-
Ο χρήστης jimhs έγραψε:
οποιοδηποτε αυτοκινητο 10ετιας θα μπορουσε να εβγαζε τετοιες βλαβες
η μονη ξενερα ειναι που σε αφηνε στο δρομο και πληρωνες γ@μιστι@τικα λεφτα
ανεβασε καμια φοτο να το δουμε!Nαι το ξερω γιατι ο θειος που το χε πριν παροτι το πηγαινε συνεργειο δεν πρεπει να του τα αλλαζανε αυτα που γραφανε μονο να τα πληρωνε....Τωρα δεν το χω τοσο κουκλι οπως ητανε αν βρω καποια απο τις παλιες θα ανεβασω κουκλιστικο μπλε ειναι με μαυρα δερματινα καθισματα και ακτινωτη ασημενια ζαντα
-
Ο χρήστης rogue4ever έγραψε:
Alfa romeo 146 : 220.000κμ ειχε οταν ηρθε στα χερια μου και μεσα σε 2 και κατι χρονια που την εχω εχω αλλαξει στην κυριολεξια τα παντα αφου πλεον με λυπηθηκε και ο συνεργειας μου και μου κανει το τελευταιο τακτικο service δωρεαν
Εχουμε και λεμε: βαση μηχανης,μπουζοκαλωδια,δυναμο,μηχανισμος ηελκτρικου παραθυρου,χερουλι απο την μερια του οδηγου,βαση σασμαν(το οποιο αρχιζει αν ξαναχαλαει τωρα αποτι το βλεπω),οι βασεις απο τα φωτα μπροστα εσπασαν και φωτιζα στον βροντο οποτε και αλλαγη μπροστα φαναριων,χταποδι και τελικο(εσπασε αυτο που το κραταγε τρυπησε κιολας....),πισω δαγκανες δισκοφρενων χαλασμενες(μαγκωναν) και πηγαινα φρεναριστος μου λιωσε και τα λαστιχα,σετ συμπλεκτη,μια βλακεια για το υδραυλικο τιμονι δεν θυμαμαι τι ηταν παντως κρατουσα τερμα αναποδα το τιμονι για να παω ευθεια και ηταν παναλαφρο ειχα κλασει πανω μου.... ,πολλαπλασιαστη,ντιζα χειροφρενου 4 φορα αλλαξα τωρα τον αυγουστο,ντιζα γκαζιου 2 φορες....Αυτα μου ρχονται προς το παρων Α επισης αμετρητες ξενερες με χαλασμενα αυτα τα δαχτυλιδια που πιανουν την μπαταρια και με αφηνε χωρις ρευμα ετσι στον χαμο ειχε χασει μαθηματα στο τει ειχα ακουσει καντηλια στη δουλεια μεχρι και να χωρισω κοντεψα που μειναμε στην μεση του πουθενα χωρις να παιρνει ρευμαΜε βαση τα χιλιομετρα καποια απο αυτα δικαιοογουνται..Καποια αλλα παλι οχι..
-
καλα ρε παιδια ειναι και θεμα χρησης απο τον προηγουμενο ιδιοκτητη.αν ο αλλος το γ@μουσε και δεν το λυποταν σε τπτ μπορει να τα εβγαλε ολα στον νεο ιδιοκτητη
χωρια που τα 220000 χιλιομετρα μπορει να μην ειναι πραγματικα -
VW Golf 5 1,6FSi 2006 κλασσικα παραθυρο οδηγου,και κλιματιστικο.
Το πρωτο στα 15χιλ και το δευτερο στα 40χιλ.
Στο δευτερο ομως ηθελε συντηρηση το κλιματιστικοBMW 320i Ε90 2005 μεχρι σημερα απολυτως τιποτα.
VW Golf 6 1,4TSi δεν εχει βγαλει τιποτα.
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
VW Golf 5 1,6FSi 2006 κλασσικα παραθυρο οδηγου,και κλιματιστικο.
Το πρωτο στα 15χιλ και το δευτερο στα 40χιλ.
Στο δευτερο ομως ηθελε συντηρηση το κλιματιστικοBMW 320i Ε90 2005 μεχρι σημερα απολυτως τιποτα.
**
VW Golf 6 1,4TSi δεν εχει βγαλει τιποτα**.ο καιρός γαρ εγγύς
-
corolla 1.4 VVti 2002 110.000χλμ, τίποτα.
volvo V50 1.8 2009 30.000xlm, τίποτα. -
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
**
VW Golf 6 1,4TSi δεν εχει βγαλει τιποτα**.ο καιρός γαρ εγγύς
κατι περιμενω αλλα οχι τιποτα το δραματικο...
-
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
καλα ρε παιδια ειναι και θεμα χρησης απο τον προηγουμενο ιδιοκτητη.αν ο αλλος το γ@μουσε και δεν το λυποταν σε τπτ μπορει να τα εβγαλε ολα στον νεο ιδιοκτητη
χωρια που τα 220000 χιλιομετρα μπορει να μην ειναι πραγματικαΠραγματικα ειναι και επισης πραγμτικοτιτα ειναι οτι ο αλλος ηταν καφρος ειχε αλλαξει μηχανη ιμαντες και απολα πριν 20κ χιλιομετρα.Τουλαχιστον δηλαδη το μοτερ ειναι καινουριο
-
-Lancia y 1.4 12V(1997-2005) 115.000χλμ: Λαμπάκια μέσα στο ταμπλό σχεδόν όποτε άλλαζα λάδια, αλλά κλάιν. Λάμπες εμπρός φωτών καμιά 20 φορές... Μηχανικά τίποτα. Ο επόμενος μου είπε ότι άλλαξε το ψυγείο γιατί ήταν τρύπιο(πρέπει να ήταν και σε μένα, γιατί έβγαζαν θολούρα τα τζάμια.
-Renault Scenic 2 1.6(2004-...) 58.000χλμ: Γαλλική μπανιέρα που σχεδόν αλλάξαμε και συνεχίζουμε να αλλάζουμε τα πάντα. Τρεις(3) φορές κρεμαγιέρα, δυο(2) φορές αλλαγή ηλεκτρονικού καντράν, ακρόμπαρα, μηχανισμούς παραθύρων, ανακληση για αλλαγή των πίσω καθισμάτων και άλλα πολλά..
-Mitsu Colt Czt(2006-2007) 8.000χλμ: Σε 6 μήνες δεν έβγαλε τίποτα το περίπτερο
-Mazda MX5 2.0(2007-...) 52.000χλμ: Αλλαγή αισθητήρα καθίσματος συνοδηγού την 1η ημέρα αγοράς...
-Fiat Punto 1.4 16V(2004-...) 112.000χλμ: Μτχ που αγοράστηκε πριν κανένα μήνα για προσωπικό γαϊδούρι. Επειδή όμως το αμάξι το ήξερα, έχει αλλάξει αμορτισέρ(ελλατωματικά όχι λόγο χλμ), συναγερμό, κάτι λάμπες και χρειάζεται έλεγχο στα προβολάκια ομίχλης εμπρός.
Και μας έσκισε οικογενειακά στις βλάβες ένα nissan navara 133ps..
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
-Renault Scenic 2 1.6(2004-...) 58.000χλμ: Γαλλική μπανιέρα που σχεδόν αλλάξαμε και συνεχίζουμε να αλλάζουμε τα πάντα. Τρεις(3) φορές κρεμαγιέρα, δυο(2) φορές αλλαγή ηλεκτρονικού καντράν, ακρόμπαρα, μηχανισμούς παραθύρων, ανακληση για αλλαγή των πίσω καθισμάτων και άλλα πολλά..
Tι το θες εσυ το πολυμορφικο???
-
Είδες που τα έλεγα για πολυμορφικά, αλλά κάποιος δεν άκουγε
Κλασομπανιέρες με ρόδες και μηδενική αξιοπιστία... Ειδικά τα γαλλικά...
Πάντως πλέον δεν ασχολούμαι με τη συντήρησή του... Τη φορτώθηκε ο πατέρας μου, που δεν ήθελε λέει να το 'σκοτώσουμε', σε λιγότερο από 1 χρόνο που το είχα πάρει...
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Δηλαδη με τοσες αλλαγες ειναι σαν καινουργιο το αμαξι
Αλλα 3 φορες κρεμαγερα και ακρομπαρα ??? εισαι σιγουρος οτι δεν του επινες το αιμα ?
-
Κρεμαγέρα αλλάχτηκε σε 15 ημέρες από την αγορά. Το κράτησαν 1 μήνα και μετά από 2 ημέρες ξαναέκανε τα ίδια. Άλλες 3 εβδομάδες και δεν έγινε τίποτα. Ακινητοποιήθηκε για 6 μήνες, εξώδικα, γράμματα σε Γαλλία, ώσπου επενέβη η κεντρική αντιπροσωπεία και αλλάχτηκε όλο το σύστημα διεύθυνσης...
Το αμάξι είναι για τον φούτσο... -
κριμα μαλλον πεσατε σε friday car
-
Δεν είναι θέμα friday car. Βλάβες που έχουν διορθωθεί υποτίθεται, ξαναβγήκαν σύντομα... Το τιμόνι για να πάει ευθεία, το έχεις λίγο αριστερά. Και στην αντιπροσωπεία προσπαθούσαν να με βγάλουν ηλίθιο. Εντωμεταξύ όλους αυτούς τους μήνες, είχα οδηγήσει ότι υπάρχει από renault, εκτός από το espace(αναφέρομαι σε μοντέλα και όχι σε ειδικές εκδόσεις clio rs π.χ.).
Θα έγραφα πολλά στα αντίστοιχα τοπικά των ρενώ, αλλά οι απανταχού γαλλόφιλοι, θα με έσκιζαν. Οπότε τους αφήνω στην ησυχία τους και στον 'κόσμο' τους. Χωρίς ειρωνιά κλπ. Δεν κολάω ούτε σε σχολές, ούτε σε χώρες, ούτε σε τίποτα. Στην οικογένεια είχαμε από όλα.
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Θα έγραφα πολλά στα αντίστοιχα τοπικά των ρενώ, αλλά οι απανταχού γαλλόφιλοι, θα με έσκιζαν. Οπότε τους αφήνω στην ησυχία τους και στον 'κόσμο' τους. Χωρίς ειρωνιά κλπ. Δεν κολάω ούτε σε σχολές, ούτε σε χώρες, ούτε σε τίποτα. Στην οικογένεια είχαμε από όλα.Γραψτα στο συγκεκριμένο topic για ενημέρωση. Τα όποια προβλήματα ενός αυτοκινήτου ενδιαφέρουν και υποψιάζουν και άλλους ιδιοκτήτες.
κριμα μαλλον πεσατε σε friday car
Λέγονται και έτσι? Για Lemon Cars ήξερα ή 'της Δευτέρας'. Παρασκευή έπρεπε να είναι ήρεμοι να τελειώσουν και να φύγουν για weekend!
Εγώ πάντως είμαι υπέρ της Τετάρτης. 'Ήρθε η Τεταρτίτσα...πάει η βδομαδίτσα' και είμαι σε αναμονή για Παρασκευή μεσημέρι! -
Να τα πεις , και να τα παραπεις και θα σ απαντησουν και θα σου παραπαντησουν....μονο στην αλφα ρομεο και στην vag θα την πεφτουν ολοι?
-
Μα δεν μπορεί να υπάρξει συζήτηση, όταν λέγοντας την αρνητική γνώμη σου για ένα αυτοκίνητο, υπάρχουν ιδιοκτήτες του, που νομίζουν τότι τους έθιξες το μόριό τους...
Γενικεύοντας, θα έλεγα ότι στα ίδια λεφτά και στην ίδια κατηγορία, υπάρχουν σίγουρα καλύτερα αυτοκίνητα από τα renault... -
...ωραια ειπες οτι ηταν να πεις ,
Is the challenger of reanult ready??????????????
Renault forum, Are you ready???????????? -
Corsa 2001 119.000km
Στα 60.000 ΜΑF (Bosch) 150€
και στα 75.000 το κλασικό αρθρώσεις μοχλού ταχυτήτων, 125€.
Συν κάτι λάμπες μπροστά αριστερά (6? δε θυμάμαι)
Τι ζημιες εχουν βγαλει τα αυτοκινητακια σας;