-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Οταν εχω δικιο το υποστηριζω...Νταϊλικι ξενταϊλικι ο τυπος ουτε καν μου κολλησε εκλασε μεντες...Καλα αμα εβγαζε κανα καλασνικοφ εκει πανω που ησουν κιολας θα σου ελεγα ποιος θα παταγε τα σκατακια του μετα.. Ωραια λογικη εχεις.. Ετσι να το πας και μπορει να τις ριξεις 5 αλλα θα τις φας κι εσυ αλλες 5 σιγουρα..Αξιζει?
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Οταν εχω δικιο το υποστηριζω...Νταϊλικι ξενταϊλικι ο τυπος ουτε καν μου κολλησε εκλασε μεντες...Πολλοι (κ εδω μεσα κ εκει εξω) θα επρεπε να δωσετε μεγαλυτερη σημασια σε αυτο που εγραψε 'το ανηλικο'. Θα ειμασταν πολυ λιγοτερο μπουρδελο, ειδικα στους δρομους, αν εφαρμοζαμε το παραπανω...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Οταν εχω δικιο το υποστηριζω...Νταϊλικι ξενταϊλικι ο τυπος ουτε καν μου κολλησε εκλασε μεντες...
Πολλοι (κ εδω μεσα κ εκει εξω) θα επρεπε να δωσετε μεγαλυτερη σημασια σε αυτο που εγραψε 'το ανηλικο'. Θα ειμασταν πολυ λιγοτερο μπουρδελο, ειδικα στους δρομους, αν εφαρμοζαμε το παραπανω...
Επειδη ισως εγω δε καταλαβαινω κανε ενα κοπο και αναδιατυπωσε..
Αν καταλαβα καλα ομως εχω να πω τα παρακατω..
Το 'ανηλικο' το εγραψα απο την αποψη οτι πρωτον πιθανα δε ξερει τι κανει εκεινη την ωρα λογω του οτι δεν εχει 'πηξει', δευτερον πουλαει τσαμπουκα εκεινη την ωρα αλλα οταν ερθουν τα δυσκολα τη μαμησε, αλλωστε στα λογια και στη χειρονομια ολοι καλοι ειμαστε..Φυσικα δε μιλαω για τον γιωργο συγκεκριμενα απλα μου εδωσε αφορμη..Το οτι θεωρεις οτι εχεις δικιο δε μου λεει τιποτα επισης..Απο τη στιγμη που κι εγω δικιο νομιζω οτι εχω και ο καθενας δικιο νομιζει οτι εχει...Το κλωτσομπουνιδι δε το ειπαν 'δικιο της πυγμης' για πλακα..
Προφανως εχω παει να μπλεξω 2 φορες ασχημα τη μια μες την ερημια μαλιστα και προφανως νομιζε ο μαλακισμενος καθε φορα οτι εχει και δικιο.. Ειμαι της αποψης οτι δεν αξιζει να χαλαω τη ζαχαρενια μου στο δρομο και οτι σιγουρα θα την βρει απο καποιον πολυ πιο ψυχωμενο απο εμενα την επομενη φορα..Τη βρωμικη δουλεια αν και nonos την αφηνω σε εσενα kacey..
-
ζώα αυτοί που δε ξέρουν τον δρόμο και δε ξέρουν να τον χρησιμοποιήσουν σωστά και κάνουν τυφλές προσπεράσεις. πιο συγκεκριμένα, στην Κορίνθου Πατρών ζωάρα με τζιπ θεώρησε πρέπον να βγει ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ στο αντίθετο ρεύμα για προσπέραση. ΠΟΤΕ δεν βγαίνεις ολόκληρος σ'αυτή την εθνική τελεία και παύλα. έτσι γίνονται τα ατυχήματα και μετά τον λένε κωλόδρομο. Οι νέοι χρήστες φταίνε.
το παραπάνω είναι το ίδιο όπως σ'ένα δρόμο με 3 λωρίδες με τις 2 αριστερές άδειες προτιμούν να κάνουν προσπέραση από τη ΛΕΑ. ο κίνδυνος ατυχήματος είναι ο ίδιος. λυντσάρισμα και κρεμάλα θέλουν
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Οταν εχω δικιο το υποστηριζω...Νταϊλικι ξενταϊλικι ο τυπος ουτε καν μου κολλησε εκλασε μεντες...
Πολλοι (κ εδω μεσα κ εκει εξω) θα επρεπε να δωσετε μεγαλυτερη σημασια σε αυτο που εγραψε 'το ανηλικο'. Θα ειμασταν πολυ λιγοτερο μπουρδελο, ειδικα στους δρομους, αν εφαρμοζαμε το παραπανω...
Θεωρεις δηλαδη οτι το κλωτσομπουνιδι θα μας κανει λιγοτερο μπουρδελο???
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
και για οσους δεν εχουν την θεληση να χτυπησουν καποιον
-
Ας γράψω κι εγώ για ένα ζώο μοτοσυκλετιστή, ο οποίος χθες στην εθνική Τρίπολη - Κόρινθος πήγαινε μαμιώντας στην λωρίδα έκτακτης ανάγκης προσπερνώντας τους πάντες από δεξιά. Μάλιστα όταν ένα αυτοκίνητο που κινούνταν σχτικά αργά πατώντας τη ΛΕΑ του έκλεισε άθελα του τη μισή λωρίδα ακολούθησαν τα γνωστά μπινελίκια από την πλευρά του μοτοσυκλετιστή.
Ειλικρινά απορώ με τους μοτοσυκλετιστές που οδηγούν μαμιώντας κάνοντας σφήνες κτλ χωρίς να λογαριάζουν πως αν ένας οδηγός κάνει έστω και 10 cm δεξιά ή αριστερά για να αποφύγει πχ ένα εμπόδιο θα δουν τα ραδίκια ανάποδα.
-
Δεν χρειάζεται απαραίτητα κλωτσομπουνίδι για να υποστηρίξεις το δίκιο σου, αλλά στην τελική αν εξαντλήσεις κάθε άλλο τρόπο, είναι προτιμότερο απο το να χαθεί το δίκιο σου. Μιλάμε βέβαια για πολύ τραβηγμένες περιπτώσεις και κατα τη γνώμη μου δεν αξίζει να μπαίνεις σε αυτή τη διαδικασία στους δρόμους.
-
εδω ηταν οπου ενας κατοχος smart εβγαλε μαχαρι? το θυμαται κανεις το βιντεο?
-
Προσωπικά, το μαχαίρι μια φορά το έβγαλα από το αμάξι, όταν μπλέχτηκαν κάτι σχοινιά στη ρόδα ενός αυτοκινήτου και σταμάτησα για βοήθεια. Δε χρειάζεται να έχουμε μαχαίρι, πιστόλι, σιδερογροθιές, baseball bat στο αυτοκίνητο...
-
Ναι.
-
παληκάρια...
όταν στην εθνικη οδό έχει διάζωμα αλλά δεν έχει φυτά, δεν ανάβουμε τα μεγάλα ...
ΕΝΟΧΛΟΥΜΕ ΤΡΟΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ...
-
Τα μουφοζηνον (στη μεγαλη)ενοχλουν ?
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ναι.
και αν μια μερα φας ξυλο επειδη εχεις αδικο? ποσο δικαιο θα σου φανει αυτο?
απο περιεργεια, σε εχουν σπασει ποτε στο ξυλο?
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
απο περιεργεια, σε εχουν σπασει ποτε στο ξυλο?Απο περιεργεια, τι ζορι τραβατε ολοι και εχετε πεσει πανω του? Μπορει να τα πηρε και να χτυπησε το καπο του αλλου. Δεν λεω οτι θα το εκανα ουτε οτι ειναι κατι σωστο. Κατι φταιει με ορισμενους εδω.
Χωρις καμια παρεξηγηση. -
Δεν παρακολουθειτε το τοπικ μερικοι μου φαινεται...
Τεσπα, παμε ξανα.
Να φαω ξυλο επειδη εχω αδικο, δυσκολο γιατι οταν εχω αδικο το ξερω κ το παραδεχομαι. Οπως κ σημερα που (απο μλκια αλλου παλι, αλλα δεν εχει σημασια) παραλιγο να μαζεψω ενα αλλο αυτοκινητο που απλα πηγαινε κανονικα στον δρομο του. Δεν το ηθελα, του ζητησα συγνωμη, καταλαβε τι εγινε κ τελειωσε εκει το πραγμα.
Ως εκ τουτου δεν μπορω να σου απαντησω στο αν θα μου φανει δικαιο να φαω ξυλο οταν εχω αδικο, γιατι δεν επιδιωκω να επιβαλω το αδικο μου.
Στην 2η ερωτηση, ναι. Εχω ενα σπασμενο σαγονι απο καυγα στον δρομο μεταξυ οδηγων κ εχω παιξει κ ξυλο με 5 μεθυσμενους αγγλους που μας επιτεθηκαν χωρις λογο κ οι υπολοιποι εκαναν τον κινεζο.
Τι αλλαζει αυτο? Παντα οταν εχω δικιο θα το υποστηριζω κ παντα οταν ο αλλος πουλαει μαγκια κ τσαμπουκαλευεται ενω εχει αδικο θα παιζω ξυλο χωρις δευτερη κουβεντα.
Κ αν το καναμε ολοι αυτο, ο κουραδομαγκας που εχει μαθει να γαμαει κ να δερνει επειδη ολοι κανετε τον κινεζο, θα ειχε φαει τοσο ξυλο στην ζωη του που θα γινοταν υποδειγμα οδηγου κ πολιτη. Αυτο ακριβως εννοουσα με αυτο που ειχα γραψει πιο πανω.
ΥΓ Ποσες φορες εχουμε πει εδω μεσα οτι 'ο ταδε/η ταδε συμπεριφορα θελει ξυλο'. Γιατι μερικοι πεφτετε πανω μου οταν λεω οτι πρεπει να γινει ακριβως αυτο?
-
ενταξει, απλα απο καποια ηλικια και μετα θεωρω οτι το να παιζεις ξυλο δεν ειναι και η καλυτερη ιδεα για πολλους λογους
δε λεω οτι δε θα χρειαστει ποτε να παιξεις (αν και αν θες το αποφευγεις), απλα το να παιζεις τοσο συχνα δειχνει οτι ψαχνεσαι κιολας.. το μονο κακο ειναι οτι αυτο δεν ξερεις πού θα καταληξει καμια φορα..
το αν εχεις φαει ξυλο στο ρωτησα για να δω τη ψυχολογια σου.. αν μου ελεγες οτι ποτε δεν εχεις φαει θα θεωρουσα οτι πας και χωνεσαι μονο εκει που σε παιρνει, αλλα για να χεις φτασει να εχεις σπασμενο σαγονι μαλλον το παρατραβας και δε καταλαβαινεις χριστο..
απλα προσεχε γιατι υπαρχουν αρκετοι τρελοι εκει εξω και μια στις 1000 μπορει να εχει ασχημη καταληξη
ΥΓ το οτι λες οτι παραδεχεσαι το λαθος σου ειναι η αποψη σου.. σεβαστη μεν, αλλα πολλες φορες πανω στα νευρα μας μπορει να μην εχουμε καταλαβει οτι εχουμε κανει λαθος (και δεν ειναι ολα ασπρα μαυρα) και το υφος του αλλου να μας εξοργισει, στο λεω γιατι δε μου φαινεσαι ο ανθρωπος που και αδικο να εχεις αν σε πει κανεις 'μαλακα' θα κατσεις να το ανεκτεις
τεσπα αυτο που λεω εγω και νομιζω οτι πιστευουν οι περισσοτεροι, ειναι να μην καταφευγουμε ασκοπα στη βια, δεν γινεται ετσι ο κοσμος καλυτερος και το ξερεις
απλα ικανοποιεις τον εγωισμο σουδεν ξερω αν το σπασιμο του σαγονιου σου εγινε τελειως ασκοπα, ή αν υπηρχε λογος (ειχε φτασει στο απροχωρητο η κατασταση εννοω), ομως το να εχεις υποστει τετοιο πονο απλα για να ικανοποιησεις τη περηφανεια σου μου φεινεται τουλαχιστον χαζο.
εγω ενα απλο ραγισμα στη γναθο ειχα ,απο μικροατυχημα ομως, και 5 χρονια μετα ακομα με ταλαιπωρει πού και πού και ειναι πολυ εκνευριστικος και εντονος πονος , πολυ περισσοτερο απο αλλα κοκαλα που εχω σπασει, φανταζομαι το δικο σου θα ηταν (ή θα γινεται ακομα) ανυποφορο..
και ξαναθιγω το θεμα της ηλικιας, γιατι δεν ειμαστε παιδακια στο σχολειο πλεον.. μπορει να παθεις καμια μεγαλη ζημια ή να κανεις καμια μεγαλη ζημια και να τρεχεις..
φιλικα παντα, το ξερω οτι θα με γραψεις στα @@ ετσι κι αλλιως..
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
α)απλα προσεχε γιατι υπαρχουν αρκετοι τρελοι εκει εξω και μια στις 1000 μπορει να εχει ασχημη καταληξη
β)ομως το να εχεις υποστει τετοιο πονο απλα για να ικανοποιησεις τη περηφανεια σου μου φεινεται τουλαχιστον χαζο.
γ)φιλικα παντα, το ξερω οτι θα με γραψεις στα @@ ετσι κι αλλιως..
Σεβαστα ολα αυτα αλλα (αντιστοιχα με τα πιο πανω):
α) το ξερω
β) εδω ειναι που ειμαστε καθετα αντιθετοι. Οταν εχω δικιο δεν κανω πισω για κανεναν καριολη κ ποτε τον κινεζο, περισσοτερο θα με πειραξει αυτο παρα ο οποιοσδηποτε πονος
γ) δεν ειναι οτι θα σε γραψω, καταλαβαινω τι λες (οπως κ οι περισσοτεροι εδω μεσα) αλλα η διαφωνια μας ειναι οτι αν ολοι μας δεν καναμε πισω, δεν θα υπηρχαν τοσα @@ εκει εξω να κανουν οτι τους καυλωσει. Επειδη 9/10 απο αυτους ειναι κουραδομαγκες, αμα ολοι μας ριχναμε κ καμμια σφαλιαρα κ δεν περναγαν τετοιες συμπεριφορες, θα κοβονταν μαχαιρι. Αυτο γραφω πιο πανω.
Πχ η καριολα που πηγε να περασει ΣΤΟΠ κ μετα εβρισε σαν νταλικιερης επειδη της κορναραν, και εφαγε την αναστροφη σφαλιαρα (οχι απο εμενα - σκηνικο που εχω γραψει στα 'απιστευτα'), κατι μου λεει οτι δεν θα το ξανακανει...
ΥΓ Πιθανως να φταιει οτι σε ολη την εφηβεια ημουν πολιστας, κ το να παιζω+τρωω ξυλο στα ορια του πνιγμου ηταν η καθημερινοτητα μου κ εχω συνηθισει . Ε ενταξει, αλλοι πανε κ γινονται ΟΥΚαδες...
-
Ασε που το σαγονι μου βγηκε σε καλο, εχασα 11 κιλα (απο τα οποια εχω καταφερει να κρατησω κ τα -6), εκατσε κ η νοσοκομα του Μετροπολιταν, βγηκα κ Ι3 στο ναυτικο κ ξυνομουν, να μην σου πω το ξαναεσπαγα
-
Πρόταση:
Αντί γιά ξύλο κλπ. Βγαλτε τους έξω και μετρήστε τους επι τόπου.
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#3]