-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Εγω θα εγραφα την διευθυνση κ την πινακιδα του εδω μεσαΕκεί έχεις ελπίδες να δουν τη δημοσίευση οι καψοκαγιενίστας (ή όπως αλλιώς του λένε)
-
-
Τα κάγκελα είχαν μπει απ τον κατασκευαστή της πολυκατοικίας που στεγάζεται το μαγαζί για ευνόητους λόγους, ο τυπάς τα έκοψε με τροχό μέρα μεσημέρι, ήρθε αστυνομία αλλά αυτός ισχυρίστηκε ότι είναι παράνομα γιατί δεν είναι δηλωμένα στον δήμο, δεν μπόρεσαν να του κάνουν τίποτα κι έφυγαν.
-
με το enosipezon.gr θα επικοινωνήσω άμεσα
-
περιμένω να ανέβει Αθήνα γνωστή μου δικηγόρος (μένει αλλού) για να της μιλήσω σχετικά με το θέμα
-
προσπαθώ να συνεννοηθώ με μερικούς ακόμα κατοίκους για να συνεργαστούμε επί του θέματος αλλά όλοι τα θέλουν έτοιμα... 'βρες τι πρέπει να γίνει και βλέπουμε'
-
επειδή μόνο εγώ έχω τσακωθεί μαζί του για τα καλά, ενώ οι άλλοι κωλώνουν γιατί ο τύπος είναι τσαμπουκάς, για οποιονδήποτε 'βανδαλισμό' εγώ είμαι αυτός που θα στοχοποιηθεί... και το αμαξάκι μου που κάθεται ήσυχο σε κοντινή απόσταση πιστέψτε με το λυπάμαι πάρα πολύ
-
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Ρε παλικάρια από πάνω θα σας πάρει πολύ ακόμα να καταλάβετε ότι πρακτικά συμφωνείτε αλλά κολλάτε στην διατύπωση; Ο kacey είναι πιο τσαμπουκάς (και μάλλον αν είμασταν όλοι έτσι, τα εκάστοτε ζώα θα το διπλοσκεφτόντουσαν πριν προσπαθήσουν να πατήσουν στο φιλότιμο των υπόλοιπωμ), ενώ ο kyr έχει προφανώς δίκιο αν υπάρχει χώρος δίπλα στο μαγαζί για παρκάρισμα και προφανώς κάποιος πρέπει να είναι κομπλεξικός για να παρκάρει φάτσα φόρα μπροστά.Τέλος πάντων, για το καβατζο-parking με... αμάξι τι έχετε να πείτε;
Έχω θέμα με ένα τύπο που θεωρεί ιδιοκτησία του το... πεζοδρόμιο και ανεβάζει όλο το αμάξι πάνω, καθιστώντας αδύνατη τη διέλευση πεζού (σήμερα παρακολουθούσα κόσμο να κατεβαίνει το πεζοδρόμιο και να βρέχεται καθώς δεν γινόταν να συνεχίσει να περπατάει κάτω απ το υπόστεγο και έπρεπε να βγει στον πλυμμηρισμένο δρόμο).
Ο τύπος έχει πληρώσει ένα σωρό κλήσεις στην αστυνομία και μυαλό δε βάζει, μας κοιτάει ειρωνικά και απαντάει 'ε κάποια στιγμή θα βαρεθείτε να ασχολείστε, λεφτά να πληρώνω τις κλήσεις έχω για καιρό ακόμα' Επειδή έχει μαγαζί εκεί, υπάρχει κάμερα που βιντεοσκοπεί το αμάξι μέσα απ το μαγαζί οπότε να το πάει κανείς με 'τσάτσικο' τρόπο δεν γίνεται.
Έχει γίνει ανυπόφοροείσαι σίγουρος ότι πληρώνει τις κλήσεις ... και δεν σβήνονται πχ ?
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Κάγκελο υπήρχε μέχρι που ο εν λόγω κύριος το... πριόνισε, ζαρτινιέρες βάλαμε εν των υστέρων και μέσα σε ένα βράδυ είχαν εξαφανιστεί. Η αστυνομία όσες φορές ήρθε έκοψε απλά κλήση, για να καλέσουν να το πάρει γερανός μας είπαν ότι το όχημα πρέπει να εμποδίζει την κυκλοφορία.
Whatever... μάλλον σας έβγαλα και αρκετά εκτός θέματος. Θα δούμε πως θα συνεχίσει και τι θα κάνουμε, ελπίζω να μαζευτούν μερικά άτομα της περιοχής που να συμφωνούν να ασχοληθούν με το θέμα συλλογικά, γιατί υπάρχει υπερβολική τρέλα για να τα βγάλει πέρα μόνος του έναςπαρόμοιο θέμα που είχαμε σε έξοδο πάρκινγκ, ήρθε ο δήμος και έβαλε μπάρες.
-
+1 και το καλύτερο είναι να μπουν οι μπάρες την ώρα που το αμάξι είναι ήδη στο πεζοδρόμιο
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
-
Τα κάγκελα είχαν μπει απ τον κατασκευαστή της πολυκατοικίας που στεγάζεται το μαγαζί για ευνόητους λόγους, ο τυπάς τα έκοψε με τροχό μέρα μεσημέρι, ήρθε αστυνομία αλλά αυτός ισχυρίστηκε ότι είναι παράνομα γιατί δεν είναι δηλωμένα στον δήμο, δεν μπόρεσαν να του κάνουν τίποτα κι έφυγαν.
-
με το enosipezon.gr θα επικοινωνήσω άμεσα
-
περιμένω να ανέβει Αθήνα γνωστή μου δικηγόρος (μένει αλλού) για να της μιλήσω σχετικά με το θέμα
-
προσπαθώ να συνεννοηθώ με μερικούς ακόμα κατοίκους για να συνεργαστούμε επί του θέματος αλλά όλοι τα θέλουν έτοιμα... 'βρες τι πρέπει να γίνει και βλέπουμε'
-
επειδή μόνο εγώ έχω τσακωθεί μαζί του για τα καλά, ενώ οι άλλοι κωλώνουν γιατί ο τύπος είναι τσαμπουκάς, για οποιονδήποτε 'βανδαλισμό' εγώ είμαι αυτός που θα στοχοποιηθεί... και το αμαξάκι μου που κάθεται ήσυχο σε κοντινή απόσταση πιστέψτε με το λυπάμαι πάρα πολύ
- Αυτό είναι το πρόβλημα με τις 'αυθαίρετες' πρωτοβουλίες. Δεν καλύπτονται νομικά
- Ελπίζω να τύχεις θετικής ανταπόκρισης.
- Ελπίζω να σε βοηθήσει.
- Εφόσον έχεις όρεξη, κάνε την παρασκηνιακή δουλειά (ερωτήσεις σε δικηγόρους, κτλ) αλλά ΜΗΝ προχωρήσεις σε κάποια ενέργεια μόνος σου.
- Βλέπε και το (4). Μην ξαναμιλήσεις μαζί του. Δεν οδηγεί πουθενά.
-
-
Στην γνωστη σου δικηγορο δειξε της κ τα δημοσιευματα για τον πεζο που αποζημιωθηκε κ κυριως το σκεπτικο της αποφασης (που θα μπορει να το βρει εκεινη απο τα δικαστηρια).
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
Κάγκελο υπήρχε μέχρι που ο εν λόγω κύριος το... πριόνισε, ζαρτινιέρες βάλαμε εν των υστέρων και μέσα σε ένα βράδυ είχαν εξαφανιστεί. Η αστυνομία όσες φορές ήρθε έκοψε απλά κλήση, για να καλέσουν να το πάρει γερανός μας είπαν ότι το όχημα πρέπει να εμποδίζει την κυκλοφορία.
Whatever... μάλλον σας έβγαλα και αρκετά εκτός θέματος. Θα δούμε πως θα συνεχίσει και τι θα κάνουμε, ελπίζω να μαζευτούν μερικά άτομα της περιοχής που να συμφωνούν να ασχοληθούν με το θέμα συλλογικά, γιατί υπάρχει υπερβολική τρέλα για να τα βγάλει πέρα μόνος του έναςπαρόμοιο θέμα που είχαμε σε έξοδο πάρκινγκ, ήρθε ο δήμος και έβαλε μπάρες.
Οι οποίες δε θα μπορούν να κοπούν μέρα-μεσημέρι όπως οι άλλες του κατασκευαστή!
By the way, μού φαίνεται λίγο δύσκολο να μπορεί να σβήνει τόσες πολλές κλήσεις. Αλλά για να καλύφθεί κι αυτή η πιθανότητα, μισά τηλεφωνήματα στο 100 και μισά στη δημοτική αστυνομία. Αν μπορεί και τις σβήνει όλες, τι να πω; Μάλλον στον αδελφό του Χρυσοχοΐδη έπεσε ο Neos.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Στην γνωστη σου δικηγορο δειξε της κ τα δημοσιευματα για τον πεζο που αποζημιωθηκε κ κυριως το σκεπτικο της αποφασης (που θα μπορει να το βρει εκεινη απο τα δικαστηρια).+την περιπτωση με την γιαγια που κατεβηκε στον δρομο λογο παρκαρισμενου και την σκοτωσε λεωφορείο .
-
Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τις απόψεις, τις προτάσεις και τη βοήθειά σας.
Θα επανέλθω όταν θα έχω νέα σχετικά
Θα πάω πρώτα μια μέρα στον δήμο να ρωτήσω μήπως γίνεται να μπει κάγκελο. -
Ερωτηξις
Οταν τον γραφουν, αν ειναι εκει ΔΕΝ τον αναγκαζουν να το κατεβασει?
Ξαναλεω, αν ειχα εγω ενα τετοιο προβλημα με τοσο προκλητικο τυπο, θα εγραφα πινακιδα κ διευθυνση εδω μεσα
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
ΕρωτηξιςΟταν τον γραφουν, αν ειναι εκει ΔΕΝ τον αναγκαζουν να το κατεβασει?
Ξαναλεω, αν ειχα εγω ενα τετοιο προβλημα με τοσο προκλητικο τυπο, θα εγραφα πινακιδα κ διευθυνση εδω μεσα
Όχι δεν τον αναγκάζουν, μόνο αφήνουν την κλήση και του κάνουν σύσταση αλλά τους γράφει πάντα.
Ξαναγράφω, ότι δεν δίνω διεύθυνση στο internet γιατί είναι σα να δίνω και τη δική μου διεύθυνση και δε μ'αρέσει η ιδέα -
Αν ειναι εκει ο ιδιοκτητης, του κανουν 'συσταση' αλλα δεν τον αναγκαζουν να το κατεβασει? Μονο στα Λιμανακια την εχουν δει Mr T(σαμπουκας) ?
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Αν ειναι εκει ο ιδιοκτητης, του κανουν 'συσταση' αλλα δεν τον αναγκαζουν να το κατεβασει? Μονο στα Λιμανακια την εχουν δει Mr T(σαμπουκας) ?καλα εκει εννοειται οτι την εχουν δει υπερτσαμπουκας και εχω δει παραλογες εως και παρανομες ισως συμπεριφορες
-
Διαθέτω αυτοκίνητο που σχεδόν κινείται με πινακίδες, ασφάλεια και πληρωμένο σήμα. Η εμπορική του αξία είναι πρακτικά μηδενική και το μέλλον του είναι η απόσυρση οπότε δεν με νοιάζει αν πάθει κάτι. Μήπως θέλετε να του το αφήσετε εκεί μπροστά στο μαγαζί του για καμιά εβδομάδα... Μπορείτε μάλιστα να έχετε και ταμπλώ από μέσα που να εκφράζει την οργή σας για να καταλάβει... Ίσως κι ένα χαλασμένο ψάρι μέσα στο χώρο του κινητήρα ή στην εξάτμιση...
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Διαθέτω αυτοκίνητο που σχεδόν κινείται με πινακίδες, ασφάλεια και πληρωμένο σήμα. Η εμπορική του αξία είναι πρακτικά μηδενική και το μέλλον του είναι η απόσυρση οπότε δεν με νοιάζει αν πάθει κάτι. Μήπως θέλετε να του το αφήσετε εκεί μπροστά στο μαγαζί του για καμιά εβδομάδα... Μπορείτε μάλιστα να έχετε και ταμπλώ από μέσα που να εκφράζει την οργή σας για να καταλάβει... Ίσως κι ένα χαλασμένο ψάρι μέσα στο χώρο του κινητήρα ή στην εξάτμιση... -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Διαθέτω αυτοκίνητο που σχεδόν κινείται με πινακίδες, ασφάλεια και πληρωμένο σήμα. Η εμπορική του αξία είναι πρακτικά μηδενική και το μέλλον του είναι η απόσυρση οπότε δεν με νοιάζει αν πάθει κάτι. Μήπως θέλετε να του το αφήσετε εκεί μπροστά στο μαγαζί του για καμιά εβδομάδα... Μπορείτε μάλιστα να έχετε και ταμπλώ από μέσα που να εκφράζει την οργή σας για να καταλάβει... Ίσως κι ένα χαλασμένο ψάρι μέσα στο χώρο του κινητήρα ή στην εξάτμιση...nice idea...
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Διαθέτω αυτοκίνητο που σχεδόν κινείται με πινακίδες, ασφάλεια και πληρωμένο σήμα. Η εμπορική του αξία είναι πρακτικά μηδενική και το μέλλον του είναι η απόσυρση οπότε δεν με νοιάζει αν πάθει κάτι. Μήπως θέλετε να του το αφήσετε εκεί μπροστά στο μαγαζί του για καμιά εβδομάδα... Μπορείτε μάλιστα να έχετε και ταμπλώ από μέσα που να εκφράζει την οργή σας για να καταλάβει... Ίσως κι ένα χαλασμένο ψάρι μέσα στο χώρο του κινητήρα ή στην εξάτμιση...4TF for one and one for 4TF
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Διαθέτω αυτοκίνητο που σχεδόν κινείται με πινακίδες, ασφάλεια και πληρωμένο σήμα. Η εμπορική του αξία είναι πρακτικά μηδενική και το μέλλον του είναι η απόσυρση οπότε δεν με νοιάζει αν πάθει κάτι. Μήπως θέλετε να του το αφήσετε εκεί μπροστά στο μαγαζί του για καμιά εβδομάδα... Μπορείτε μάλιστα να έχετε και ταμπλώ από μέσα που να εκφράζει την οργή σας για να καταλάβει... Ίσως κι ένα χαλασμένο ψάρι μέσα στο χώρο του κινητήρα ή στην εξάτμιση...και αν ειναι τρακαρισμενο και γενικα σε κακα χαλια τοτε ριχνεις και φταιξιμο στον μαγαζατορα οτι αυτος σου το εκανε ετσι επειδη το παρκαρες εκει και αστον μετα να αποδειξει στους μπατσους οτι δεν ειναι ελεφαντας
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Διαθέτω αυτοκίνητο που σχεδόν κινείται με πινακίδες, ασφάλεια και πληρωμένο σήμα. Η εμπορική του αξία είναι πρακτικά μηδενική και το μέλλον του είναι η απόσυρση οπότε δεν με νοιάζει αν πάθει κάτι. Μήπως θέλετε να του το αφήσετε εκεί μπροστά στο μαγαζί του για καμιά εβδομάδα... Μπορείτε μάλιστα να έχετε και ταμπλώ από μέσα που να εκφράζει την οργή σας για να καταλάβει... Ίσως κι ένα χαλασμένο ψάρι μέσα στο χώρο του κινητήρα ή στην εξάτμιση...Πλάκα και χαβαλέ έχουν τέτοιες λύσεις Έχω κι εγώ όχημα 22ετίας για να κάνω καμιά τέτοια δουλειά, αλλά το βρίσκω ανώφελο γιατί απλά θα καταλήξω να πληρώνω κλήσεις στην αστυνομία που θα καλεί ο τύπος.
Παλιότερα, όταν του την είχα πει και βριστήκαμε, είχε γίνει το εξής σκηνικό:
γυρνάω απ τη δουλειά την επόμενη μέρα και βρίσκω ένα smartάκι (δεν χωράει πιο μεγάλο αμάξι στο σημείο έτσι κι αλλιώς) παρκαρισμένο με τέτοιο τρόπο απέναντί μου ώστε να μη χωράει το αμάξι μου να μπει στο πάρκινκ. Μπαίνω στο μαγαζί, ρωτάω αν είναι δικό τους μου απαντάνε όχι πως σου πέρασε απ το μυαλό. Αλλά μπορείς να το βάλεις στο πεζοδρόμιο μπροστά μας αν θες μέχρι να φύγει
(προσπαθούσαν να το παίξουν φιλικοί, ότι κι εγώ βολεύτηκα απ τη 'θέση' τους ώστε να μην έχω να τους τη λέω)
Ψιλιάστικα τη δουλειά , δεν είχα και κάτι άλλο να κάνω εκείνο το απόγευμα, οπότε έψαξα αλλού για παρκάρισμα και παίρνω αστυνομία. Έρχονται μέσα σε μερικά λεπτά και πριν κόψουν κλήση, μπαίνω στο μαγαζί και λέω '80 ευρώ είναι η κλήση, προλαβαίνετε ακόμα ' οπότε πετάγεται όρθιος ένας τύπος που ήταν στο μαγαζί (προφανώς επίτηδες τον είχαν φέρει) πάει ζητάει 1000 συγγνώμη στους αστυνομικούς για να του τη χαρίσουν το παίρνει και από τότε δεν το ξανάδα το smart στην περιοχή
Εννοείται ότι ξανακαντηλιαστήκαμε με τον μαγαζάτορα μετά απ αυτόΚαταλαβαίνετε για τι άτομα έχουμε να κάνουμε
Πήγα στο Δήμο σήμερα, τους έδειξα φωτογραφίες, έδωσα το τηλέφωνο του μαγαζιού και μου είπαν θα προσπαθήσουν να τον συνετήσουν αλλιώς θα κοιτάξουν να βάλουν κάγκελο.
Καβάντζο-parking