-
Το έχεις βάλει;
Κάπου διάβαζα ότι δεν παίζει τους περισσότερους σταθμούς.
Θέλει και εγκατάσταση άλλων προγραμμάτων. -
Το έχω εγκατεστημένο μήνες και συνήθως δουλεύει σωστά.
Επιπλέον δεν υπάρχει καλύτερη εναλλακτική.
Απαιτεί και το iptv core για να τρέξει. -
Επειδή έχω μπερδευτεί. Εκτός από το IPTV Core θέλει και κάποιο άλλο πρόγραμμα;
Ανανέωση: Έπαιξε! ... Το IPTV Core και το greek tv αρκούν... Στα settings δεν δηλώνεις κάποιο media player και παίζει. Ευχαριστώ!...
-
Λοιπόν, το συμπέρασμα για streaming τηλεόραση στο κινητό είναι για γέλια.
Το 3G/4G δίκτυο της WIND είναι για τα μπάζα εντελώς.Όπως και το σταθερό δίκτυο ADSL. Ούτε youtube, ούτε τίποτα. Απατεώνες εντελώς.
Η WIND πρέπει τάχιστα να βάλει λουκέτο να ησυχάσουμε από δαύτους.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Λοιπόν, το συμπέρασμα για streaming τηλεόραση στο κινητό είναι για γέλια.
Το 3G/4G δίκτυο της WIND είναι για τα μπάζα εντελώς.Όπως και το σταθερό δίκτυο ADSL. Ούτε youtube, ούτε τίποτα. Απατεώνες εντελώς.
Η WIND πρέπει τάχιστα να βάλει λουκέτο να ησυχάσουμε από δαύτους.
Πραγματικά
Τραγικοί ! Μας έβαλαν εταιρικό wind και δεν πιάνει πουθενά .... καλά για data δεν το συζητάω καθόλου !! -
Εγω παιδες με Wind F2g σερφαρω 4G σχεδον παντου. Και στημινγκ ειχαν κανει στην αρχη μεχρι να το κοψουν. Μια χαρα και φθηνα. Εως τωρα περασαμε καλα με αυτους, τωρα οι αυξησεις θα ερθουν.
-
Και οι τρεις (Cosmote/Vodafone/Wind) είναι χάλια μαύρα.
Για το ADSL δεν θα γράψω κάτι γιατί παίζονται χοντρά παιχνίδια (κοινώς μας κοροϊδεύουν) σε διάφορους τομείς π.χ. δίκτυο Dslam του ΟΤΕ, στημένος περιορισμός bandwidth, προτροπή για VDSL κλπ...κλπ...
Για τα δίκτυα κινητής εκεί φαίνεται η Cosmote να έχει καλύτερο δίκτυο. Της Wind είναι για τα μπάζα. Εγώ στο σπίτι για να μιλήσω στο κινητό βγαίνω στο μπαλκόνι και πάλι το σήμα είναι χαμηλό. Για Data δεν το συζητάμε. Με σήμα της πλάκας το Data πάει περίπατο.
-
Καινούριο Asus MemoPad HD7: 150€
Ανταλλακτικό set Digitizer και LCD: 15€
Μεταφορικά από Κίνα: 1,5€Η μούρη σου όταν, μετά από 20 μέρες αναμονής και μισής ώρας λυσίματος/ξεκολλήματος του tablet, ανακαλύπτεις ότι έχεις παραγγείλει λάθος οθόνη: Αξία ανεκτίμητη
-
Πακέτο. Μεγάλο Πακέτο
Sent from my Coolpad 8675-A using Tapatalk
-
Ξενέρωμα εντελώς...
-
Advanced Task Manager... https://play.google.com/store/apps/deta ... askmanager
Αναζητώ τρόπο να τερματίσω άχρηστα services. Βρήκα το παραπάνω; ... Το έχει δοκιμάσει κανείς;
-
Σε xiaomi redmi note 4 χρειάζεται κάποια ρύθμιση ώστε να εμφανίζει τις επαφές της sim?
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Σε xiaomi redmi note 4 χρειάζεται κάποια ρύθμιση ώστε να εμφανίζει τις επαφές της sim?Φοράει official rom ή ότι να'ναι?
Επαφές-->(Παρατεταμένο πάτημα του αριστερού πλήκτρου)-->Προβολή προτιμήσεων-->Εμφάνιση επαφών sim -
Thanx!!!
-
Advanced Task Manager Pro
https://1apk.co/advanced-task-manager-pro-2-apk-file/ -
Ξεθάβω.(αν και πάλι ούτε εδώ πάει)
Εδώ και μερικές μέρες με καλεί ένα κινητό νούμερο. Χτυπάει 2-3 φορές και το κλείνει. Στα καπάκι ξανακαλεί αλλά κλείνει πιο γρήγορα από την πρώτη φορά. Κάποια στιγμή πρόλαβα, κατάφερα και απάντησα αλλά δεν μου μίλησε κανείς και πάλι το αποτέλεσμα ήταν ίδιο. Έκλεισε.
Πήρα πίσω να δω ποιος είναι και με το δικό μου και με άλλο τηλέφωνο, ίδιο αποτέλεσμα. Κάνει 2-3 τουτ τουτ και κλείνει. -
κακώς το σηκώνεις και ακόμη χειρότερα που κάλεσες ο ίδιος.....παίζουν πολλές απάτες με κρυφές υπερχρεώσεις.
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
κακώς το σηκώνεις και ακόμη χειρότερα που κάλεσες ο ίδιος.....παίζουν πολλές απάτες με κρυφές υπερχρεώσεις.Ναι το ξέρω ότι κάτι βρωμάει. Μία φορά απάντησα, μια φορά πήρα πίσω και άλλη μια φορά πήρα από άλλο τηλέφωνο (ξενο όχι δικό μου)
Απλά βλέπω ότι οι κλήσεις δεν σταματάνε ρε γμτ. -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
κακώς το σηκώνεις και ακόμη χειρότερα που κάλεσες ο ίδιος.....παίζουν πολλές απάτες με κρυφές υπερχρεώσεις.
Ναι το ξέρω ότι κάτι βρωμάει. Μία φορά απάντησα, μια φορά πήρα πίσω και άλλη μια φορά πήρα από άλλο τηλέφωνο (ξενο όχι δικό μου) [emoji38]
Απλά βλέπω ότι οι κλήσεις δεν σταματάνε ρε γμτ.Τι τηλέφωνο έχεις; μπορείς να την μπλοκάρεις και να μην σε πρήζουν. Και ποιο νούμερο ειναι που σε πήρε για να δούμε τι παίζει. Συνήθως είναι μια απάτη με κερδισμένα ψώνια και σε έστελνε μέσω τηλ κέντρου να χρεώνεσαι.
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης vriz27 έγραψε:
Ναι το ξέρω ότι κάτι βρωμάει. Μία φορά απάντησα, μια φορά πήρα πίσω και άλλη μια φορά πήρα από άλλο τηλέφωνο (ξενο όχι δικό μου) [emoji38]
Απλά βλέπω ότι οι κλήσεις δεν σταματάνε ρε γμτ.Τι τηλέφωνο έχεις; μπορείς να την μπλοκάρεις και να μην σε πρήζουν. Και ποιο νούμερο ειναι που σε πήρε για να δούμε τι παίζει. Συνήθως είναι μια απάτη με κερδισμένα ψώνια και σε έστελνε μέσω τηλ κέντρου να χρεώνεσαι.
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Νταξ μ@λ@κ@ς λέει ο λαός, γεννιέσαι δεν γίνεσαι. Το είχα ξεχάσει εντελώς ότι μπορώ να το μπλοκάρω.
6933917567 είναι ο αριθμος για όσους ενδιαφέρονται!!!
Περί κινητών τηλεφώνων [#5]