-
Κάτοχος από χτες ενός HTC Touch Diamond 2 έχω να κάνω τα εξής σχόλια:
-
Καταρχήν ως μη συνηθισμένος σε κινητά με touch screen, ομολογουμένως παρότι πολύ gadget-άδικο χαρακτηριστικό, δεν είναι και πολύ βολικό, ειδικά όταν θες να γράψεις μηνύματα. Βέβαια δεν το αγόρασα και για να γράφω μηνύματα... Σιγά σιγά θα το συνηθίσω πιστεύω.
-
Διαθέτει ταχύτατο δέκτη GPS, σε αντίθεση με ένα Samsung του πατέρα μου που μπορεί να κάνει και 5 λεπτά για να βγει δορυφόρο.
-
Δεν είχα προσέξει ότι δε διαθέτει Flash η κάμερα. Δε με πολυνοιάζει βέβαια, δεν το αγόρασα και γι΄αυτό άλλωστε.
-
Παίζει την εφαρμογή Citrix που ήθελα για να μπορώ να τρέξω απομακρυσμένα τα προγράμματά μου.
-
Λόγω της υψηλής ανάλυσης της οθόνης μπορείς να περιηγηθείς πολύ εύκολα στο internet. Μέχρι τώτα έκανα δοκιμές μέσω Wi-Fi, σκοπεύω να ενεργοποιήσω και κάποιο πάγιο για data όμως μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας.
Γενικά κάνει τα πάντα, σιγά σιγά θα τα μάθω...
-
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Για να το ξεκαθαρισω...
Ενδιαφερομαι για το S.E t700... Αλλα με προβληματιζει οτι στο φυλλαδιο του καταστηματος λεει οτι δεν εχει ζουμ η καμερα του κινητου.. Σε διαφορες πηγες στο ιντερνετ διαβασα οτι εχει 3χ ψηφιακο ζουμ.... Και ρωτω λοιπον ποιο ειναι αληθεια....
Το ψηφιακο ZOOM δεν ειναι πραγματικο ZOOM .- Και το 3χ επισης... ειναι αστειο zoom.
Αμα ψαχνεις για zoom... ζητας φωτογραφικη μηχανη και οχι κινητο....
Ναι οκ συμφωνω... Το κανονικο ΖΟΟΜ ειναι το οπτικο που δεν νομιζω να εχει κανενα κινητο...
Anyway μαλλον στο τ700 καταληγω...
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
- Καταρχήν ως μη συνηθισμένος σε κινητά με touch screen, ομολογουμένως παρότι πολύ gadget-άδικο χαρακτηριστικό, δεν είναι και πολύ βολικό, ειδικά όταν θες να γράψεις μηνύματα. Βέβαια δεν το αγόρασα και για να γράφω μηνύματα... Σιγά σιγά θα το συνηθίσω πιστεύω.
Σε 2 ωρες χρήσης θα αναρωτιέσαι πώς ζούσες τόσο καιρό με κουμπάκια
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Κάτοχος από χτες ενός HTC Touch Diamond 2 έχω να κάνω τα εξής σχόλια:Mε γεια!
Καλά είναι αυτά τα κινητά απλά θέλουν χρόνο ώστε να τα φέρεις στα μέτρα σου. Βέβαια αυτό είναι το καλό τους μιας κ το κάνεις ακριβώς όπως θέλεις. Ένα screen protector οπωσδήποτε! -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Σε 2 ωρες χρήσης θα αναπολείς τις καλές εποχές με τα κουμπάκια
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
- Καταρχήν ως μη συνηθισμένος σε κινητά με touch screen, ομολογουμένως παρότι πολύ gadget-άδικο χαρακτηριστικό, δεν είναι και πολύ βολικό, ειδικά όταν θες να γράψεις μηνύματα. Βέβαια δεν το αγόρασα και για να γράφω μηνύματα... Σιγά σιγά θα το συνηθίσω πιστεύω.
Σε 2 ωρες χρήσης θα αναρωτιέσαι πώς ζούσες τόσο καιρό με κουμπάκια
Χαχαχα
Θα παραμείνω πάντως με δύο κινητά, το ένα με κουμπάκια, καθώς δε υπάρχουν ακόμα συσκευές με Dual Sim και Windows Mobile (πλην ενός Acer). Για την ώρα λοιπόν τα μηνύματα θα συνεχίσω να τα στέλνω με τα κουμπάκια. Για όλα τα άλλα Windows Mobile!!!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δεν προπονήθηκες στο msn με touch γι αυτό Σάββα. Εκτός κι αν γερνάς
-
Μία ερώτηση στους γνώστε επειδή έχω μπερδευτεί. Αν θέλω να ενεργοποιήσω κάποιο πακέτο data σε σύνδεση Cosmote για πρόσβαση στο internet Μέσω κινητού τι πακέτο πρέπει να ενεργοποιήσω;
Στο site της Cosmote βρήκα αυτά:
http://www.cosmote.gr/cosmote/cosmote.p ... F%89%CE%BD
Γιατί δε μου φαίνεται ότι είναι αυτά που ψάχνω; Το μεν wi-fi αφορά περιοχές όπου υπάρχουν δίκτυα wi-fi, το δε Data & Fax αφορά σύνδεση με ηλεκτρονικό υπολογιστή. Εγώ θέλω να πληρώνω κάποιο πάγιο και να έχω κάποιον αριθμό MBs το μήνα για internet απευθείς μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας.
Είναι αυτό:
http://www.cosmote.gr/cosmote/cosmote.p ... 20The%20Go
;;;;
Ίσως είναι κάπως χαζή η ερώτηση, η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ασχοληθεί και δε ξέρω ακριβώς τι κυκλοφορεί.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Δεν προπονήθηκες στο msn με touch γι αυτό Σάββα. Εκτός κι αν γερνάς
ασε ο Σαββας συνεχως μας απογοητευει... πρωτα με τα οργανακια, μετα με τα καγκουρεματα... και τωρα θελει κουμπακια Πες μας ρε Σαββα.... θα στριψεις κι αλλο το μαχαιρι?
-
Έπαιζα με το omnia ενός φίλου.
Τραγική απόκριση η touch screen. Συνηθισμένος με το iphone βέβαια που πετάει..
Η νύχτα με την μέρα. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
+1.
Καλη η απλοτητα που εχω απο iPhone OS αλλα θα προτιμουσα κατι προς τα πληκτρα ενος hero.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Μία ερώτηση στους γνώστε επειδή έχω μπερδευτεί. Αν θέλω να ενεργοποιήσω κάποιο πακέτο data σε σύνδεση Cosmote για πρόσβαση στο internet Μέσω κινητού τι πακέτο πρέπει να ενεργοποιήσω;Στο site της Cosmote βρήκα αυτά:
Γιατί δε μου φαίνεται ότι είναι αυτά που ψάχνω; Το μεν wi-fi αφορά περιοχές όπου υπάρχουν δίκτυα wi-fi, το δε Data & Fax αφορά σύνδεση με ηλεκτρονικό υπολογιστή. Εγώ θέλω να πληρώνω κάποιο πάγιο και να έχω κάποιον αριθμό MBs το μήνα για internet απευθείς μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας.
Είναι αυτό:
;;;;
Ίσως είναι κάπως χαζή η ερώτηση, η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ασχοληθεί και δε ξέρω ακριβώς τι κυκλοφορεί.
aserf δεν ξέρω τι χρήση σκοπεύεις να κάνεις με το data, εγώ πάντως έχω το i20...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
aserf δεν ξέρω τι χρήση σκοπεύεις να κάνεις με το data, εγώ πάντως έχω το i20...
Τι λεει Ντινε? Καλο το i20?
-
-
Αμέ, καλύτερο και από το γλΑστρα J!!!
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Κάτοχος από χτες ενός HTC Touch Diamond 2 έχω να κάνω τα εξής σχόλια:-
Καταρχήν ως μη συνηθισμένος σε κινητά με touch screen, ομολογουμένως παρότι πολύ gadget-άδικο χαρακτηριστικό, δεν είναι και πολύ βολικό, ειδικά όταν θες να γράψεις μηνύματα. Βέβαια δεν το αγόρασα και για να γράφω μηνύματα... Σιγά σιγά θα το συνηθίσω πιστεύω.
-
Διαθέτει ταχύτατο δέκτη GPS, σε αντίθεση με ένα Samsung του πατέρα μου που μπορεί να κάνει και 5 λεπτά για να βγει δορυφόρο.
-
Δεν είχα προσέξει ότι δε διαθέτει Flash η κάμερα. Δε με πολυνοιάζει βέβαια, δεν το αγόρασα και γι΄αυτό άλλωστε.
-
Παίζει την εφαρμογή Citrix που ήθελα για να μπορώ να τρέξω απομακρυσμένα τα προγράμματά μου.
-
Λόγω της υψηλής ανάλυσης της οθόνης μπορείς να περιηγηθείς πολύ εύκολα στο internet. Μέχρι τώτα έκανα δοκιμές μέσω Wi-Fi, σκοπεύω να ενεργοποιήσω και κάποιο πάγιο για data όμως μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας.
Γενικά κάνει τα πάντα, σιγά σιγά θα τα μάθω...
Μεγειά! Ψηνόμουν κι εγώ να το πάρω μέχρι που διάβασα σε κάποια reviews ότι δεν έχει και τόσο δυνατό πομποδέκτη ως κινητό και χάνει το σήμα αρκετά πιο εύκολα από τους περισσότερους ανταγωνιστές του... Οπότε είπα να το ψάξω λίγο ακόμα...
Άσχετο: Στο κατάστημα της Wind στο Mall, απ' όπου που είχα περάσει τυχαία, το έδιναν χωρίς σύνδεση 599 ευρώ. Ακριβώς δίπλα, στο Πλαίσιο, το είχαν 399 ευρώ (πάντα χωρίς σύνδεση). Πάω λοιπόν στη Wind και τους το λέω. 'Ναι', μου λέει ο τύπος, 'αλλά έχουμε δέσμευση αν το βρείτε κάπου αλλού πιο φθηνά να σας το δώσουμε κι εμείς τόσο'. 'Θαυμάσια', λέω. 'Από περιέργεια, τι περιθώριο κέρδους έχετε στο συγκεκριμένο κινητό στην τιμή που το διαφημίζετε?' (απάντηση δεν πήρα φυσικά).
-
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Άσχετο: Στο κατάστημα της Wind στο Mall, απ' όπου που είχα περάσει τυχαία, το έδιναν χωρίς σύνδεση 599 ευρώ. Ακριβώς δίπλα, στο Πλαίσιο, το είχαν 399 ευρώ (πάντα χωρίς σύνδεση). Πάω λοιπόν στη Wind και τους το λέω. 'Ναι', μου λέει ο τύπος, 'αλλά έχουμε δέσμευση αν το βρείτε κάπου αλλού πιο φθηνά να σας το δώσουμε κι εμείς τόσο'. 'Θαυμάσια', λέω. 'Από περιέργεια, τι περιθώριο κέρδους έχετε στο συγκεκριμένο κινητό στην τιμή που το διαφημίζετε?' (απάντηση δεν πήρα φυσικά).Όπως αντιλαμβάνεσαι και γω από το Πλαίσιο το πήρα και όχι από την εταιρία στην οποία εργάζομαι και η οποία το πουλάει όπως και η WInd στην τιμή των 599 €
Όσον αφορά το σήμα δε μπορώ να κρίνω ακόμα με σιγουριά, στο σπίτι μου πάντως που το χαρακτηρίζω ως το stealth σπίτι πιάνει σήμα 2-3 μπάρες με Cosmote, σε αντίθεση με το Nokia Που είχα πριν που έπιανε σήμα 1-2 μπάρες.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
aserf δεν ξέρω τι χρήση σκοπεύεις να κάνεις με το data, εγώ πάντως έχω το i20...Ευχαριστώ πολύ!!!
Πλέον έχω και εγώ το i20
-
υπαρχει καποιο νεο για αντικατασταση του iphone 3gs?
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Μία ερώτηση στους γνώστε επειδή έχω μπερδευτεί. Αν θέλω να ενεργοποιήσω κάποιο πακέτο data σε σύνδεση Cosmote για πρόσβαση στο internet Μέσω κινητού τι πακέτο πρέπει να ενεργοποιήσω;Στο site της Cosmote βρήκα αυτά:
Είναι αυτό:
;;;;
Εγώ έχω βάλει ένα πακέτο επιπλέον από το Cosmote Απεριόριστα 35 (απεριόριστα σε σταθερά ΟΤΕ και κινητά cosmote, συν 150 λεπτά δωρεάν σε άλλα δίκτυα με 35 ευρώ) που με 13 ευρώ έχω 250ΜΒ surfing.
Μέχρι στιγμής δε τα έχω ξεπεράσει.
Περί κινητών τηλεφώνων [#5]