-
γραφικός ε....????
να ξέρετε πως για μένα είστε ένας από τους λίγους παλιούς που εκτιμώ!δηλαδή με λίγα λόγια τζάμπα μιλάμε!!!!ορμάτε όλοι στις δοκιμές και όποιον πάρει ο χάρος!!!μέχρι φυσικά να χάσουμε ζωές και μετά να πάμε στο άλλο άκρο(όπως γίνεται πάντα) και να κάνουμε όλοι δοκιμές με 30 χιλιόμετρα...
τελικά μήπως να πάρω κανα κάρτ κι εγώ????
-
chala13 - JTGANG - yugo - octavias5 - sp0+ κ.λ.π
που ήσαστε ρε παλικάρια ????????
όλο λάδι λάδι και τηγανίτα τίποτα …..
ίσα να τα κάνετε μπάχαλο και μετά μόκο ????? -
Φίλε 'επιστροφή' τι άλλο θέλεις να πούμε;
Οι απόψεις του καθενός είναι γνωστές και καταγεγραμμένες.....
Τι πρέπει να γίνει δηλαδή; Να λέμε τα ίδια και τα ίδια;
Το σύστημα είναι σάπιο, τι να κάνουμε; Όπως και στην κοινωνία, λίγα πράγματα λειτουργούν σωστά;
(Εκτός εαν εννοείς κάτι άλλο και δεν το κατάλαβα.....)
Και επειδή και σε αυτό το θέμα αλλά και σε άλλα πολλά έχουν ειπωθεί και είναι και της μόδας:
ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ.
Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε....
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
***chala13 - JTGANG - yugo - octavias5 - sp0+ κ.λ.π
Φίλε συμφωνώ, εκτός από το χρώμα του μελανιού σου, παρότι είμαι ολυμπιακός!!. Χρειαζόμαστε, συνεχώς να πιέζουμε, τους ‘βολεμένους’ επάνω στης πλάτες μας, και να μας κουράζουν. Συνεχείς αγώνας, εξηγώντας και ‘ψήνοντας’ τους ανυποψίαστους!!.
Antonis-team.Ειμαι γαυρος συγνωμη !!!!!!! ***
-
Ο χρήστης επιστροφη έγραψε:
chala13 - JTGANG - yugo - octavias5 - sp0+ κ.λ.π
όλο λάδι λάδι και τηγανίτα τίποτα …..
ίσα να τα κάνετε μπάχαλο και μετά μόκο ?????Αδυνατώ να καταλάβω τι εννοείς. Ίσως να μην το γνωρίζεις, αλλά σε παλιότερη ερώτησή μου πήρα την απάντηση ότι ως συμμετέχων δεν έχω δικαίωμα να κάνω επίσημη καταγγελία για κάποιον άλλο συμμετέχοντα γιατί δε γίνεται δεκτή. Αυτό ισχύει βάσει κανονισμού ΕΘΕΑ. Πρέπει στο περιστατικό της παράβασης κατά τις αναγνωρίσεις να παρίσταται άτομο της οργάνωσης ή αστυνομικό όργανο ή άτομο εξουσιοδοτημένο γι' αυτό το λόγο. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν ανέφερα πουθενά ονόματα. Την άποψή μου την είπα, δεν υπάρχει κάτι άλλο να προσθέσω.
-
ΛΑΘΟΣ – ΛΑΘΟΣ – ΛΑΘΟΣ!!. αν ο άμεσα θιγόμενος που είναι ο συμμετέχον, δεν μπορεί να προασπίσει τα συμφέροντα του, μέσω αναφορών και διαμαρτυριών καθώς καταγγελιών εγγράφως, τότε ποίος θα το κάνει, ο θεατής?. Αυτός που σου είπε καλέ μου φίλε αυτό, είναι κόπανος, και θέλω να μου πεις ποίος είναι, να του ζητήσω να μου δήξει που το γράφει.
Αγαπητέ antonis-team,
Τόνισα τα παραπάνω λόγια σου και θα καταλάβεις αμέσως γιατί. Παραθέτω λοιπόν, το εξής απόσπασμα:14.5.3 Ποινές
Στους παραβάτες όλων των ανωτέρω άρθρων, μετά από καταγγελία από την Oργάνωση
ή από Kριτές γεγονότων, αρμόδιους για την τήρηση όλων των ανωτέρω άρθρων, ή Αστυ-
νομικό Οργανο, επιβάλλονται οι εξής ποινέςΟ άνθρωπος που το είπε βασίζεται, πολύ ορθώς, στο παραπάνω άρθρο που είναι από το βιβλίο της χρονιάς της ΕΘΕΑ και είναι το άρθρο που αφορά τις ποινές για όλες τις παραβάσεις στις αναγνωρίσεις. Από εκεί και πέρα, σχολίασε ό,τι θες.
-
Επίσης, αγαπητέ antonis-team, θα θυμήσω τα δικά σου λόγια:
Είναι από εξωφρενικά τρελό, έως ανώμαλο, και φτάνει μέχρι την αισχρότερη μορφή της ιδιοτέλειας και της συγκάλυψης.Η δική μου συμμετοχή στο θέμα λήγει εδώ.
-
Αγαπητέ Αντώνη,
Καταλαβαίνω την αγανάκτηση σου. Εκείνο που δεν μπορείς να αποδεχθείς είναι, ότι αν και ο παραβάτης των αναγνωρίσεων γίνεται αντιληπτός, δεν τιμωρείται, διότι αυτοί που τον καταγράφουν δεν έχουν την ιδιότητα του «αρμόδιου»…
Πρέπει να σκεφθείς όμως, ότι η μαρτυρία ενός συμμετέχοντα για κάποιον συναθλητή του, έχει μειωμένη και αμφισβητούμενη αποδεικτική ισχύ, διότι εμπεριέχει την «ιδιοτέλεια» και το προσωπικό συμφέρον…
Οι κανονισμοί είναι σαφείς, ποιοι έχουν την εξουσιοδότηση να καταγράψουν την ενδεχόμενη παράβαση …
Είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα, (και βασική υποχρέωση), μιας υψηλού επιπέδου οργάνωσης, η πολύ καλή επόπτευση των ειδικών διαδρομών στην περίοδο των αναγνωρίσεων και ταυτόχρονα αναφαίρετο δικαίωμα των αγωνιζομένων να προστατευθούν από παράνομες συμπεριφορές συναθλητών τους…
Οι αγωνιζόμενοι (γενικά) δεν έχουν δικαίωμα να καταγγείλουν, να αναφέρουν, να διαμαρτυρηθούν , παρά μόνο να υποβάλουν ένσταση, σε συγκεκριμένο χρόνο και με απόλυτα σαφείς διαδικασίες και προϋποθέσεις.
Βέβαια στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν γίνεται δεκτή ένσταση κατά κριτή γεγονότων και εάν υποβληθεί θα απορριφθεί ως απαράδεκτη…
Οι Αγωνοδίκες είναι οι μόνοι που έχουν την εξουσία να επιβάλουν τις αντίστοιχες ποινές που προβλέπονται, αλλά θα πρέπει τα αποδεικτικά στοιχεία να είναι απολύτως σύννομα , να μην επιδέχονται καμίας αμφισβήτησης, να έχουν τηρηθεί με ακρίβεια οι κανονισμοί, διότι σε αντίθετη περίπτωση η απόφασή τους θα είναι μετέωρη νομικά και σε ενδεχόμενη ένσταση του υφιστάμενου την ποινή, να αποδειχθεί η κρίση τους λανθασμένη…
φιλικά
-
Ο χρήστης Ευφραίμογλου Μιχάλης έγραψε:
η μαρτυρία ενός συμμετέχοντα για κάποιον συναθλητή του, έχει μειωμένη και αμφισβητούμενη αποδεικτική ισχύ, διότι εμπεριέχει την «ιδιοτέλεια» και το προσωπικό συμφέρον…Οι κανονισμοί είναι σαφείς, ποιοι έχουν την εξουσιοδότηση να καταγράψουν την ενδεχόμενη παράβαση …
Είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα, (και βασική υποχρέωση), μιας υψηλού επιπέδου οργάνωσης, η πολύ καλή επόπτευση των ειδικών διαδρομών στην περίοδο των αναγνωρίσεων και ταυτόχρονα αναφαίρετο δικαίωμα των αγωνιζομένων να προστατευθούν από παράνομες συμπεριφορές συναθλητών τους…
Οι αγωνιζόμενοι (γενικά) δεν έχουν δικαίωμα να καταγγείλουν, να αναφέρουν, να διαμαρτυρηθούν, παρά μόνο να υποβάλουν ένσταση, σε συγκεκριμένο χρόνο και με απόλυτα σαφείς διαδικασίες και προϋποθέσεις.
Με τα ανωτέρω, και ιδιαίτερα με την τελευταία παράγραφό σας, εξηγήσατε απόλυτα ΔΥΟ περιπτώσεις όπου σε δύο διαφορετικά ΣΠΡΙΝΤ (το τονίζω γιατί πρόκειται μόνο για μια Ε.Δ. και όχι πολλές) ΖΗΤΗΣΑ ΕΠΩΝΥΜΩΣ από ΑΡΜΟΔΙΟ ΟΡΓΑΝΟ να έρθει να εποπτεύσει το ίδιο. Την πρώτη φορά ήταν όταν χρειάστηκε να βγάλω το αυτοκίνητό μου σε χαντάκι προκειμένου να αποφύγω μετωπική με 'ξεκολλημένο' Ford Puma και τη δεύτερη όταν είδα παραμονή του αγώνα κίτρινο Peugeot 106 16V με ρολ-κέιτζ και πλήρη αγωνιστικό εξοπλισμό να ανεβαίνει την Ε.Δ. σε ρυθμό αγώνα. Και στις δύο περιπτώσεις οι αιτήσεις μου έγιναν εντός 15 λεπτών από το κάθε περιστατικό. Όσο ήρθατε εσείς μέσα στην Ε.Δ. άλλο τόσο ήρθαν και οι 'αρμόδιοι'.
Σε κάθε περίπτωση σας ευχαριστώ για την επεξήγηση των δικαιωμάτων μου και για το τι μπορώ να αναμένω από τα νόμιμα μέσα.
Περί δοκιμών, αναγνωρίσεων κτλ. [Διάσπαση]