-
Τελικα δε μου εκανε μονο εμενα αρνητικη- περιεργη εντυπωση το σκηνικο αυτο...
Προβλεπονται σελιδες επι σελιδων...
-
Καραζώο το μαμημένο ρωσάκι(και μάλλον πιωμένο η ναρκωμένο) σήμερα, που σε κεντρικό δρόμο των αμπελοκήπων στην θεσσαλονίκη πήγα να βγω απο το παρκαρισμένο αμάξι μου(περίμενα να περάσουν τα αμάξια για να πάω απέναντι) και λίγο έλειψε να με κάνει αλειφή πάνω στο αμάξι μου. Στην δε μούντζα που του έριξα θεώρησε ότι προσεβλήθει και σταμάτησε για να μου ζητήσει τα ρέστα.
Είπες τίποτα μου λεει;;;
Οχι απλά σε μούντζωσα απάντησα και συνέχισα το δρόμο μου.
Είναι και επικίνδυνοι αυτοί πανάθεμά τους. Μια φορά που ήθελα και εγώ μια ομάδα Δίας κοντά μου άφαντοι.
Ολες τις άλλες φορές τους βρίσκεις πάντα μπροστά σου. -
Ο χρήστης piii έγραψε:
Καραζώο το μαμημένο ρωσάκι(και μάλλον πιωμένο η ναρκωμένο) σήμερα, που σε κεντρικό δρόμο των αμπελοκήπων στην θεσσαλονίκη πήγα να βγω απο το παρκαρισμένο αμάξι μου(περίμενα να περάσουν τα αμάξια για να πάω απέναντι) και λίγο έλειψε να με κάνει αλειφή πάνω στο αμάξι μου. Στην δε μούντζα που του έριξα θεώρησε ότι προσεβλήθει και σταμάτησε για να μου ζητήσει τα ρέστα.
Είπες τίποτα μου λεει;;;
Είναι και επικίνδυνοι αυτοί πανάθεμά τους. Μια φορά που ήθελα και εγώ μια ομάδα Δίας κοντά μου άφαντοι.
Ολες τις άλλες φορές τους βρίσκεις πάντα μπροστά σου.murfy's law....με τετοιους δε κανεις τπτ, ουτε πουλας τσαμπουκα. Δυστυχως ετσι ειναι τα πραγματα κ η συγκεκριμενη περιοχη ειναι γεματη. Προσοχη.
-
Ο χρήστης piii έγραψε:
Καραζώο το μαμημένο ρωσάκι(και μάλλον πιωμένο η ναρκωμένο) ...Με όλα αυτά τα χαρακτηριστικά καλύτερα ... προστατευεις τον εαυτό σου και δεν ψάχνεις για το δίκιο σου μόνος σου!
... Που φτασαμε! Αντί να συνετήσουμε τον , να συμβουλεύουμε τον ! -
Ο χρήστης pipinos1976 έγραψε:
Με γυναίκα μου έχει τύχει το εξής περιστατικό:Κατεβαίνω κεντρικό δρόμο της περιοχής μου. Στη δεξιά λωρίδα έχουν έργα διαγράμμισης (αν θυμάμαι καλά). Η τύπισσα, με κάτι σαν Punto (αν θυμάμαι και πάλι καλά - βαριέμαι να ψάχνω την αυθεντική δημοσίευση), είναι πίσω μου και κορνάρει γιατί βιάζεται. Θέλει να πάω δεξιά, δηλαδή να πέσω πάνω στους εργάτες, για να περάσει. Αν είχε ελάχιστη νοημοσύνη, θα καταλάβαινε ότι αφού έχουμε περάσει 4-5 φανάρια ΟΛΑ πράσινα, με την ταχύτητα που κρατάω, κινούμαι βέλτιστα για αυτό το δρόμο ώστε να μην κόβω πουθενά = μέγιστη οικονομία + μέγιστη ΜΕΣΗ ταχύτητα. Σε κάποιο φανάρι και μετά από καθυστέρηση κάποιου μπροστά αποφάσισα να κάνω δεξιά βγαίνοντας και λίγο στον κάθετο δρόμο και την αφήνω να περάσει γιατί είχα βαρεθεί την κόρνα. Περνάει μπροστά, επιταχύνει κλασσικά σπάζοντας την 1η και στο επόμενο φανάρι περιμένει. Την προσπερνάω με 5η και 50-60 καίγοντας < 4 L / 100 Km αφού ήξερα πότε ανάβει το φανάρι. Το ίδιο και στο επόμενο, το ίδιο και στο μεθεπόμενο (ίδια περίπτωση με το Colt CZT που έχω αναφέρει και ΚΑΘΕ φορά του κόρναρα για να τον δουλέψω που το έπαιζε γκαζιάρης σπάζοντας το αυτοκίνητο ενώ έβγαινα συνέχεια μπροστά του στα φανάρια καίγοντας min καυσίμου).
ΘΕΟΣ!
ΠΡΟΣΚΥΝΩ! -
δεν ταιριαζει ακριβως εδω, αλλα οκ...
σημερα μου αναψε φωτα (παρατεταμενα και επιμονα) lada 2110 (?) με οδηγο μουστακαλη γερο
Πατρων - Κορινθου, πλησιαζω νταλικα την οποια πλησιαζει επισης ο γερος. Τον περναω φρεναριστος ( ), χωρις φυσικα να τον στριμωξω, και μπαινω πισω απο την νταλικα. Περιμενω μερικα δευτερα μεχρι να βγω απο τη στροφη για να εχω ορατοτητα να περασω. Ο γερος κολαει πισω μου και μου αναβει τα φωτα επιμονα! Κοιταζω στον καθρεπτη και δε το πιστευω
βγαινω απο τη στροφη, 3η, γεια σας. -
Ο χρήστης piii έγραψε:
Είπες τίποτα μου λεει;;;
Ολες τις άλλες φορές τους βρίσκεις πάντα μπροστά σου.Και μετα μου λετε μερικοι για τα δικαιωματα των μεταναστων και αλλες τετοιες παπαριες Ας ειναι καλα τα Αμερικανακια και οι δικοι μας οι ξεφτιλες που τους κουβαλισανε εδω υπάκουωντας στα σχεδια και τις εντολες του Κισινγκερ.
δεν ταιριαζει ακριβως εδω, αλλα οκ...
σημερα μου αναψε φωτα (παρατεταμενα και επιμονα) lada 2110 (?) με οδηγο μουστακαλη γερο
Πατρων - Κορινθου, πλησιαζω νταλικα την οποια πλησιαζει επισης ο γερος. Τον περναω φρεναριστος ( ), χωρις φυσικα να τον στριμωξω, και μπαινω πισω απο την νταλικα. Περιμενω μερικα δευτερα μεχρι να βγω απο τη στροφη για να εχω ορατοτητα να περασω. Ο γερος κολαει πισω μου και μου αναβει τα φωτα επιμονα! Κοιταζω στον καθρεπτη και δε το πιστευω
βγαινω απο τη στροφη, 3η, γεια σας.Σημερα γελασα πικροχολα με ενα τυπο σε ενα Prius ο οποιος ενω ηθελε να στριψει δεξια ειχε κατσει στην μεσαια λωριδα που κανονικα παει ευθεια και οταν αναψε το φαναρι αρχισε να κορναρει και να κανει χειρονομιες για να προχωρησουμε , να παραβιασουμε το κοκκινο για να του κανουμε χωρο να μπορεσει αυτος να στριψει απο την μεσαια στα δεξια απλα τον κοιταγα απο τον καθρεφτη και και κουναγα το κεφαλι μου ..............
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
δεν ταιριαζει ακριβως εδω, αλλα οκ...σημερα μου αναψε φωτα (παρατεταμενα και επιμονα) lada 2110 (?) με οδηγο μουστακαλη γερο
βγαινω απο τη στροφη, 3η, γεια σας.Αυτο δεν ειναι τιποτα citroen gsa μας προσπερασε στη κοιρινθου-πατρων πριν κανα 3αρι χρονια με 140-150 μιλωντας και στο κινητο..
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Και μετα μου λετε μερικοι για τα δικαιωματα των μεταναστων και αλλες τετοιες παπαριες Ας ειναι καλα τα Αμερικανακια και οι δικοι μας οι ξεφτιλες που τους κουβαλισανε εδω υπάκουωντας στα σχεδια και τις εντολες του Κισινγκερ.Ότι να 'ναι
Στο θέμα μας:
Ενώ ποδηλατούσα σχετικά σβέλτα δεξιά σε δρόμο με 2 λωρίδες που έχει γίνει μιάμιση λόγω παρκαρισμένων, και με τα μάτια μου να τσεκάρουν ακόμα και καθρέπτες από τα παρκαρισμένα μπας και προβλέψω κπ άνοιγμα πόρτας, έγινε το καλύτερο: ξεπάρκαρε ένα τέριος σβέλτα γύρω στα 8 μέτρα μπροστά μου. Απέφυγα τα χειρότερα, και με τη συμβολή του οδηγού αριστερά μου, ο οποίος το είδε και αυτός εγκαίρως και κινήθηκε αριστερά φρενάροντας. Ρισπέκ. Μετά σταματάω πιο κάτω δεξιά, περιμένοντας και 2 φίλους μου να με φτάσουν, και σταματάει η 50άχρονη με το τέριος, κατεβάζει το παράθυρο και ζητάει χίλια συγγνώμη, πως το έκανε αυτό θεέ της κ.λπ., με φάτσα συγχώρεσέ με, πλίίίζ(~40km/h). Εντωμεταξύ, για να σταματήσει να μου τα πει όλ'αυτά έκλεισε τη μία λωρίδα και έπιασε χώρο από την αριστερή, κάνοντας τη στενόχωρη. Περνάνε όμως 2 αυτοκίνητα αρχικά. Ε, ρε και έρχεται ένας hiluxας και παίρνει τον καθρέφτη της.. Εγώ έχω γουρλώσει, το αγροτικό απλά δε σταματάει, και η τέριος, φεύγει έντρομη και αυτή με 10km/h περίπου.. -
Ο χρήστης Paris.gr έγραψε:
Σόρρυ φίλε αλλά δεν βρίσκω τον λόγο για τα όσα περιγράφεις. Τι κατάλαβες δηλαδή κάνοντας τα παραπάνω;Βασικά τίποτε. Απλά μου έσπασε τα νεύρα με την κόρνα έχοντας και το παιδί στο κάθισμα και στη συνέχεια την ακολουθούσα απλά γιατί ακολουθούσαμε την ίδια διαδρομή. Απλά οδήγησα για 2-3 στενά όπως έκανε αυτή νωρίτερα και αμέσως έσπασε. Ούτε της κόλλησα άσχημα βασικά. Απλά επιτάχυνα γρήγορα και άναβα φώτα για να δω μέχρι που θα πάει. Άλλωστε, αν έχει το δικαίωμα να με πετάει από το δρόμο για να πάει με όσα θέλει, το ίδιο δικαίωμα έχω κι εγώ (άρθρο 4, παράγραφος 1 του Συντάγματος αν θυμάμαι καλά). Και το αστείο είναι πως αμέσως μετά το στενό που έγινε το περιστατικό, αυτή πήγαινε αριστερά κι εγώ δεξιά...!!!
Τιμώρησε παραδειγματικά την παλιοπο@τ@ν@ που δεν εκτίμησε τη ματιά/σχόλιο (βλέπε καμάκι) που της έκανε και του απάντησε ανάλογα...
Αν δεν «πέφτουν» και δεν μας κάθονται με την πρώτη εξυπνάδα/μ@λ@κία που τους λέμε είναι το κατακάθι των σύγχρονων ελληνίδων.Και η απάντηση:
Το είσαι υπέροχη κλπ ειπώθηκε όντως; Εγώ νόμιζα ότι ήταν υπότιτλοι των βλεμάτων.
Εννοείται ότι έγραψα μια στιχομυθία που λέω συχνά με έναν φίλο και όχι αυτό που είπα στην κοπέλα. Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν είμαι τόσο χαζός που να μου βγαίνουν τέτοια πράγματα.
Και για να είμαστε πιο ακριβείς, αν διαβάσεις το post, αυτή κοίταγε και όχι μόνο, αλλά έκανε και το αμάξι μπροστά για να μπορέσει να δει (αυτό δεν το έγραψα γιατί μπορεί να το έκανε για να βγει πιο μπροστά στο φανάρι). Όταν κοίταξα κι εγώ, το έπαιξε δήθεν, υπεράνω κτλ. Λανθασμένη τακτική στο λάθος άτομο. Άλλωστε, ΠΟΤΕ δεν κάνω καμάκι σε τέτοιες συνθήκες εκτός από μια ματιά. Ούτε φυσικά θεωρώ κάποια παλιοπουτάνα ή κάποιον παλιόπουστα κτλ. Αυτά βρίσκονται εκτός της κοσμοθεωρίας μου, οπότε το σχόλιο είναι απλά εκτός πραγματικότητας. Αυτό που έκανα ήταν πολύ απλό. Της έδωσα να καταλάβει πως το ηθικό είναι να έχεις συνεπή στάση ζωής. Δεν μπορεί να κοιτάς, μετά να το παίζεις επιδεικτικά υπεράνω και στο τέλος να παρακαλάς για να γίνει το δικό σου. Ή με θεωρείς σκουλήκι και με γράφεις ή όχι. Τόσο απλό.
Τα φανάρια στην περιοχή μου και γενικά όπου κινούμαι τα ξέρω απέξω, οπότε κινούμαι χωρίς πολλά πολλά φρένα και περιττές επιταχύνσεις. Άλλωστε, η μέση ταχύτητα μετράει τελικά και αυτό σε κάνει γρήγορο ή αργό. Τι να το κάνω να το σπάσω και να πάω με 150 από φανάρι σε φανάρι όταν θα περιμένω μετά σταματημένος και θα έχω ταλαιπωρήσει το αυτοκίνητο; Δε θα πάω φυσικά με 30 για πάνω από 100-200 m, αλλά δε θα σπάσω και το αμάξι χωρίς λόγο. Μπορεί να το κάνω στην Πέτρου Ράλλη στον Ταύρο για ξεμπούκωμα, αλλά μόνο σε άδειο δρόμο, νύχτα με τις κατάλλλες συνθήκες (χωρίς προκλητικούς τριγύρω που θα σφηνωθούν και θα σε προκαλούν για κόντρες μετά). Αυτό που μετράει είναι να πηγαίνεις γρήγορα, με ασφάλεια, χωρίς ταλαιπωρία και χωρίς περιττό κόπο και κατανάλωση.
Ευχαριστώ.
Offtopic: Τι θα γίνει με το κατεστραμμένο οδόστρωμα περίπου σε αυτό το στίγμα: 37.919188 Ν, 22.910181 Ε; Τα τελευταία 2 χρόνια τον βλέπω το δρόμο με σπασμένη άσφαλτο, ελαφριά βύθιση κτλ. Πληρώνουμε ή όχι διόδια τελικά; Ή πρέπει να είμαστε σε αυτό το κομμάτι στην αριστερή και να κόβουμε τους πιο γρήγορους;
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Και μετα μου λετε μερικοι για τα δικαιωματα των μεταναστων και αλλες τετοιες παπαριες Ας ειναι καλα τα Αμερικανακια και οι δικοι μας οι ξεφτιλες που τους κουβαλισανε εδω υπάκουωντας στα σχεδια και τις εντολες του Κισινγκερ.
Ότι να 'ναι
Στο θέμα μας:
................Σχώρα με , δεν θα το ξανακάνω
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Καταρχήν, φίλε Kacey δεν ήσουν μπροστά άρα βασίζεσαι στα όσα είπε το παλικάρι.
Δεύτερον αν διαβάσεις ξανά θα δείς ότι δεν τον άφησαν να μπεί στη λωρίδα 2 αυτοκίνητα και όχι μόνο ένας άρα ή πέτυχε 2 μ@λ@κες που έκαναν το ίδιο πράμα και τον έκλεισαν ο ένας μετά τον άλλον ή κάτι δεν μας λέει σωστά...Καταρχην, ολοι αυτο κανουμε εδω μεσα. Λεει καποιος 'εγινε το ΤΑΔΕ' κ συζηταμε το ΤΑΔΕ βασει οσων ειπε.
Δευτερον, εγω απο την πρωτη στιγμη απο αυτα που ειπε καταλαβα οτι οι αλλοι επιταχυναν για να μην τον αφησουν να αλλαξει λωριδα ενω θα μπορουσε να το κανει 'κουμπωνοντας' αναμεσα τους, πραγμα που απαγορευεται. Απλο ειναι, αν πρεπει να το συζηταμε μεχρι τον 15Αυγουστο αφηστε το. -
Ο χρήστης piii έγραψε:
Είπες τίποτα μου λεει;;;
Ολες τις άλλες φορές τους βρίσκεις πάντα μπροστά σου.Μπορεις να μου εξηγησεις λιγο τι εκανες εσυ κ τι εκανε αυτος?
-
Uploaded with ImageShack.us ΖΩΟ ο εν λογω τυπος που εγραφε επιδειχτηκα το λεωφορειο ενω ηθελε να παρκαρει στην αφετηρια του στο Συνταγμα!
-
Δεν πειράζει... μια ζωή, ζώα ειναι οι λεωφοριατζίδες...
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Δεν πειράζει... μια ζωή, ζώα ειναι οι λεωφοριατζίδες... -
Δεν κάνω πλάκα...
Τα ιδια χάλια μαζί με τους ταξιτζίδες...
Σε βλέπουν και σε κλείνουν γράφοντας σε στα @@ τους, σταματάνε χωρίς καμία προηδοποιηση, στρίβουν χωρίς φλας και πολλά άλλα ωραία...
τις προάλλες πέτυχα στην Ν.Ιωνία, οδηγό με το ενα πόδι πάνω στο ταμπλό... τι μου λες τώρα;
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Δεν κάνω πλάκα...Τα ιδια χάλια μαζί με τους ταξιτζίδες...
Σε βλέπουν και σε κλείνουν γράφοντας σε στα @@ τους, σταματάνε χωρίς καμία προηδοποιηση, στρίβουν χωρίς φλας και πολλά άλλα ωραία...
τις προάλλες πέτυχα στην Ν.Ιωνία, οδηγό με το ενα πόδι πάνω στο ταμπλό... τι μου λες τώρα;
Αυτο με το κλεισιμο ξερω γιατι το κανουν, γιατι οι περισσοτεροι ΙΧιδες μολις δουν να βγαζει φλας το λεωφορειο αμεσως πατανε γκαζι για να τους χωθουν, οποτε τι θα κανει ο λεωφορειατζης ή θα κοψει ή θα συνεχισει ακαθεκτος . Το αλλο με το ποδι στο ταμπλο οντως δεν ειναι ωραιο και αυτο δειχνει την γυφτια του καθενος!
-
Να κόψει ρε φίλε! Τι πάει να πει; Για να ανοιγετε πάει να πει οτι εχει εμπόδιο δεξιά του... ε στα @@ μου εμενα! Εγω ειμαι το εμπόδιο του;
Είσαι στα μισα του και αυτος στα @@ του, θα σε κλεισει...Ποτε θα με δειτε σε καμια ΤV...
-
FYI τα λεωφορεία έχουν πάντα προτεραιότητα.
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#3]