-
Κλασικό Β.Π. ζώο με τζιπάρα , στην έξοδο της Αθηνών - Λαμίας σήμερα το βράδυ, πέρασε από το ένα ρεύμα της Ιλισίων στο άλλο καβαλόντας το διαχωριστικό πεζοδρομάκι... Βαριόταν να κάνει τον κύκλο φαίνεται!!
Άλλο ζώο με το κλασικό Rallye σήμερα (πάλι στην Ε.Ο.), ενώ όλη η δεξιά λωρίδα ήταν άδεια, αυτό πήγαινε στην ΛΕΑ.
Παππούδες, γιαγιάδες κλπ. που έχουν καταργήσει πλήρως τα φώτα (είτε φανάρια, είτε φλας) στα αυτοκίνητα, και επιπλέον κινούνται σαν βόδια αργόσχολα στους δρόμους, βλέπω καθημερινά αλλά δεν μπαίνω καν στον κόπο να αναφέρω.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
εγώ πάντως Ε.Ο. Αθηνών Λαμίας πάω 8 το πρωί με Μ.Ο. 100 μέχρι την Καβάλας που βγαίνω
Μηχανάκι?
όχι, αμάξι (δε συμβαίνει όμως κάθε μέρα, συνήθως 70-80 πηγαίνω)
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
εγώ πάντως Ε.Ο. Αθηνών Λαμίας πάω 8 το πρωί με Μ.Ο. 100 μέχρι την Καβάλας που βγαίνω
Μηχανάκι?
όχι, αμάξι (δε συμβαίνει όμως κάθε μέρα, συνήθως 70-80 πηγαίνω)
τετοιο;;;
-
Καραγκιόζης παπάκουλας ντελιβεράς ενοχλήθηκε που σταμάτησα σε ΣΤΟΠ βγαίνοντας σε δρόμο διπλής κατεύθυνσης, γιατί έρχονταν με φόρα 2 αυτοκίνητα από δεξιά.
Όταν ξεκίνησα για να περάσω κάθετα τον δρόμο πηγαίνοντας ευθεία, αυτός με προσπέρασε από τα δεξιά μου κι έκοψε αμέσως αριστερά περνώντας ξυστά από τον προφυλακτήρα μου, αναγκάζοντάς με να φρενάρω απότομα.- Ωραίος, ωραίος του είπα.
- Είσαι ζώο! μου απαντάει.
ακολούθησε.
Έπρεπε να του φτιάξω ριγέ μοτίβο με τα λάστιχα στη μάπα, να βάψω και τον προφυλακτήρα.
-
Σκηνικό σήμερα με το μαγαζί (ο θεός να το κάνει) μηχανάκηδων που καβατζώνει θέσεις με τα χρέπια του.
(Ακολουθεί ιστορικό για όσους ενδιαφέρονται: )
Α, μη νομίζεις ότι είναι κάτι αξίας. Σαράβαλα παπιά κ.λπ. Τα έχει αποκλειστικά για να καβατζώνει θέσεις απέναντι από το μαγαζάκι του. (Γιατί τη θέση μπροστά από το μαγαζάκι του την έχει καβατζώσει ήδη με μία 'αυθαίρετη' πινακίδα 'απαγορεύεται η στάθμευση').
Η κλασική πινακίδα 'απαγορεύεται η στάθμευση' με το διεγραμμένο P είναι στην είσοδο του μαγαζιού. Ο μαγαζάτορας είναι αρκετά ευγενικός ώστε να μάς ... αφήνει να παρκάρουμε τη νύχτα. Τις θέσεις απέναντί του, τις καβατζώνει βέβαια.
Ομως αν αφήσεις αυτοκίνητο μπροστά του και κατά τη διάρκεια εργάσιμης μέρας, σε βρίσκει ακόμα και στο κουδούνι και σου ζητάει να ξεπαρκάρεις για να μπαίνοβγαίνουν τα μηχανάκια.
Δηλαδή σε εξαναγκάζει κάπως να μην παρκάρεις μπροστά του, χωρίς να κάνει 'κατάληψη' όλη τη νύχτα, ενώ ταυτόχρονα καβατζώνει και μία θέση απέναντι, με τα σαράβαλα, την οποία την έχει διαρρυθμίσει έτσι σε κατάλληλη απόσταση από τη γωνία, ώστε να αντιστοιχεί σε δύο θέσεις αυτοκινήτων.
Λοιπόν, προχθές πάρκαρα το αμαξάκι μου στη θέση-καβάτζα που έχει τα χρέπια, αφού είχε ακριβώς τσίμα-τσίμα το χώρο που χρειαζόμουν. (Δεν τα είχαν 'ξανοίξει' πολύ φαίνεται!!!)
Ε, σήμερα το πρωί που ξεκινάω με τα πόδια για να πάρω το τρένο, κάπου με πετυχαίνει με το ποδήλατό του ένας ελλεεινός τυπάς του μαγαζιού. Ακούω από μακριά το εξής:
- Εεε! Δε μετακινείς το αμάξι σου; Δε μπορούμε να κάνουμε τη δουλειά μας!!!
Εγώ κάνω ότι δεν τον ακούω. (Το κάνω αυτό κλασικά σε όλους τους αγενείς ανθρώπους).
Και τι λέει το άτομο;
-
Εεεε! Μαλάκα!!! Σε σένα μιλάω!!! Μαλάκα!!! Κωλοπουστράκι!!!!!
(αλλά τη στιγμή που το άκουσα ήμουν )
Την έκανα φυσικά πάλι σαν να μην τον άκουσα - όρεξη είχα πρωί πρωί.
Τώρα που γύρισα βλέπω να έχουν πετάξει μπροστά στο σπίτι μας κάτι σκουπίδια, κι έχουν αφήσει επίσης ακριβώς μπροστά μας ένα άλλο χρέπι με κάτι πετσέτες πάνω. Ο,τι νά'ναι!
Ο πόλεμος άρχισε!!!** It's on!!! **
(Kacey να βασίζομαι σε εσένα για backup? Κερνάω μπύρες!)
-
[...]Και τι λέει το άτομο;
- Εεεε! Μαλάκα!!! Σε σένα μιλάω!!! Μαλάκα!!! Κωλοπουστράκι!!!!![...]
Μετά θα φταίει ο Kacey (κι ο κάθε Kacey) αν τον κάνει ασήκωτο;
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Σκηνικό σήμερα με το μαγαζί (ο θεός να το κάνει) μηχανάκηδων που καβατζώνει θέσεις με τα χρέπια του.(Ακολουθεί ιστορικό για όσους ενδιαφέρονται: )
Α, μη νομίζεις ότι είναι κάτι αξίας. Σαράβαλα παπιά κ.λπ. Τα έχει αποκλειστικά για να καβατζώνει θέσεις απέναντι από το μαγαζάκι του. (Γιατί τη θέση μπροστά από το μαγαζάκι του την έχει καβατζώσει ήδη με μία 'αυθαίρετη' πινακίδα 'απαγορεύεται η στάθμευση').
Η κλασική πινακίδα 'απαγορεύεται η στάθμευση' με το διεγραμμένο P είναι στην είσοδο του μαγαζιού. Ο μαγαζάτορας είναι αρκετά ευγενικός ώστε να μάς ... αφήνει να παρκάρουμε τη νύχτα. Τις θέσεις απέναντί του, τις καβατζώνει βέβαια.
Ομως αν αφήσεις αυτοκίνητο μπροστά του και κατά τη διάρκεια εργάσιμης μέρας, σε βρίσκει ακόμα και στο κουδούνι και σου ζητάει να ξεπαρκάρεις για να μπαίνοβγαίνουν τα μηχανάκια.
Δηλαδή σε εξαναγκάζει κάπως να μην παρκάρεις μπροστά του, χωρίς να κάνει 'κατάληψη' όλη τη νύχτα, ενώ ταυτόχρονα καβατζώνει και μία θέση απέναντι, με τα σαράβαλα, την οποία την έχει διαρρυθμίσει έτσι σε κατάλληλη απόσταση από τη γωνία, ώστε να αντιστοιχεί σε δύο θέσεις αυτοκινήτων.
Λοιπόν, προχθές πάρκαρα το αμαξάκι μου στη θέση-καβάτζα που έχει τα χρέπια, αφού είχε ακριβώς τσίμα-τσίμα το χώρο που χρειαζόμουν. (Δεν τα είχαν 'ξανοίξει' πολύ φαίνεται!!!)
Ε, σήμερα το πρωί που ξεκινάω με τα πόδια για να πάρω το τρένο, κάπου με πετυχαίνει με το ποδήλατό του ένας ελλεεινός τυπάς του μαγαζιού. Ακούω από μακριά το εξής:
Εγώ κάνω ότι δεν τον ακούω. (Το κάνω αυτό κλασικά σε όλους τους αγενείς ανθρώπους).
Και τι λέει το άτομο;
-
Τώρα που γύρισα βλέπω να έχουν πετάξει μπροστά στο σπίτι μας κάτι σκουπίδια, κι έχουν αφήσει επίσης ακριβώς μπροστά μας ένα άλλο χρέπι με κάτι πετσέτες πάνω. Ο,τι νά'ναι!
Περιμενω τηλ
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Σκηνικό σήμερα με το μαγαζί (ο θεός να το κάνει) μηχανάκηδων που καβατζώνει θέσεις με τα χρέπια του.(Ακολουθεί ιστορικό για όσους ενδιαφέρονται: )
Και τι λέει το άτομο;
-
Το πρώτο που μπορείς να κοιτάξεις είναι να δεις αν σε αυτά τα χρέπια έχει σήμα κυκλοφορίας. Αν δεν έχει καταγγελία στην τροχαία για οχήματα χωρίς τέλος κυκλοφορίας. Για όσα έχει θα πληρώσει τέλος κυκλοφορίας και πρόστιμο. Αν έχουν τέλος κυκλοφορίας δεν μπορείς δυστυχώς να κάνεις τίποτα. Καταλαμβάνουν νόμιμα θέση στάθμευσης. Στη συνέχεια καταγγελία πάλι στην τροχαία για να ελέγξουν αν έχει νόμιμα το σήμα που 'απαγορεύει' τη στάθμευση μπροστά από το μαγαζί του. Η τροχαία είναι υποχρεωμένη μέσα σε πολύ λίγες ημέρες να ελέγξει και (αν δεν είναι νόμιμο Parking) να του επιβάλει πρόστιμο
-
Οντως, περιμενω απαντηση. Αμα ημουν εγω κ απλα τον πλησιαζα κ ξεκιναγα με κουτουλια (στην μυτη ε, οχι στο κουτελο του σαν να ειμαι βλακας...) κ συνεχιζα, θα εφταιγα εγω? 'Η βια δεν ειναι λυση' κλπ?
Λοιπον, παρε το 100, πες να στειλουν ενα περιπολικο, πες οτι θα περιμενεις να ερθει κ απο κοντα εξηγησε τους ολο το σκηνικο, καταληψη θεσεως, μπινελικια, σκουπιδια, κ να τσεκαρουν ολα τα μηχανακια για χαρτια.
Σε παω στοιχημα οτι δεν θα εχουν πινακιδα, ή τελη κυκλοφοριας, αν ειναι τοσα πολλα κ τοσο σαραβαλα οσο αναφερεις.
Η αλλη λυση ειναι ευθεια απειλη, αλλα αυτα ειναι για τους επαγγελματιες . Δεν αναφερομαι σε εμενα
edit
Avel, εσυ το ειχες γραψει το σκηνικο ρε? Ποιος ειναι αυτος? Που ειναι?
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Σε παω στοιχημα οτι δεν θα εχουν πινακιδα, ή τελη κυκλοφοριας, αν ειναι τοσα πολλα κ τοσο σαραβαλα οσο αναφερεις.Επίσης στάνταρ δεν έχουν άδεια κατάληψης δρόμου, κάνουν έναν τόνο παρανομίες (κίνηση ανάποδα / χωρίς κράνος / κλείσιμο δρόμου / παράνομη στάθμευση στο πεζοδρόμιο) και σε πάω στοίχημα ότι έχουν και πολλά θέματα με την εφορία!
(This is too easy που λένε! )
-
-
Οι κοπρίτες αυτοί με τα μηχανάκια, έχουν συνεργείο;
Πότε μετακόμισαν εκεί; Μήπως πριν 3-4 χρόνια; Έχουν ένα λευκό λυκόσκυλο; -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Οι κοπρίτες αυτοί με τα μηχανάκια, έχουν συνεργείο;Ναι!!!
Πότε μετακόμισαν εκεί; Μήπως πριν 3-4 χρόνια; Έχουν ένα λευκό λυκόσκυλο;
Όχι, δεν έχουν σκύλο.
Ναι, πρέπει να είναι 4 χρόνια εδώ...
-
Είχαμε κι εμείς κάτι τέτοιους (ίσως τους ίδιους) που έκατσαν κάπου 2 χρόνια. Εβαζαν σαράβαλα τριγύρω, πιάνοντας 5 θέσεις (γωνία) και είχαν μάλιστα ρίξει άσφαλτο για να κατασκευάσουν ράμπα (την οποία φυσικά άφησαν εκεί, κάνοντας προβληματικό το παρκάρισμα ακόμα και σήμερα).
Νομίζω ο ένας, ο πιο μεγάλος είχε μούσι. Όπως και να έχει, ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΞΕΙ, κατά προτίμηση σε ώρα που λείπουν κι έχουν αφήσει τα σαραβαλομηχανάκια για καβάτζα θέσεως. Από τις μεγαλύτερες λέρες. -
Ζώο ο γέρος με το ασημί punto χθες στο Παγκράτι (τέλος της Σπύρου Μερκούρη προς Βασ. Κωνσταντίνου με κατεύθυνση Αμπελόκηποι) που ενώ έστριψε δεξιά, από λωρίδα αριστερής στροφής, μου ζητούσε μετά τα ρέστα γιατί νόμιζε ότι τον έκλεισα . Και δεν έστριψα καν στην αριστερή λωρίδα της Βασ. Κωνσταντίνου αλλά στην μεσαία (στη δεξιά βρισκόταν λεωφορείο). Αλλά ο τύπος νομίζει προφανώς ότι του ανήκει ο δρόμος και έπρεπε να τον περιμένω.
Δεν είχα καμία όρεξη και κάθισα και του εξήγησα... Κάποια στιγμή φάνηκε να κατάλαβε ότι έκανε μ@λακία και μου πέταξε το θεϊκό ότι 'οκ αλλά με το να με κλείνεις θα μου μάθεις να οδηγώ'. Δεν καταλάβαινε ότι ήταν τυχερός που τον είδα και δεν τρακάραμε με τις μ@λακίες του. Μερικοί τελικά είναι αδιόρθωτοι και λόγω εγκεφάλου καλύτερα να κάθονται στο σπίτι τους.
Επίσης κάτι πρέπει να γίνει με τους ντελιβεράδες που βλέπουν όλους τους δρόμους ως διπλής κατεύθυνσης. Μάλιστα χρησιμοποιούν κανονικά και τα φλας, ακόμα και όταν πηγαίνουν ανάποδα
-
avel αν δεν εχουν πινακιδες-τελη φωναζεις ενα γυφτο με το φορτηγο και του λες να περασει κατα τις 01 00 το πρωι τα φορτωνει και αστον να ψαχνεται..
Εκτος και αν ο μαγαζατορας μενει και στη γειτονια..Τοτε στο 100.. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Είχαμε κι εμείς κάτι τέτοιους (ίσως τους ίδιους) που έκατσαν κάπου 2 χρόνια. Εβαζαν σαράβαλα τριγύρω, πιάνοντας 5 θέσεις (γωνία) και είχαν μάλιστα ρίξει άσφαλτο για να κατασκευάσουν ράμπα (την οποία φυσικά άφησαν εκεί, κάνοντας προβληματικό το παρκάρισμα ακόμα και σήμερα).
Νομίζω ο ένας, ο πιο μεγάλος είχε μούσι. Όπως και να έχει, ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΞΕΙ, κατά προτίμηση σε ώρα που λείπουν κι έχουν αφήσει τα σαραβαλομηχανάκια για καβάτζα θέσεως. Από τις μεγαλύτερες λέρες.Το ιδανικότερο είναι να τηλεφωνήσεις στην αστυνομία χωρίς να έχεις φτάσει στο σημείο να μπινελικωθείς μαζί τους γιατί ποτέ δεν ξέρεις πόσο @γ@μητος είναι ο άλλος και μέχρι που μπορεί να φτάσει η μαλακία του αν υποψιαστεί ότι φώναξες εσύ τους μπάτσους. Αν είναι να φτάσεις να φοβάσει κάθε βράδυ ότι μπορεί να κάνουν ζημιά στο αμάξι ή στο σπίτι σου δεν αξίζει τον κόπο. Discretion is the better solution...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Νομίζω ο ένας, ο πιο μεγάλος είχε μούσι. Όπως και να έχει, ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΞΕΙ, κατά προτίμηση σε ώρα που λείπουν κι έχουν αφήσει τα σαραβαλομηχανάκια για καβάτζα θέσεως. Από τις μεγαλύτερες λέρες.Το ιδανικότερο είναι να τηλεφωνήσεις στην αστυνομία χωρίς να έχεις φτάσει στο σημείο να μπινελικωθείς μαζί τους γιατί ποτέ δεν ξέρεις πόσο @γ@μητος είναι ο άλλος και μέχρι που μπορεί να φτάσει η μαλακία του αν υποψιαστεί ότι φώναξες εσύ τους μπάτσους. Αν είναι να φτάσεις να φοβάσει κάθε βράδυ ότι μπορεί να κάνουν ζημιά στο αμάξι ή στο σπίτι σου δεν αξίζει τον κόπο. Discretion is the better solution...
Αυτο ειναι το καλο με τους μαγαζατορες. Τους εξηγεις οτι το αμαξι σου μπορεις να το κρυψεις, το μαγαζι του δεν μπορει να το κρυψει, κ ο μεγαλυτερεος χαμενος θα ειναι εκεινος...
-
Βρε παιδιά, ηρεμία. Δε νομίζω ότι θα φτάσουμε στα extreme πια.
Θα δείξει. Εγώ πάντως αν μου μιλήσουν θα είμαι το τέρας ευγενείας που είμαι πάντα, και αν με πάρουν με το καλό, έχει καλώς. Αν ο ελεεινός τυπάς αρχίσει να με βρίζει πάλι, ε, θα δούμε τι θα κάνουμε.
Ευχαριστώ πάντως για την υποστήριξη, και ιδιαίτερα τον φίλο από τη Θεσσαλονίκη που μου έστειλε pm!!! Σας ευχαριστώ από καρδιάς! 4TForum FTW!!!
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
- Εεεε! Μαλάκα!!! Σε σένα μιλάω!!! Μαλάκα!!! Κωλοπουστράκι!!!!!
Δεν ειμαστε με τα καλα μας .............. εχει ξεφυγει ο κοσμος
πολλες φορες η βια ειναι αποτελεσματικοτερη απο τον διαλογο
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#3]