-
Έχεις δοκιμάσει το Here maps που το κατεβαζεις και δωρεάν; Κι έχει ελληνικά, χάρτες της προκοπης κτλ. Δεν ξέρω βέβαια και που κινείσαι.
Το κινητό έχει αξιόπιστο gps? Αν όχι, καλό θα ηταν να εχεις δεδομένα κινητής ανοιχτά ώστε να τραβάει πληροφόρηση για τους δορυφόρους κι απο κει και να τους λοκαρει γρηγορότερα-ευκολότερα, ειτε αρχικα ειτε για επανυπολογισμό διαδρομής. -
Θα το δοκιμασω..ευχαριστω γιατι τις πληροφοριες.. στα ζορια απλα θα εχω το παλιο κινητο σα GPS και μονο..απλα ειναι χαζομαρα να κρατας δευτερο κινητο γι αυτο το λογο.
-
Το Here maps φαινεται πολυ ωραια εφαρμογη! Μια απορια εχω..δε μπορω να βρω αν υπαρχει ρυθμιση για φωνητικες εντολες στα ελληνικα 'Μου μιλαει' αγγλικα.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Το Here maps φαινεται πολυ ωραια εφαρμογη! Μια απορια εχω..δε μπορω να βρω αν υπαρχει ρυθμιση για φωνητικες εντολες στα ελληνικα 'Μου μιλαει' αγγλικα.Το μενού ή οι φωνητικές εντολές;
Το μενού θα είναι στη γλώσσα που εχεις ρυθμισμένη στο τηλέφωνο.
Οι φωνητικές εντολές, πατάς πανω αριστερά στις γραμμουλες, πας ρυθμίσεις και κατεβαζεις (δωρεάν εννοείται) ελληνικές φωνητικές οδηγιες [emoji3] -
Οκ νομιζω ειμαι κομπλε τωρα, ευχαριστω!
-
Παρακαλω, καλες πλοηγησεις! [emoji3]
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Εχω ενα μηνα που αλλαξα σε Lenovo A806.. οκταπυρηνο στα 1.7Ghz ,16GB ενσωματωμενη και 2GB ram... εχει και απιστευτη φωτογραφικη ασχετως mp που δε λενε απαραιτητα κατι σε μια φωτογραφικη..5αρα οθονη να εχεις ανετο gps και καλο βαρος. Απο focalprice 120e...
Μανωλιο απλα παρτο σου λεω!Update.
Τελικα μας την εκανε το εργαλειο πριν κλεισει 6μηνο... Τα παιξε το μικροφωνο! που σημαινει ομιλια μονο με hands free ή σε ανοιχτη ακροαση Απο την αρχη επισης φανηκε οτι αν θες να ειναι πιο ευχρηστο θελει ρουταρισμα καθως με το που ανοιγες δεδομενα ή wifi κατεβαζε απο μονο του εφαρμογες και ανοιγε διαφημισεις, με την κατασταση αυτη τη στιγμη να εχει γινει ανυποφορη...Οσο τυχερος ειμαι με τ αμαξια αλλο τοσο ατυχος με τα κινητα ιστορικα
-
Παιδες help.. τα παιξε το εργαλειο τελειως χθες βραδυ...
'unfortunately CPS has stopped' και απο κατω 'lockscreen failure' ' the screen will enter security mode, please wait for lockscreen to reboot' μετα απο 5 λεπτα μ αφηνει βαζω το πιν ανοιγει και μετα ξανακλεινει το κινητο μονο του,ξανανοιγει και ξανα απο την αρχη
-
Δώσε το για επισκευή σε ειδικούς.
Έτσι ήταν η καριέρα ενός Sony που είχα πριν κανά δυο χρόνια. Συνεχή προβλήματα, απανωτές αναβαθμίσεις, διορθώσεις κλπ για να λειτουργισει στο τέλος...From my SMO72HD via Tapatalk
-
Εστρωσε πριν λιγο σα να μη τρεχει τιποτα.. Εχει δικο του θεο.. θα το πουλησω.
-
Γιατί είναι τελείως λάθος να φορτίζουμε το κινητό μας κατά τη διάρκεια της νύχτας Πηγή: http://www.lifo.gr
http://www.lifo.gr/articles/technology_articles/111692?ref=yfp
-
Εχω ενα iphone 6 που μετα απο μια πτωση κατα την οποια φαινομενικα δεν εχει παθει κατι, εκτοτε οταν το φορτισω και αφου το βγαλω απο το φορτιστη, για κανα 10-20λεπτο δεν παιζει τιποτα. Εσωτερικα λειτουργει πχ αν το συνδεσεις σε υπολογιστη βλεπεις τα αρχεια μεσα αλλα αν το καλεσεις δε βαραει ringtone/δενε ενεργοποιεται η οθονη ουτε νιωθει το κεντρικο κουμπι η το fingerprint reader. Μετα απο καποια ωρα στρωνει μονο του. Σκεφτομαι μηπως τα φτυσε καμια γειωση.
-
Αν είσαι εντός διετίας το πας σε επίσημο δίκτυο service χωρίς να αναφέρεις για την πτώση και αφου δεν τα επισκευάζουν θα σου δώσουν ανακατασκευασμένο.
-
Από ελληνικό κατάστημα (skroutz, best price κτλπ) γύρω στα 250€ τι θα πρότεινατε;
-
Huawei P9 lite χωρίς δεύτερη σκέψη. Αφού πας στα 250 κοίτα να πάρεις την έκδοση με 3GB RAM (υπάρχει και πιο φτηνό με 2GB). Bonus ότι βγαίνει και δίκαρτο (το 2ο slot είναι για 2η SIM ή κάρτα SD).
Εναλλακτικά Nexus 5x αν θες οπωσδήποτε pure Android. Καλύτερη κάμερα αλλά δεν έχει SD (οπότε πήγαινε στην έκδοση με τα 32GB). Επίσης μικρότερη μπαταρία απ' το Huawei. Και δεδομένης κατασκευής LG μπορεί να έχει και κάνα bootloop.
Προσωπικά θα πήγαινα στο Huawei, εκτός αν θες οπωσδήποτε τα υπέρ του Nexus.
-
Καινουριο κολπο με τις θυρες SD η' Sim τοοοοσα δικαρτα δηλ πως εχουν ξεχωριστη θυρα και τωρα πρεπει να χασεις μια επιλογη;;;;
Ρητορικο το ερωτημα...... -
Καλά είναι πολλά τα δίκαρτα που η SD λειτουργεί στη θέση της δεύτερης SIM, δεν είναι κάτι καινούριο. Όχι ότι το δικαιολογώ αλλά τέτοιες υλοποιήσεις υπάρχουν καιρό τώρα.
-
Παιδιά, για PDF Scanner App (Android) τι χρησιμοποιείτε;
-
Tiny scanner...
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης dgrgtc έγραψε:
Tiny scanner...Έγχρωμο σκανάρισμα βγαίνει καλό;
Περί κινητών τηλεφώνων [#5]