-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Είπα να πάω να πιώ ένα απόψε αλλά τον πιπίνο δν τον χάνω .
Είσαι πολύ μεγάλος , άντε διάβαζε του χρόνου φοιτητής >>http://www.youtube.com/watch?v=5CVUk8TrJck&feature=related
Είπα να πάω να πιώ ένα απόψε αλλά τον πιπίνο δν τον χάνω .
Προτιμώ
έχει πιο παραδοσιακή φωνή. Αυτό που έβαλες είναι πιο σύγχρονο. Πιο καλή φωνή από όλους έχει ο Κυρίτσης, αν και στην καταγωγή είναι Θεσσαλός, αν δεν κάνω λάθος.
Ευχαριστώ.
Μην κάνεις τέτεοιες συγκρίσεις , ο Κυρίτσης είναι από τις κορυφές του δημοτικού , Ο Μιχάλης είναι απλά η φωνή του κάμπου
http://www.youtube.com/watch?v=GjhTOMEJ ... re=related -
Εντάξει εγώ σταματώ εδώ ακολουθώντας την προτροπή του Λάππα γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Η πολλή πίεση δεν είναι καλή.
Αλλά ρε πιπίνε, σοβαρά μιλάω τώρα, δεν νιώθεις καθόλου; Δεν σε παραξενεύει τίποτε; -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
...δεν παλεύεσαι!
Εκτός του οτι ερμηνευεις κατα το δοκούν το νόμο και την έννοια της παρανομίας , βλέπεις παντού συνωμοσίες εις βάρος σου.
Πιστευω πως κανένας εδω μέσα δεν σου ζητησε δηλωση νομιμοφροσύνης.
Εδω είναι ενας κόσμος πίσω από πληκτρολόγιο (επάνω δεξιά μάλιστα έχει και ένα κουμπάκι που γράφει 'αποσύνδεση') εκεί έξω όμως τα πράγματα είναι πολύ πιο σοβαρά.
Αυτά απο εμένα , δεν θα σε ζαλίσω άλλο.Ποιον νόμο ερμηνεύω κατά το δοκούν; Γράφω διαφορετικές παραβάσεις, διαφορετικές ποινές. Αυτό και μόνο. Ερμηνεία είναι αυτή; Επίσης, γράφω ξεκάθαρα ότι η ΕΛΑΣ θα σταματήσει για ταχύτητα και όχι για αλλαγή λωρίδας χωρίς χρήση φλας ή χωρίς έλεγχο. Δεν το ξέρεις αυτό; Δεν το βλέπεις καθημερινά; Καμία σχέση με συνωμοσία. Απλά η ταχύτητα ελέγχεται και αποδεικνύεται με μηχανικό τρόπο, ενώ η άλλη παράβαση όχι, οπότε και αμφισβητείται πιο εύκολα = προτιμάμε τα σίγουρα €€€. Μετά από αυτά που έχω γράψει (ελπίζω να διάβασες) λες να μην ξέρω τον τρόπο σκέψης της ΕΛΑΣ;
Ευχαριστώ.
-
Ηπειρώτης δεν είναι ο Κυρίτσης? Είναι top πάντως!
Ερωτεύτηκα, ορίστε πως χωράς πράγματα ουσίας μέσα σε λίγους στίχους
-
Ο χρήστης pipinos1976 έγραψε:
...δεν παλεύεσαι!
Εκτός του οτι ερμηνευεις κατα το δοκούν το νόμο και την έννοια της παρανομίας , βλέπεις παντού συνωμοσίες εις βάρος σου.
Πιστευω πως κανένας εδω μέσα δεν σου ζητησε δηλωση νομιμοφροσύνης.
Εδω είναι ενας κόσμος πίσω από πληκτρολόγιο (επάνω δεξιά μάλιστα έχει και ένα κουμπάκι που γράφει 'αποσύνδεση') εκεί έξω όμως τα πράγματα είναι πολύ πιο σοβαρά.
Αυτά απο εμένα , δεν θα σε ζαλίσω άλλο.Ποιον νόμο ερμηνεύω κατά το δοκούν; Γράφω διαφορετικές παραβάσεις, διαφορετικές ποινές. Αυτό και μόνο. Ερμηνεία είναι αυτή; Επίσης, γράφω ξεκάθαρα ότι η ΕΛΑΣ θα σταματήσει για ταχύτητα και όχι για αλλαγή λωρίδας χωρίς χρήση φλας ή χωρίς έλεγχο. Δεν το ξέρεις αυτό; Δεν το βλέπεις καθημερινά; Καμία σχέση με συνωμοσία. Απλά η ταχύτητα ελέγχεται και αποδεικνύεται με μηχανικό τρόπο, ενώ η άλλη παράβαση όχι, οπότε και αμφισβητείται πιο εύκολα = προτιμάμε τα σίγουρα €€€. Μετά από αυτά που έχω γράψει (ελπίζω να διάβασες) λες να μην ξέρω τον τρόπο σκέψης της ΕΛΑΣ;
Ευχαριστώ.
Bρε συ (Γιάννη , Ηλία , Ανδρέα , Βασίλη , Γιώργο...αλήθεια το μικρό σου πως είναι?) pipinos1976, ξεκόλλα λέμε!
Αν δεν ηταν ωραία η ζωή , οι γυναίκες , οι φίλοι και τ αυτοκίνητα θα οδηγούμουν σε μια τέτοια λύση.. με αυτά που διαβάζω απόψε! -
Νομίζω Θεσσαλική καταγωγή έχει. Θα το ελέγξω πάντως για το ορθόν. Αν και offtopic:
Το κοίταξα, καλά θυμόμουν. Από Καρδίτσα είναι:
http://www.generalmusic.gr/?page=7&kwd=9.00001
Ευχαριστώ.
-
Δεν το'πα εγώ ότι είσαι γάτος; Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις! Τι να πω; Μένω έκθαμβος από το διανοητικό μεγαλείο σου.
Ούτε τι έγραψα κατάλαβες, ούτε στην ερώτησή μου απάντησες. Κατέληξες και σε γελοίο και αστήρικτο συμπέρασμα. Μπράβο, εύγε!
Κάνω ό,τι κάνεις. Δούλεμα ο ένας, δούλεμα ο άλλος. Αν θέλω, πέφτω κι εγώ στο ίδιο επίπεδο, ξέρεις...
Ευχαριστώ.
...
Δε μου αρέσει όμως αυτό που κάνεις. Ζητάς ΚΑΙ εσύ δηλώσεις νομιμοφροσύνης. Περίεργο... Όλοι μαζί επίθεση σε ένα άτομο, πράγμα τουλάχιστον άνανδρο. Ύβρεις, ειρωνείες, παρερμηνείες (από αυτές έλεος πλέον, ούτε ανάγνωση δεν ξέρουν μερικοί), επικλήσειες στη διαχείριση. Μήπως εγώ θα πρέπει να καλέσω για προστασία; Δεν έχω βρίσει κανέναν, **δεν έχω σκοπίμως παρερμηνεύσει κάποιον **και το ανέχομαι όλο αυτό και απαντάω τόσες μέρες όσο πιο καθαρά και ήρεμα γίνεται.Ευχαριστώ.
Υ.Γ. Εσύ παρερμηνεύεις σκόπιμα τα γραφόμενά μου για να με μειώσεις. Εγώ σου ζήτησα να διευκρινίσεις αυτά που εσύ ο ίδιος γράφεις. Κι ακόμα δεν απάντησες.
-
Αντε καλο βράδυ ωρε παλικάρια!!!
Youtube Video -
Τι θες να μάθεις; Αν δήλωσα τις οδοντογλυφίδες και τα προφυλακτικά; Ε όχι, δεν τα δήλωσα, όπως και τις κάρτες μαγαζιών, βιβλιοθηκών κτλ. Του είπα, off the record φυσικά, ότι είχα τέτοια πράγματα μέσα που δε χρειάζεται να μπουν στο επίσημο έγγραφο της μηνύσεως γιατί είναι άνευ αξίας. Η φιλοσοφία μου είναι διαφορετική βλέπεις. Αν ήθελα, θα δήλωνα και την αξία του κινητού όταν το αγόρασα (500€), θα έβαζα και σάλτσα με τα προγράμματα που είχα μέσα να αυξήσω την αξία (4 navi = 600€), θα έλεγα και την τότε αξία των usb κτλ, αλλά δεν είναι τέτοιο το στυλ μου. Δήλωσα μια αξία 30€, όσο κάνει να το αγοράσω μεταχειρισμένο και να πάρω καινούργια μπαταρία και τέλος.
Το ερώτημα που έκανες ήταν λιγάκι.... ειρωνικό. Τουλάχιστον έτσι το πήρα γιατί θεωρώ πως με ξέρεις μέχρι τώρα και από αυτά που σου έγραψα τότε στο pm. Είμαι βλακωδώς τίμιος και ευθής όπως θα έχεις καταλάβεις μέχρι τώρα. Αν σε πείραξε, ζητάω συγγνώμη, αλλά θεώρησα ότι προσπαθείς να με δουλέψεις
Ευχαριστώ.
-
-
μη μου χαλάτε το τοπικό ρε
επιστροφή στην πραγματικότητα:
αγ. Βαρβάρας το πρωί ένας σε μηχανή μεγάλου κυβισμού φορώντας μπλουζάκι Μ.Ε.Α. και σορτσάκι παραλλαγής και ... σαγιονάρα δίχαλο! τα γυαλιά ηλίου βέβαια λειτουργούσαν σαν κράνος κομμάντο λέμε
επίσης είναι ωραία τώρα τα πρωινά στους τοπικούς δρόμους αφού τα σχολεία έχουν κλείσει και κυκλοφορούν λιγότεροι κουλοί
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
μη μου χαλάτε το τοπικό ρεεπιστροφή στην πραγματικότητα:
αγ. Βαρβάρας το πρωί ένας σε μηχανή μεγάλου κυβισμού φορώντας μπλουζάκι Μ.Ε.Α. και σορτσάκι παραλλαγής και ... σαγιονάρα δίχαλο! τα γυαλιά ηλίου βέβαια λειτουργούσαν σαν κράνος κομμάντο λέμε
επίσης είναι ωραία τώρα τα πρωινά στους τοπικούς δρόμους αφού τα σχολεία έχουν κλείσει και κυκλοφορούν λιγότεροι κουλοί
δεν εχεις δει ουκα επανω σε choper για αυτο μιλας..
παραλλαγη αμερικανικη κιολας το μπεργκεν(aka τσαντακι)στην πλατη το κρανος δεμενο στο γονατο και αγιος ο θεος -
@Χρήστος ΛάππαςΔε διαφωνώ με αυτά που γράφεις, αλλά τι να κάνω; Ο καθένας μπορεί να γράφει ό,τι θέλει κρυμμένος πίσω από ένα πληκτρολόγιο. Και το χειρότερο είναι πως υπάρχουν και ύβρεις πέρα από τα υπόλοιπα. Εξηγώ - προσπαθώ τουλάχιστον - και αντί να καταλάβει ο άλλος, σε αναγκάζει να εξηγείς άλλα τόσα και στη συνέχεια άλλα τόσα... Πολύ κουραστικό πραγματικά.
**Από την άλλη, πες μου πόσοι έχουν παραδεχτεί λάθη στο forum; **Παραδέχτηκε ο ddl το λάθος του με τις πινακίδες; Και σήμερα έγραψε κάτι παρόμοιο και εμφανώς αποδείχθηκε πως δε γνωρίζει πού τοποθετούνται οι πινακίδες κατά τον ΚΟΚ και γιατί βρίσκονται εκεί. Παραδέχθηκε ο άλλος τα νοηματικά λάθη που κάνει ΣΥΝΕΧΕΙΑ; Δες τι παραποίηση έχει κάνει στα δικά σου και τα δικά μου, εκεί που γράφαμε για το στοίχημα. Γράφει ο nonos ότι ξεφτιλίζομαι, αλλά του αρέσει αυτό που έγραψε ο 3ος για το 'παίρνω'. Αν θέλεις - υποτίθεται - σοβαρότητα στο forum δε χαιρετίζεις με τη στάση σου τέτοιες ενέργειες... ή κάνω λάθος κι εδώ;
Ευχαριστώ.
Pipine ψάξε το λιγάκι καλύτερα αυτό ....
Θεωρώ προσωπικά μέγιστη τιμιότητα και 'μαγκιά' 2 συμπεριφορές :
-
'Οταν έχεις κάνει κάπου λάθος να το παραδέχεσαι και να ζητάς συγνώμη ...
-
Να μπορείς να λες στη ζωή σου 'δεν γνωρίζω τίποτα σχετικά με αυτό το θέμα !!!'
Το Forum όπως και τα περισσότερα Forum είναι εδω για την διασκέδαση και εν μέρη την πληροφόρηση μας, κάνουμε παρέα εδώ!!!! Δεν προσπαθούμε να την 'πουμε' σε κανέναν , δεν προβάλουμε το 'εγω' μας, τους φίλους μας, τις διασυνδέσεις μας, τις γνώσεις μας, την μόρφωση μας, τον πλούτο μας... Έτσι ούτε αγαπητός μπορεί ο οποιοσδήποτε να γίνει, ούτε φυσικά να τον θαυμάζει κανένας !!!! Και φυσικά με αυτόν τον τρόπο δεν μπορείς να βγάλεις γκόμενα, αλλά ας πούμε ότι είναι άσχετο αυτό !!!!
-
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Pipine ψάξε το λιγάκι καλύτερα αυτό ....Θεωρώ προσωπικά μέγιστη τιμιότητα και 'μαγκιά' 2 συμπεριφορές :
-
'Οταν έχεις κάνει κάπου λάθος να το παραδέχεσαι και να ζητάς συγνώμη ...
-
Να μπορείς να λες στη ζωή σου 'δεν γνωρίζω τίποτα σχετικά με αυτό το θέμα !!!'
Το Forum όπως και τα περισσότερα Forum είναι εδω για την διασκέδαση και εν μέρη την πληροφόρηση μας, κάνουμε παρέα εδώ!!!! Δεν προσπαθούμε να την 'πουμε' σε κανέναν , δεν προβάλουμε το 'εγω' μας, τους φίλους μας, τις διασυνδέσεις μας, τις γνώσεις μας, την μόρφωση μας, τον πλούτο μας... Έτσι ούτε αγαπητός μπορεί ο οποιοσδήποτε να γίνει, ούτε φυσικά να τον θαυμάζει κανένας !!!! Και φυσικά με αυτόν τον τρόπο δεν μπορείς να βγάλεις γκόμενα, αλλά ας πούμε ότι είναι άσχετο αυτό !!!!
Προσωπικά, δεν το βλέπω τελείως έτσι και θα σου εξηγήσω το γιατί:
-
Για πληροφόρηση το βλέπω, μιας και ένα άτομο δεν μπορεί να ασχολείται 24/7 και να προλαβαίνει τα πάντα. Πάντα κάτι μαθαίνει ο ένας από τον άλλο. Βέβαια, υπάρχουν και περιπτώσεις που, σε βίντεο το δείχνεις και δεν το βλέπει, αλλά δεν πειράζει...
-
Παρέα δε θέλω να κάνω με την έννοια που έχει σε αυτό το forum, δηλαδή η κλίκα και όλοι μαζί για να διώξουμε ή να κρατήσουμε κάποιον νέο, αν φυσικά γίνει δικός μας (βλ. και myforumplus που εκεί και αν είναι παρέα που τους πειράζει η παρουσία μου...€€€). Παρέα όπως ήταν στο bloka που έχουμε βγει και μαζί κτλ, ναι, μια χαρά μου κάνει και συμμετέχω, αν και γενικά είμαι λίγο αποτραβηγμένος, λόγω χαρακτήρα βασικά.
-
Προβολή γνώσεων, γνωριμιών, φίλων, μόρφωσης, χρημάτων, 'εγώ' κτλ γίνεται συνέχεια, ειδικά σε αυτό το forum. Εσύ ο ίδιος το έχεις κάνει γράφοντας για 2 Msc, ενώ εγώ ποτέ δεν έχω γράψει τίποτε σχετικό, πέρα από τον τομέα που ασχολούμαι. Να μην αναφέρω για άλλους που κάνουν επιθέσεις γράφοντας γελοιότητες, όταν δεν έχουν άλλα επιχειρήματα ή και καθόλου επιχειρήματα. Από διαστρεβλώσεις δόξα τω θεώ δηλαδή, αλλά γεμίσαμε. Δεν μπορεί, 'ξυπνιός είσαι, μουστάκι έχεις'*, καταλαβαίνεις.
Πάμε τώρα στα πρώτα δύο.
-
Όταν δε γνωρίζω κάτι, το λέω και προσπαθώ να μάθω. Όταν κάτι δε με ενδιαφέρει, απλά το προσπερνάω. Ποτέ δεν έχω κάτσει να βρίσω κάποιον έτσι για να περάσει η ώρα (βλ. χτεσινά), ποτέ δεν έχω κάτσει να αλλοιώνω αυτά που γράφει (εξαιρώ το ανθρώπινο του δεν καταλαβαίνω και κάνω λάθος) κάποιος βάζοντάς τον συνεχώς να προσπαθεί να δικαιολογήσει τα πάντα. Γνωρίζω ναι, προχωράω και συνεισφέρω. Δε γνωρίζω, μαθαίνω και προχωράω μπροστά επίσης. Αν δεις, δε γράφω πχ για μεμβράνες, αν και το όλο θέμα το είχα ξεκινήσει στο bloka με αφορμή ένα post στο myphone.gr. Αν δεις, γράφω ότι πήρα αυτό από εκεί (πχ από myforumplus), πράγμα που δεν κάνουν οι περισσότεροι. Ισχύει το κλασσικό, αντιγράφεις έναν και κλέβεις, αντιγράφεις πολλούς και είσαι επιστήμων...!!!
-
Αν κάνω λάθος, το αναγνωρίζω και το θέτω στη σωστή του βάση. Όπως θα δεις, όμως, η ανάγκη για ανθρωποφαγία και η έμφυτη τάση για αίμα, οδηγεί τους ανθρώπους να μην αρκούνται στην αναγνώριση του λάθους, αλλά να ζητούν αίμα για να ικανοποιηθούν. Όταν έχω γράψει 10 φορές από χτες ότι νομικά, αφού παρανομώ, θα πληρώσω, όπως έχω κάνει μέχρι σήμερα, ο κόσμος δεν ικανοποιείται, αλλά θέλει αίμα, δηλαδή, πλήρη δήλωση συμμόρφωσης και υποταγής ώστε, να γίνω ένας από τους πολλούς της παρέας. Η δική μου στάση όμως, παραμένει σταθερή και αταλάντευτη. Εφόσον νομικά φταίω πληρώνω, αλλά, όταν πρακτικά δε δημιουργώ πρόβλημα σε κανέναν, τότε, ο νόμος βρίσκεται ηθικά σε μειονεκτική θέση. Αυτό γράφω και ξαναγράφω και θέση δεν αλλάζω, ό,τι και να λέει όχι το forum, αλλά ο πλανήτης ολόκληρος. Πρέπει να το έχεις δει άλλωστε, ότι αυτό που φροντίζω να κάνω είναι να μη δημιουργώ προβλήματα στους συνανθρώπους μου. Δε θα δεχθώ όμως για ζημιές και προβλήματα άλλων, να πάρω την ευθύνη και να ζητάω συγγνώμη. Καθάρισε εσύ το πεζοδρόμιο για να περνάνε οι πεζοί και μετά γίνομαι παράνομος και φεύγω. Αν όμως το πεζοδρόμιο είναι ανύπαρκτο και εγώ πάω και ανεβαίνω (αν διαβάσεις κάπου, υπήρχε και χώρος ~1,5 m για να περάσει άνθρωπος, αλλά ποιος θα έφτανε μέχρι εκεί αν έπρεπε να διασχίσει τόσα εμπόδια), μην κατηγορείς εμένα που κλείνω 4 m από τα 100 που είναι ήδη κλειστά.
Για τις ύβρεις κτλ, τι να πω; Αυτός που βρίζει δεν έχει πρόβλημα με το εγώ του; Αυτός που γράφει 'τον παίρνεις' και οι άλλοις 2-3-4 που ουσιαστικά του λένε μπράβο, γιατί είναι αποδεκτοί από την παρέα / κλίκα άραγε; Αν μιλήσω εγώ με τον ίδιο τρόπο προς κάποιον από αυτούς (έχω απαντήσει πολύ πιο χαλαρά στον nonos που επικροτούσε) δε θα ζητάνε η διαχείριση να με στείλει για ban-άκι όπως έγινε στο παρελθόν; Και γιατί δεν έπεσαν οι υπόλοιποι να τους φάνε αυτούς;
Ευχαριστώ.
- Κλασσική ατάκα Ζήκου.
-
-
- Προβολή γνώσεων, γνωριμιών, φίλων, μόρφωσης, χρημάτων, 'εγώ' κτλ γίνεται συνέχεια, ειδικά σε αυτό το forum. Εσύ ο ίδιος το έχεις κάνει γράφοντας για 2 Msc, ενώ εγώ ποτέ δεν έχω γράψει τίποτε σχετικό, πέρα από τον τομέα που ασχολούμαι. Να μην αναφέρω για άλλους που κάνουν επιθέσεις γράφοντας γελοιότητες, όταν δεν έχουν άλλα επιχειρήματα ή και καθόλου επιχειρήματα. Από διαστρεβλώσεις δόξα τω θεώ δηλαδή, αλλά γεμίσαμε. Δεν μπορεί, 'ξυπνιός είσαι, μουστάκι έχεις'*, καταλαβαίνεις.
Το έκανα γιατί είχα προκληθεί αν θυμάσαι καλά ....
Αν γίνεται κάτι αντίστοιχο πάντως και από άλλους στο φόρουμ δεν σημαίνει ότι δεν το θεωρώ λάθος !!! Απλά επειδή το κάνεις συνέχεια στο επισήμανα Αν το έχω κάνει και εγώ, έχω κάνει και εγώ λάθος, δεν είμαι και τπτ σπουδαίο μην νομίζεις, ανθρωπάκι μικροαστός είμαι που προσπαθώ να καταπιέσω το 'εγώ' μου είμαι. Δεν θέλω να κάθομαι να αναλύω συμπεριφορές, ούτε φυσικά να προσπαθώ να τις αλλάξω σε ανθρώπους της ηλικίας σου. Απλά όπως σου έγραψα και πιο πάνω θα σου απαντώ με χιούμορ όταν βλέπω ότι 'ξεφεύγεις' κατά την δική μου πάντα ταπεινή - μικροαστική άποψη.
Ευχαριστώ για τον χρόνο και την προσοχή σου (χωρίς καμία δόση ειρωνείας)
-
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
:yawn:+oo Φτάνει πια ....
-
Επικό σκηνικό με παππού.. Πάω να διασχίσω την Εθνικής Αμύνης από το φανάρι που βάλανε πρόσφατα και είναι μόνο για πεζούς και ποδηλάτες (δεν είναι για κάποια διασταύρωση δηλαδή). Στη διάβαση παρκαρισμένο αυτοκίνητο οπότε πάω να περάσω από δίπλα που είναι ο ποδηλατόδρομος. Πάλι παρκαρισμένο αλλά είχε λίίίγο χώρο για να περάσω. Δυστυχώς ο οδηγός ήταν εκεί. Δυστυχώς γι'αυτόν δηλαδή...
Djalma: Με συγχωρείτε, δεν βλέπετε ότι παρκάρατε στην διάβαση;
Παππούς: Πήγαινε φόρα γιαλιά μυωπίας,εδώ είναι ποδηλατόδρομοςΠρος στιγμήν λέω να το αφήσω έτσι και να φύγω, ασχέτως την ειρωνία του όμως παρατηρώ ότι μαλώνει λεκτικά με τον φίλο μου. Τότε πάω ξανά στον παππού.
Djalma: Παρτε το αυτοκίνητο σας από εδώ μην φωνάξουμε καμιά αστυνομία, σας λέμε ότι έχετε παρκάρει παράνομα και μας ειρωνεύεστε??
Παππούς: Πήγαινε βγάλε πρώτα δίπλωμα και μετά έλα να μου μάθεις που να παρκάρω.Μπαίνει στο αυτοκίνητο και φεύγει.. Ο djalma αισθάνεται δικαιωμένος ( ) παρόλο που ο παππούς αποκλεΐεται να συμμορφώθηκε...
-
Εχεις δοκιμασει, ως αντιδοτο στην ειρωνια κ το θρασσος, την κουτουλια? Δουλευει τελεια...
-
Κατούρα και λίγο...
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#3]