-
Ο χρήστης Καμπάς έγραψε:
Ρε παιδια αληθεια ... το τιμονι γιατι να ειναι ετσι ;Ασε που φαινεται τεραστιο, ειδικα για τετοιο αυτοκινητο.
-
Ούτε ωραίο εσωτερικό έχει...
-
Τελικά όσο περισσότερο το βλέπω,τόσο περισσότερο ΓΤΠ μου φαίνεται .Από επιδόσεις μόνο είναι...... ,μέχρι να βγει καμιά σοβαρή έκδοση της Huayra
-
Α το να βάλεις τα φλας και τους καθαριστήρες σε κλασσικούς μοχλοδιακόπτες δεν είναι αρκετά 'F1' οπότε φτιάχνεις και το τιμόνι 'F1'
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Α το να βάλεις τα φλας και τους καθαριστήρες σε κλασσικούς μοχλοδιακόπτες δεν είναι αρκετά 'F1' οπότε φτιάχνεις και το τιμόνι 'F1'σε έχει πιάσει ε?
-
Ναι λιγάκι
Τέλος πάντων, φαντάζομαι για να το κάνουν θα πουλάει, σίγουρα κατέχουν καλύτερα το μάρκετινγκ από μένα (που δεν το κατέχω καθόλου ) απλά δεν μ΄αρέσουν οι δηθενιές. Φυσικά στα @@ της της Ferrari τι μ΄αρέσει, αν βέβαια ήταν να συμμετέχουν στην παρούσα συζήτηση μόνο οι υποψήφιοι αγοραστές μάλλον θα είχε λιγότερες σελίδες
Από την όλη συζήτηση όμως παραδέχομαι ότι ειδικά το KERS (ή όπως αλλιώς το λένε) δεν είναι σε αυτή την κατηγορία, ναι μεν μάρκετινγκ (και για την F1, όπως είπαμε) αλλά κάτι προσθέτει στο τελικό προϊόν. Ε αν θα προτιμούσα να γίνεται αυτό το 'κάτι' με μηχανικό τρόπο είναι περί ορέξεως και αφορά μόνο εμένα. -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ε αν θα προτιμούσα να γίνεται αυτό το 'κάτι' με μηχανικό τρόπο είναι περί ορέξεως και αφορά μόνο εμένα.Η ηλεκτρονικο/ηλεκτροφοβία είναι μαλακία ολκής και δυστυχώς την έχουν μεγάλη μερίδα των μπέτρολχεαντς (και καλά).
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ναι λιγάκι
Τέλος πάντων, φαντάζομαι για να το κάνουν θα πουλάει, σίγουρα κατέχουν καλύτερα το μάρκετινγκ από μένα (που δεν το κατέχω καθόλου ) απλά δεν μ΄αρέσουν οι δηθενιές. Φυσικά στα @@ της της Ferrari τι μ΄αρέσει, αν βέβαια ήταν να συμμετέχουν στην παρούσα συζήτηση μόνο οι υποψήφιοι αγοραστές μάλλον θα είχε λιγότερες σελίδες
Από την όλη συζήτηση όμως παραδέχομαι ότι ειδικά το KERS (ή όπως αλλιώς το λένε) δεν είναι σε αυτή την κατηγορία, ναι μεν μάρκετινγκ (και για την F1, όπως είπαμε) αλλά κάτι προσθέτει στο τελικό προϊόν. Ε αν θα προτιμούσα να γίνεται αυτό το 'κάτι' με μηχανικό τρόπο είναι περί ορέξεως και αφορά μόνο εμένα.το τι βολεύει εσένα, εμένα κλπ είναι ένα θέμα... το τι είναι εργονομικό για το περιβάλλον που πρόκειται να κινηθεί η λαλαλα είναι άλλο θέμα...
καλά όλα αυτά που λες για το κερς και για το ντιαρς αλλά δεν έχεις αξιολογήσεις να τα τεκμηριώσεις, οπόταν μένουν απλά εικασίες...Τέλος, από κάτοχο εβολούσιον με ένα σκασμό μαρκετίστικες μλκς για 'dna wrc' δεν περίμενα τέτοια αντιμετώπιση απέναντι στην δηθενίλα...
-
@j.marr
'Ηλεκτρονικοφοβία' με τίποτα. Το αυτοκίνητό μου είναι γεμάτο ηλεκτρονικά
'Ηλεκτροφοβία' πάλι, σίγουρα δεν είναι θέμα 'φοβίας' αλλά προτίμησης και εξαρτάται από την εφαρμογή. Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να οδηγώ ένα Prius ή ένα Leaf για καθημερινό αλλά για Tesla δεν είμαι ακόμα έτοιμος.
Εν πάση περιπτώσει, ως συνήθως, put your money where your mouth is@red_monster
Κάνω εικασίες εξίσου με οποιονδήποτε άλλον εδώ μέσα, εκτός και αν έχει κάποιος οδηγήσει τη LaFerrari.
Και επίσης εκφράζω προσωπικές προτιμήσεις, τις οποίες θα μου επιτρέψεις να έχω. Αν διαπιστώσω ότι κάνω λάθος, ευχαρίστως να ανακαλέσω.Για την εργονομία ε τι να πω, αν είναι περισσότερο εργονομικό να έχεις τα φλας και τους καθαριστήρες πάνω στο τιμόνι σε οποιοδήποτε περιβάλλον τότε όλοι οι άλλοι κατασκευαστές κάνουν κάπου λάθος.
Οσο για το αυτοκίνητό μου, όπως είναι, με την εξαίρεση του κιβωτίου (δική μου επιλογή, υπάρχει και το 'αυθεντικό' option) και του πίσω διαφορικού, τρέχει στο (P)WRC οπότε σίγουρα είναι λιγότερο δήθεν από τα δήθεν 'F1' καλούδια της Ferrari (τιμόνια, κιβώτια, αεροδυναμικές, DRS και δε συμμαζεύεται, επί της ουσίας μόνο το KERS και το διαφορικό (?) έχουν μεγαλύτερη σχέση). Οπως και να 'χει, δεν το αγόρασα για αυτό το λόγο αλλά για αυτό που είναι (και αντίστοιχα η LaFerrari είμαι σίγουρος ότι είναι καταπληκτικό αυτοκίνητο)
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Ε αν θα προτιμούσα να γίνεται αυτό το 'κάτι' με μηχανικό τρόπο είναι περί ορέξεως και αφορά μόνο εμένα.
Η ηλεκτρονικο/ηλεκτροφοβία είναι μαλακία ολκής και δυστυχώς την έχουν μεγάλη μερίδα των μπέτρολχεαντς (και καλά).
αλλο petrolhead, αλλο purist και αλλο enthusiast...
δεν ειναι κακο αρκετες φορες να προτιμας ''αναλογικα'' πραγματα τα οποια ειναι και πιο απλα στη λειτουργια τους. Ενα απλο παραδειγμα ειναι η βεργα λαδιου η οποια εχει καταργηθει στις new age BMW και ειναι ψηφιακη η ενδειξη. Ειναι τοσο accurate λοιπον αυτη η ενδειξη συγκριτικα με οτι σου λεει μια απλη βεργα? Διοτι προσφατο παραδειγμα απο το περασμενο Σαββατο μου ελυσε την απορια....
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
...οι ζαντες της Btw θμιζουν λιγο Carrera GT ή ειναι η ιδεα μου?
Κι είπα να μην το πω και φανώ περίεργος.
Και μένα μου ρθαν στο μυαλό αμεσως μόλις τις είδα. Αν τις βάλεις δίπλα δίπλα μοιάζουν στο βαθούλωμα που κάνουν οι ακτίνες μόνο. -
Σε λιγο δεν θα μπορουμε να λεμε την γνωμη μας μην παει και θιξουμε την τιμη της Παναχραντου και Πανευλογημενης Φερραρι...
Εταιρια αλαζονικη οσο λιγες.
Sent from my Nexus using Tapatalk 2
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Οσο για το αυτοκίνητό μου, όπως είναι, με την εξαίρεση του κιβωτίου (δική μου επιλογή, υπάρχει και το 'αυθεντικό' option) και του πίσω διαφορικού, τρέχει στο (P)WRC οπότε σίγουρα είναι λιγότερο δήθεν από τα δήθεν 'F1' καλούδια της Ferrari (τιμόνια, κιβώτια, αεροδυναμικές, DRS και δε συμμαζεύεται, επί της ουσίας μόνο το KERS και το διαφορικό (?) έχουν μεγαλύτερη σχέση). Οπως και να 'χει, δεν το αγόρασα για αυτό το λόγο αλλά για αυτό που είναι (και αντίστοιχα η LaFerrari είμαι σίγουρος ότι είναι καταπληκτικό αυτοκίνητο)
δεν μπαίνω καν στην διαδικασία να το ψάξω μηχανολογικά...
μόνο και μόνο κοιτώντας το από πίσω βλέπω 2 διθενίστηκα μαρκετιστικα στοιχεία... ε,
το αντίστοιχο κερς τρέχει στην φ1, τι θες να πεις?
έπεσες στην αντιμαρκετινστικι λούμπα που σκαρφίστηκες μόνος σου -
Και ποιός σου 'πε ότι μ΄αρέσει ο και-καλά διαχύτης ? Και ότι δεν κατακρίνω τη Mitsubishi για αυτό ? Το φτερό θεωρώ ότι είναι μέρος του χαρακτήρα του αυτοκινήτου (εξάλλου στις ΗΠΑ πωλείται και χωρίς). Αυτό που λέω είναι ότι η ουσία του αυτοκινήτου είναι πολύ κοντύτερα στο WRC απ΄όσο θα βρεθεί ποτέ η LaFerrari κοντά στην F1. Και ότι ο καθένας κάνει τους συμβιβασμούς του και τις επιλογές του, αν η Mitsubishi μαρκετάρει τα Evo σαν 'DNA WRC' (BTW κάποτε το έκανε, από το Χ και μετά όχι) αυτό δε σημαίνει ότι το αγόρασα επειδή έχει 'DNA WRC' (που εξ΄ορισμού ως homologation special έχει ασχέτως μαρκετινίστικων φιοριτούρων) αλλά επειδή είναι ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο. Τα ίδια φυσικά ισχύουν και για τη Ferrari.
Οπότε δε βλέπω να έπεσα σε καμία λούμπα. Για τα υπόλοιπα, σε παραπέμπω στον pik.
(Μηχανολογικά μην κάνεις τον κόπο, ξέρω πολύ καλά για τι πράγμα μιλάω)
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
@j.marr
'Ηλεκτρονικοφοβία' με τίποτα. Το αυτοκίνητό μου είναι γεμάτο ηλεκτρονικά
'Ηλεκτροφοβία' πάλι, σίγουρα δεν είναι θέμα 'φοβίας' αλλά προτίμησης και εξαρτάται από την εφαρμογή. Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να οδηγώ ένα Prius ή ένα Leaf για καθημερινό αλλά για Tesla δεν είμαι ακόμα έτοιμος.
Εν πάση περιπτώσει, ως συνήθως, put your money where your mouth isΤο Tesla S είναι αυτή τη στιγμή οτι ποιο 'σωστό' μπορείς να πάρεις σε αμάξι. Κουβαλάει κάμποσα κουσούρια του παρελθόντος αλλα σε σχέση με τα αλλα είναι πολλά χρόνια μπροστά. Δεν ειναι δύσκολο να καταλάβεις οτι το αυτοκίνητο -απο το τελευταίο lada μέχει την lalalafezza- είναι ενα σύνολο απαρχαιωμένων ιδεών που σε πείσμα της λογικής συνεχίζουμε να εξελίσσουμε και να βελτιώνουμε. Μου θυμίζει την 911
αλλο petrolhead, αλλο purist και αλλο enthusiast...
δεν ειναι κακο αρκετες φορες να προτιμας ''αναλογικα'' πραγματα τα οποια ειναι και πιο απλα στη λειτουργια τους. Ενα απλο παραδειγμα ειναι η βεργα λαδιου η οποια εχει καταργηθει στις new age BMW και ειναι ψηφιακη η ενδειξη. Ειναι τοσο accurate λοιπον αυτη η ενδειξη συγκριτικα με οτι σου λεει μια απλη βεργα? Διοτι προσφατο παραδειγμα απο το περασμενο Σαββατο μου ελυσε την απορια....
Η κακή εφαρμογή η υλοποίηση δεν κάνει μια τεχνολογία αυτομάτως κακή.
-
@j.marr
Αποψή σου -σεβαστή (και μάλλον έχεις και δίκιο στην τελική). Και ακόμα περισσότερο σεβαστή όταν αρχίσεις να κυκλοφορείς ΟΚ όχι με Tesla που είναι ακριβό, αλλά με Leaf ή Prius ή Civic IMA -
Ο χρήστης nass έγραψε:
@j.marr
Αποψή σου -σεβαστή (και μάλλον έχεις και δίκιο στην τελική). Και ακόμα περισσότερο σεβαστή όταν αρχίσεις να κυκλοφορείς ΟΚ όχι με Tesla που είναι ακριβό, αλλά με Leaf ή Prius ή Civic IMAΤo Leaf δεν θα με χαλούσε καθόλου ΑΝ: 1) είχαμε μπολικους φορτιστές -γιατί ως συνήθως κάνω αποστάσεις με το αμάξι- 2) δεν ηταν τόσο ασχήμο .
Tesla S =
Σε υβριδικό θα προτιμούσα κανα CR-Zιιι ή κανα lexus.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Αυτό που λέω είναι ότι η ουσία του αυτοκινήτου είναι πολύ κοντύτερα στο WRC απ΄όσο θα βρεθεί ποτέ η LaFerrari κοντά στην F1.
(Μηχανολογικά μην κάνεις τον κόπο, ξέρω πολύ καλά για τι πράγμα μιλάω)
το πρώτο είναι πάλι δικιά σου τοποθέτηση...
όσο για το δεύτερο έτσι και αλλιώς δεν θα προσπαθούσα να κάνω μηχανολογική συζήτηση με μπετατζή...
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Για την εργονομία ε τι να πω, αν είναι περισσότερο εργονομικό να έχεις τα φλας και τους καθαριστήρες πάνω στο τιμόνι σε οποιοδήποτε περιβάλλον τότε όλοι οι άλλοι κατασκευαστές κάνουν κάπου λάθος.
Νάσσο σίγουρα είναι αντιεργονομικά τα κουμπιά πάνω στο τιμόνι εκτός και αν οδηγείς μόνο Ferrari.Αναφέρομαι κυρίως για φλας , καθαριστήρες και κόρνα.
Εκτός από το magnettino που βολεύει πάνω στο τιμόνι και το start engine (χαζομάρα αφού και το κλειδί πρέπει να γυρίσεις και μετά να πατήσεις τον διακόπτη) η δικιά μου έχει την κόρνα με δύο κουμπιά πάνω στην στεφάνη του τιμονιού.Ε όποτε χρειάστηκε να κορνάρω μηχανικά πίεσα το αλογάκι στο κέντρο του τιμονιού και φυσικά τζίφος........... -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Aλλα λαστιχα φοραει αριστερα και αλλα δεξια;
LaFerrari (πρώην F70/F150)