-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
...Στα 20.000 πάντως δε μπόρεσα να εντοπίσω αυτοκίνητο με καλύτερο συνδυασμό χώρων, ποιότητας κατασκευής, ασφάλειας, περιορισμένων εξωτερικών διαστάσεων (δεδομένου ότι θα κινείται κυρίως μέσα στην πόλη). Διορθώστε με αν κάνω λάθος. ...
Κοίτα να δεις. Είναι από ποια σκοπιά το κοιτάς. Θυμάμαι τον πατέρα μου, που το 2006 ήθελε να αγοράσει αυτοκίνητο με ακριβώς ίδιες απαιτήσεις.
Χώροι, ποιότητα κατασκευής, ασφάλεια, ευέλικτο κλπ... Αλλά δεν ήθελε να δώσει μία περιουσία. Τελικά πήρε το Hyundai Matrix με 11900euro...και τον κάλυψε.Φυσικά το Matrix δεν έχει καμιά σχέση με την B170 ... είναι όμως παρόμοια αμαξώματα και κάνουν περίπου την ίδια δουλειά.
Σύγκριση, όμως μεταξύ τους δεν μπορεί να γίνει...
Διαφορετικοί κατασκευαστές, διαφορετικές κουλτούρες και αυτοκινητιστική ιστορία, διαφορετικά πελατολόγια...Απίστευτο, θα το πιστέψεις ότι, όταν είδα τα περί χώρων-ποιότητας κατασκευής-ασφάλειας-εξωτερικών διαστάσεων, ήμουν έτοιμος να γράψω για το Μαtrix; Χωρίς πλάκα, πέραν της παλαιότητας της σχεδίασης και των μόλις 4 αστεριών στο NCAP, το αμαξάκι είναι μια χαρά για όποιον δεν έχει προβλήματα με τα εμβλήματα της μάσκας...
-
Ο χρήστης stam69 έγραψε:
...
Απίστευτο, θα το πιστέψεις ότι, όταν είδα τα περί χώρων-ποιότητας κατασκευής-ασφάλειας-εξωτερικών διαστάσεων, ήμουν έτοιμος να γράψω για το Μαtrix; Χωρίς πλάκα, πέραν της παλαιότητας της σχεδίασης και των μόλις 4 αστεριών στο NCAP, το αμαξάκι είναι μια χαρά για όποιον δεν έχει προβλήματα με τα εμβλήματα της μάσκας...Φυσικά και θα το πιστέψω...!...
Τα δύο αυτά αυτοκίνητα είναι περίπου της ίδιας φιλοσοφίας. Χώροι, άνετα, ευέλικτα, αξιόπιστα, με μεγάλες γυάλινες επιφάνειες, πολυμορφικά δηλαδή...και για την Ελλάδα και τους δρόμους της, σβέλτα...Απλά η Mercedes είναι Mercedes και η Hyundai ... Hyundai ...
-
Προσεχώς (μπορεί και αύριο) η μεταβίβαση
Ευχαριστώ όλους όσους έγραψαν εδώ για το ενδιαφέρον τους
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Προσεχώς (μπορεί και αύριο) η μεταβίβασηΕυχαριστώ όλους όσους έγραψαν εδώ για το ενδιαφέρον τους
Έκανες το απόλυτα φυσιολογικό. Καλά χιλιόμετρα...
-
Καλοτάξιδο και Απροβλημάτιστο.
-
απο το rover Που ειχες (επειδη ειχα και εγω) σιγουρα θα ναι καλυτερο...οποτε καλη επιλογη
-
Ευχαριστώ
-
Καλοτάξιδο και απροβλημάτιστο και από μένα
-
καλά χλμ !!!
-
Σας ευχαριστώ πολύ. Να 'στε καλά
-
Διάβασα προσεκτικά τα λεγόμενα και αν θέλεις μπορείς να ακούσεις και αυτή τη γνώμη.
Το Β170 είναι ένα αυτοκίνητο αμιγώς οικογενειακό, με τεράστιο και λειτουργικό χώρο αποσκευών. Είναι ένα αμάξι πολύ οικονομικό, λόγω 8V κινητήρα, με ακριβό όμως service. Στο δρόμο χαρακτηρίζεται από την ποιότητα κύλησης που έχουν τα Merc και έχει πολύ καλή παθητική ασφάλεια. Σε γενικές γραμμές είναι απροβλημάτιστο (πηγή: αρχιμηχανικός Merc) και πολύ ευκολοδήγητο λόγω ορατότητας και συμμαζεμένου μεγέθους.
Αν δε σε ενδιαφέρει τόσο ο μεγάλος και άνετος χώρος αποσκευών και θέλεις κάτι πιο γρήγορο τότε μην το πάρεις.
Η τιμή στα 19500, δεδομένου του ότι είναι μόλις ενός έτους με 17500km και έχει το sport-packet και ηλιοροφή, είναι πολύ καλή. Μην ξεχνάς ότι παίρνεις ένα μετ/σμένο το οποίο το γνωρίζεις.
Αν μάλιστα έχει και cruise control τότε θα ενδιέφερε και εμένα αν δεν το πήρες εσύ.
-
Ο χρήστης alatsat έγραψε:
Διάβασα προσεκτικά τα λεγόμενα και αν θέλεις μπορείς να ακούσεις και αυτή τη γνώμη.Το Β170 είναι ένα αυτοκίνητο αμιγώς οικογενειακό, με τεράστιο και λειτουργικό χώρο αποσκευών. Είναι ένα αμάξι πολύ οικονομικό, λόγω 8V κινητήρα, με ακριβό όμως service. Στο δρόμο χαρακτηρίζεται από την ποιότητα κύλησης που έχουν τα Merc και έχει πολύ καλή παθητική ασφάλεια. Σε γενικές γραμμές είναι απροβλημάτιστο (πηγή: αρχιμηχανικός Merc) και πολύ ευκολοδήγητο λόγω ορατότητας και συμμαζεμένου μεγέθους.
Αν δε σε ενδιαφέρει τόσο ο μεγάλος και άνετος χώρος αποσκευών και θέλεις κάτι πιο γρήγορο τότε μην το πάρεις.
Η τιμή στα 19500, δεδομένου του ότι είναι μόλις ενός έτους με 17500km και έχει το sport-packet και ηλιοροφή, είναι πολύ καλή. Μην ξεχνάς ότι παίρνεις ένα μετ/σμένο το οποίο το γνωρίζεις.
Αν μάλιστα έχει και cruise control τότε θα ενδιέφερε και εμένα αν δεν το πήρες εσύ.
Το αμαξι εχει αγοραστει εδω και λιγους μηνες..
Mercedes B170 ενός έτους. Να το πάρω;