-
Σας ευχαριστω ολους για τη γνωμη σας
Μενει να τα δω και απο κοντα , τρια επιλεγω
το KIA CEE'D 1.6 ISG για τα 6 χρονια εγγυηση, το RENAULT MEGANE 1.4 TCe για τις επιδοσεις του και την ομορφια του[ή σε πετρελαιο για οικονομια, δεν αποφασισα ακομη] και το TOYOTA AURIS 1.6 για την καλη συμπεριφορα της εταιριας.
Και παλι ευχαριστω για τα ...φωτα σας
καλα ταξιδια σας ευχομαι καλες γιορτες και ...προσοχη στο γκαζι -
το πετρελαιο μια χαρα γκαζι εχει,πιστεψε με,δεν θα σου λειψει καθολου!!κ θα χαιρεσαι κ την χαμηλη καταναλωση!!επισης υπαρχει κ το χιουνταη ι30,ιδιο πανω κατω με το κια σιντ..απλως σαν ακομα μια εναλλακτικη..κοιτα επισης αν εισαγουν τις πετρελαιοκινητες εκδοσεις εν ελλαδι οι κορεατες.αξιζουν(κ αυτες!!)..
-
Ο χρήστης ifigeneia έγραψε:
... το KIA CEE'D 1.6 ISG για τα 6 χρονια εγγυηση ...Απλώς το αναφέρω-υπενθυμίζω ότι εντός Γενάρη (μάλλον) έρχεται το Ceed f/l που δεν ξέρω τι αλλαγές πέρα απο εξωτερικές θα έχει και είναι 'αμαρτία' να χρυσοπληρώνεις αυτοκίνητο που με το που θα βγει απο την αντιπροσωπία μεσα θα έχουν τις f/l εκδόσεις ... εκτός αν πρόκειται για μια πάρα πολύ καλή οικονομική προσφορά.
-
το KIA CEE'D 1.6 ISG για τα 6 χρονια εγγυηση, το RENAULT MEGANE 1.4 TCe για τις επιδοσεις του και την ομορφια του[ή σε πετρελαιο για οικονομια, δεν αποφασισα ακομη] και το TOYOTA AURIS 1.6 για την καλη συμπεριφορα της εταιριας.
καλα ταξιδια σας ευχομαι καλες γιορτες και ...προσοχη στο γκαζιτο megane εχει και επεκταση εγγυησης με κανα 500ευρω αν θυμαμαι καλα
-
Ήμουν κι εγώ περίπου στην ίδια κατάσταση Ιφιγένεια (με παρόμοια δεδομένα) το καλοκαίρι.
Κινούμαι κι εγώ πολύ στην Εγνατία, με γύρω στα 25000km ετησίως (στο εξάμηνο έχω 13000km). Για diesel δεν το σκέφτηκα λόγω του ότι μένω Θεσσαλονίκη. Το υβριδικό, αν και μου άρεσε πολύ σαν ιδέα, το απέρριψα λόγω πολλών km σε εθνική οδό.
Έκανα test drive σε αρκετά, leon 1.4 tsi, volvo c30, peugeot 308, focus 1.6, auris 1.33, ceed 1.4, megane, civic κ.α., ενώ παρότι ήθελα δεν έκανα στο golf λόγω της απαράδεκτης αντιπροσωπείας και της αφ' υψηλού συμπεριφοράς της.Τελικά μείωσα τις επιλογές μου στα auris και ceed για διάφορους λόγους και κατέληξα στο kia γιατί μου έκανε καλύτερη αίσθηση στην οδήγηση (το auris μου φάνηκε ότι έχει τη θέση αρκετά πιο ψηλά απ' ότι θέλω). Το ISG κόστισε 400€ παραπάνω και παρότι αναλογικά κάνω λίγα km πόλης και δε θα βγάλει τα λεφτά του μάλλον, δεν το έχω μετανιώσει.
Μέχρι τώρα δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο παράπονο, πέραν από κάποια κλασσικά τριξίματα. Είναι άνετο στην οδήγηση, έχει χώρους καλούς για την κατηγορία του και είναι σχετικά οικονομικό (δες υπογραφή). Έχω παρατηρήσει πως μετά τα 10000km έχει βελτιωθεί ο κινητήρας στο θέμα κατανάλωση. Βέβαια, να έχεις υπόψη ότι αν κινηθείς σε σχετικά ψηλές ταχύτητες (>140km/h) η κατανάλωση ανεβαίνει αισθητά (πάνω από 8-8,5 km/h).
-
Ο χρήστης gchrisX έγραψε:
Ήμουν κι εγώ περίπου στην ίδια κατάσταση Ιφιγένεια (με παρόμοια δεδομένα) το καλοκαίρι.
Μέχρι τώρα δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο παράπονο, πέραν από κάποια κλασσικά τριξίματα. Είναι άνετο στην οδήγηση, έχει χώρους καλούς για την κατηγορία του και είναι σχετικά οικονομικό (δες υπογραφή). Έχω παρατηρήσει πως μετά τα 10000km έχει βελτιωθεί ο κινητήρας στο θέμα κατανάλωση. Βέβαια, να έχεις υπόψη ότι αν κινηθείς σε σχετικά ψηλές ταχύτητες (>140km/h) η κατανάλωση ανεβαίνει αισθητά (πάνω από 8-8,5 km/h).Βλέποντας τις καταναλώσεις σου στην υπογραφή είδα ότι κάνεις πάνω από 1000 χλμ μέ ένα γέμισμα κι ότι βάζεις μέχρι και 82 λίτρα σε ένα ρεζερβουάρ ....Μάλλον κάτι τετοιο δεν είναι δυνατό
-
προς famas...δε μας λες κι εμας πως κατεληξες σε αυτο το συμπερασμα......γιατι δε νομιζω να σε καταλαβαμε ολοι.......
-
@ famas
πως το κατάφερα αυτό ρε συ? Μάλλον κάτι δε σου βγάζει καλά
Υ.Γ. μάλλον εννοείς τις καταχωρήσεις που έβαλα συνολικά επειδή δεν μπορούσα να ελέγξω καλά τα γεμίσματα στην Ιταλία και τα self service. Στα 82lt περιλαμβάνονται 2 επισκέψεις σε βενζινάδικα.
-
καλα ταξιδια σας ευχομαι καλες γιορτες και ...προσοχη στο γκαζιΠολύ Καλές επιλογές και τα τρία, με 5* στα crash test. **Φρόντισε να έχεις οπωσδήποτε και ESP **(στο Auris νομίζω δεν είναι στάνταρ). Κατά τα λοιπά, το megane υπερέχει σε ροπή (καλύτερες επιταχύνσεις εν κινήσει) αλλά και σε απόλυτη βαθμολογία στα crash tests, ενώ με μια μικρή επιβάρυνση επεκτείνεις την εγγύηση σε 4 ή 5 έτη ενώ το Auris πρώτευσε σε αξιοπιστία στην κατηγορία του στην VOSS της J&D στη Γερμανία.
-
Προσωπικά θα παραγγείλω το καινούργιο Astra 1,4τ. 140 hp, 200 ροπή από 1850 στροφές, 95% προστασία στο crash test (υψηλότερη από την Mercedes E), και τις χαμηλότερες καταναλώσεις και εκπομπές. Όλα αυτά στην τιμή των 17800+. Βεβαίως εγώ θα παραγγείλω την σπορ έκδοση που βγαίνει στα 20950 με το κλειδί στο χέρι.
-
καλα ταξιδια σας ευχομαι καλες γιορτες και ...προσοχη στο γκαζιMitsubishi Lancer είδες καθόλου;
-
Ο χρήστης iant έγραψε:
καλα ταξιδια σας ευχομαι καλες γιορτες και ...προσοχη στο γκαζιMitsubishi Lancer είδες καθόλου;
γιατι βλεπεται?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
γιατι βλεπεται?
Καλό!
Προσωπικά αυτή την στιγμή αυτό (σε sedan) θα έπαιρνα... -
αυτό είναι ακόμα πιο καλόοοοοοοοοοοοοοοο
-
Ο χρήστης iant έγραψε:
Προσωπικά αυτή την στιγμή αυτό (σε sedan) θα έπαιρνα...
Νομίζω οτι η ιφιγένεια ψάχνει κάτι πιο σκληροπυρηνικό
-
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
Προσωπικά αυτή την στιγμή αυτό (σε sedan) θα έπαιρνα...
Νομίζω οτι η ιφιγένεια ψάχνει κάτι πιο σκληροπυρηνικό
Aλλά το Ενο θα την βολέψει σίγουρα από κατανάλωση... Με 15 lt/100km (με αυγό στο γκάζι...) είναι ότι πρέπει για κάποιον που ενδιαφέρεται για την οικονομία καυσίμου...
-
Παιδες τι λετε για το OPEL CORSA 1.7 DTR 5Θ ?
Μικρο μεν αλλα δυνατο, οικονομικο, 4χ4...
Εκεινο που με προβληματιζει πολυ ειναι οτι στο φορουμ της ΟΠΕΛ βλεπω πολλα προβληματα και με διαφορα μοντελα και με την συμπεριφορα της εταιριας.
Η ΟΠΕΛ ειναι ευρωπαικη?
Ακομη τι ακουγεται για το ειδος του καυσιμου ? Στο μελλον [θα το κρατησω καμια 7-8 χρονια] μηπως θα προωθηθουν τα υβριδικα-ηλακτρικα οποτε σε 4-5 χρονια ψαχνω που θα το πεταξω? Το πετρελαιο εχει χειροτερες ή καλυτερες εκπομπες ρυπων απο την αμολυβδη? -
εαν πας σε τετοια κατηγορια θα σου προτηνα το evo- punto 1,3 multijet με 95hp.και χαμηλη καταναλωση και φθηνα τελη κυκλοφοριας και οικονομια με την πολη λογω του start & στοπ. λογικα γυρω στα 16000-17000 θα εχει και με πολλα στανταρ που αλλα αυτ/τα δεν εχουν. μες στα Χριστουγεννα θα ειναι εδω. δες το!!!
-
Παιδες τι λετε για το OPEL CORSA 1.7 DTR 5Θ ?
Μικρο μεν αλλα δυνατο, οικονομικο,** 4χ4...**Εκτός κι αν η Οpel την είδε Αι Βασίλης (4κίνητο,diesel στα 20+ χιλ)
πρόκειται για τυπογραφικό λάθος του in.gr.Προσθιοκίνητο είναι και δεν θα έλεγα οτι είναι αυτό που ψάχνεις.
-
Παιδια πηγα και ειδα απο κοντα το AURIS , μου αρεσε απο μεσα [αν και εξωτερικα δεν μου λεει]. 1500 Ε προσφορα μεχρι τελος Δεκεμβριου.
Για το πετρελαιο μου ειπαν οτι ειναι ρισκο [μεχρι και εκρηξη μπορει να προκαλεσει μια σταγονα νερο ] λογω κακης ποιοτητας πετρελαιων στην Ελλαδα και το οφελος ειναι μικρο απο την καταναλωση. Δεν μου ειπαν οτι θα ελθει καινουργιο με το νεο ετος. Ξερει κανεις τι βελτιωσεις θα εχει η νεα εκδοση και ποτε θα ελθει?
Για το ΚΙΑ seed μειονεκτημα το καθε 15 χ χιλιομ. σερβις και λαδια [2 φορες το χρονο για μενα]
Επιλογη αυτοκινητου με 5 δεδομενα