέρω τι έχει ειπωθεί και σε τι αναφέρεσαι, αλλά υπάρχουν όντως τέτοιες περιπτώσεις μεγάλων αποκλίσεων, π.χ. μεταξύ Evo 9 και S3 μεσολαβεί το χάος σε ό,τι έχει να κάνει με 'αίσθηση'. Αυτό γιατί να σου προξενεί εντύπωση, η αλήθεια είναι, χωρίς να υποβιβάζει αναγκαστικά η συγκρίση αυτή το Audi, το οποίο είναι μια χαρά αυτοκίνητο για αυτό που φτιάχτηκε και πολλοί θα το γουστάρουν ακριβώς έτσι.
Για την Audi το έχω ξαναπεί ότι προσωπικά με απογοήτευσε (πλην quattro gmbh πάντα, πολύ διαφορετικά αυτοκίνητα από τα νορμάλ Audi), που μετά το καταπληκτικό ur-quattro δεν ακολούθησε ανάλογη πορεία, αλλά αυτή είναι μια άλλη συζήτηση.
δε μου προξενει καμια απολυτως εντυπωση , το θεωρω απολυτως λογικο
θα ημουν τρελος να εκανα συγκρισεις αναμεσα στο εβο και το s σε αυτο το τομεα , απο τη στιγμη που τα 2 αυτοκινητα εχουν τελειως διαφορετικη φιλοσοφια
το εβο ως γνωστον σαν rally replica (οσο και να φλωρεψε η τελευταια γενια- κακως , παρολο που δε θα επελεγα τετοιο αυτοκινητο) εχει στοχο περα απο τις επιδοσεις να προσφερει στον οδηγο και μια 'αγωνιστικη' εμπειρια δρομου , οταν απο την αλλη στην audi ακομα και στα s ειναι της φιλοσοφιας 'γρηγορος και ατσαλακωτος'σιγουρα αναγνωριζω οτι το αυτοκινητο επιδεχεται αρκετων βελτιωσεων σε θεματα αισθησης και συμμετοχικοτητας αν θες , απλα δε δεχομαι τη ταμπελα του αποστειρωμενου
δεν ειναι σα να οδηγεις Eclass ας πουμεσιγουρα ξενιζει οτι σε ενα τοσο γρηγορο αυτοκινητο αμα κλεισεις τα παραθυρα μπορει να μην καταλαβεις οτι πιανεις κοφτη , οπως επισης ειναι γεγονος οτι το τιμονι θα μπορουσε να δινει περισσοτερη πληροφορηση γιατι σε καποιες περιπτωσεις (ειδικα αν δε ξερεις το αυτοκινητο) μπορει να μην νιωθεις πχ οτι σπιναρουν οι τροχοι σου..
δεν πεταω στα συννεφα , ξερω πολυ καλα τι αγορασα και συνειδητα πηρα το πιο ευχρηστο, το πιο φιλικο , το πιο καθημερινο και (κατα την αποψη μου ) το πιο λογικα τιμολογουμενο σε αυτα τα λεφτα
αλλα δε μπορουμε να λεμε οτι δε νιωθεις καθολου τι κανει το αυτοκινητο, ή αλλα αυτοκινητα οπως το gti που ειναι και το θεμα μας
επισης δε μπορουμε να λεμε οτι κατι το οποιο εκαναν επιτηδες για την σχετικη ανεση (μιας και 100% ανετος δεν εισαι σε μικρομεσαιο με 18αρες) προκειται για κακη μηχανολογιαοτι τα περισσοτερα αυτοκινητα του vag (ακομα και το R8) σε σχεση με τον ανταγωνισμο τους θεωρουνται πιο καθημερινα ,πιο φιλικα και πιο ευχρηστα λεει πολλα..
ετσι σκεφτεται η συγκεκριμενη εταιρεια και ετσι λειτουργει και προφανως αυτο το σκεπτικο κανει πολλους να τη προτιμησουν.επισης σκεψου οτι διαφορες αλλες εταιρειες αρχιζουν να ακολουθουν τακτικες προς αυτη τη κατευθυνση , βαζοντας νερο στο κρασι τους , με αποτελεσμα να εχουμε λιγοτερο σκληροπυρηνικα Μ3, evo, focus rs σε σχεση με τους προκατοχους τους, πολυ απλα γιατι ο κοσμος θελει να κανει και αλλα πραγματα για το αυτοκινητο του απο το να τρεχει σε βουνα και πιστες.
βεβαια θα μου πεις και θα συμφωνησω οτι οσο νερο στο κρασι τους και να εβαλαν vag δεν εγιναν , για αυτο κι εγω διαφωνω με αυτη τους τη τακτικη μιας και δε θεωρω καλο καποια αυτοκινητα-συμβολα να χανουν το χαρακτηρα για τον οποιο εγιναν γνωστα στο κατω κατω.
αλλα αυτο ειναι παλι ενα αλλο μεγαλο θεμα..και για να σου ξεκαθαρισω για το θεμα της χλευης , το οποιο μου σχολιασες αρχικα:
η χλευη μου αρχιζει οταν και η κουτση μαρια διεκδικει αγωνιστικα γονιδια.
οταν ολοι θελουν να παρουν αυτοκινητα με κριτηριο την αισθηση δινοντας ενα σωρο λεφτα , αλλα αγοραζοντας στο τελος μια μ@λακια και μιση (αλλα αυτο πες ειναι θεμα γουστου, δε μου πολυπεφτει λογος), ή αγοραζοντας ενα αυτοκινητο που δεν κανει για τις αναγκες τους για να το παιζουν αγωνιστικοι
ολα αυτα σε συναρτηση τη χλευη των αλλων για αυτοκινητα που τελοσπαντων εγω δε θεωρω τοσο γτπ, οδηγουν σε τετοια σχολια μιας και ωρες ωρες ειμαι ανωριμος και δεν αφηνω κουβεντα να πεσει κατω
επισης παρατηρω γενικα και διαφορες αδικαιολογητες προκαταληψεις απο αρκετους και το φαινομενο των 2 μετρων και 2 σταθμων..
πχ μιας και μιλησες για audi θα πιαστουν ολοι απο το κακο τιμονι, το οποιο εγω προσωπικα δε βρισκω οτι ειναι και τοοοσο πιο κακο πλεον απο αυτο μιας bmw (σιγουρα ειναι χειροτερο, αυτο δε το αρνουμαι), αλλα καποια πραγματα παραφουσκωνονται, βαζοντας αλλα σημαντικοτερα θετικα στην ακρη..
για τα renault πχ λιγοι επισης μιλανε για τα κακα τιμονια (χειροτερα απο οποιοδηποτε vag) , απο τη στιγμη που τα δικα τους rs τα σπανε και το πολυ πολυ να μιλησουν για μετρια πλαστικα..
επισης αμα πεις οτι ενα αυτοκινητο κοπαναει, αμεσως εισαι φλωρουμπα και δεν ξερεις απο σπορ αυτοκινητα γιατι σου αρεσουν τα αποστειρωμεναεπισης αμα θιξουμε ιερες αγελαδες οπως το εβο και πουμε οτι :νταξει δεν ειναι και τοσο τρομερο και αλλα λιγοτερο hardcore αυτοκινητα μπορουν να ειναι κοντα τους ή εξισου γρηγορα (βλεπε tts, παρα την ψευτοτρακινηση ) , ειναι σα να βρισαμε το χριστο
για να τελειωσω επιτελους αυτο το σεντονι, δεν περιμενω καποιος να ασπαστει τις αποψεις μου
σιγουρα ολοι τα βλεπουμε διαφορετικα τα πραγματα, αλλα με τον καιρο μεσα στο φορουμ εμαθα να μην ειμαι απολυτος (ασχετως αν πειραζομαι φιλικα με μερικους ) και αυτο θα επιθυμουσα να το κανουν περισσοτεροι, ωστε να μην ακουμε ακραιες αποψεις οπως 'πουλα το gti να παρεις mx5' , το οποιο σιγουρα θα μπορουσε να το πιστευει καποιος σοβαρα, αλλα το θεμα ειναι για ποιους λογους καποιος εχει ή λεει τετοιες αποψεις
(χωρις κανενα ιχνος ειρωνιας για το mx5, αλλα καταλαβαινεις τι θελω να πω φανταζομαι)και αν ειδες στο συγκεκριμενο θεμα δεν προτεινα στο dimgster , τον οποιο εχω γνωρισει και συμπαθω μαλιστα, καποιο αυτοκινητο που μου αρεσει εμενα , αλλα evo που με βαση τα γουστα του ειναι και η πιο συμπαθης για μενα επιλογη (σε σχεση με ενα s2k πχ , το οποιο δεν χωνευω γιατι το θεωρω υπερτιμολογημενο )
εγω δε θα επαιρνα ποτε evo, δεν βρισκω ουτε ενα λογο (και δε μιλαω θεωρητικα, τα λεφτα τα ειχα )
αναγνωριζω ομως οτι σε αλλους αρεσειη μονη μου ενσταση για τον συγκεκριμενο ειναι κατα ποσο του χρειαζεται κατι τετοιο και κατα ποσο τελοσπαντων ειναι τοσο σκ@τα το gti και τι πραγματικα καλυτερο* μπορεις να παρεις σε αυτα τα λεφτα
- και μιλαμε περα απο επιδοσεις αισθηση και αλλα ρομαντικα, αλλα πεζα πραγματα οπως η πρακτικοτητα η ανεση και η ευχρηστια
-
Ο qsis εδωσε ρεστα σημερα...
Ηταν εντυπωσιακη και ωριμη αυτη η προσεγγιση του παντως.
Θα του βγηκαν απωθημενα εβδομαδων , βλεπω να εχει παρει το S3, και να το 'λυσσαει' καπου στα νοτια προαστεια... -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
[....]
επισης αμα πεις οτι ενα αυτοκινητο κοπαναει, αμεσως εισαι φλωρουμπα και δεν ξερεις απο σπορ αυτοκινητα γιατι σου αρεσουν τα αποστειρωμενα [....]QsiS3 παίρνω την μύγα από το πάτωμα κ εξηγούμαι...
φλωρούμπα δεν είσαι........ πολύ.
Θεωρώ αστείο όμως να παίρνεις ένα ζμπορ κατασκεύασμα με σαφή προσανατολισμό το στριβειν και να γκρινιάζεις για ανέσεις. Εάν θες άνεση πάρε μία Ψιτροέν Ψ5.
ΥΓ. Και μην μου φέρεις πάλι για παράδειγμα το S3.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
.................δεν πεταω στα συννεφα , ξερω πολυ καλα τι αγορασα και συνειδητα πηρα το πιο ευχρηστο, το πιο φιλικο , το πιο καθημερινο και (κατα την αποψη μου ) το πιο λογικα τιμολογουμενο σε αυτα τα λεφτα(εδώ μιλάς για το s3)
..........και αν ειδες στο συγκεκριμενο θεμα δεν προτεινα στο dimgster , τον οποιο εχω γνωρισει και συμπαθω μαλιστα, καποιο αυτοκινητο που μου αρεσει εμενα , αλλα evo που με βαση τα γουστα του ειναι και η πιο συμπαθης για μενα επιλογη (σε σχεση με ενα s2k πχ , το οποιο δεν χωνευω γιατι το θεωρω υπερτιμολογημενο )..........Για να καταλάβω. Το S2000 είναι υπερτιμολογημενο, ενώ το S3 είναι το πιο λογικά τιμολογούμενο στα 50κ€;;
-
Ο χρήστης vaggman έγραψε:
Δειτε κι ενα ταπεινο mx-5 mk2.5/1.8,απεναντι στην αναμφισβητητα ανωτερη (δεν ειναι ειρωνεια)έχω ένα βιντεάκι που η λίζα κυνηγάει ferrari...
λέει κάτι?
ο οδηγός της λίζας δεν το κατέχει... τουλάχιστον κεντρομήχανο...
-
Δεν τίθεται θέμα 'σύγκρισης' των 2 S σίγουρα ΑΛΛΑ :
- Όταν, ως Χόντα ζητάς πριν 1-2 χρόνια 49 χιλιάρικα για ένα αυτοκίνητο που παρουσιάστηκε μια δεκαετία πριν και ΔΕΝ το έχεις ανανεώσει επί της ουσίας γιατί ακολουθείς οιΚΩΛΟγικούς δρόμους τότε (για μένα) ΕΙΝΑΙ υπερτιμολογημένο.
-Το αυτοκίνητο όταν πρωτόπαρουσιάστηκε είχε ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ οδική συμπεριφορά. Τις λογικές τύπου 'πρέπει να είσαι χεράς για να το πας', 'πρέπει να έχεις βγάλει τις σχολές της Πόρσε για να το στρίψεις το εργαλείο γιατί μαμάει' κλπ τις ακούω βερεσέ, όπως βερεσέ τις άκουγε και η Χόντα που στο πρώτο φείσλιφτ αυτο με το οποίο ασχολήθηκε εκτενώς ήταν η αναπροσαρμογή ρυθμίσεων και αναρτήσεων για να γίνει το αυτοκίνητο πιο ενδοτικό και οδηγήσιμο. Αν μιλάμε απλά για διασκέδαση (πολύ πιο επικινδυνή σε σχέση με άλλα) τότε είναι Νο1 αν όμως μπει η λέξη αποτελεσματικότητα/ασφάλεια/χρόνοι και όλες οι άλλες (που θέλουμε να ξεχάσουμε όταν κάτι δεν μας αρέσει για άλλους λόγους) τότε το όχημα μάλλον πρέπει να αγνοηθεί.
-Ρεκορ αλόγων/λίτρο για πολλά χρόνια , καταπληκτικό κιβώτιο και ήχος, μίνιμαλ αισθητική εσωτερικού αλλά όχι και 17 μύρια για ένα Χόντα! Υπάρχουν και όρια!
- Επίσης, εκτός όρία υπάρχουν και άπειρα σπάσμένα μοτέρ. Συνοφορουμίστας δεν είχε μετρήσει 7 S2000 στην αντιπροσωπεία με πρόβλημα? Αλλά ξέχασα, υπάρχει πέρα από το γνωστό ρητό για τα γιαπωνέζικα 'Δε σπάει δε χαλάει' (φαίνεται οι γιαπωνέζοι θα φέρνουν κρυπτονίτη από τον Κρόνο με το Σούπερμαν ως βαποράκι και φτιάχουν τα μοτερ τους, πέρα από το ότι σφίγγουν και πιο σφιχτα τις βίδες από τους άλλους' υπάρχει και μια άλλη προσέγγιση που απαντάται σε όλα τα φόρουμ γιαπωνέζικων 'όποιο γιαπωνέζικο σπάει είναι πειραγμένο 1000% από τον ιδιοκτήτη και μάλιστα εκτός Mugen κλπ, ενώ όποιο ιταλικό/γαλλικό/γερμανικό σπάσει είναι μαμά και για αυτό έσπασε'.
Παλιά οι Γιαπωνέζοι έδερναν. Τώρα παλεύει σχεδόν μόνη της η Νισάν (GTR, 370, Ινφίνιτι) να κρατήσει ψηλά τη σημαία. Οι άλλοι απλά ακολουθούν οικολογικούς δρόμους για χάρη της Αμερικής. Ευχαριστώ δεν θα πάρω αυτό το μέλλον, όπως επίσης δεν μπορώ να ζω και με το παρελθόν...
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
...Xρονια πολλα!!!
-
Συνέχεια :
-
...
αλλά όχι και 17 μύρια για ένα Χόντα! Υπάρχουν και όρια!
...Ομοίως δηλαδή όχι και 30+ μύρια για ένα Datsun GT-R ,ε?
Αυτή η εμβληματολαγνεία θα μας φάει.
Sorry Βασίλη.
-
Kάθε έμβλημα δεν κρίνεται (τουλάχιστον από μένα) ως εικόνα αλλά ως τεχνογνωσία/ιστορία/μοντέλα που έχει παρουσιάσει. Και ανάλογα κρίνω λοιπόν. Τα 110 χιλιάρικα για το GTR μου φαίνονται νορμάλ για αυτά που δίνει. Ίσως υπερβολικά σε σχέση με τα χρήματα που απαιτούνται σε άλλες χώρες αλλά ποτέ δεν ξεχνώ σε ποια χώρα ζω.
Τα 17 όμως για τη δική μου προσέγγιση για αυτό το όχημα παραμένουν πολλά. Όπως πολλά είναι και τα 17 που ζητάει η Μερσεντές για την SLK π.χ. Τα 30 που ζητάει η Μάζντα για το δίλιτρο ΜΧ5 δεν μου φαίνονται πολλά αλλά δεν είναι και λίγα. Τα 43 που ζητάει για το S3 επίσης είναι αρκετά αλλά όχι πολλά. Τα 38-39 θα ήταν πιο 'λογικά'. Τα 50+ που ζητούσαν για τα Εβο/STI ήταν επίσης υπερβολικά. Και αυτο αποδείχτηκε από τις κατρακυλήσεις των τιμών. Π.χ. το STI το παίρνεις με 35 χιλιάρικα επίσημη τιμή. Ελπίζω να κατάλαβες τη λογική μου. Δεν είναι απαραίτητα η πιο σωστή, απλά δεν στηρίζεται μόνο στο έμβλημα!
(Το οποίο αλήθεια η Νισάν γιατί το κρύβει και το γράφει μόνο μπροστά στο GTR ?!?! )
Έντιτ : έμπλεξα λιγάκι εκατομμύρια δραχμές και χιλιάδες ευρώ. Πιστεύω όσοι έχουν ζήσει τις δραχμές θα με διάβασαν άνετα!
-
-Ρεκορ αλόγων/λίτρο για πολλά χρόνια , καταπληκτικό κιβώτιο και ήχος, μίνιμαλ αισθητική εσωτερικού αλλά όχι και 17 μύρια για ένα Χόντα! Υπάρχουν και όρια!
Μα αυτά ακριβώς πλήρωνες 17εκ. Βρες μου εσύ άλλο αυτοκίνητο, με αυτά τα χαραχτηριστικά που να ήταν φθηνότερο.
Με τη δική σου λογική τότε, και το S3, είναι απλά ένα μικρομεσαίο με ντεμέκ τετρακίνηση, που το κινεί ένα τουρμπισμένο μοτέρ. 17εκ για ένα golf;; Υπάρχουν και όρια....
(sorry Qση). -
ΔΕΝ κάνω σύγκριση γιατί θα πέσει φωτιά να με κάψει. Άλλωστε δεν μου αρέσει και γενικότερα ως όχημα. Αλλά γιατί π.χ. το Opel GT έχει 265 άλογα, διπλά ψαλίδια παντού, άγριο δίλιτρο στα 265 άλογα και κάνει 35 χιλιάρικα? Ένταξει έχει άλλα κουσούρια αλλά κάνει και 5 εκατομμύρια λιγότερα. Που είναι (ήταν) αυτά τα + 5 εκατομμύρια στο S2000? Στο ότι είναι πολύστροφο? Στο ότι έχει γαμ@το κιβώτιο? Άλλωστε τα αυτοκίνητα δεν φτηναίνουν (κατ απόλυτη τιμή εννοώ) και ιδιαίτερα.
(Ή στο ότι στην πρώτη γενιά είχε πίσω ζελατίνα? )
-
...(Το οποίο αλήθεια η Νισάν γιατί το κρύβει και το γράφει μόνο μπροστά στο GTR ?!?! )
...Για την ψυχολογία των ανταγωνιστών της, το κάνει βρε συ.
Αλλιώς ακούγεται, όταν φτάνει και προσπερνάει (κάνει πλάκα ηλαδή...) ακριβότερα αυτοκίνητα ένα Nissan (Datsun ) ,αλλιώς όταν κάνει το ίδιο πράγμα ένα GT-R.
-
ΔΕΝ κάνω σύγκριση γιατί θα πέσει φωτιά να με κάψει. Άλλωστε δεν μου αρέσει και γενικότερα ως όχημα. Αλλά γιατί π.χ. το Opel GT έχει 265 άλογα, διπλά ψαλίδια παντού, άγριο δίλιτρο στα 265 άλογα και κάνει 35 χιλιάρικα? Ένταξει έχει άλλα κουσούρια αλλά κάνει και 5 εκατομμύρια λιγότερα. Που είναι (ήταν) αυτά τα + 5 εκατομμύρια στο S2000? Στο ότι είναι πολύστροφο? Στο ότι έχει γαμ@το κιβώτιο? Άλλωστε τα αυτοκίνητα δεν φτηναίνουν (κατ απόλυτη τιμή εννοώ) και ιδιαίτερα.(Ή στο ότι στην πρώτη γενιά είχε πίσω ζελατίνα? )
1ον. Με το κλειδί στο χέρι φτάνει τα 40κ€ περίπου. (37500 χωρίς μεταλικό κλπ)
2ον. Συγκρίνεις την αμερικανιά, που για να κατεβάσεις την κουκούλα, βγαίνεις έξω. Που πατάς με το δάχτυλο τη λαμαρίνα και νομίζεις ότι είναι playmobil και άλλα πολλά.
3ον. Έχεις κάποιο δίκιο για την τιμή του τα τελευταία χρόνια κυκλοφορίας του. Βγήκαν τα τουρμπάκια με τζάμπα άλογα και έγινε χαμός. Για εμένα έπρεπε ή να το αλλάξουν ή να το αποσύρουν νωρίτερα, ΑΝ ήθελαν να κρατήσουν τις πωλήσεις των προηγουμένων ετών. Προτίμησαν να μην το κάνουν, σεβόμενοι και αυτούς που έσκασαν τα 17εκ για να το αποκτήσουν.
4ον, Εϊμαστε -
ΔΕΝ κάνω σύγκριση γιατί θα πέσει φωτιά να με κάψει. Άλλωστε δεν μου αρέσει και γενικότερα ως όχημα. Αλλά γιατί π.χ. το Opel GT έχει 265 άλογα, διπλά ψαλίδια παντού, άγριο δίλιτρο στα 265 άλογα και κάνει 35 χιλιάρικα? Ένταξει έχει άλλα κουσούρια αλλά κάνει και 5 εκατομμύρια λιγότερα. Που είναι (ήταν) αυτά τα + 5 εκατομμύρια στο S2000? Στο ότι είναι πολύστροφο? Στο ότι έχει γαμ@το κιβώτιο? Άλλωστε τα αυτοκίνητα δεν φτηναίνουν (κατ απόλυτη τιμή εννοώ) και ιδιαίτερα.(Ή στο ότι στην πρώτη γενιά είχε πίσω ζελατίνα? )
Παρολα τα 15Κ που τα χωριζουν ομως το GT απετυχε παταγωδως,σε αντιθεση με το Honda που πουλησε τρελα για 5-6 χρονια.
Σου λεει κατι? -
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
...
3ον. Έχεις κάποιο δίκιο για την τιμή του τα τελευταία χρόνια κυκλοφορίας του. Βγήκαν τα τουρμπάκια με τζάμπα άλογα και έγινε χαμός. Για εμένα έπρεπε ή να το αλλάξουν ή να το αποσύρουν νωρίτερα, ΑΝ ήθελαν να κρατήσουν τις πωλήσεις των προηγουμένων ετών. Προτίμησαν να μην το κάνουν, σεβόμενοι και αυτούς που έσκασαν τα 17εκ για να το αποκτήσουν.
4ον, ΕϊμαστεΈχεις δίκιο και στα δύο! Ειδικά στο 1ο από αυτά γιατί το δεύτερο ούτως ή άλλως έχει ξεχειλώσει .
@vaggman, νομίζω ότι και το GT ξεπούλησε τα κομμάτια που είχαν έρθει Ελλάδα αλλά πέρα από αυτό (χωρίς να μειώνω το S2000) το ότι κάτι ξεπουλάει δεν το κάνει απαραίτητα καλό σε όσους τομείς και αν το ψάξεις. Τόσα και τόσα ξεπουλάνε. Όλα περιέχουν αυτό για το οποίο διαφημίζονται? Ή όλα αξίζουν τα λεφτά τους? Π.χ. (άσχετο) το Σμαρτ πουλάει σα τρελό. Αξίζει όμως τα 11-12 χιλιάρικα που ζητάνε? Για μένα όχι. Για κάποιους άλλους ναι! Άλλωστε ως γνωστόν ένα Σμαρτ είναι ο φθηνότερος τρόπος για να δείξεις αρκετά πλούσιος !!
-
@vaggman, νομίζω ότι και το GT ξεπούλησε τα κομμάτια που είχαν έρθει Ελλάδα αλλά πέρα από αυτό (χωρίς να μειώνω το S2000) το ότι κάτι ξεπουλάει δεν το κάνει απαραίτητα καλό σε όσους τομείς και αν το ψάξεις. Τόσα και τόσα ξεπουλάνε. Όλα περιέχουν αυτό για το οποίο διαφημίζονται? Ή όλα αξίζουν τα λεφτά τους? Π.χ. (άσχετο) το Σμαρτ πουλάει σα τρελό. Αξίζει όμως τα 11-12 χιλιάρικα που ζητάνε? Για μένα όχι. Για κάποιους άλλους ναι! Άλλωστε ως γνωστόν ένα Σμαρτ είναι ο φθηνότερος τρόπος για να δείξεις αρκετά πλούσιος !!
Ναι ξεπουλησε 100 κομματια?
Συμφωνω στα περι smart αλλα μην το σκισουμε αλλο...Αντε ρε dimgster,παρε ενα αυτοκινητο κει ρε πουλακι μου να τελειωνουμε...
-
Ωραίο το τελευταίο. (έγινε υπογραφή)
vaggman έχεις ένα κόλλημα με τα ιαπωνικά.
Επιλογή σκληροπυρηνικού αυτοκινήτου