-
Τον nass τον κοβω στραβωμενο με αυτα...
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Τον nass τον κοβω στραβωμενο με αυτα...Sent from my Neo V using Tapatalk.
μαλλον μιλαει για την σκεψη του 'εφοσον δεν ειναι στην φ1 δεν χρειαζεται να μπει στα Hypercars'
-
Εγώ πάντως τώρα με το Seat, καλου κακου φοράω hans...
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Εγώ πάντως τώρα με το Seat, καλου κακου φοράω hans...Μη χασ!!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Εγώ πάντως τώρα με το Seat, καλου κακου φοράω hans...
Μη χασ!!!
-
-
Δεν έκλεισε ούτε λίγους μήνες από τη στιγμή που την παρέλαβε στα χέρια του, και ένας από τους ελάχιστους κατόχους της LaFerrari αποφάσισε να τη βελτιώσει.Έτσι ανέθεσε στον οίκο aftermarket JMB Optimering, στο Halmstad στη Σουηδία να βελτιώσει το ατμοσφαιρικό 6,2λιτρο μοτέρ V12 της LaFerrari. Ο κινητήρας του Maranello στη στάνταρ εκδοχή του αποδίδει 800 PS στις 9.000 rpm και 71,4 kgm στις 6.750 rpm. Μαζί δε με ηλεκτροκινητήρα, η συνδυασμένη ισχύς της ναυαρχίδας του Cavallino Rampante φτάνει τους 963 PS.
Ωστόσο, η JMB Optimering ασχολήθηκε με το θερμικό μοτέρ που κατέληξε να ανέβει κατά 87 άλογα, στα 887 PS και σε συνδυασμένη ισχύ με τον ηλεκτροκινητήρα στα 1.050 PS.
Το μόνο γνωστό από τη βελτίωση είναι ότι ο βελτιωτής επενέβη στο λογισμικό της ECU του V12. Με άλλα λόγια τα επιπλέον 90 PS ήρθαν από ένα «απλό» τσίπωμα.
http://www.drive.gr/news/kosmos/jmb-opt ... ta-1050-ps
Because powahhhh...
Κι όμως η εταιρεία το διαψεύδει: https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater
-
Εξ αρχης δεν ηταν εγκυρη η πληροφορηση με φημες να λενε πως ηταν απλα διαφημηση της εταιριας η οποια τωρα το διαψευδει.
-
-
Καλά δεν είχαν πουληθεί όλες;
-
Ναι. Τι σε παραξενεύει;
-
Σε έκθεση δεν ήταν αυτή ή κάνουν πουλάκια τα μάτια μου;
-
Σε αντιπροσωπεία. Από τις κατά τόπου αντιπροσωπείες παραδίδονται στους πελάτες. Όπως είναι φυσικό, για όσον καιρό κάνουν να παραδοθούν, (να ετοιμαστούν τα χαρτιά, να μπορεί ο πελάτης κλπ) είναι παρκαρισμένες πρώτη μούρη στην έκθεση του αντιπροσώπου! Τέτοια ευκαιρία διαφήμισης για τον ντίλερ έρχεται 1 φορά στα 10 χρόνια!
-
Τέτοια ευκαιρία διαφήμισης για τον ντίλερ έρχεται 1 φορά στα 10 χρόνια!Τσσσ χύσαμε τώρα!
Ας πετάξει στην βιτρίνα του ένα ΚΙΛ proceed sport 1.1 diesel! -
Αστείος! ΝΟΤ!
-
-
Dear Chris (silly name, that),
if you think people are going to pay to watch your video on youtube when there are loads of similar ones, completely free, you've got another thing coming.Sincerely,
Chris -
πλάκα μας κάνει ο πίθηκας ?
-
Ειπε οτι δεν βγαινει αλλιως. Απο εδω και περα ολα τα βιντεο με συνδρομη. Ελευθερα μονο τα previews σαν το παραπανω.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ειπε οτι δεν βγαινει αλλιως. Απο εδω και περα ολα τα βιντεο με συνδρομη. Ελευθερα μονο τα previews σαν το παραπανω.Sent from my Neo V using Tapatalk.
Παπάρια μέντολες.
LaFerrari (πρώην F70/F150)