-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Έχει κανείς υπόψιν του κάποιο κινητό που θα δέχεται dual SIM και να διαθέτει Windows CE ή Symbian Series 60 ή Android OS;
Έχω βρει 2-3 μοντέλα με dual SIM, δεν έχουν OS όμως. Θέλω αφενός μεν να έχω προσωπικό και εταιρικό νούμερο σε μια συσκευή (από δύο διαφορετικές εταιρίες), αφετέρου θέλω να μπορώ να εγκαταστήσω μια εφαρμογή της δουλειά μου στο κινητό και αυτό μπορεί να γίνει μόνο σε συσκευές με τα παραπάνω OS (+ στο i-Phone).
Ευχαριστώhttp://www.vnp.gr/index.php?target=prod ... uct_id=665
Ευχαριστώ πολύ!!! Όντως διαθέτει ακριβώς τα χαρακτηριστικά που έψαχνα να βρω, ομολογουμένως όμως με ανησυχεί λίγο η μη ευρεία πώλησή του και άρα η λογικά περιορισμένη υποστήριξή του. Θα προσπαθήσω να τη βρω κάπου τ ...
Αν αποφασίσω να μείνω με δύο κινητά κοιτάω αρκετά τα HTC και τα LG.
Απ' τα HTC μου φαίνονται ενδιαφέροντα το HTC Touch Cruise με τιμή 255 € και το HTC Touch Diamond 2 με τιμή 399 € (ως υπέρβαση). Πιστεύετε ότι αξίζει το + 50% στην τιμή;
Απ' τα μοντέλα της LG κοιτάω το LG GM750 Vfl Black με τιμή 299 € (φαντάζομαι ότι θα παίζει και σε άλλα δίκτυα πλην Vodafone, σωστά; Μήπως θα είναι κλειδωμένο;).
Καμία πρόταση; Έχει κανείς προσωπική εμπειρία από κάποις από αυτές τις συσκευές;
Η απόδοση της κάμερας δε με ενδιαφέρει ιδιαίτερα, πιο πολύ η ύπαρξη των Windows Mobile 6.5 κεντρίζει το ενδιαφέρον μου και το μέγεθος της οθόνης, όπου κερδίζει με διαφορά το HTC Touch Diamond, ακολουθεί το LG και τελευταίο το HTC Touch Cruise. -
To Diamond 2 ειναι παρα πολυ καλο,προσωπικα εχω μεινει απολυτα ικανοποιημενος.Βεβαια εγω το πηρα γιατι ειχε το πακετο WM,καλη καμερα(5ΜP),μεγαλη οθονη,GPS,ποιοτητα και εμφανιση .Αν δεν σε ενδιαφερει κατι απο αυτα η HTC πλεον εχει αρκετα μοντελα με λιγοτερο κοστος που σιγουρα θα σε καλυψουν.
-
Ο χρήστης Arkady έγραψε:
Μεταξύ των Nokia E51, 6300i και 5630 ποιο θα από τα 3 θα επιλέγατε?
Είμαι σε δίλημμα...Ειτε Ε51 ειτε 5630.
Ναι μεν πλαστικο το δευτερο αλλα ποιοτικο με καλυτερη καμερα
και πιο 'χαρουμενη' εμφανιση. It's up to you.Τελικά κατέληξα στο E51 καθώς το βρήκα σε καλή τιμή.
Μπορεί να 'ναι παλιό, αλλά έχει πιο business look, είναι πολύ ποιοτικότερο σε κατασκευή και με περισσότερες δυνατότητες.για εξήγα πως έχει περισσότερες δυνατότητες το Ε51 από το 5630 ;
το 5630 εάν δεν τσέκαρες τα σπεκς προτού πάρεις το κινητό σου υπερέχει έναντι του Ε51 :
-μεγαλύτερη οθόνη
-3.5mm audio jack
-microsd 4GB στο πακέτο δωρεάν
-καλύτερη κάμερα
-νεότερη έκδοση του symbian OS
-σχεδόν διπλάσιας ταχύτητας CPU (600MHZ έναντι 369MHZ του Ε51)
-καλύτερη αυτονομίατα συμπεράσματα δικά σου. Καταλαβαίνω ότι είναι επιλογή σου αλλά μην γράφουμε κ ότι θέλουμε.
-
Χθες έπαιξα με ένα samsung i7500 με android. Πρώτες εντυπώσεις: ελαφρύ και πολύ γρήγορο. (πιο γρήγορο από το diamond μου, σαφώς πιο αργό από iphone 3gs).
Ερώτηση: το android παίρνει εφαρμογές όπως τα win mobile? Με τα gps προγράμματα τι παίζει?
-
Μια ερώτηση.
Το λευκό i phone, έχει το ίδιο πρόβλημα γρατζουνιών στο πίσω μέρος, όπως και το i pod που είναι ασημένιο;
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Μια ερώτηση.Το λευκό i phone, έχει το ίδιο πρόβλημα γρατζουνιών στο πίσω μέρος, όπως και το i pod που είναι ασημένιο;
Εμένα δεν έχει καμία γρατζουνιά.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Μια ερώτηση.
Το λευκό i phone, έχει το ίδιο πρόβλημα γρατζουνιών στο πίσω μέρος, όπως και το i pod που είναι ασημένιο;
πόσο καιρό το έχεις?
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Μια ερώτηση.
πόσο καιρό το έχεις?
Το 3GS κάτι μέρες...το 3G πριν, 1 χρόνο και κάτι παραπάνω.
Και στις δύο περιπτώσεις καμία γρατζουνιά.
Το μοναδικό πρόβλημα στη χρήση του iPhone που έχω συναντήσει μέχρι τώρα είναι ότι μετά από λίγο καιρό μαζεύει σκόνη η είσοδο των ακουστικών με αποτέλεσμα να μη μπαίνει τέρμα μέσα και να μη κάνει καλή επαφή η κορυφή του βύσματος, άρα να μη δουλεύει το μικρόφωνο. Αν το φυσήξεις λίγο ή αν βγάλεις τη σκόνη με μια καρφίτσα, δουλεύει μια χαρά.
-
Όμορφα.
Γιατί το i pod μου, που είναι ασημί, μόνο που το κοιτάς, γρατζουνίεται...Δεν θέλω να πάθει το ίδιο, το λευκό μου 32αρι
-
Καλησπέρα σε όλους. Κάτοχος omnia i και iphone 3g. Είναι καιρός για νέο κινητό. Λέω για το nokia n97 mini για κάτι διαφορετικό και ίσως αντίστοιχο τους για symbian λειτουργικό. Αξίζει τον κόπο;;;
Προτείνετε κάτι άλλο εξίσου καλό σε αυτά τα λεφτά (περίπου 450 ευρώ);;
Κάθε άποψη δεκτή για βοήθεια. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.Υ.Γ. Ξέρετε αν το n97 mini έχει προβλήματα όπως το n97;;
-
Καλησπερίζω όλο το εκλεκτό forum,
Προχθές αγόρασα το S.E. G705 και όπως καταλαβαίνεται ακόμα παίζω και μαθαίνω. Σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένος, το πρόβλημα του είναι όμως στο Wi-FI. Το πρωτοδοκίμασα στην δουλεία και βρήκε κανονικά το δίκτυο του γραφείου, εισήγαγα το κελιδί WEP και το internet δούλεψε αμέσως. Γυρίζοντας σπίτι, δοκίμασα το ίδιο, βρήκε το ασύρματο modem/router και συνδέθηκε αλλά δεν μπορεί να μπει σε καμία σελίδα. Αντιθέτως, σε κάθε προσπάθεια βγάζει το εξής μήνυμα: 'COMMUNICATION ERROR.TRY AGAIN, TURN OFF WI-FI OR CONTACT YOUR PROVIDER FOR SUPPORT'. Το δοκίμασα γύρω στις 50 φορές, μόνο 1 φορά κατάφερε να συνεθεί χωρίς να βγάλει το μήνυμα σγάλματος. Πέρασα το καινούριο firmware από το site της S.E. αλλά δεν άλλαξε τίποτα. Σε έρευνα στο internet βρήκα και άλλους με παρόμοιο πρόβλημα σε διάφορα μοντέλα της S.E. αλλά καμία λύση. Το modem/router μου είναι το Linskys WAG54G2 με κρυπτογράφηση WPA2 128 Bit. Κάθε βοήθεια είναι καλοδεχούμενη! Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
ΥΓ: Νέα ενημέρωση: Σήμερα το πρωί δούλεψε σε μερικές σελίδες αλλά άλλες εξακολουθεί να μην τις ανοίγει...
-
Χθες χτύπησε η γυναίκα το C510
Σέλω κι εγώ κινητοοοοοοοοοοοοο
-
Να της πεις να σου κάνει δώρο ένα
-
Εχει κανενας το sony ericsson t700?
-
Αν θελεις να ρωτησεις κατι για την συσκευη. καν'το.
Στιβαρη κατασκευη. Μικρη οθονη. Καλη επιλογη για κανονικες χρησεις.
Ενα απο τα SE που θα μ' αρεσε να ειχα. -
Ο χρήστης bomber21 έγραψε:
Σήμερα παρήγγειλα το Motorola Milestone (Droid).Από πολλούς χαρακτηρίζεται ως η δεύτερη καλύτερη συσκευή μετά το iPhone.Έχει λειτουργικό σύστημα Android,ελπίζω να είναι όπως τα λεν!
http://www.motorola.com/Consumers/GB-EN ... N.vertical
Πολύ δυνατά specs, καλό μέγεθος, κι απίστευτη σε ανάλυση οθόνη (854χ480 pixels - όσο έχει και το XPERIA10 που θα κυκλοφορήσει σύντομα). Περιμένουμε εντυπώσεις όταν το πάρεις (από που? και πόσο?).
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Αν θελεις να ρωτησεις κατι για την συσκευη. καν'το.Στιβαρη κατασκευη. Μικρη οθονη. Καλη επιλογη για κανονικες χρησεις.
Ενα απο τα SE που θα μ' αρεσε να ειχα.εχω καποιους ενδοιασμους απο οτι εχω διαβασει για την λειτουργια της φωτογραφικης του.... Πιο συγκεκριμενα για το ζουμ.....
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Αν θελεις να ρωτησεις κατι για την συσκευη. καν'το.
Στιβαρη κατασκευη. Μικρη οθονη. Καλη επιλογη για κανονικες χρησεις.
Ενα απο τα SE που θα μ' αρεσε να ειχα.εχω καποιους ενδοιασμους απο οτι εχω διαβασει για την λειτουργια της φωτογραφικης του.... Πιο συγκεκριμενα για το ζουμ.....
κινητο θες η φωτογραφικη? Για ξεκαθαρισε λιγο τι ζητας...
-
Για να το ξεκαθαρισω...
Ενδιαφερομαι για το S.E t700... Αλλα με προβληματιζει οτι στο φυλλαδιο του καταστηματος λεει οτι δεν εχει ζουμ η καμερα του κινητου.. Σε διαφορες πηγες στο ιντερνετ διαβασα οτι εχει 3χ ψηφιακο ζουμ.... Και ρωτω λοιπον ποιο ειναι αληθεια....
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Για να το ξεκαθαρισω...Ενδιαφερομαι για το S.E t700... Αλλα με προβληματιζει οτι στο φυλλαδιο του καταστηματος λεει οτι δεν εχει ζουμ η καμερα του κινητου.. Σε διαφορες πηγες στο ιντερνετ διαβασα οτι εχει 3χ ψηφιακο ζουμ.... Και ρωτω λοιπον ποιο ειναι αληθεια....
Το ψηφιακο ZOOM δεν ειναι πραγματικο ZOOM .- Και το 3χ επισης... ειναι αστειο zoom.
Αμα ψαχνεις για zoom... ζητας φωτογραφικη μηχανη και οχι κινητο....
Περί κινητών τηλεφώνων [#5]