-
Ο χρήστης pipinos1976 έγραψε:
Το ότι τα γράφω όλα με επιστημονικό τρόπο είναι στο στυλ μου. Έτσι γράφω και έτσι σκέφτομαι συνέχεια. Είναι τρόπος ζωής αυτό και δεν είναι τεχνητό ή σκόπιμο.
είσαι διανοούμενος?
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ρε Πιπινε οπως βλεπεις ολοι σου κολλανε για πραγματα που 500 φορες σου εχω πει πολλους μηνες πριν...Ημαρτον δλδ...Βλέπεις όμως που γράφουν πράγματα ασυνάρτητα; Άλλα γράφει ο Χρήστος Λάππας, άλλα καταλαβαίνει ο άλλος. Ο άλλος βρίζει γιατί πολύ απλά επιχειρήματα ΔΕΝ έχει. Το βλέπεις σωστό; Λες να μην ξέρω να απαντήσω με τον ίδιο τρόπο; Απλά δεν είναι το στυλ μου τέτοιο. Δεν κρατάω κακίες στον κόσμο και μετά από έναν αρχικό εκνευρισμό, δίνω τόπο στην οργή.
Ευχαριστώ.
-
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
pipine τον παίρνεις...τι χαζό όνομα έχεις... ντιγκιντάγκας είσαι?
Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης imago έγραψε:
Το ότι τα γράφω όλα με επιστημονικό τρόπο είναι στο στυλ μου. Έτσι γράφω και έτσι σκέφτομαι συνέχεια. Είναι τρόπος ζωής αυτό και δεν είναι τεχνητό ή σκόπιμο.
-
Δεν κρατάω κακίες στον κόσμο και μετά από έναν αρχικό εκνευρισμό, δίνω τόπο στην οργή.Ευχαριστώ.
χώσε ρε να γουστάρουμε...
-
http://www.youtube.com/watch?v=IPJpqRm7 ... nhYf9zPtIE
-
...................
Πάμε στο προκείμενο. Αυτό που περιγράφεις, δεν είναι απολύτως σωστό, αν και έχεις δίκιο ως προς τη διπλή παρανομία. Θα σου εξηγήσω πού ακριβώς βρίσκεται η διαφορά και γιατί στο συγκεκριμένο θεωρώ ότι έχω δίκιο. Η δικιά μου παρανομία, αν και υπάρχει, δεν ενοχλεί άνθρωπο, ούτε προκαλεί θάνατο. Η παρανομία του άλλου να βγει χωρίς να ελέγξει, σκοτώνει, είτε πηγαίνω με 200, είτε πηγαίνω με 100. Θα μου πεις δεν κατάλαβε τη διαφορά ταχύτητας. Θα σου απαντήσω πως κόβω στα 170, πράγμα που σημαίνει πως πήγαινε ήδη με 160 ο μπροστά, άρα ήταν αφενός παράνομος, αφετέρου η διαφορά ταχύτητας δεν είναι τόσο τραγική που δεν την καταλάβαινε. Απλά ή δεν κοίταξε ή με έγραψε και βγήκε. Αν έβλεπε πχ Mercedes δε θα το έκανε αυτό 100%.Ελπίζω να μην χρησιμοποιήσεις τα ίδια επιχειρήματα για να αποδείξεις ότι είχες μικρότερο ποσοστό παραβατικότητας , αν σε σταματήσουν σε μπλόκο , την ώρα που κάνεις προσπέραση σε όχημα που κινείται στη μεσαία λωρίδα με 160 και αποτολμεί είσοδο στο ρεύμα σου ενώ εσυ κινείσαι με το Astra σου (και οχι με Mercedes) στην αριστερή με 200
+..... -
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Youtube VideoΘεέ μου που το τσάκωσες αυτό;
-
Ο χρήστης imago έγραψε:
Θεέ μου που το τσάκωσες αυτό;
Είμαι γαμάτος
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Ελπίζω να μην χρησιμοποιήσεις τα ίδια επιχειρήματα για να αποδείξεις ότι είχες μικρότερο ποσοστό παραβατικότητας , αν σε σταματήσουν σε μπλόκο , την ώρα που κάνεις προσπέραση σε όχημα που κινείται στη μεσαία λωρίδα με 160 και αποτολμεί είσοδο στο ρεύμα σου ενώ εσυ κινείσαι με το Astra σου (και οχι με Mercedes) στην αριστερή με 200
+.....Διαφορετική παράβαση η κάθε μία, διαφορετικές οι ποινές. Συνήθως (99%) η ΕΛΑΣ θα σταματήσει αυτόν με την ταχύτητα και όχι αυτόν που αλλάζει λωρίδα χωρίς να κοιτάξει. Τέλος, ο δρόμος εκεί έχει 2 λωρίδες. Αν διαβάσεις νωρίτερα, θα δεις για ποιο λόγο όταν με σταματάνε, εκτός και αν έχω 100% δίκιο, δε διαμαρτύρομαι...
Δε μου αρέσει όμως αυτό που κάνεις. Ζητάς ΚΑΙ εσύ δηλώσεις νομιμοφροσύνης. Περίεργο... Όλοι μαζί επίθεση σε ένα άτομο, πράγμα τουλάχιστον άνανδρο. Ύβρεις, ειρωνείες, παρερμηνείες (από αυτές έλεος πλέον, ούτε ανάγνωση δεν ξέρουν μερικοί), επικλήσειες στη διαχείριση. Μήπως εγώ θα πρέπει να καλέσω για προστασία; Δεν έχω βρίσει κανέναν, δεν έχω σκοπίμως παρερμηνεύσει κάποιον και το ανέχομαι όλο αυτό και απαντάω τόσες μέρες όσο πιο καθαρά και ήρεμα γίνεται.
Ευχαριστώ.
-
Hey, Panos!
(Δεν ξέρω τι ρόλο βαράει το τυπάκι, αλλά πραγματικά μοιάζει με την δική μας φάση. )
Πέρα από την πλάκα, παιδιά μην το παρακάνετε. Τώρα και να θέλει ο άνθρωπος δεν μπορεί να σταματήσει με αυτά που του γράφετε.
Πιπίνε, 3 φιλικές συμβουλές:
α) Όταν γράφουμε στα fora έρχεται η στιγμή που κάποιος μας επισημαίνει ότι κάπου κάναμε λάθος. Αν το παραδεχτείς, τελειώνει εκεί το θέμα. Αν αντίθετα προσπαθείς να πείσεις τους πάντες ότι κάνουν αυτοί λάθος και να τους αποδείξεις ότι είναι βλάκες και δεν φτάνουν το επίπεδο σου... απλά γίνεσαι αντικείμενο χλευασμού.
β) Σε προηγούμενη σελίδα έγραψες ότι 'δεν αφήνεις τίποτα να πέσει κάτω'. Είναι μεγάλο λάθος αν θέλεις την γνώμη μου. Κάνει τα μηνύματα σου κουραστικά και πολλοί τα προσπερνάνε, ενώ μένουν οι εντυπώσεις εναντίον σου.
γ) Ο τρόπος που χαρακτηρίζεις τον τρόπο που σκέφτεσαι (υποψιάζομαι ότι) διαφέρει αρκετά από αυτό που αντιλαμβάνονται πολλοί χρήστες. Το να απαντάς σε κάθε, μα κάθε σημείο ξεχωριστά σε ένα forum δεν είναι επιστημονικό, είναι παιδικό.
-
http://www.youtube.com/watch?v=5CVUk8Tr ... re=related
Είπα να πάω να πιώ ένα απόψε αλλά τον πιπίνο δν τον χάνω .
-
@Χρήστος Λάππας
Δε διαφωνώ με αυτά που γράφεις, αλλά τι να κάνω; Ο καθένας μπορεί να γράφει ό,τι θέλει κρυμμένος πίσω από ένα πληκτρολόγιο. Και το χειρότερο είναι πως υπάρχουν και ύβρεις πέρα από τα υπόλοιπα. Εξηγώ - προσπαθώ τουλάχιστον - και αντί να καταλάβει ο άλλος, σε αναγκάζει να εξηγείς άλλα τόσα και στη συνέχεια άλλα τόσα... Πολύ κουραστικό πραγματικά.
Από την άλλη, πες μου πόσοι έχουν παραδεχτεί λάθη στο forum; Παραδέχτηκε ο ddl το λάθος του με τις πινακίδες; Και σήμερα έγραψε κάτι παρόμοιο και εμφανώς αποδείχθηκε πως δε γνωρίζει πού τοποθετούνται οι πινακίδες κατά τον ΚΟΚ και γιατί βρίσκονται εκεί. Παραδέχθηκε ο άλλος τα νοηματικά λάθη που κάνει ΣΥΝΕΧΕΙΑ; Δες τι παραποίηση έχει κάνει στα δικά σου και τα δικά μου, εκεί που γράφαμε για το στοίχημα. Γράφει ο nonos ότι ξεφτιλίζομαι, αλλά του αρέσει αυτό που έγραψε ο 3ος για το 'παίρνω'. Αν θέλεις - υποτίθεται - σοβαρότητα στο forum δε χαιρετίζεις με τη στάση σου τέτοιες ενέργειες... ή κάνω λάθος κι εδώ;
Ευχαριστώ.
-
Ο πιπίνος εκτός από υπέρλαμπρος επιστήμονας είναι και ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ηθοποιός....
Προσοχή προς όλους γιατί θα (ξανα)αποχωρήσει και θα χάσουμε την ατραξιόν...
-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Youtube VideoΕίπα να πάω να πιώ ένα απόψε αλλά τον πιπίνο δν τον χάνω .
-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Youtube VideoΕίπα να πάω να πιώ ένα απόψε αλλά τον πιπίνο δν τον χάνω .
Προτιμώ
έχει πιο παραδοσιακή φωνή. Αυτό που έβαλες είναι πιο σύγχρονο. Πιο καλή φωνή από όλους έχει ο Κυρίτσης, αν και στην καταγωγή είναι Θεσσαλός, αν δεν κάνω λάθος.
Ευχαριστώ.
-
Ελπίζω να μην χρησιμοποιήσεις τα ίδια επιχειρήματα για να αποδείξεις ότι είχες μικρότερο ποσοστό παραβατικότητας , αν σε σταματήσουν σε μπλόκο , την ώρα που κάνεις προσπέραση σε όχημα που κινείται στη μεσαία λωρίδα με 160 και αποτολμεί είσοδο στο ρεύμα σου ενώ εσυ κινείσαι με το Astra σου (και οχι με Mercedes) στην αριστερή με 200
+.....Διαφορετική παράβαση η κάθε μία, διαφορετικές οι ποινές. Συνήθως (99%) η ΕΛΑΣ θα σταματήσει αυτόν με την ταχύτητα και όχι αυτόν που αλλάζει λωρίδα χωρίς να κοιτάξει. Τέλος, ο δρόμος εκεί έχει 2 λωρίδες. Αν διαβάσεις νωρίτερα, θα δεις για ποιο λόγο όταν με σταματάνε, εκτός και αν έχω 100% δίκιο, δε διαμαρτύρομαι...
Δε μου αρέσει όμως αυτό που κάνεις. Ζητάς ΚΑΙ εσύ δηλώσεις νομιμοφροσύνης. Περίεργο... Όλοι μαζί επίθεση σε ένα άτομο, πράγμα τουλάχιστον άνανδρο. Ύβρεις, ειρωνείες, παρερμηνείες (από αυτές έλεος πλέον, ούτε ανάγνωση δεν ξέρουν μερικοί), επικλήσειες στη διαχείριση. Μήπως εγώ θα πρέπει να καλέσω για προστασία; Δεν έχω βρίσει κανέναν, δεν έχω σκοπίμως παρερμηνεύσει κάποιον και το ανέχομαι όλο αυτό και απαντάω τόσες μέρες όσο πιο καθαρά και ήρεμα γίνεται.
Ευχαριστώ.
...δεν παλεύεσαι!
Εκτός του οτι ερμηνευεις κατα το δοκούν το νόμο και την έννοια της παρανομίας , βλέπεις παντού συνωμοσίες εις βάρος σου.
Πιστευω πως κανένας εδω μέσα δεν σου ζητησε δηλωση νομιμοφροσύνης.
Εδω είναι ενας κόσμος πίσω από πληκτρολόγιο (επάνω δεξιά μάλιστα έχει και ένα κουμπάκι που γράφει 'αποσύνδεση') εκεί έξω όμως τα πράγματα είναι πολύ πιο σοβαρά.
Αυτά απο εμένα , δεν θα σε ζαλίσω άλλο. -
Και πάνω που μπήκα στο thread να αναφέρω ένα ζώο στην κατηγορία των υπερήλικων βλέπω ότι ακόμα διαφοροποιήστε με τον pipinos . Του είπαμε ότι έκανε βλακεία (εγώ ήμουν τουλάχιστον ο ένας) με το να βάζει το αυτοκίνητό του στο πεζοδρόμιο, μας είπες pipine ότι σιγά μην κατάφερνε να περάσει από το πεζοδρόμιο πιο πριν λόγω εμποδίων και τέλος. Το να επιτίθεστε στον pipino και ο pipinos να απαντάει δεν οδηγεί πουθενά . Αν θέλετε να συνεχίσετε τον πόλεμο ειρωνιών μπορείτε να πάτε εδώ.
Φιλικά, djalma
-
Σου τα εχω χωσει κατα καιρους πολυ χοντρα και με το δικιο μου..
Εγω απλα θελω να κατσεις να σκεφτεις οτι δε γινεται να εχουν ολοι προβλημα με καποιον ετσι τυχαια..Φταις σε παρα πολλα πραγματα και στο τροπο που γραφεις..
Κανεις χοντρες παρανομιες που τις γραφεις αρκετα συχνα χωρις να τις καταλαβαινεις κιολας..Και απο την αλλη συχναζεις συνεχως στο ζωα-ζωα-ζωα..Ειναι υποκρισια και να αναμενεις συνεχως αντιδρασεις.-Ειναι αποψε 20 ατομα εδω και 20 αλλες βραδιες και αλλα 20 αλλες και οχι τα ιδια που στα χωνουν....Εδω προσωποποιεις το''ενας τρελος?? χιλιαδες τρελοι..'
Ολα αυτα τα εχω ξαναπει αλλα αλλη μια δε πειραζει..
Διαλογο δε περιμενω καθως καθε διαυλος επικοινωνιας εχει χαθει εδω και μηνες...
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#3]