-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Στο ESP με κάποιο τρόπο θα μπορέσεις να αλλάξεις τις παραμέτρους του. Μην ξεχνάς πως τα Scirocco/Golf R θα έρχονται ακριβώς με αυτές τις ρυθμίσεις που επιθυμείς ώστε να μην παρεμβαίνει το ESP τόσο εύκολα.
Μακαρι να βρεθει τροπος για κατι τετοιο, αλλα δυστυχως μεχρι στιγμης και με παιδια απο το sciroccoclub που συζηταμε, που εχουν vagcom και καποιοι ψαχνονται με αυτο ακομα και σε συνεργεια, δεν εχει βρεθει τροπος να αλλαξουν τις παραμετρους του ESP, ουτε και να απενεργοποιηθει, ακομα και αν ειναι να θυσιαστει το ABS (αφαιρωντας αντιστοιχη ασφαλεια απο τον πινακα δεν απενεργοποιειται απ' οσο λενε), εστω με παραλληλη χρηση καποιου διακοπτη απο το εσωτερικο του αυτοκινητου.
Το τελευταιας γενιας ESP στα Scirocco αλλα και στο Golf ειναι 'αλεξισφαιρα', δεν δεχονται
παρεμβασεις...Σίγουρα δεν απενεργοποήτε το esp αν βγάλεις την ασφάλεια του abs ;
Χρήσιμοποιούν τους ίδιους αισθητήρες πρέπει να γίνεται αλλά δν ξέρω με τι συνέπειες .Μηπως ομως χασεις και τον κατανεμητη πιεσης και αρχισεις να κανεις οχταρια στον δρομο με το πρωτο φρεναρισμα;
Kαποιος με rocco 160 ή Golf VI 160 και πανω, ή εστω GTI V ας βοηθησει την κατασταση, για χαρη της επιστημης...
(σε ελεγχομενες συνθηκες ομως, μην εχουμε απροοπτα) -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Στο ESP με κάποιο τρόπο θα μπορέσεις να αλλάξεις τις παραμέτρους του. Μην ξεχνάς πως τα Scirocco/Golf R θα έρχονται ακριβώς με αυτές τις ρυθμίσεις που επιθυμείς ώστε να μην παρεμβαίνει το ESP τόσο εύκολα.
Μακαρι να βρεθει τροπος για κατι τετοιο, αλλα δυστυχως μεχρι στιγμης και με παιδια απο το sciroccoclub που συζηταμε, που εχουν vagcom και καποιοι ψαχνονται με αυτο ακομα και σε συνεργεια, δεν εχει βρεθει τροπος να αλλαξουν τις παραμετρους του ESP, ουτε και να απενεργοποιηθει, ακομα και αν ειναι να θυσιαστει το ABS (αφαιρωντας αντιστοιχη ασφαλεια απο τον πινακα δεν απενεργοποιειται απ' οσο λενε), εστω με παραλληλη χρηση καποιου διακοπτη απο το εσωτερικο του αυτοκινητου.
Το τελευταιας γενιας ESP στα Scirocco αλλα και στο Golf ειναι 'αλεξισφαιρα', δεν δεχονται
παρεμβασεις...Σίγουρα δεν απενεργοποήτε το esp αν βγάλεις την ασφάλεια του abs ;
Χρήσιμοποιούν τους ίδιους αισθητήρες πρέπει να γίνεται αλλά δν ξέρω με τι συνέπειες .Μηπως ομως χασεις και τον κατανεμητη πιεσης και αρχισεις να κανεις οχταρια στον δρομο με το πρωτο φρεναρισμα;
Πιθανόν αν δεν υπάρχει κάποιος γνωστός τρόπος όπως στις Μερκ , μπόρει να δημιουργείσεις πρόβλημα στο αυτοκίνητο για αρχή η χειρότερα στον οδηγό και σε άλλους χρήστες του δρόμου, μόνο με vagcom αν γίνεται κάτι.
-
Ο χρήστης jbk έγραψε:
ΕΒΟ 8ΑΡΙ που εχει φιλος, ολα μαμα και μεγαλος ψειρας, σε μεσο ορο πληρωνει το χρονο γυρω στα 800 ευρω για συντηρηση (αντιπροσωπεια και μονο). Τα χλμ που κανει κυμαινονται απο 12-15 το χρονο και χρηση λιγο πιο γρηγορη απο τον μεσο οδηγο.φαντάζομαι θα ειναι ενα μικρό σερβις (λαδια ας πουμε) και ενα μεγάλο...
-
Ακριβως. Λιπαντικη συντηρηση καθε 5000 και καθε 15000 τακτικη. Αυτο σε μεσο ορο, καθως στα πρωτα τρια χρονια που το ειχε σαν μοναδικο αυτοκινητο ηταν πανω απο 1100-1200 ευρω.
Αφου αποδεχτηκε το γεγονος οτι δεν κανει για μοναδικο αυτοκινητο το ευχαριστιεται περσσοτερο!
Αν και το ξερεις, σκεψου και παλι οτι παιχνιδι με λιγα χλμ δεν παιζει. Πρεπει να ανεβουν παρα πολυ οι ρυθμοι ρε φιλε για να σου χαριζει το χαμογελο που επιζητας!
Γιατι δεν ξαναβαζεις το WRX με την καινουργια αναρτηση στις επιλογες σου (27500 ευρω)? Στα λεφτα αυτα ειναι κλοπη και το pedigree καλως η κακως συνεχιζει να υπαρχει...
-
dimgster
Διαβασα μερικες σελιδες απο το τοπικ οποτε να πω κατι στο θεμα σου (με περιθωρια επικρισης αν εχει απαντηθει/συζητηθεί).
-
Δε μπορω να καταλάβω γιατι αγορασες Gti αφού ήθελες κατι εντελώς διαφορετικό, ειδικά μετα απο τα ξουραφια 106 και MR2 αγορασες (το πλεον ακαταλληλο) μπροστοκουνι και τι περίμενες δηλαδή... Κλιο-Μεγκαν καπ αν και χαμηλότερων προδιαγραφών είναι ο'τι μπροστο αξίζει αυτή τη στιγμή (ισως και το focus - αν και αυτό ελέγχεται)
-
Εχω μπερδευτεί με το τι ζητάς σε επίπεδο οδηγικό. Δεν υπάρχει αμάξι που να κάνει τα πάντα σωστά και μαλιστα σε ολα τα τερραίν οταν μιλαμε για Γκρετσια. Που θα 'παιζεις' (πίστα, στροφιλίκια, επαρχιακός δρόμος, βουνά, χωματινα και τι ποιότητα ασφάλτου έχει ως επι το πλείστον;
-
Αφηνοντας τα χρήματα κατα μέρος, μετά απο τα τουτου που είχες και ειδικά το MR2 είτε πας σε ετοιμα πισωκίνητα πιο μεγάλης ιπποδύναμης-δυνατοτήτων που λίγο πολύ είναι τα 350/370Z, M3, Z4M, Πορσικα, S2000 κτλ. είτε στα (πραγματικά) τετρακίνητα που είναι τα γνωστα 2. Παρένθεση εδώ οτι ενώ οι τετρακουνες κάνουν πολλά πράγματα καλά δεν τα κάνουν και κάλλιστα γιατί τα (εξελιγμένα) διαφορικά τους είναι ηλεκτρονικά και γιατί έχουν κυρίως στοχο το να πηγαίνει αέρα εύκολα ένας μέτριος οδηγός. Δεν τα μειώνω απλά σημειώνω οτι ενώ το παιχνίδι μαζί τους είναι δυνατό, έρχεται σε σχετικά απαγορευμένες για τους δρόμους μας ταχύτητες και ο οδηγός πρέπει να το έχει αρκετά καλά ειδικά επειδή ενίοτε τα διαφορικά κάνουν και τα δικά τους. Δεν είναι μια 'καθαρή' πλατφορμα οπως ενα πισωκίνητο.. αα επισης αν χαλασει κανα διαφορικό σε αυτά.. κλάφτα χαραλαμπε..
Νομίζω οτι τα έξοδα αποκτησης-κατοχής/συντήρησης είναι ανάξια λόγου αφου το ζητουμενο είναι το παιχνίδι και η ικανοποίηση και επειδή ψάχνεις κάτι πολύ συγκεκριμένο εκ των πραγμάτων οι επιλογές είναι ελάχιστες και λιγο πολυ γνωστές.
Τι να σου κανω ας μην πουλαγες τηγιωτα
-
-
Ο χρήστης dimgster έγραψε:
το οτι πάει πιο γρήγορα δε μου λέει κάτι
και ενα rallye ειναι πολύ πιο αργό απο ενα GTI, αλλά πίστεψε με, έχει πολλά περισσότερα να σου μάθει/πει σαν οδήγηση απο ενα GTI.
το GTI έχει 6500 Km (απλά το αναφέρω )και πραγματικά η οδήγηση του ειναι μονοδιάστατη
όσο το πιέζεις πάει και πιο γρήγορα, και πιο γρήγορα και...δεν έχει κάτι διαφορετικό να σου πεί/δείξειπροφανως εχουμε διαφορετικη αποψη.. συμφωνω στο οτι ενα σαξοραλλο που ειναι πιο αποτομο και φονικο θα σε μαθει να οδηγεις καλυτερα, αλλα με αυτη τη λογικη το ιδιο θα σε μαθαινε και ενας σκαραβαιος ή το δολοφονικο renault 19 στο οποιο εμαθα να οδηγω εγω , το οποιο εχανε την ουρα του με το παραμικρο και εφερνε σβουρες..
για μενα το να σου μαθει/πει κατι ενα αυτοκινητο μολις ξεπερασουμε το σταδιο 'μαθαινω στα δυσκολα' (το οποιο ειναι καλο σαν εμπειρια για καθε οδηγο, αλλα μεχρι εκει) εχει να κανει με τις δυνατοτητες του και σε καμια περιπτωση δε μπορω να συγκρινω τα 200 αλογα με τα 120 (σε καλοστημενα παντα αυτοκινητα)
τα 120 εξαντλουνται πολυ πιο ευκολα και οσο διασκεδαστικα και να ειναι, για μενα δεν παυουν να ειναι βαρετα λιγα..
τελοσπαντων.. ποτε δεν ημουν υποστηρικτης των διαφορων (χαζων κατα την αποψη μου) στερεοτυπων, εκτος αν προκειται για διασκεδαση
το evo απο την αλλη ειναι τελειως διαφορετικη περιπτωση και παιζει σε εξωγιηνα επιπεδα για αυτα που συζηταμε μεχρι τωρα..εμενα προσωπικα δε μου αρεσει, αλλα δε μπορω να μη δεχτω οτι αξια εχει κερδισει το ονομα του και τη φημη του
-
Ο χρήστης astanapan έγραψε:
είτε στα (πραγματικά) τετρακίνητα που είναι τα γνωστα 2.αρχισαμε παλι...
-
Ο χρήστης dimgster έγραψε:
ΕΒΟ 8ΑΡΙ που εχει φιλος, ολα μαμα και μεγαλος ψειρας, σε μεσο ορο πληρωνει το χρονο γυρω στα 800 ευρω για συντηρηση (αντιπροσωπεια και μονο). Τα χλμ που κανει κυμαινονται απο 12-15 το χρονο και χρηση λιγο πιο γρηγορη απο τον μεσο οδηγο.
φαντάζομαι θα ειναι ενα μικρό σερβις (λαδια ας πουμε) και ενα μεγάλο...
Φίλε dimgster,
Πάρε το Evo IX. Είναι μονόδρομος σαν επιλογή, καi δεν θα το μετανοιώσεις.
(έχεις ήδη ακούσει τα άπειρα εδώ μέσα... πάντως δεν σου μιλάω θεωρητικά ) -
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Πάντως και το 9άρι...αν δε το βαρεθείς (σύμφωνα με αυτά που γράφεις παραπάνω) στα 6Κ κμ...θα το βαρεθείς στα 12Κ.
πολύ δύσκολο!
dimgster, μέχρι πόσα δίνεις γιατί σήμερα μου έλεγε στο άσχετο ο θείος ότι σκέφτεται να δώσει το 9άρι του. (αλλά έχει πάνω του πολλά: πχ. μοτερ μέχρι κ εκκεντροφόρους, 18άρια από το Χ, tein, carbon friction, κλπ.)
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
προφανως εχουμε διαφορετικη αποψη.. συμφωνω στο οτι ενα σαξοραλλο που ειναι πιο αποτομο και φονικο θα σε μαθει να οδηγεις καλυτερα, αλλα με αυτη τη λογικη το ιδιο θα σε μαθαινε και ενας σκαραβαιος ή το δολοφονικο renault 19 στο οποιο εμαθα να οδηγω εγω , το οποιο εχανε την ουρα του με το παραμικρο και εφερνε σβουρες..
Απλά καμμία σχέση τα ραλλάκια με τα άλλα 2 που αναφέρεις. Ένα κακοστημένο ή παραμελημένο αυτοκίνητο δεν είναι το ίδιο με κάποιο με απότομη συμεριφορά στο (αρκετά υψηλό) όριό του.
για μενα το να σου μαθει/πει κατι ενα αυτοκινητο μολις ξεπερασουμε το σταδιο 'μαθαινω στα δυσκολα' (το οποιο ειναι καλο σαν εμπειρια για καθε οδηγο, αλλα μεχρι εκει) εχει να κανει με τις δυνατοτητες του και σε καμια περιπτωση δε μπορω να συγκρινω τα 200 αλογα με τα 120 (σε καλοστημενα παντα αυτοκινητα)
τα 120 εξαντλουνται πολυ πιο ευκολα και οσο διασκεδαστικα και να ειναι, για μενα δεν παυουν να ειναι βαρετα λιγα..
Κι όμως φίλε μου δεν είναι τα πάντα θέμα δύναμης ακόμα και αν μιλάμε μόνο για ευθείες. Ξέρω κάνα 2 παλλικάρια που αν σε πάνε βόλτα ακόμα και με 60 άλογα θα αναθεωρήσεις. Και εντελώς προσωπική μου άποψη, ακόμα και τα 120 άλογα είναι πολλά για το 90 % των οδηγών ...
-
ε και γω ξερω μερικα τετοια παλικαρια , δεν ειναι εκει το θεμα μου, το θεμα μου ειναι τι μου λενε εμενα σαν οδηγο..δεν ειναι τοσο φοβερα τα 120 αλογα και δε νομιζω για οσους κατεχουν 2-3 πραγματα να ειναι κατι το τοσο τρομερο
οπως και να το κανουμε απο τα 200+ τα πραγματα σοβαρευουν πολυ για το μεσο οδηγο και δεν υπαρχει συγκριση..στην ευθεια οσα και να ειναι συνηθιζονται, αλλα εγω μιλαω κυριως για τις στροφες..
ενα αυτοκινητο με πολλα αλογα εχει (αν μιλαμε για σπορ) αλλα φρενα , αλλο στησιμο και αλλο γκαζι με το οποιο βγαινει απο τις στροφες , αλλα και φτανει σε αυτες..
απλα καμια σχεση, τα παντα γινονται πολυ πιο γρηγορα και οσο παμε πιο ψηλα τα πραγματα γινονται ολο και πιο δυσκολα..ο σπορ χαρακτηρας χωρις το γκαζι ειναι καλοκαιρι χωρις ηλιο
και μιας και συγκρινουμε αλογα, μπορει για το 90% τα 120 να ειναι πολλα, ομως αυτο το 10% για το οποιο δεν ειναι, μπορει ευκολα να φτασει στο 80% των δυνατοτητων του αυτοκινητου του , στα 200 αλογα οι περισσοτεροι δεν μπορουν ουτε το 50% να φτασουν.. και οσο τα αλογα ανεβαινουν το ποσοστο μειωνεται -
Μα ακριβώς επειδή και έχει όλα αυτά που λες, άλλο στήσιμο, φρένα κτλ είναι και πιο ασφαλές μεχρι ένα σημείο. Το οποίο όμως σημείο εκεί που είναι επιτρέπει και σε ένα ημίχαζο να κινηθεί αρκετά ως πολύ γρήγορα.Όπως και το golf που θέλει να στείλει ο dimgster ...Κυρίως σε δημόσιο δρόμο που το γεγονός ότι μπορεί να μην γνωρίζεις το δρόμο όπως και να τον χρησιμοποιήσεις όλο κάνει τις ρεπρίζ πολύ σημαντικές. Και για να διορθώσω λίγο το προηγούμενο που έγραψα ΟΚ μπορεί για το βάρος των αυτοκινήτων σήμερα τα 120 να μην είναι πολλά αλλά σε γενικές γραμμές για μένα είναι πιο σημαντικό το στήσιμο και η γεωμετρία από τα άλογα είτε μιλάμε για χρόνους είτε για παιχνίδι.
-
ο σπορ χαρακτηρας χωρις το γκαζι ειναι καλοκαιρι χωρις ηλιο
Με αυτή τη λογική:
1)σε μια σφιχτή κατάβαση ένα s3 είναι πολύ γρηγορότερο από ένα saxo πχ.
2)πριν από μια 10τία δεν υπήρχε σε νορμάλ τιμή σπορ αυτοκίνητο. -
Ο χρήστης xenos έγραψε:
ο σπορ χαρακτηρας χωρις το γκαζι ειναι καλοκαιρι χωρις ηλιο
Με αυτή τη λογική:
1)σε μια σφιχτή κατάβαση ένα s3 είναι πολύ γρηγορότερο από ένα saxo πχ.
2)πριν από μια 10τία δεν υπήρχε σε νορμάλ τιμή σπορ αυτοκίνητο.+1
Απο πότε τα αλογα απο μονα τους κάνουν ενα αμάξι σπορ; Να θυμηθούμε το NSX-R που με τα 280 ξεδοντιαζε καταξιωμένα (κατα τα άλλα) θεριά; Η μήπως η Κορβεττα ήταν ποτέ ο ορισμός του σπορ αμαξιού;;
Qsis εισαι πολυ μονοδιάστατος. Καλο χρυσο το S3 κανει και χροναρες σε πιστες, ομως δεν το μνημονεύει κανενας σε ολο τον κοσμο για το σπορ χαρακτήρα του... αλλά φαντάζομαι βέβαια εσύ ξέρεις καλύτερα
Τελοσπαντων δε θελω να ανοίξει flame war σε αυτό το αξιόλογο τόπικ αλλά τα έχεις πει στα αουντι τοπικς για το S3 πλιζ οχι και εδώ, βαρεθηκαμε!! Φιλικα πανταΜπραβο dimgster καταρχας που αποκωδικοποίησες το Gti τοσο ευκολα (οπως τα λες είναι ακριβώς, μονοδιάστατο!) και κατα 2ον που εχεις τα @@ να χασεις αρκετά λεφτα για να βρεις κατι που να σου κανει κλικ. Η μονη ενσταση μου είναι οτι το MR2 ήταν ενα 'παιχνίδι' πολύ πιο σοβαρό απο οποιοδηποτε Μιατα. Για να βρεις κατι αντιστοιχο πιο δυνατο και συμπεριφοριακά το ίδιο ή και καλύτερο θέλει αρκετά περισσότερα λεφτά (λογικό αν αναλογιστεί κανεις οτι το MR2 εκανε 30κ σχεδον) και αν είναι και μτχ το τι θα σου βγάλει είναι θέμα τύχης και χρήσης που έχει γίνει. Και ξερουμε καλα οτι τετοια καρα τα 'καίνε' και είναι λαχείο να βρείς ενα καλό..
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Καλοριζικο λοιπον...(απεφυγε βεβαια για ευνοητους λογους το χρωματακι οπως αυτο στο video... )
Kριμα που δεν εχει Αγγλικους υποτιτλους, αλλα το 'ultra direct' τιμονι στα λεγομενα του
κανει μπαμ.το προτιμώ σε μπλέ το 9αρι
-
δεν αντιλεγω σε αυτο που λες αλλα την βαζεις σε πιστα....την πας αερα σε κλειστα κομματια μονος σου ...η μονο σε ευθειες την πατας?
-
Ο χρήστης astanapan έγραψε:
- Δε μπορω να καταλάβω γιατι αγορασες Gti αφού ήθελες κατι εντελώς διαφορετικό, ειδικά μετα απο τα ξουραφια 106 και MR2 αγορασες (το πλεον ακαταλληλο) μπροστοκουνι και τι περίμενες δηλαδή... Κλιο-Μεγκαν καπ αν και χαμηλότερων προδιαγραφών είναι ο'τι μπροστο αξίζει αυτή τη στιγμή (ισως και το focus - αν και αυτό ελέγχεται)
Ούτε και εγω μπορώ να καταλάβω...
Η αληθεια ειναι οτι έψαχνα ενα+ μήνα EVO 9 και δεν έιχα βρεί τιποτα σωστό.
Απελπίστικα και η σαβουρα που είδα με έκανε πολυ επιφυλακτικό για αυτό που θα αγόραζα.
Έτσι κατέληξα σε κάτι με αυτά τα λεφτά που πίστευα οτι ταίριαζε καλυτερα στη χρήση που θα του έκανα.
Σε αυτά τα λεφτά δεν έβρισκα πιο ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ αγορά απο το GTI.- Εχω μπερδευτεί με το τι ζητάς σε επίπεδο οδηγικό. Δεν υπάρχει αμάξι που να κάνει τα πάντα σωστά και μαλιστα σε ολα τα τερραίν οταν μιλαμε για Γκρετσια. Που θα 'παιζεις' (πίστα, στροφιλίκια, επαρχιακός δρόμος, βουνά, χωματινα και τι ποιότητα ασφάλτου έχει ως επι το πλείστον;
πίστα οχι
χώμα...μάλλον πλάκα κάνεις
κυρίως παλιά εθνική Πατρων-Αθηνών
και Ναύπακτο-Ιτεα-Γαλαξίδιαα επισης αν χαλασει κανα διαφορικό σε αυτά.. κλάφτα χαραλαμπε..
και ενω έχω καταλήξει οτι τα EVO σε νορμαλ καταστάσεις ειναι αξιόπιστα, διαβάζοντας εδω http://www.evolutionoz.net βλεπω οτι τα διαφορικά τα έχουν για αναλώσιμα
τι γνωρίζεις σχετικά με αυτο?Τι να σου κανω ας μην πουλαγες τηγιωτα
Τη χάρηκα, την έμαθα και πραγματικα το ευχαριστήθηκα αυτό το αμάξι...
Πάμε για άλλα... -
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
δεν ακριβως αντιλεγω σε αυτο που λες αλλα την βαζεις σε πιστα....την πας αερα σε κλειστα κομματια μονος σου ...η μονο σε ευθειες την πατας?Aυτο εξαρταται απο τον λογο για τον οποιο την αγορασε:
Την αγορασε για πιστα?
Για να πηγαινει αερα σε κλειστα κομματια μονος του?
Για να την 'παταει' σε ευθειες?...ή απλα για να πραγματοποιησει ενα ονειρο του?
-
προφανως εχουμε διαφορετικη αποψη.. συμφωνω στο οτι ενα σαξοραλλο που ειναι πιο αποτομο και φονικο θα σε μαθει να οδηγεις καλυτερα, αλλα με αυτη τη λογικη το ιδιο θα σε μαθαινε και ενας σκαραβαιος ή το δολοφονικο renault 19 στο οποιο εμαθα να οδηγω εγω , το οποιο εχανε την ουρα του με το παραμικρο και εφερνε σβουρες..για μενα το να σου μαθει/πει κατι ενα αυτοκινητο μολις ξεπερασουμε το σταδιο 'μαθαινω στα δυσκολα' (το οποιο ειναι καλο σαν εμπειρια για καθε οδηγο, αλλα μεχρι εκει) εχει να κανει με τις δυνατοτητες του και σε καμια περιπτωση δε μπορω να συγκρινω τα 200 αλογα με τα 120 (σε καλοστημενα παντα αυτοκινητα)
τελοσπαντων.. ποτε δεν ημουν υποστηρικτης των διαφορων (χαζων κατα την αποψη μου) στερεοτυπων, εκτος αν προκειται για διασκεδαση
Κιούση δε συμφωνω σχεδόν σε τίποτα.
Δεν είμαι κανένα 'παιδάκι' να με πειράξει αν ο άλλος με περάσει...
Θέλω να χαίρομαι αυτό που οδηγάω και να το πηγαίνω εγώ...και οχι αυτό εμένα.Και το rallye και το mr2 δυστροπα αμάξια ήταν (ήθελαν να τριφτείς μαζί τους για να τα μάθεις).
Εκτός απο κλειστές διαδρομές...παντού αλλου με περνάγανε...οι γρήγοροι.
Μαγκιά τους....αλλα οχι επιλογή μου. -
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Πάντως και το 9άρι...αν δε το βαρεθείς (σύμφωνα με αυτά που γράφεις παραπάνω) στα 6Κ κμ...θα το βαρεθείς στα 12Κ.
πολύ δύσκολο!
dimgster, μέχρι πόσα δίνεις γιατί σήμερα μου έλεγε στο άσχετο ο θείος ότι σκέφτεται να δώσει το 9άρι του. (αλλά έχει πάνω του πολλά: πχ. μοτερ μέχρι κ εκκεντροφόρους, 18άρια από το Χ, tein, carbon friction, κλπ.)
αν μπορείς πες μου κάποια περισσότερα στοιχεία για το αμαξι
βασικά θέλω εργοστασιακό (για πολλους λόγους), αλλα...το συζητάμε...Ευχαριστώ
Επιλογή σκληροπυρηνικού αυτοκινήτου