-
Απλα το Typer δεν μπορει να προσπερασει.Δες στο τελος τους χρονους Time Attack να δεις ποσο εκανε το Typer.
To S2000 εχει κανει 1.08.755 και το S3 1.10.01
-
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Απλα το Typer δεν μπορει να προσπερασει.Δες στο τελος τους χρονους Time Attack να δεις ποσο εκανε το Typer.To S2000 εχει κανει 1.08.755 και το S3 1.10.01
ελα ρε Ευγενιε
μονο 1.3 sec , γιατι οχι 2-3?εχω δει οτι προμοταρουν τα ιαπωνικα και να μην το εκαναν ποια η πιθανοτητα αυτοι οι κατα τα αλλα αξιοι οδηγοι να εχουν λιωσει τα ταπερ και το s2k και ποια η πιθανοτητα να εχουν λιωσει τα ευρωπαικα hatch
τελοσπαντων japan , bmw , alfa uber alles
fuck vag και προσοχη στα πεζοδρομιασταματαω το
-
Ο χρήστης dimgster έγραψε:
Μπόρει σε κάποιους να τους αρέσει να πηγαίνουν πιο αργά και να διασκεδάζουν περισσότερο.οπότε ή αυτό
ή αυτό.
σωστά; -
ειδικα με το 2ο εισαι χελωνα
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Απλα το Typer δεν μπορει να προσπερασει.Δες στο τελος τους χρονους Time Attack να δεις ποσο εκανε το Typer.
To S2000 εχει κανει 1.08.755 και το S3 1.10.01
ελα ρε Ευγενιε
μονο 1.3 sec , γιατι οχι 2-3?εχω δει οτι προμοταρουν τα ιαπωνικα και να μην το εκαναν ποια η πιθανοτητα αυτοι οι κατα τα αλλα αξιοι οδηγοι να εχουν λιωσει τα ταπερ και το s2k και ποια η πιθανοτητα να εχουν λιωσει τα ευρωπαικα hatch
τελοσπαντων japan , bmw , alfa uber alles
f**k vag και προσοχη στα πεζοδρομιασταματαω το
Sorry αλλα δεν θες να ακουσεις.
Αν ηταν ετσι δεν θα εβγαζαν καλυτερη την 135 απο το Typer ουτε το Megane R26R , ουτε την Gallardo SuperLeggera απο το GTR και διαφορα αλλα.
Εγω φταιω που οι ιαπωνες βγαζουν εδω και χρονια τα πιο σκληροπυρηνικα αυτοκινητα?
Μην ξεχνας επισης τι οδηγικο επιπεδο εχουν αυτοι του Best Motoring και τι ολοι αυτοι των Ευρωπαικων περιοδικων.Ποιος απο αυτους τους ευρωπαιους δημοσιογραφους μπορει να οδηγησει ενα S2000 στο οριο?
-
η 135 ειναι εξωγιηνα γρηγορη , το ταπερ ειναι ταφος μπροστα της (ακομα και τα ιαπωνικα), το R26R σχεδον δεν ειναι αυτοκινητο αφου δεν εχει καν πισω καθισματα και μια ελαφρωμενη και ακομα πιο σκληροπυρηνικη gallardo καταφερει να περασει το ιαπωνικο θαυμα
δεν ειπα ουτε οτι οι ιαπωνες δεν εχουν σκληροπυρηνικα αυτοκινητα, ουτε οτι δεν εχουν καποια απο τα πιο σπουδαια , ομως ο καθενας μπορει να λεει ο,τι θελει
εγω δεν ειδα αυτο το time attack μου πεταξαν χρονους στο τελος σε αυτο που ειδα , το cooper τους κραταγε ολους πισω ομως ο οδηγος του s3 μπορεσε ειτε λογω ικανοτητας ειτε λογω αυτοκινητου να φυγει μπροστα
αυτο το τεστ εννοειται οτι δε μου λεει τιποτα απο τη στιγμη που οδηγουν διαφορετικα ατομα, στα περιοδικα τουλαχιστον οδηγει ειτε ο ιδιος ειτε πολυ λιγοι
γιατι να δεχτω μια ιαπωνικη εκπομπη και οχι ευρωπαιους δοκιμαστες, σε ολες αυτες τις χωρες ολοι οι εκει δοκιμαστες τα πηραν απο την audi?
ας σταματησουμε τη κουβεντα, δεν εχει νοημα
-
α ρε καημενε kurosawa..που οταν επιανες στα χερια σου το σ2000 το πηγαινες πραγματικα στα ορια..ουτε ο τσουτσιια δεν μπορει να το παει ετσι..best motoring,μακραν η καλυτερη εκπομπη..κ αυτα περι συμπαθειας κ υποστηριξης των ιαπωνικων αυτοκινητων,απλως δεν υφιστανται..ειναι γνωστο αλλωστε οτι θεωρουν την μ3 benchmark οπως κ την f430..κ τα θα προτιμουσαν απο αναλογου υφους κ επιδοσεων αυτοκινητα,ειτε ειναι νισμο 370ζ,ειτε gtr..ασχετως αν αυτα μπορει φου κ φου να αποδεικνυονται πιο αποτελεσματικα..
απλως οι ανθρωποι εκει ειναι πραγματικα λατρεις των καθαροαιμων αυτοκινητων κ οχι των ιαπωνικων μονο,εξου κ το κραξιμο σε τογιοτα-λεξους-χοντα για τα υβριδικα.. -
Ναι καλυτερα ειναι να την σταματησουμε.
Παντως μην νομιζεις οτι θελω να καταληξω σε ενα συμπερασμα του τυπου το S2000 ειναι καλυτερο απο το S3.
Eιναι 2 εντελως διαφορετικα αυτοκινητα με διαφορετικο σκοπο.Το ενα ειναι ενα γρηγορο , ανετο και φιλικο προς το χρηστη hatchback και το αλλο ενα σκηροπυρηνικο roadster.
Αυτο που θελω να σε πεισω (και αυτο που πιστευω εγω) ειναι οτι το best motoring ειναι μακραν πιο αξιοπιστο απο τα ευρωπαικα περιοδικα.
Μαλλον απετυχα
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
α ρε καημενε kurosawa..Οταν το s2000 ηταν ακομα πρωτοτυπο
Youtube VideoΟ ανθρωπος ειναι απλα μουρλος
-
Αυτο που θελω να σε πεισω (και αυτο που πιστευω εγω) ειναι οτι το best motoring ειναι μακραν πιο αξιοπιστο απο τα ευρωπαικα περιοδικα.
Μαλλον απετυχα
ρε παιδι μου εστω οτι ειναι , σου ειπα οτι παιζει και ο παραγοντας πιο εχουν οδηγησει περισσοτερο
και δεν με νοιαζει να σου πω την αληθεια αν ειναι πιο γρηγορο ή πιο αργο
με νοιαζει πιο πολυ εμενα πιο θα μπορεσω να εκμεταλλευτω περισσοτερο και ξερω οτι με ενα τετοια αυτοκινητο εγω σαν Γιωργος θα ημουν πολυ πιο αργος απο οτι ειμαι με αυτο που εχωδεν το παιζω ουτε σκληροπυρηνικος , ουτε οδηγαρα και οπως εχω χιλιοπει παντα ,οσο μπορω τουλαχιστον, θα αγοραζω αυτοκινητο που θα ειναι 1ον για τους ελληνικους δρομους και 2ον για τα χερια μου (οσο μπορω)
τα υπολοιπα τα αφηνω για τους χεραδες
-
α ρε καημενε kurosawa..
Οταν το s2000 ηταν ακομα πρωτοτυπο
Youtube VideoΟ ανθρωπος ειναι απλα μουρλος
Δε μου λέει κάτι. Είναι πισωκίνητο και ελαφρύ. Δηλαδή ασταθές και σκοτώστρα.
Ο δε οδηγός τά'χει πάρει από τη Honda. Γενικότερα πρόκειται για οφθαλμαπάτη το συγκεκριμένο vid.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
και δεν με νοιαζει να σου πω την αληθεια αν ειναι πιο γρηγορο ή πιο αργο
με νοιαζει πιο πολυ εμενα πιο θα μπορεσω να εκμεταλλευτω περισσοτερο και ξερω οτι με ενα τετοια αυτοκινητο εγω σαν Γιωργος θα ημουν πολυ πιο αργος απο οτι ειμαι με αυτο που εχωδεν το παιζω ουτε σκληροπυρηνικος , ουτε οδηγαρα και οπως εχω χιλιοπει παντα ,οσο μπορω τουλαχιστον, θα αγοραζω αυτοκινητο που θα ειναι 1ον για τους ελληνικους δρομους και 2ον για τα χερια μου (οσο μπορω)
Αυτο που λες δεν εχει σχεση με αυτο που συζηταμε αλλα συμφωνω απολυτα.Αλλωστε στο ειπα και πριν οτι εγω προτιμω το S3 απο το S2000 γιατι εχεις και τους χωρους σου και την ανεση σου και το κρατημα σου(αλλωστε ενας μεσος οδηγος οπως εγω θα ειναι γρηγοροτερος με το S3 παρα με το S2000) και την ποιοτητα σου.
Βεβαια οπως ειπα και πριν , τα δυο αυτοκινητα ανηκουν σε διαφορετικες κατηγοριες οποτε η συγκριση τους ειναι καπως ατοπη.
-
ναι αλλα αμα θες να κανεις το ring ανετα και ησυχα
Youtube Video -
καλα,στο συγκεκριμενο βιντεο,ο μοτοχαρου τους εδινε μεχρι κ οδηγιες για το πως θα το βελτιωσουν,ενω ηταν ακομη προτζεκτ..στα αλλα βιντεο να δεις,μεσα στην τσουκουμπα,που παλευε κατι μ3 ε46 κ μποξτερ..πιστευω οτι απο οδηγους-δοκιμαστες-παρουσιαστες,δεν το εχει φτασει κανεις στα επιπεδα του μοτοχαρου..
μονο στα χοτ βερζιον στα τουγκε,ο τσουτσιια το εφτανε στα ορια..κ μαλιστα το εδιναν ως το καλυτερο drivers car..ηταν στις 2 πρωτες θεσεις.πρωτο το ανανεωμενο κ δευτερο το παλιο επειδη ηταν λιγο αποτομο..κ εννοειται ηταν ανωτερο απο ελιζ-μ3-μ5-μ6,911 κτλ..το πλησιαζε πολυ το ινφινιτι..3ο αν θυμαμαι καλα,μαζι με την ζ4 3.0λτ(που την θεωρουσαν καλυτερη απο την ζ4μ..) -
τελικα θα μου απαντησει κανεις αν εισαγεται η καμαρο σσ κ το dodge challenger srt8?κ επισης αν τα μαστανγκ εχουν σερβις στην ελλαδα κ οχι μονο εισαγωγη?
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
τελικα θα μου απαντησει κανεις αν εισαγεται η καμαρο σσ κ το dodge challenger srt8?κ επισης αν τα μαστανγκ εχουν σερβις στην ελλαδα κ οχι μονο εισαγωγη?γιατι θες να παρεις αμερικανια?
εχω δει να πουλανε τετοια στην αλιμου νομιζω και να κυκλοφορουν (εκτος challenger) , λογικα ολοι αυτοι καπου θα τους κανουνν service
και εισαι αυτα δεν ειναι σκληροπυρηνικα
-
σωστα,ας μιλησουμε για σ3 κτλ που ειναι!!
οντως συγνωμη για το οφ τοπικ,απλως δεν ηξερα που να το ρωτησω.. -
θες να παρεις τετοιο αυτοκινητο σοβαρα τωρα?
πολλη βενζινη.. -
Έρχονται από ανεξάρτητους εισαγωγείς.
Ένας απ αυτούς είναι ο Πλιάνος http://www.plianos.comOι ανεξάρτητοι εισαγωγείς συνήθως αναλαμβάνουν και τη συντήρηση, αλλά αν κάτι χαλάσει μην περιμένεις για εγγύηση και ιστορίες. Μέχρι να πάει στην αμερική η αναφορά προβλήματος να ελεγθεί, έχουν περάσει τα 2 χρόνια
-
και πού το επισκευαζεις?
edit οκOff-topic warn! Παιδιά, το chat γίνεται με άλλο τρόπο. [Mod]
Επιλογή σκληροπυρηνικού αυτοκινήτου