-
Αφού το 'πε ο γνώστης.
-
Ειρωνικα το λες 'γνωστης' ? και εαν οχι τι ειδους γνωστης ειναι ο φιλος?
Παντα φιλικα ερωτω. -
Ο χρήστης antkots έγραψε:
Ειρωνικα το λες 'γνωστης' ? και εαν οχι τι ειδους γνωστης ειναι ο φιλος?
Παντα φιλικα ερωτω.Φίλος της μάρκας, γνώστης δεν είμαι . Βέβαια άλλοι είναι 'γνώστες'. Έχω και αυτό το φίλτρο που δεν τα διαβάζω όλα.
-
Άλλο 'φίλος' άλλο 'φανατικός οπαδός'.
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Άλλο 'φίλος' άλλο 'φανατικός οπαδός'.Εδω εισαι λαθος αγαπητε.
Αν ηταν φανατικος οπαδος, θα ειχε φτιαξει παραβαν εξω απο τα κεντρικα της Μερτσεντες, οχι ενα απλο group στο fb ας πουμε. -
Παιδια οι ζημιες που βγαζουν ειναι αρκετες και συνηθως πανακριβες!!
Εχω αλλαξει γυρω στα 10 MERCEDES,καποια ειχαν μεγαλα προβληματα και καποια λιγοτερα.
Αλλα σε αυτοκινητα τετοιου κοστους δεν επιτρεπονται τετοιες μεγαλες ζημιες.
Π.χ το SL ειχε τρομερα κατασκευαστικα προβληματα τα οποια δεν διορθωνονταν.
Το S ειχε τα λεγομενα 'παιδικα' προβληματα τα οποια ηταν μεγαλα και δαπανηρα.
Βεβαια λογω της ιδιαιτερης σχεσης που εχω με την MERCEDES HELLAS με καλυπταν με εγγυηση σε μεγαλο ποσοστο (στο μεγαλυτερο) και περαν της 2ετιας οπου και εληγε η χρονικη περιοδος της εγγυησης.
Υπ'οψιν για να μην παρεξηγουμαι παιδια,δεν ειμαι ο γραβατακιας που παει το αμαξι στο εξουσιοδοτημενο σερβις και τον γδερνουν,ειμαι απο μικρο παιδι επανω στα αυτοκινητα. -
Πες και τι ζημιές σου έβγαλαν!
-
Ναι για πες!
-
Ο πατερας μου που δουλευε σε μαγαζι με ανταλλακτικα μου ειχε πει τα χειροτερα για τα ευρωπαικα αυτοκινητα.
-
Ο χρήστης Nikos25 έγραψε:
Ο πατερας μου που δουλευε σε μαγαζι με ανταλλακτικα μου ειχε πει τα χειροτερα για τα ευρωπαικα αυτοκινητα.Να το κλειδώσω το θέμα δηλαδή;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ο πατερας μου που δουλευε σε μαγαζι με ανταλλακτικα μου ειχε πει τα χειροτερα για τα ευρωπαικα αυτοκινητα.
Να το κλειδώσω το θέμα δηλαδή;
Το καλύτερο που θα γίνει
-
Και απ' το θείο μου που δουλεύει στη ΝΑΣΑ έχω ακούσει τα χειρότερα για τα γήινα, γενικά.
-
Ποιο θεμα;
-
Ο χρήστης Nikos25 έγραψε:
Ποιο θεμα;Τούτο εδώ που όλοι το πατούμε!!!
-
Άντε να γράψουμε καμία ζημιά γιατί με αυτά που διάβασα στις δύο τελευταίες σελίδες θα χάσω τα μαλλιά μου
Fiat Brava 1.2 89mont. Τρεις φλάντζες κεφαλής, ένας χαλασμένος δείκτης θερμοκρασίας, ένα ηλεκτρικό παράθυρο που αλλάχτηκε ο μηχανισμός του. Δύο φορές αλλαγή του ρυθμιστή του ρελαντί.
Fiat Cinquecento 900cc δε θυμάμαι χρονιά παραγωγής. Φλάντζα κεφαλής, τσιμουχάκια βαλβίδων. -
99 εννοείς; Κομματάκι δύσκολο να έβγαινε το Brava το 89.
-
Εχω φιλο που ειχε το ιδιο Bravo και ειχε αλλαξει 3 σασμαν. Γενικως το αμαξι μπορντελο μετα απο 50κ χλμ και σκληρη χρηση.
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
99 εννοείς; Κομματάκι δύσκολο να έβγαινε το Brava το 89.Σωστά το 99 ήθελα να γράψω
-
Λοιπόν εγώ είμαι κάτοχος ενός scirocco 1.4 160HP.
Έχω 36.000km.
Δεν είχα κανένα σοβαρό πρόβλημα.
Τα μόνα προβλήματα ήταν:
-Επιδιόρθωση ντουί (έλιωσε ένα πολύ μικρό κομματάκι!!) Το έφτιαξα με μια πέντσα.
-Διαρροή παγουριού από τους υαλοκαθαριστήρες, κάθε φορά που το γέμιζα έφευγε κάτω από το αυτοκίνητο. (επισκευάστηκε με ~20ευρώ από την αντιπροσωπία.)Γενικά είναι αξιόπιστο αμαξάκι. Αρκεί να το προσέχεις και να μην του συμπεριφέρεσαι άσχημα.
Ακούω ότι σπάνε κινητήρες και ότι υπάρχει μεγάλη αναξιοπιστία όσο αφορά το Scirocco, αλλά δεν το πιστεύω αυτό.Φυσικά αλλιώς οδηγούσα (πρώην κάτοχος Starlet), με το Starlet και αλλιώς με αυτό.
-
Ο χρήστης aris22 έγραψε:
Λοιπόν εγώ είμαι κάτοχος ενός scirocco 1.4 160HP.Έχω 36.000km.
Δεν είχα κανένα σοβαρό πρόβλημα.
Τα μόνα προβλήματα ήταν:
-Επιδιόρθωση ντουί (έλιωσε ένα πολύ μικρό κομματάκι!!) Το έφτιαξα με μια πέντσα.
-Διαρροή παγουριού από τους υαλοκαθαριστήρες, κάθε φορά που το γέμιζα έφευγε κάτω από το αυτοκίνητο. (επισκευάστηκε με ~20ευρώ από την αντιπροσωπία.)Γενικά είναι αξιόπιστο αμαξάκι. Αρκεί να το προσέχεις και να μην του συμπεριφέρεσαι άσχημα.
Ακούω ότι σπάνε κινητήρες και ότι υπάρχει μεγάλη αναξιοπιστία όσο αφορά το Scirocco, αλλά δεν το πιστεύω αυτό.Φυσικά αλλιώς οδηγούσα (πρώην κάτοχος Starlet), με το Starlet και αλλιώς με αυτό.
κάτσε να ανοίξει το μοτέρ πρώτα και μετά πες μας.
και για να είναι αξιόπιστο ενα αμάξι δεν αρκεί να είναι αξιόπιστος ο κινητήρας μόνο.
η μετάδοση ειναι αισχος παντός σε ολα τα τσι.εκτος των 2λιτρων. -
Δημητρης Alfa 156 2.0ts: εχει φτασει 372.000 χλμ λειτουργει κανονικα,καιει περιπου 0,8L λαδι καθε 8000 χλμ και δεν εχει βγαλει την παραμικρη ζημια αν εξαιρεσω οτι το αλλαξα σετ συμπλεκτη στα 280000 χλμ προληπτικα!!!!
κανονικα τα service του στην ωρα τους και ιμαντες καθε 100.000 !
Τι ζημιες εχουν βγαλει τα αυτοκινητακια σας;