-
Τα λεμε κουλομαριες!
-
καληνύχτα ματάκια .... ονειρέψου ότι οδηγάς γρήγορα ....
-
Ο χρήστης kai43 έγραψε:
Τα λεμε κουλομαριες! -
AXXX O ΛΕΛΟΣ ! ηχαχαχαχχααχχαχαχ! Οι ΡΑΛΛΑΚΙΔΕΣ φαγωνονται...Σαββατο βραδυ θα...φανουν οι κουλομαριες κυριε που τους χαρακτηριζεις ετσι!
-
Ο χρήστης kai43 έγραψε:
Τα λεμε κουλομαριες!Να κανω 2 απλες ερωτησεις???
α)Εσυ που χαρακτηριζεις 'κουλομαριες' εχεις κατσει ποτε σε αγωνιστικο bucket?
Γιατι ολοι μας εξω απο τον χορο πολλα τραγουδια ξερουμε...
Και εγω θεατης ειμαι και εχω πει πολλες φορες 'πως πανε ετσι' αλλα μην ξεχνας οτι ολοι εχουν χορηγο το παντελονι τους και μονο για αυτο τους κατανοω...β)Αφου οι υπολοιποι ειναι κουλομαριες γιατι δεν φτιαχνεις και εσυ ενα αυτοκινητο να τρεξεις να δουμε απο ποιον θα εισαι μπροστα???
-
Ο χρήστης kai43 έγραψε:
Τα λεμε κουλομαριες!Eάν δέν έκανες τόσες δοκιμές θεωρείς ότι τα αποτελέσματα δεν θα ήταν τα ίδια ;
Οπως και να έχει , καλό καί ασφαλή αγώνα να έχετε.
-
Η όλη ομορφιά του ράλυ για μένα είναι με το πολύ τέσσερα περάσματα να κάνεις αγώνα (κανονικά τρία είναι υπεραρκετά). Για όλους τους άλλους υπάρχουν και οι αναβάσεις. Μια χαρά μορφή αγώνων είναι και αυτή. Αλλά όταν στις αναβάσεις δεν μας παίρνει να κατέβουμε γιατί θα φάμε ξύλο και στα ράλυ με τρία περάσματα πάλι δεν μας παίρνει, γίνονται τα γνωστά. Πλέον πρέπει να παρθούν μέτρα γιατί η πιο επικίνδυνη φάση ενός αγώνα είναι οι αναγνωρίσεις με αμέτρητες ιστορίες από όλους τους εμπλεκόμενους που πολλές φορές είχαν άγιο.
-
Ο χρήστης kai43 έγραψε:
Παιδια ολοι ψαχνετε να βρειτε δικαιολογια για το ποσο σιγα πατε κατα βαθος και παντα αυτος που παει γρηγορα ειναι αυτος που εκανε πολλες και επικινδυνες δοκιμες κατα την κριση σας,λαθος κανετε λοιπον,παψτε να κανετε τις γκομενες και πατηστε το γκαζι!Οπως στο WRC/ERC/IRC/Ιταλία (βλ. CRN.gr) να υποθέσω, που πάνε οι κουλοί με 2 περάσματα
Σκέψου (αν είσαι σε θέση) και αυτό που σου είπε ο APR για τον άλλο χερά ίδιας 'λογικής' με σένα που άφησε πίσω του νεκρούς
Οσο για τους οργανωτές, όταν θα δω οργανωτή να στέλνει στους αγωνοδίκες ή/και στην ΕΘΕΑ τέτοιες παραβάσεις
Αντε 'χερά', πάρε το σακί με τις πατάτες που έχεις στο δεξί κάθισμα για έρμα και πήγαινε στο Παλάδιο να δείξεις πόσο καλά τα έμαθες όλα απ΄έξω.
-
αηδια...... ! πραγματικη κρατηστε το forum για να μαλωνετε καποιοι διψανε για αιμα!!!!!
-
Ο χρήστης kai43 έγραψε:
να ζητήσουμε ταπεινά συγνώμη, όλοι εμείς οι αργοί - πλην νομοταγείς και σεβόμενοι τους συναθλητές μας και συνανθρώπους μας που βρισκόμασταν στα βουνά το Σάββατο και παρενοχλούσαμε τον 'ΚΥΡΙΟ' και τους 'γρήγορους' φίλους του.... συγνώμη και πάλι, δεν θα το ξανακάνουμε.....
υγ. μήπως να μην τρέχουμε κιόλας στους αγώνες, τον ενοχλεί και αυτό??
Μα δεν τρεχετε,νομιζετε οτι τρεχετε!και ναι ρε φιλε με ενοχλειτε γιατι περιμενω να δω κανενα περασμα της προκοπης σαν θεατης και εγω και βλεπω τα χαλια σας!
Μην σωσεις και ερθεις ποτε ρε...
-
-
Εδώ και 3 ημέρες έχουν γραφτεί 4 σελίδες για κάποιον με 5 γράμματα επίθετο και 7 γράμματα όνομα ....
Απόψεις με ονοματεπώνυμο και απόψεις ανώνυμες .........
Ρεζουμέ μπορεί να κάνει ο καθένας μας.Για μένα , κάποια πράγματα που είναι αυτονόητα , όπως η ασφάλεια ΟΛΩΝ όσων χρησιμοποιούν τους δρόμους που ΜΙΑ φορά (ίσως δύο) το χρόνο γίνεται Αγώνας , είναι αυτό που πρέπει να έχουμε κατα νού όλοι όσοι ασχολούμαστε .
Εξάλλου, το τελευταίο που χρειάζονται οι Αγώνες είναι ένα σοβαρό τροχαίο .
Ας επικρατήσει η κοινή λογική , σε όσους απο εμάς την διαθέτουν.
Οι υπόλοιποι , οι μή διαθέτοντες , ας συνεχίσουν να ζούν στον δικό τους κόσμο , ΜΑΚΡΥΑ απο κάθε Αγωνιστική δραστηριότητα, ΧΩΡΙΣ την περιβολή Αγωνιζόμενου. Και για να γίνει αυτό ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του._Αποστόλης Νούσιας
Γιάννενα. -
http://www.epitrohon.gr/article-360.html
Για ακούστε λίγο εκεί κάπου στα 4 λεπτά ...
-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
ΑΠΟΦΑΣΗΣΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΣΤΟ FORUM,ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΨΑΧΝΕΤΕ ΛΥΣΗ ΣΤΟΝ ΓΡΙΦΟ ΕΝΟΣ ΚΡΕΤΙΝΟΥ ΜE ΕΝΑ ΚΙΤΡΙΝΟ MG, ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΑΒΟΣ ΣΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ.ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΔΕΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΚΑΝ ΕΚΕΙ ΑΠΛΑ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ Ο ΟΔΗΓΟΣ, ΑΥΤΟΣ Η ΕΓΩ? ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝ ΙΔΕΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΟΚΙΜΕΣ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΧΟΛΕΡΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥΣ .
ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΓΡΙΦΟΥ. ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΑΧΟΣ. ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ?
ΟΠΟΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ ΤΕΡΜΑ ΤΟ FORUM ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΚΙΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΨΕΥΔΟΝΙΜΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΟ Η ΣΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ Η ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΘΕΛΕΤΕ.ΥΓ. ΟΣΟΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΡΟΜΑΞΕ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ, ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΡΑΝΤΑΡ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΜΕ ΠΟΣΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΟΛΙΣ ΜΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΙΚΟΦΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.
A KAI ΤΑ SPORTING EINAI ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΑ REGULARITY ΚΑΛΗΤΕΡΑΦΙΛΙΚΑ
ΖΑΧΟΣ ΝΙΚΟΣ -
Ο χρήστης jean29 έγραψε:
http://www.epitrohon.gr/article-360.htmlΓια ακούστε λίγο εκεί κάπου στα 4 λεπτά ...
Tα ακουσαμε .... αλλα αυτο δεν λεει τιποτα που να καλυπτει το συνολο ,αλλα και δεν ειπε σε καποιους εκεινη την εποχη , αγαπητε μου JEAN , οι οποιοι ειχαν αλλη λογικη και αποψη για το θεμα , και με τις δοκιμες τον εκαναν και δαγκωνε τα χειλη του τον αγαπημενο μας Γιωργο , παρ'οτι ηταν ο μονος που ειχε εργοστασιο πισω του(ειτε alfa ,ειτε nissan) και αυτοι οι ελαχιστοι βεβαιως , που του τις , παρε'ιστικα σερβις και εξοπλισμο .
Αλλωστε ο συγκεκριμενος ηταν ενα πηγαιο ταλεντο - διαμαντι , αλλα που ηταν και αδυνατον να κατεργαστει απ'οτι λεει η ιστορια με τις τακτικες ακομα και των συγχρονων του συναθλητων ,που εκαναν οτι και οι αντιστοιχοι επαγγελματιες της εποχης τους ..........οι δε αγωνες δεν ειχαν καμια σχεση με τους σημερινους , και ειναι τραγικο να μπουμε σε συγκριση ..... -
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
ΕΠΕΙΔΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ NAS ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙΣ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΩ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ! ΠΡΩΤΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΧΟΝΤΡΟΥΛΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΑΠΕΞΩ,ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΤΙΣ ΠΡΩΣΟΠΙΚΕΣ ΜΟΥ ΟΔΗΓΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ,ΑΝΑΦΕΡΟΜΟΥΝ ΣΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ ΟΔΗΓΟΥ! ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ,ΝΑΙ ΧΟΝΤΡΟΥΛΗ ΕΙΜΑΙ ΧΕΡΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ,ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΗ ΓΝΩΜΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΟ,ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΥΣ,ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΜΠΑΘΕΙΕΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΑΓΩΝΑ ΟΤΑΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ! ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝ ΚΟΥΝΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΒΕΝΤΟΥΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΟΔΗΓΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΚΕΤ ΓΤ ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΧΩΡΑΣ! ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΑΚΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΟΔΕΥΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΕΣΥ ΟΡΓΑΝΩΣΗ!
Υ.Γ ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ,ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΠΑΡΑ ΑΠΟ ΤΑ PC, ΕΤΣΙ ΜΑΘΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΥΘΕΩΣ!
ΦΙΛΙΚΑ
ΚΑΙΤΑΤΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
-
Ηρεμααααααα .........
Αχ , νιατα τα βιαστικα , βρε μπαγασιδες μην το συνεχιζετε ...........
Σας χρειαζομαστε εδω μεσα , και θα δειτε οτι καποια ημερα , αυτα τα κουφα που διαβαζετε απο τους κομπιουτεραδες των πλευ στεισον , θα γυρισουν , και θα καταλαβουν οτι δεν ειναι ετσι οπως τα φανταζοντε και τους εχει μαθει η μαλακισμενη στενομυαλη νεοελληνικη τακτικη ...........
-
afoy xasame th mpala , tote ti na poype
συγνώμη , έτσι μου κατέβηκε στη γκλάβα μου !!!!! -
Αντε 'χερά', πάρε το σακί με τις πατάτες που έχεις στο δεξί κάθισμα για έρμα και πήγαινε στο Παλάδιο να δείξεις πόσο καλά τα έμαθες όλα απ΄έξω.[/quote]
νασο αυτα να κοπουνε......περι σακια και πατατες και ερμα.......αυτα το σαββατο στη λαικη..(και την εννοια που το λες την επιασα)
λοιπον και για να τελειωνουμε...εαν θελετε να μιλησουμε για δοκιμες και ποιοι ειναι οι επικινδυνοι και ποιοι τρακαρουν κοσμο και πολιτες μπορουμε να τα πουμε..και με ονοματα,
και οχι με κιτρινα και κοκκινα και μπλε αυτοκινητα....ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟ MG.??????
-
Ο χρήστης kai43 έγραψε:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΕΠΕΙΔΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ NAS ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙΣ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΩ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ! ΠΡΩΤΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΧΟΝΤΡΟΥΛΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΑΠΕΞΩ,ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΤΙΣ ΠΡΩΣΟΠΙΚΕΣ ΜΟΥ ΟΔΗΓΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ,ΑΝΑΦΕΡΟΜΟΥΝ ΣΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ ΟΔΗΓΟΥ! ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ,ΝΑΙ ΧΟΝΤΡΟΥΛΗ ΕΙΜΑΙ ΧΕΡΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ,ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΗ ΓΝΩΜΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΟ,ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΥΣ,ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΜΠΑΘΕΙΕΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΑΓΩΝΑ ΟΤΑΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ! ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝ ΚΟΥΝΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΒΕΝΤΟΥΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΟΔΗΓΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΚΕΤ ΓΤ ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΧΩΡΑΣ! ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΑΚΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΟΔΕΥΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΕΣΥ ΟΡΓΑΝΩΣΗ!
Υ.Γ ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ,ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΠΑΡΑ ΑΠΟ ΤΑ PC, ΕΤΣΙ ΜΑΘΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΥΘΕΩΣ!
ΦΙΛΙΚΑ
ΚΑΙΤΑΤΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Καλο θα ειναι ολοι αυτοι που δεν ξερουν να πανε σπιτι τους πρωτα να μαθουν τον δρομο και μετα να γραφουν στο forum για επικινδυνες δοκιμες και τετοιες μαλ.....ες!
Οι Ελληνικοι αγωνες ομως εχουν φτασει δυστυχως σε αυτο το επιπεδο και ειναι πραγματικα κριμα γτ τι να δει φιλε μου ο θεατης, τον ασχετο που δεν ξερει καν που να πατησει και που να στριψει?,κοιταξτε λοιπον ολοι εσεις οι ξυπνιοι που οσα δεν φτανει η αλεπου........να ξεκουλαθειτε και αστε αυτους με τα 5 γραμματα να κανουν δοκιμες γτ αυτους παει να δει ο κοσμος και οχι τα χαλια σας!
Περί δοκιμών, αναγνωρίσεων κτλ. [Διάσπαση]