-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
τελικα θα μου απαντησει κανεις αν εισαγεται η καμαρο σσ κ το dodge challenger srt8?κ επισης αν τα μαστανγκ εχουν σερβις στην ελλαδα κ οχι μονο εισαγωγη?Για τα mustang που φέρνει ο τιρεκίδης, αναλαμβάνει αυτός την συντήρηση. Επίσης, αυτός σε καλύπτει όσον αφορά την εγγύηση, τουλάχιστον θεωρητικά.
Πρακτικά, εσύ δεν έχεις καμία σχέση με ford. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
τελικα θα μου απαντησει κανεις αν εισαγεται η καμαρο σσ κ το dodge challenger srt8?κ επισης αν τα μαστανγκ εχουν σερβις στην ελλαδα κ οχι μονο εισαγωγη?
Για τα mustang που φέρνει ο τιρεκίδης, αναλαμβάνει αυτός την συντήρηση. Επίσης, αυτός σε καλύπτει όσον αφορά την εγγύηση, τουλάχιστον θεωρητικά.
Πρακτικά, εσύ δεν έχεις καμία σχέση με ford.Κωνσταντίνε καλύπτει μόνο αυτά που πουλάει ο ίδιος. Το ρώτησα για ένα dodge ram srt που βρήκα Γερμανία, και μου έδωσε άκυρο
-
Α ναι, ξέχασα να το πω αυτό.
Δεν ξέρω, γενικά μου φάνηκε πολύ συζητήσιμος, τον ρώτησες δλδ για συντήρηση και έφαγες άκυρο; -
Βρε και συζητήσιμος είναι, και ρίχνει την τιμή πολύ. Δεν εγγυάτε όμως για τα ανταλλακτικά. Μου λέει '99% σου βρίσκω τα πάντα, αλλά αν το αμάξι δεν είναι δικό μου, δεν στο εγγυόμαι'.
Προφανώς και συντήρηση(λάδια-φιλτρα κλπ) μπορεί να τα καλύψει. Αυτά όμως τα κάνω και μόνος μου. Σε τρακάρισμα όμως, τί γίνεται;
Βέβαια εδώ μου έδωσε άκυρο επίσιμη αντιπροσωπεία της toyota για το tundra... -
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
@QsisVTSΝαι καλυτερα ειναι να την σταματησουμε.
Παντως μην νομιζεις οτι θελω να καταληξω σε ενα συμπερασμα του τυπου το S2000 ειναι καλυτερο απο το S3.
Eιναι 2 εντελως διαφορετικα αυτοκινητα με διαφορετικο σκοπο.Το ενα ειναι ενα γρηγορο , ανετο και φιλικο προς το χρηστη hatchback και το αλλο ενα σκηροπυρηνικο roadster.
Αυτο που θελω να σε πεισω (και αυτο που πιστευω εγω) ειναι οτι το best motoring ειναι μακραν πιο αξιοπιστο απο τα ευρωπαικα περιοδικα.
Μαλλον απετυχα
εγώ δεν καταλαβαίνω ότι αφού υπάρχει αντίστοιχο θέμα για το αυτοκίνητο S3 γιατί δεν τα γράφετε εκεί ή μας έχετε όλους γραμμένους, moderator και συμφορουμήτες?
κ εν τη αύτη περιπτώση τι σόι σύγκριση είναι αυτή?
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ο πατερας του οπως εχω ξαναπει κουρεψε πεζοδρομιο κατεβαζοντας 2α για να στριψει και ο ανθρωπος δε το ετρεχε το ειχε παρει επειδη ξεμεινε με αυτο και πηγαινε στη δουλεια του
(μιλαω για μοντελο χωρις esp απο τα πρωτα πρωτα )Δηλαδη φιλε φταιει το s2000 αν ο αλλος ειναι ασχετος και στριβει πισωκινητο κατεβαζοντας χωρις μυτι τακουνι (ή εστω με αποτομο αφημα συμπλεκτη)????
-
ειπα τελος τα offtopic, δε θελω να συνεχισω τη κουβεντα..
το αυτοκινητο δε φταιει , απλα ειναι για χεραδεςολοι οσοι οδηγουν πισωκινητα κατεβαζουν με μυτη τακουνι
-
σορυ, λαθος.
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Ωραία περιγραφή !Μια ερώτηση γιατί το έχω απορία. Όταν χρειάζεται και εμπλέκεται και το πίσω διαφορικό (νομίζω σε κανονικές συνθήκες πίσω στέλνεται ένα 10-15 % της ροπής) αυτό είναι εμφανές σαν αίσθηση από το δρόμο ή το τιμόνι ή σαν ήχος ή δεν υπάρχει καμία διαφορά?
Δεν ξέρω γιατί έστειλε εδώ τη δημοσίευσή μου. Εγώ στο 'Οδήγησα...' την έστειλα. Πάμε εκεί;
Επιλογή σκληροπυρηνικού αυτοκινήτου