-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
http://lmgtfy.com/?q=lg+optimus+one+p500+hard+resetAπ ότι λέει πάτάς το power, το home και το κάτω βαλάκι της έντασης ταυτόχρονα για 5sec. Αλλά τα χάνεις όλα να ξέρεις.
Οκ Πανο ευχαριστω πολυ!
-
-
Βιαστηκες. Προβλεπω πολυ χαμηλη τιμη για το 820.
-
Ετεροχρονισμένα, δεν νομιζω χαμηλοτερη απο 125€. Και το πηρα για πειραμα...
Την εικόνα την ανέβασα για το Skype...
-
Ο χρήστης MIXOStsi έγραψε:
Ετεροχρονισμένα, δεν νομιζω χαμηλοτερη απο 125€. Και το πηρα για πειραμα...Την εικόνα την ανέβασα για το Skype...
Μεγειά! Είχες android πριν; Αν ναι, θα με ενδιέφερε μια σύγκριση.
-
Ευχαριστώ
Όχι δεν είχα Android (δεν το συμπαθω).
Τα 7αρια είναι ωραίο λειτουργικό, ελαφρύ, γρήγορο και άνετη κοινωνική δικτύωση. Δεν είναι ακομα πλήρες όμως. Με τα 8αρια πιστευω οτι θα φτιάξει η κατάσταση...ΥΓ: Και πάλι λέω ότι την φωτο την έβαλα για το Skype. Το 610 λόγο RAM δεν παίρνει Skype κανονικά...
Θα συνεχίσω το modding... -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
θα φάω κράξιμο αλλά εγώ στο Nexus S χρησιμοποιώ αυτόν τον launcher.
στην αρχή τον free και μετά τον αγόρασα.https://play.google.com/store/apps/deta ... 2hlcjciXQ..
ζους θα σου αρέσει!
-
Τα καλοβλέπω τα παραθύρια Ελτέο. Απλά περιμένω να ωριμάσουν. Εξάλλου, ούτε 1 χρόνο δεν έχω με το Neo V... πρέπει να βγάλει πρώτα τα λεφτά του!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Εξάλλου, ούτε 1 χρόνο δεν έχω με το Neo V... πρέπει να βγάλει πρώτα τα λεφτά του!Τα εβγαλε ηδη τα λεφτά του. Προχώρα στο επόμενο χωρις περιστροφες...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
στην αρχή τον free και μετά τον αγόρασα.https://play.google.com/store/apps/deta ... 2hlcjciXQ..
ζους θα σου αρέσει!
Να ειχες κανενα launcher φορτωμένο με βλακειουλες της καθε εταιριας αντε ΊΣΩΣ το καταλαβαινα σε ενα ΜΙΚΡΟ ποσοστο. Αλλα στο pure android του nexus τι σε δυσκολευε και εβαλες wp7 launcher? Ffs δηλαδής.
Sent from my MT27i using Tapatalk 2
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
ζους θα σου αρέσει!
http://img823.imageshack.us/img823/6363 ... 815331.png
Να ειχες κανενα launcher φορτωμένο με βλακειουλες της καθε εταιριας αντε ΊΣΩΣ το καταλαβαινα σε ενα ΜΙΚΡΟ ποσοστο. Αλλα στο pure android του nexus τι σε δυσκολευε και εβαλες wp7 launcher? Ffs δηλαδής.
Sent from my MT27i using Tapatalk 2
αγνοησε τον Ελτεο... ειναι της πλάκας χρήστης android... Μέχρι πριν λίγο καιρό δεν εβρισκε χρησιμοτητα στα widget και ειχε γεμίσει της home screen με εικονιδια εφαρμογών... ενα πράγμα σαν τα Apple το χε κάνει.
Θα βάλω να του ξανακλέψουν φέτος το τσαντάκι με το κινητό, να τον ξεφορτωθούμε για τα καλά αυτή την φορα...
-
elteo εισαι εγκληματιας
-
Γιατί?
Εχω τα καλά του android (apps για μένα) με το βολικότατο UI των wp.
Eχω αλλάξει τα πάντα στις οθονιές αναμονής , τίποτα δεν με βόλεψε όπως το wp ui.
Kαι αυτός ο τύπος έχει κάνει φοβερή δουλειά. Για αυτό και το αγόρασα.Tiles rulez.
-
-
Most of users loves GO SMS Pro because of themes. Thinking of cool & stylish messaging experience? Try out our bestseller: WP7 Theme
Elteo
Κοψε την πλακα:x
Sent from my MT27i using Tapatalk 2 -
Μια σύγκριση σε 'μεσαίας' κατηγορίας κινητά: LG Optimus L5, Sony Xperia U, HTC Radar, Samsung Omnia W.
Σε αντικατάσταση του Desire (σκέτο, χωρίς c, s, m. k. κλπ!!!) το οποίο μετά απο ένα ... ξαναξεκίνημα απο την αρχή θα έχει αλλη μια ευκαιρία μαλλον.
Απλώς το ζητούμενο να χωρανε πολλλλλλλές εφαρμογές που δεν μεταφέρονται στην κάρτα μνήμης και να μη ξαναδω ένδειξη ότι 'έχει απομείνει λίγος ελευθερος αποθηκευτικός χωρος στην εσωτερική μνήμη'!!! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Μια σύγκριση σε 'μεσαίας' κατηγορίας κινητά: LG Optimus L5, Sony Xperia U, HTC Radar, Samsung Omnia W.
Σε αντικατάσταση του Desire (σκέτο, χωρίς c, s, m. k. κλπ!!!) το οποίο μετά απο ένα ... ξαναξεκίνημα απο την αρχή θα έχει αλλη μια ευκαιρία μαλλον.
Απλώς το ζητούμενο να χωρανε πολλλλλλλές εφαρμογές που δεν μεταφέρονται στην κάρτα μνήμης και να μη ξαναδω ένδειξη ότι 'έχει απομείνει λίγος ελευθερος αποθηκευτικός χωρος στην εσωτερική μνήμη'!!!Ένα sola ,ή sole στην ελλάδα , μου φαίνεται ότι κάνει όλα αυτά που θες και είναι και διπυρηνούμπα να γουστάρεις δύναμη
-
Πολύ καλό το Sola/Sole!
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Έγινε κι αυτό...
τωρα καταλαβα γιατι το εβγαλες φωτο
η ms ανακοινωσε οτι τα wp 8 θα βγαζουν screenshot
Και intergration του Skype...
-
Το Sole δεν το έχει η Vodafone! Για λίγο καλύτερο μου παρουσίασε το U.
Περί κινητών τηλεφώνων [#5]