-
Χαιρετώ το τοπικό,
σε αριθμό που 'έχω για ομορφιά' (προσωπικός, που απλά θέλω να διατηρήσω το νούμερο στην κατοχή μου, χρησιμοποιώ 100% το εταιρικό νούμερο), τον είχα κάνει τα τελευταία 3 χρόνια καρτοσυμβολαιο ( ή κάπως έστι λεγόταν...) Vodafone με 0€ πάγιο (πλήρωνα μόνο δηλ την χρήση του, ειδάλλως λογιαριασμός 0 ευρώ). Η αξιότιμη Vodafone , με το έτσι θέλω, κατάργησε το πρόγραμμα, με αποτέλεσμα να μου χρεώνει πάγιο 2 € το μήνα (συν την οποια χρήση, 0 στην περίπτωσή μου). Επειδή μου την έσπασαν απίστευτα με τον νταβαντζιλίκι τους, εννοείται ότι την κάνω άμεσα για άλλες πολιτείες....
Για την χρήση που του κάνω (κάποιες εισερχόμενες, μηδέν εξερχόμενες, ελάχιστα μνμ) θεωρώ ότι πάω για καρτοκινητό. Θα ήθελα να φώτα σας προς τα που να κοιτάξω (πλην Vodafone..... ), έτσι ώστε να πληρώνω τα ελάχιστα για την διατήρηση του νουμερου μου (κ όποιες προσφορές ευπρόσδεκτες ).
Ευχαριστώ -
Εγω φιλε μου για τετοια χρηση μια κληση το μηνα που λεει ο λογος, (και για ωρα αναγκης αφου το πρωτευον μου ειναι με καρτα) εκανα συμβολαιο Q ( 0 παγιο και χρεωση 26 λεπτα το λεπτο) εχει 2 μηνη δεσμευση ενω δεν ερχεται καν λογαριασμος αν δε μαζευτει σοβαρο ποσο. Αν δε θες καρτοκινητο (που εχεις και τη μια ανανεωση το χρονο για να διατηρειται ενεργο) τη θεωρω πολυ καλη λυση.
-
Ίσως γίνεται να πάρει κανείς και στο CU την προσφορά που έχει για τους νέους με το διπλό χρόνο ομιλίας, αλλά θα πρέπει να περιμένει ένα μήνα. Δηλαδή ας το μετατρέψει σε απλό καρτοκινητό, και μετά από ένα μήνα ας το ξανακάνει CU. Εγώ εχθές δοκιμαστικά σε ένα απλό καρτοκινητό που είχα και δεν το χρησιμοποιούσα έκανα μετατροπή σε cu, και από ότι είδα μου τα δίνει τα πακέτα αυτά.
-
Παιδες λιγο πρωιμη ερωτηση αλλα θα την κανω...
Η μεταβαση απο 3g σε 4g γινεται απο μονη της? Η πρεπει να καλεσω τον παροχο και να του αναφερω οτι εχω κινητο τεχνολογιας LTE? -
Ουτε το Ν3 δεν σε σωζει απο αυτονομια μετα.
Και το 3g μια χαρα ειναι. -
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Παιδες λιγο πρωιμη ερωτηση αλλα θα την κανω...
Η μεταβαση απο 3g σε 4g γινεται απο μονη της? Η πρεπει να καλεσω τον παροχο και να του αναφερω οτι εχω κινητο τεχνολογιας LTE?μπορεί να πρέπει να στείλεις κανά sms για την ενεργοποίηση. στη vodafone νομίζω κάπου στέλνεις.
-
-
-
Τελικά μάλλον ήταν κάτι στιγμιαίο. Τα σπάει η wind.
Sent from my SG Note II
-
Σχεδόν κάθε φορά που καλώ ή με καλεί κάποιος, ΔΕΝ τον ακούω (note2 η συσκευή). Τη 2η (μπορεί και την 3η) φορά γίνεται σωστά η σύνδεση. Αυτό συνέβαινε συχνά και με το προηγούμενο τηλέφωνο (Samsung galaxy s-plus), ίδια εταιρεία (cosmote). Το πρόβλημα δεν το αντιμετωπίζουν άλλοι στο ίδιο χώρο, ίδια εταιρεία.
Sim έχω αλλάξει (όταν άλλαξα τηλέφωνο).
Wtf;;;;
Ξεκινάω με cosmote ή Samsung;Sent from the chip in my skull
-
εχουν τοσα bugs οι ρομ της samsung που δεν ξερεις απο που να προφυλαχτεις....
αν την ψαχνεις λιγο
προτεινω :
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2467910
-
Το έχω (και με έχει) εγκαταλείψει προ πολλού το σπορ των αλλαγών ρομ. Λες είναι θέμα τηλεφώνου; Μήπως το πήγαινα από Samsung μια βόλτα (αφού είναι και εντός εγγύησης ακόμη).
Sent from the chip in my skull
-
4g voda
-
-
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
_mz31OFDDdkso fuckin true!
To vomit με εκφράζει απόλυτα... και δυστηχώς μερικοι συμφορουμίτες ακομα διατηρούν τετοια κειμήλια (ονοματα δεν λέμε), και μου προκαλουν εντονη αντιπάθεια.... ε fama? -
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
To vomit με εκφράζει απόλυτα... και δυστηχώς μερικοι συμφορουμίτες ακομα διατηρούν τετοια κειμήλια (ονοματα δεν λέμε), και μου προκαλουν εντονη αντιπάθεια.... ε fama?
Εχω (και χρησιμοποιω) ενα Siemens CX70 και ενα Nokia 1100 (ή κατι τετοιο).
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Εχω (και χρησιμοποιω) ενα Siemens CX70 και ενα Nokia 1100 (ή κατι τετοιο).Μήπως είναι Made in Germany παρεμπιπτόντως;
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Εχω (και χρησιμοποιω) ενα Siemens CX70 και ενα Nokia 1100 (ή κατι τετοιο).
Μήπως είναι Made in Germany παρεμπιπτόντως;
Ειναι, ξερεις κανενα που να το θελει?
Περί κινητών τηλεφώνων [#5]