-
Έλα ντε? Πρέπει να ασχοληθώ λίγο πιο ζεστά με το θέμα. Στο σχετικό τοπικό ο nightwalker είχε πει αν δεν κάνω λάθος να προτιμήσουμε ισπανικό κέδρο.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ρε λεμεδες (που λεει και ο αρχοντας ο πασχος ) πειτε καμια καλη ιδεα για δωρο στη γυναικα!
Μην ακουσω τπτ @@ριες για σεξυ εσωρουχα, ταξιδια κλπ σας το λεω απο τωρα
Ένα είναι το δώρο για γυναίκα. Κάντης πρόταση... (από τις καλές)
Δεν ηξερα οτι γινεται να κανεις το ιδιο δωρο 2 φορες
Πάρτο πίσω...
(κ ξανακάντο με έκπληξη -αερόστατο/πυροτεχνήματα ή του πάσχου το παρτάλι να ανατινάζεται κλπ) -
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Ρε λεμεδες (που λεει και ο αρχοντας ο πασχος ) πειτε καμια καλη ιδεα για δωρο στη γυναικα!
Μην ακουσω τπτ @@ριες για σεξυ εσωρουχα, ταξιδια κλπ σας το λεω απο τωρα
Ένα είναι το δώρο για γυναίκα. Κάντης πρόταση... (από τις καλές)
Δεν ηξερα οτι γινεται να κανεις το ιδιο δωρο 2 φορες
Πάρτο πίσω...
(κ ξανακάντο με έκπληξη -αερόστατο/πυροτεχνήματα ή του πάσχου το παρτάλι να ανατινάζεται κλπ)'
ρε rantaplan σκέψου κάτι προσωπικό, ειδικά αν είσαι με εναν άνθρωπο καιρό μαζί ξέρεις τί 'αδυναμίες' έχει -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
ρε rantaplan σκέψου κάτι προσωπικό, ειδικά αν είσαι με εναν άνθρωπο καιρό μαζί ξέρεις τί 'αδυναμίες' έχει
Υπάρχουν απλά πράγματα που αρέσουν σε όλες. Νοίκιασε ένα μεγάλο σκάφος (ρώτα τον κων5) κ στις 00:00 την ώρα που θα χορεύετε ένα tango (εννοείται με το τραγούδι από το 'Άρωμα Γυναίκας') στο κατάστρωμα δίπλα από την live ορχήστρα της Βιέννης, ταυτόχρονα στον ουρανό θα σκάνε πυροτεχνήματα, θα περάσει ένα αεροπλάνο με επιγραφή (όπως αυτά το καλοκαίρι που κάνουν διαφημίσεις) 'Σ΄αγαπώ!' και θα της πεις: 'Αγάπη μου, σου έχω πει ένα ψέμα. Είμαι δισεκατομμυριούχος, παράτησε τα όλα και πάμε να κάνουμε τον γύρο του κόσμου! Πάρε κ τους δικούς σου μαζί.'
πωπω ρε γμτ! Τα αυτονόητα θα λέμε πάλι?
-
Να της κάνεις ένα μαγευτικό δείπνο με ρομαντική ατμόσφαιρα σε τόπο εκπληξη που θα την ενθουσιάσει .
Εναλακτικές. 1) Μονόπετρο
2) Μενταγιόν (σειρά 1η ,για φέτος )
3) Ένα Σαβ/κο σε βασιλική σουίτα. -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Να της κάνεις ένα μαγευτικό δείπνο με ρομαντική ατμόσφαιρα σε τόπο εκπληξη που θα την ενθουσιάσει .
Εναλλακτηκές. 1) Μονόπετρο
2) Μενταγιόν (σειρά 1η ,για φέτος )
3) Ένα Σαβ/κο σε βασιλική σουίτα.Εναλακτικά και τζάμπα....ένα ΣΚ κλεισμένοι σπίτι και υπηρέτης της.
Μαγείρεμα (εννοείτε κάπως γκουρμέ), χαλαρωτικά μασάζ-ποδόλουτρα και ότι επιθυμεί θα είσαι εσύ αυτός που θα τα προσφέρει.
Οι γυναίκες (αρκετές τουλάχιστον) θέλουν απλά πράγματα αλλά που να τις βάζουν σε πολύπλοκες σκέψεις (γιατί το έκανε; τι κρύβεται από πίσω; μ αγαπάει τόσο πια; κλπ κλπ κλπ)
Σε αντίθεση με εμάς που είμαστε πρακτικοί (σου έκανα το τραπέζι και τώρα θέλω π@@α )
-
Γιατί η γυναίκα δεν θέλει π@@ες ?
Ειδικά μετα απο μασσάζ?
Αν είσαι 50 πρέπει να εισαι γυμνασμένος για μασσάζ και διάφορα ακροβατικά ενώ απαραίτητη είναι και η τρέλα και η φαντασία ,αλλιώς θα ΄ξενερώσει ' η ατμόσφαιρα.
Ωχ μαναμ ,δεν μπορώ ! ,,,,Τι λέω,, -
O κων5 που ειναι;Ακομα να ξυπνησει το τσαπαρι το σαπιο;
-
Πέσε και πάρε ρε γάρε
-
Ρε μλκ πες μου,ποιος απ αυτους εισαι;
http://www.youtube.com/watch?v=UnSkrwb9 ... re=related
-
Το αγαπημένο τραγούδι του πάσχου όταν οδηγάει τον αυστραλό του..
Youtube VideoΜα τί κατιμές είσαι ρε συ
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ρε μλκ πες μου,ποιος απ αυτους εισαι;http://www.youtube.com/watch?v=UnSkrwb9 ... re=related
Το Νο2 τον(-ην) ξέρω...
Μεγάλη αδερφάρα!! -
Παλιοπαρεες...
-
ρε νονε τι λεει ακομα στην πατρα εισαι; Πηγαιντε στον κωστοπουλο και στον παντελακη και πειτε τους να κλεισει η σχολη. Εχει φυγει το 110% της πατρας κι εσυ ακομα εκει καθεσαι;
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Παλιοπαρεες...Διατηρεί φαρμακείο σε περιοχή της νότιας Εύβοιας που έχω εξοχικό! Να σου φτιάξει κρεμούλα και να σε αλήψει ο τσολιάς αυτός....να ξεχάσεις το όνομά σου...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Να σου φτιάξει κρεμούλα και να σε αλήψει ο τσολιάς αυτός....να ξεχάσεις το όνομά σου...Πρεπει να τον γνωρισεις στον κων5..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
ρε νονε τι λεει ακομα στην πατρα εισαι; Πηγαιντε στον κωστοπουλο και στον παντελακη και πειτε τους να κλεισει η σχολη. Εχει φυγει το 110% της πατρας κι εσυ ακομα εκει καθεσαι;Στοιχεια μηχανων rulez...Εχει βαλει 'θεμα' εδω και καποια χρονια..δε ξερω αν το προλαβες..χθες το τελειωσαμε απο την προηγουμενη τριτη καθε μερα καναμε δουλεια.. Ειχα και κατι αλλες αναφορουλες και τελικα αυριο την κανω.. Θα χαλαρωσω καθολου απο του χρονου τουλαχιστον? πηξαμε στην αναφορα...
Να κανω γιορτες χωρις να ασχοληθω με τιποτα.. Θα βογγηξει η zx στα χιλιομετρα.. Ηδη κανονιζω μονοημερες.. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Θα χαλαρωσω καθολου απο του χρονου τουλαχιστον? πηξαμε στην αναφορα...Στοιχεια μηχανων; OMG που λενε και στο χωριο μου στα γιαννενα..
Δε θα χαλαρωσεις... Προηγμενα υλικα rulezzzz... -
θα τα χαλαρωσω μονος μου..
-
Ρωτάς τον Πάσχο τον φοιτητοπατέρα για μαθήματα?
Καφετερια -Pub- σουβλατζίδικο [#29]