-
-
να προσεξεις το αναγλυφο σημα nokia απο πισω.. αμα ειναι γυαλισμενο ΜΗΝ το παρεις(κινεζικο)
-
Ο χρήστης bathan έγραψε:
το μόνο μείον του είναι ότι είναι δυσεύρετα.
το περίμενα 2.5 εβδομάδες......Τόσο μεγάλη ζήτηση έχει ;
Οχι αλλά δεν το παράγει σε ποσότητες να καλύψει την όποια ζήτηση.
σου δινω 3 μηνες με αυτο.
Αν δεν του το κλέψει κανένας κι'αυτό
Γιατί εσύ έχεις κάνει συμβόλαιο με τον κλέφτη να μην σε κλέψει; Τυχαίνουν αυτά τι να κάνουμε.
-
Μην αρπάζεσαι ρε Σάββα
-
Ρε παλικάρια, ψάχνω ενα τηλεφωνάκι (Nokia ισως) για δεύτερο σε προσιτή τιμή. Απλά θελω να εχει και GPS και στο κομμάτι αυτό νομιζω οτι τα Nokia παιζουν καλά (και τζαμπα) ως προς το κομματι χαρτες+ πλοήγηση.
Καμμια ιδεα ή αντιπρόταση ; Ειδα το C5-03 και μου αρεσε αρκετά (~ 175 Euros) απλά θα προτιμούσα κάτι φτηνότερο ..
-
Το C5-03 μόνο 175; Εγώ το πήρα πριν μια βδομάδα και έδωσα 222...
-
http://www.skroutz.gr/s/299730/Nokia-C5-03.html
Μάλλον εσύ το πήρες πολύ ακριβό..
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Γιατί εσύ έχεις κάνει συμβόλαιο με τον κλέφτη να μην σε κλέψει; Τυχαίνουν αυτά τι να κάνουμε.
Με παρεξήγησες βρε συ ....
-
αν θες android σε αυτα τα λεφτα και τις 3.2 ιντσες νομιζω οτι το δικο μου ακομα ειναι η καλυτερη επιλογη
(θα το ξαναψαξω βεβαια )
και παιρνουμε και gingerbread σε λιγους μηνεςhttp://www.gsmarena.com/lg_optimus_one_p500-3516.php
πλεον εχει πεσει ακριβως στα 200 στα μεγαλα μαγαζια
http://www.skroutz.gr/s/287176/LG-Optimus-One-P500.html
για symbian δεν ξερω τι παιζει και μαλλον δε θα ξαναμαθω ποτε
-
και γιατί άνοιξες νέο θέμα;
-
viewtopic.php?f=13&t=39679
-
δε ξερω να σου πω γιατι δε τα χω δουλεψει, απο specs φαινεται πιο καλο το se, αλλα αυτο δε σημαινει τιποτα στη πραξη γιατι δε ξερω πώς ειναι το λειτουργικο
απο android παντως να κοιτας γενικα τηλεφωνα που εχουν 2.2 , γιατι το 2.1 ειναι τραγικα πιο αργο και ακομα και καλα τηλεφωνα τα κανει να σερνονται
απο κει και περα παιζει και μεγαλο ρολο τι θες να κανεις με το κινητο σου και ποσο σε ενδιαφερει η υποστηριξη που εχουν απο τις εταιρειες που τα κατασκευαζουν.
η se ακομα και στο android εχει αθλια υποστηριξη και η nokia εχει ουσιαστικα εγκαταλειψει το symbian
σαν λειτουργικο λοιπον δεν το συζητω, αλλα αν σε ενδιαφερουν αλλα πραγματα κυριως οπως η καμερα και η μουσικη τα παραπανω κινητα ισως ειναι πολυ καλυτερα (στη καμερα σιγουρα ειναι δηλαδη)
αλλα σαν δυνατοτητες γενικα το android σου δινει πολυ περισσοτερες και σιγουρα θα συνεχισει να σου δινει τα επομενα χρονιαεγω τουλαχιστον με γνωμονα αυτο κοιταξα προς τα κει, εσενα βεβαια ισως να μη σε ενδιαφερει καθολου κατι τετοιο
-
τα symbian θεωρούνται ακόμα smartphones;
-
οχι, δε το χω δει ουτε αυτο
επισης για παιχνιδια (με καλα γραφικα κιολας) δεν την παλευει ιδιαιτερα το lg ουτε καποιο αλλο της κατηγοριας , πιο πολυ ειχα αλλες εφαρμογες στο νου μου με τις οποιες μπορεις να κανεις παρα πολλα πραγματα μιας και στο μαρκετ βγαινουν συνεχεια καινουριες και αναβαθμιζονται διαρκως
ο browser των android παντως δουλευει μια χαρα και εχεις φυσικα και τη δυνατοτητα εναλλακτικων (πχ opera που παει σφαιρα) αν δε σε καλυπτει ο συγκεκριμενος
γενικα εχεις αρκετη ελευθερια με το συγκεκριμενο λειτουργικο να κανεις ο,τι γουσταρεις στο τηλεφωνο σου
-
το θυμαται κανεις?
(ακομη δουλευει!) -
το συγκεκριμενο λειτουργικο σου δινει τη δυνατοτητα να μπαινεις στο μαρκετ και να βρισκεις πανευκολα ο,τι χρειαζεσαι (σε σημειο που μπορει να αρχισεις να μαζευεις σκουπιδια ) και οι εφαρμογες ειναι πολλες και ολοενα γινονται περισσοτερες
το x8 βγαινει με android 1.6 (αρχαιολογια ) και με το ζορι η se σου δινει 2.1
για αυτο σου ελεγα πριν για υποστηριξη..
μην κοιτας μονο το 'ονομα' που εχει φτιαξει μια εταιρεια , τα πραγματα αλλαζουν συνεχεια (αν και η se παντα ηταν γτπ στη μελλοντικη υποστηριξη των συσκευων της και επειδη πλεον τη πηραν χαμπαρι πιστευω οτι τη περιμενει ασχημο μελλον )και αυτα δεν ειναι μονο νουμερα , εχουν μεγαλο αντικτυπο στις επιδοσεις , σου λεω γενικα να κοιτας κινητα με 2.2 + (ή εστω κινητα που θα παρουν 2.2)
η αδερφη μου πχ εχει κινητο με 2.1 και παροτι εχουμε τον ιδιο επεξεργαση (βεβαια εχει και λιγοτερη ram) το κινητο της σερνεται ασχημα συγκριτικα με το δικο μου
επισης με το 2.2 εχεις τη δυνατοτητα να εγκαθιστας πραγματα στην sd , κατι το οποιο θα σου γλιτωσει παρα πολυ χωρο απο τον περιορισμενο (οπως θα αποδειχτει στη πραξη) που σου δινουν τα περισσοτερα κινητα
οσο για τη μπαταρια, θα πρεπει να το παρεις αποφαση οτι θα φορτιζεις καθε μερα
το δικο μου παροτι εχει απο τις μεγαλυτερες της κατηγοριας (κοντραρει και μεγαλυτερες κατηγοριες ) , αντε να κρατησει 2.5 ισως και 3 μερες.
συνηθως κραταει 1.5 επειδη ολη την ωρα το σκαλιζω και αν αρχισω και το παρασκαλιζω το αδειαζω και σε σε λιγοτερο απο μεραγια αυτο εχε το νου σου να φορτιζεις αν παρεις κατι τετοιο, εχε και φορτιστη αυτοκινητου και δεν θα χεις θεμα.
ειναι ενοχλητικο σε σχεση με το παρελθον που φορτιζαμε καθε 3-4 μερες (και βδομαδα εκλεινα αν δε πειραζα τιποτα) , αλλα τι να κανουμε..
το καλο ειναι οτι μπορεις να φορτιζεις παντου, ακομα και σε ενα οποιοδηποτε pc απο usb ή και με φορτιστες αλλων , αφου πλεον ειναι universal
αα, επισης το lg εχει native υποστηριξη divχ και σε σχεση με αλλα κινητα της κατηγοριας, παιζει οποιοδηποτε βιντεο και να του πεταξεις (σειρα, ταινια) χωρις το παραμικρο κολλημα
οχι ματροσκες φυσικα , αυτες ζοριζουν και πιο δυνατα μοντελα , ασε που δεν εχεις τετοια αναλυση
-
αμα φτασεις κοντα στα 300 ισως πρεπει να σκεφτεις και desire http://www.digital-master.gr/el-gr/Prod ... 3354a193dc , το οποιο ειναι κινηταρα γιατι κακα τα ψεματα με 600αρη επεξεργαστη και τετοια αναλυση τα κινητα αυτα ειναι ημιμετρα
εγω δηλαδη ειχα πει να μην ξοδευτω και να παρω απλα κατι αξιοπρεπες για να δω το android , αλλα επειδη τελικα κατεληξα να το χρησιμοποιω αβερτα μου λειπει παρα πολυ μια δυνατη και καλη συσκευη για αυτο και θα κανω υπομονη να τσιμπησω κατι καλυτερο μεχρι το τελος του χρονου
YΓ υποστηριξη δεν ειναι μονο τα updates, το καλο με το android ειναι οτι εχει την υποστηριξη της google η οποια το χει παρει πολυ ζεστα το θεμα , αλλα και του μαρκετ της και των χιλιαδων developers
-
ενταξει η νοκια το βγαζει ακομα (ημουν υπερβολικος) , απο την αλλη επειδη symbian=nokia ουσιαστικα (η se το εγκατελειψε εδω και καιρο ), οταν σου λεει οτι ετοιμαζει κινητα με windows εσυ τι σκεφτεσαι δηλαδη?
δεν ειναι ενας απλος κατασκευαστης κινητων οπως η htc η οποια αν μπορουσε θα εβαζε και ios για να τα αρπαξει και καλα θα κανε , ειναι στην ουσια αυτοι που καθοριζουν τη τυχη του symbian και εμενα τουλαχιστον δε μου φαινονται και πολυ 'ζεστοι' στο να συνεχισουν να το υποστηριζουν οπως πρεπει ή οπως τουλαχιστον υποστηριζει η google ή η apple το δικο τους λειτουργικο
τοσα χρονια ειχαν το μεγαλο κομματι της πιτας και δεν εκαναν κατι για να βελτιωθουν ουσιαστικα και τωρα απλα ακολουθουν τις εξελιξεις οπως και η microsoft η οποια εχει χασει για τα καλα τη μπαλα
απλα πραγματα θα μπορεις να κανεις με ολα τα κινητα, το θεμα ειναι οτι αν μιλαμε για smartphones και δυνατοτητες και υποστηριξη αυτη τη στιγμη οι μονοι που παιζουν μπαλα ειναι η google και η apple αν το δει κανεις αντικειμενικα και ψυχραιμα
οποτε το πραγματικο διλημμα ουσιαστικα ειναι μεταξυ αυτων των 2 , οι οποιοι εχουν βεβαια τελειως διαφορετικη προσεγγιση στο θεμα (και παρολο που υποστηριζω android, σε καποια πραγματα το ios ειναι πολυ καλυτερο) και (ευτυχως) απευθυνονται πολλες φορες σε τελειως διαφορετικα budget
-
40!!! κινητα θα βγαλει η νοκια με symbian φετος.οποτε μαλλον δεν ψοφησε ΑΚΟΜΑ.... Μια χαρα εφαρμογες εχω κατεβασει εγω στο nokia e5 (τρελη μπαταρια 4-5 μερες χαλαρα) κ εννοειται πως εχω τον opera . κ θα το ξαναπω 74 εφαρμογες ανοιχτες σε symbian κ δεν κολλουσε τπτ ...να τ αφησω ?? http://www.youtube.com/watch?v=ru9gBlHXRrA
Οσο για το c5-03 το ειχα πριν to E5 και ειναι πολυ ωραιο κινητο δν του λειπει κατι. -
ρε QsisVTS , ξεκολα λιγο με τη νοκια . η νοκια εχει nokia care καθε δευτερο στενο , βγαζει firmware updates χρονια αφου βγει το κινητο , και τωρα το symbian 3 το αναβαθμιζει πιο γρηγορα απο το ποτε θα ερθει στην καθε samsung να βγαλει την νεα εκδοση, και στις εφαρμογες ειναι πολυ μπροστα σε νουμερα (αν οχι σε ποιοτητα) το ovi store. οποτε απο υποστηριξη κινητου ειναι μπροστα.
ποιος ακολουθει τις εξελιξεις? ποιες εξελιξεις? ο 14πυρηνος και τα 12megapixel ειναι εξελιξη? πτσες μπλε.
η αληθεια ειναι οτι το symbian θα πεθανει αργα η γρηγορα , οποτε αμα καποιος θελει smartphone για μακροπροθεσμη χρηση με εμφαση στις εφαρμογες πρεπει να παει σε android. αν ομως τον νοιαζει περισσοτερο σαν τηλεφωνο+φωτογραφιες+μουσικη+ιντερνετ μπορει να παει και σε νοκια που εκει εχουν ακομα πλεονεκτηματα.
Περί κινητών τηλεφώνων [#5]