-
Δεν θυμάμαι αν δίνει κάτι πλέον.
Όποιος βέβαια είχε την προσφορά αυτή ισχύει ακόμα. -
Μαλλον ετσι γιατι στο myf2g μου το χει ενεργοποιημενο, ειμαι και παλιος συνδρομητης...
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Mε νούμερα...
με 10€ σου δίνει 300 λεπτά προς όλους, τα 10 μένουν στην κάρτα. Με 5€ βάζεις πακέτο ιντερνετ 1GB και σου δίνει δώρο 100 λεπτά προς Wind. Κάθε βδομάδα υπάρχει το
Log n Win bonus που δινεί 20 λεπτα προς όλους ή 30 προς wind ή 30ΜΒ (για τον Αύγουστο 300!!!). Δηλαδή στο μήνα άλλα 80 λεπτά προς όλους και αντίστοιχα στα άλλα.Με μια σούμα με 10€ μπορείς να χεις 380λεπτά προς όλους, 100 λεπτά προς Wind και 1GB. Καθόλου άσχημα...
8 και κατι σου μενουν στην καρτα.
-
Καλησπερες , μετα απο καποιους μηνες με το lumia 520 , λεω να παρω το 630 ,τι γνωριζουμε αξιζει??
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
Καλησπερες , μετα απο καποιους μηνες με το lumia 520 , λεω να παρω το 630 ,τι γνωριζουμε αξιζει??Το έχω εγώ. Αν μπορείς να συμβιβαστείς με το ότι δεν έχει φλας και ότι η οθόνη δεν είναι στις κορυφαίες (πιάνει πολύ εύκολα δαχτυλιές και τα χρώματα ξεθωριάζουν υπό γωνία) αλλά έχει γενικά καλά χρώματα και ευκρίνεια, η ram επίσης μπορεί να σου φανεί λίγη (512) αλλά το κινητό σε καθημερινή χρήση είναι πολύ γρήγορο, δεν κολλάει καθόλου, η μπαταρία έχει καλή διάρκεια και από ποιότητα κατασκευής δείχνει ότι είναι αρκετά γερό.
Το προηγούμενο κινητό μου ήταν galaxy s4 mini και μπορώ να πω ότι δεν νιώθω πως μου λείπει κάτι τώρα με το 630. Για την ακρίβεια το λειτουργικό μου φαίνεται καλύτερο και η όλη εμπειρία είναι συνολικά πολύ καλή και απροβλημάτιστη. -
Ο χρήστης vargas έγραψε:
Καλησπερες , μετα απο καποιους μηνες με το lumia 520 , λεω να παρω το 630 ,τι γνωριζουμε αξιζει??Αν ειναι να αλλαξεις κινητο, πάρε κάτι ουσιαστικά καλυτερο αλλιως κάτσε εκει που εισαι.
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
Καλησπερες , μετα απο καποιους μηνες με το lumia 520 , λεω να παρω το 630 ,τι γνωριζουμε αξιζει??Μέχρι πρότινος στη δουλειά δουλεύαμε τα 520. Όπως έχω ξαναγράψει ότι πιο τραγικό έχω δει σε κινητό όσα χρόνια ασχολούμαι με το άθλημα. Η χαμηλή τιμή δεν δικαιολογεί με τίποτα τόση αναξιοπιστία, με σχεδόν τα μισά απ' όσα πέρασαν από τα χέρια μου να έχουν περάσει από Αρβάτο. Μιλάμε άνετα για 25-30 τηλέφωνα από τα 50-60 που έχω μοιράσει.
Απ' όταν βγήκε το 630 κατήργησα το 520 και παίρνω μόνο αυτό μιας και βολεύει και η dual sim. Έχω δώσει περίπου 10 μέχρι στιγμής το τελευταίο 2μηνο και δεν έχει παραπονεθεί κανείς. Γενικώς δείχνει αισθητά καλύτερη συσκευή.
-
Ο χρήστης kapami έγραψε:
Καλησπερες , μετα απο καποιους μηνες με το lumia 520 , λεω να παρω το 630 ,τι γνωριζουμε αξιζει??
Το έχω εγώ. Αν μπορείς να συμβιβαστείς με το ότι δεν έχει φλας και ότι η οθόνη δεν είναι στις κορυφαίες (πιάνει πολύ εύκολα δαχτυλιές και τα χρώματα ξεθωριάζουν υπό γωνία) αλλά έχει γενικά καλά χρώματα και ευκρίνεια, η ram επίσης μπορεί να σου φανεί λίγη (512) αλλά το κινητό σε καθημερινή χρήση είναι πολύ γρήγορο, δεν κολλάει καθόλου, η μπαταρία έχει καλή διάρκεια και από ποιότητα κατασκευής δείχνει ότι είναι αρκετά γερό.
Το προηγούμενο κινητό μου ήταν galaxy s4 mini και μπορώ να πω ότι δεν νιώθω πως μου λείπει κάτι τώρα με το 630. Για την ακρίβεια το λειτουργικό μου φαίνεται καλύτερο και η όλη εμπειρία είναι συνολικά πολύ καλή και απροβλημάτιστη.+σε όλα, πλην των φωτογραφιών. Έχω φωτογραφική μηχανή και οι φωτό που βγάζω από το κινητό δεν τις θελω με σούπερ ντούπερ ανάλυση, κτλ.
Κάθε μέρα το σκίζω, ειδικά στη δουλειά είναι online στο youtube και παίζει μουσική στο τέρμα. Τα σπάει.
-
Για πείτε δυο λόγια για τη μπαταρία του 630 οι κάτοχοι, πως τα πάει κλπ.
-
Σ αυτα λεφτα quad core κ με μεγαλη οθονη δεν βλεπω κατι αλλο, επισης για την μπαταρια στο,myphone, μιλανε για 1-2 μερες που νομιζω ειναι αρκετα καλα..
-
Ο χρήστης koubeast έγραψε:
Για πείτε δυο λόγια για τη μπαταρία του 630 οι κάτοχοι, πως τα πάει κλπ.Η οργή του corsair θα σε κυνηγά παντού.
Sent from Corsair's brick
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Η οργή του corsair θα σε κυνηγά παντού.
Βασικά το buttheart του Κορσέ* είναι από μόνος του λόγος να πάρει κανείς WP!
*Αν και σε πρόσφατο του ποστ, είπε πως αρχίζει να το σκέφτεται και ο ίδιος.
-
Όσο σκέφτεται να πάρει Honda.
-
Ας μάθει να οδηγεί πρώτα που μου θέλει και γρήγορο Χόντα.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ας μάθει να οδηγεί πρώτα που μου θέλει και γρήγορο Χόντα.ειπε το accident waiting to happen...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Ας μάθει να οδηγεί πρώτα που μου θέλει και γρήγορο Χόντα.
ειπε το accident waiting to happen...
Να σε πάω τσάρκα με το Pluriel?
3 από τις 8 κλήσεις του εδώ και 10 μέρες. Από την Cosmote και πολύ επίμονος ...
-
You are multiple accidents that have already happend my dear.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Η οργή του corsair θα σε κυνηγά παντού.
Για δεύτερο το σκεφτόμουν, για δοκιμή των wp. Την οργή του κορσέρ θα την αποφύγω μόνο με κανά Xiaomi
-
Ο χρήστης koubeast έγραψε:
Για δεύτερο το σκεφτόμουν, για δοκιμή των wp. Την οργή του κορσέρ θα την αποφύγω μόνο με κανά Xiaomi
παρε ρε... εγω σημερα επαιζα με ενα 630... συμπαθητικο. Για δευτεραντζα νομιζω μπορείς να το δεις.... Ευπαρουσιαστα τα WP... and thats about it.
-
Όλοι για δευτερα τα σκεφτόμαστε αλλά συγκεκριμένος χρήστης εκβιάζει,απειλεί και υβρίζει συνεχώς
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Περί κινητών τηλεφώνων [#5]