-
ααα δεν τα ξερω πολυ αναλυτικα ρε συ, οι φιλοι μου που τα εχουν λιωσει εχουν κανει τα δικα τους και ποτε δε μου ανεφεραν αυτο το προβλημα οποτε προφανως και το ελυσαν
moded rom gia desire παντως υπαρχουν πολλες απο οσο ξερω και κανουν παπαδες , για galaxy s απο οτι ειδα δεν ασχολουνται ιδιαιτερα και για μικροτερα μοντελα ουτε καν..
αυτο ειναι που με αποτρεπει να ψωνισω μεχρι στιγμης..
παντως θελει πολυ ψαξιμο το android , ενας φιλος μου ειδικα το ψαχνει μηνες το θεμα και ολο μαθαινει και κατι νεο.. δεν σταματαει ποτε αυτη η κατασταση
απο αυτη την αποψη νιωθω ομως τελειως καλυμμενος γιατι θα παρω ετοιμη μασημενη τροφη
-
Πάρε Desire μεταχειρισμένο να είσαι σίγουρος με τις αναβαθμίσεις.
Παίζουν στα 350Ε.
Εκτός αν θες πληκτρολόγιο οπότε υπάρχει μία επιλογή μόνο. Milestone.
-
Πάντως αν το desire είχε παραπάνω μνήμη δέν θα υπήρχε κανένας λόγος να το κάνω root γιατί όπως είναι κάνει τα πάντα. Και ότι εφαρμογή θέλεις μπορείς να τρέξεις, και απεριόριστο tethering και wifi hotspot γίνεται.
-
@ angel
κοιτα ειχα μαθει να εχω πληκτρολογιο και με χαλασε στην αρχη το οτι δεν εχει το συγκεκριμενο , αλλα τελικα μια χαρα τη βολευειςη ακριβεια της οθονης ειναι πολυ καλη
για μεταχειρισμενο δε ξερω το σκεφτομαι.. ειναι πολλα τα λεφτα για μεταχειρισμενο (βεβαια υπαρχει και εγγυηση)
θα κανω λιγο υπομονη παντως να δω και τι αλλο θα βγει..
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Πάντως αν το desire είχε παραπάνω μνήμη δέν θα υπήρχε κανένας λόγος να το κάνω root γιατί όπως είναι κάνει τα πάντα. Και ότι εφαρμογή θέλεις μπορείς να τρέξεις, και απεριόριστο tethering και wifi hotspot γίνεται.καλα αναλογα για τι σε τρωει ο κωλος σου.. μπορει πχ να θες να ξεκλειδωσεις το market για να σου εμφανιζει ολες τις εφαρμογες που λογω ελλαδας δε σου εμφανιζονται
-
Άσχετο: έχει βγεί ένα demo του Angry Birds για το android. Μιλάμε για τρελό γέλιο. Μόλις βγεί full έκδοση θα το αγοράσω
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Άσχετο: έχει βγεί ένα demo του Angry Birds για το android. Μιλάμε για τρελό γέλιο. Μόλις βγεί full έκδοση θα το αγοράσωΚαι τελικά όλοι ξανααντιγραφουν το μηλοφωνο ...
Έχει πλάκα η προσπάθεια των ανταγωνιστών ... Το φέρνουν Απο εδώ , το φέρνουν Απο ΕΚΕΙ και στο τέλος το κάνουν παρόμοιο ...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Άσχετο: έχει βγεί ένα demo του Angry Birds για το android. Μιλάμε για τρελό γέλιο. Μόλις βγεί full έκδοση θα το αγοράσω
Και τελικά όλοι ξανααντιγραφουν το μηλοφωνο ...
Έχει πλάκα η προσπάθεια των ανταγωνιστών ... Το φέρνουν Απο εδώ , το φέρνουν Απο ΕΚΕΙ και στο τέλος το κάνουν παρόμοιο ...
Ε;;;;;;;;;;;
Η εταιρεία που κάνει το Angry birds δεν έχει δικαίωμα να συνεχίσει τις τρέλες πωλήσεις της και σε άλλο λειτουργικο;;;;;;
Δεν είναι παρόμοιο είναι το ΙΔΙΟ απλά γραμμένο για Android -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ε;;;;;;;;;;;
Η εταιρεία που κάνει το Angry birds δεν έχει δικαίωμα να συνεχίσει τις τρέλες πωλήσεις της και σε άλλο λειτουργικο;;;;;;
Δεν είναι παρόμοιο είναι το ΙΔΙΟ απλά γραμμένο για AndroidΞέρεις πολυ καλά τι εννοώ...
-
απλα προσφερει κατι εναλλακτικο το οποιο εχει τα καλα του για οποιον ριξει πολυ ψαξιμο, αλλα δυστυχως υπαρχουν και πολλα αρνητικα
απο οτι φαινεται ομως ηρθε για να μεινει
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Ε;;;;;;;;;;;
Δεν είναι παρόμοιο είναι το ΙΔΙΟ απλά γραμμένο για AndroidΞέρεις πολυ καλά τι εννοώ...
Όχι δεν ξέρω
-
Μόνο η νοκια και η απλ διαθέτουν πλέον ξεχωριστά προϊόντα ... Οι άλλες απλά αντιγράφουν...
-
Ε ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ!
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
[...]Δεν σου έχουν πει να μην κάνεις ερωτήσεις των οποίων την απάντηση ΔΕΝ θες να μάθεις;
-
πως γινεται παντα εδω να ειναι apple vs the others και στο νημα της apple να επικρατει νηνεμια..
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
πως γινεται παντα εδω να ειναι apple vs the others και στο νημα της apple να επικρατει νηνεμια..Είναι επειδή οι μοντς είναι οπαδοί της Apple...
-
μαμεί το angry birds
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
πως γινεται παντα εδω να ειναι apple vs the others και στο νημα της apple να επικρατει νηνεμια..
Είναι επειδή οι μοντς είναι οπαδοί της Apple...
-
Εδω και λιγες ωρες ειμαι κατοχος ενος Vivaz Pro
Ας ξεκινησω τις παρατηρησεις
Το Symbian μου τη δινει
Αν φυγω απο μια εφαρμογη δεν μου κλεινει
Αν στειλω με Bluetooth μετα δεν θα κλεισει αυτοματα
Ποιοτητα ηχου τραγικη για κινητο 370 €Η φωτογραφικη καμερα πολυ καλη
Τα βιντεο επισης πολυ ωραια
Το πληκτρολογιο QWERTY πολυ ευχρηστο
Η οθονη πολυ ωραια και πολυ ωραια χρωματα
Απορια ενος σχετικα ασχετου με την τεχνολογια
Μπορω να αλλαξω το λογισμικο και απο Symbian να βαλω Android??? -