-
Βασικα σα το πασχο θα καταληξω οποτε θελω να μαθαινω...Μηχανολογος στη πατρα και ηδη εχω αρχισει και ζαχαρωνω την 156..
Υ.Γ.
Μου τελειωσε και το λαδι σημερα..Θα ερθει τενεκες απο το χωριο... -
Δε με ρωτησε το παιδι ρε κιοφτε.Μονος μου του δινω μερικα hints απο την τεραστια εμπειρια μου.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Μηχανολογος στη πατρα και ηδη εχω αρχισει και ζαχαρωνω την 156.. :Τριβεις τα χερια σου κι εσυ, ανυπομονης να γινεις μηχανικος να κανεις χρυσες δουλειες με τα φιατ
Και γλυφεις και τον πασχο για να τον πιασεις πελατη
-
πάσχος ο πελατάκος
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Μηχανολογος στη πατρα και ηδη εχω αρχισει και ζαχαρωνω την 156.. :
Τριβεις τα χερια σου κι εσυ, ανυπομονης να γινεις μηχανικος να κανεις χρυσες δουλειες με τα φιατ
ψιτροενακιας και πονηρος σα τη ψιψινελ..
Γατος εισαι..!!Με το αμαξι του πασχου δε λαδωνω... εγω τα χερια μου..
Υ.Γ. Θελω 156..
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Τριβεις τα χερια σου κι εσυ, ανυπομονης να γινεις μηχανικος να κανεις χρυσες δουλειες με τα φιατ
Συναδελφος μηχανολογος μηχανικος σπουδαζει το παιδι,οχι μηχανικος αυτοκινητων. Χρυσες δουλειες θα κανει κανεις αν ανοιξει service shitroen,οχι φιατ πλεον γιατι δε σπανε δε χαλανε.Αλλα αμπαλος κι εσυ σαν τον κων5 δεν εισαι,τι συζηταμε.
-
Εχω προβλημα..ειμαι παναθηναικος..δε θα γινω ποτε σα το πασχο..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
ρε νονε τι λεει ακομα στην πατρα εισαι; Πηγαιντε στον κωστοπουλο και στον παντελακη και πειτε τους να κλεισει η σχολη. Εχει φυγει το 110% της πατρας κι εσυ ακομα εκει καθεσαι;
Στοιχεια μηχανων rulez...Εχει βαλει 'θεμα' εδω και καποια χρονια..δε ξερω αν το προλαβες..χθες το τελειωσαμε απο την προηγουμενη τριτη καθε μερα καναμε δουλεια.. Ειχα και κατι αλλες αναφορουλες και τελικα αυριο την κανω.. Θα χαλαρωσω καθολου απο του χρονου τουλαχιστον? πηξαμε στην αναφορα...
Να κανω γιορτες χωρις να ασχοληθω με τιποτα.. Θα βογγηξει η zx στα χιλιομετρα.. Ηδη κανονιζω μονοημερες..στοιχεία μηχανών II είναι απίστευτο μάθημα...
το πέρασα μεθυσμένος και άυπνος μετά από ούζα και πάρτυ στην χαλκίδα...
στο εμπ είναι τόσο καμμένος που αν του αρέσει το όνομα σου σε περνάει οτι πιπ@ και να του γράψεις...
αν δεν του αρέσει... -
Ειναι μαθημα πτυχιο τα στοιχεια Ι και ΙΙ..εχει βαλει ενα 'θεμα' ,ετσι το λεει στο οποιο πρεπει να μελετησεις ενα ψαλιδωτο γρυλο..Αυτους που εχουμε στα αυτοκινητα..Μιλαμε για τρελο μανικι...Κλεισαμε κατι 12ωρα τρελα για να προλαβουμε..
Το εχει κανει σιριαλ το μαθημα...προφορικα+θεμα (προαιρετικο αλλα χωρις αυτο δε σε περναει.. )+αναφορες+ εξεταση με συντελεστες κτλπ.. -
** edit mod**
-
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Τρέξτε όλοι στις Ανακοινώσεις. Έχει free cumshot και handjob φωτόΙος ειναι αυτο?
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
ψιτροενακιας και πονηρος σα τη ψιψινελ..
Γατος εισαι..!!Με το αμαξι του πασχου δε λαδωνω... εγω τα χερια μου..
Υ.Γ. Θελω 156..
ό,τι πρέπει για να μάθεις να εξασκείς το επάγγελμα στα δικά σου πρώτα
-
πολυ spam
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ειναι μαθημα πτυχιο τα στοιχεια Ι και ΙΙ..εχει βαλει ενα 'θεμα' ,ετσι το λεει στο οποιο πρεπει να μελετησεις ενα ψαλιδωτο γρυλο..Αυτους που εχουμε στα αυτοκινητα..Μιλαμε για τρελο μανικι...Κλεισαμε κατι 12ωρα τρελα για να προλαβουμε..
Το εχει κανει σιριαλ το μαθημα...προφορικα+θεμα (προαιρετικο αλλα χωρις αυτο δε σε περναει.. )+αναφορες+ εξεταση με συντελεστες κτλπ..Το θεμα στοιχεια ΙΙ δεν υπηρχε, θελει 2 βδομαδες γεματες για να πεις οτι κατι κανεις...
Για να περασεις επρεπε: εργαστηρια-θεμα-συμμετοχη σε ε. εκδρομη-εξεταστικη
Εξεταστικη μονο το σκαριφημα προλαβα να κανω με κιβωτιο ταχυτητων... -
Λοιπον σε λιγο θα βγαλω το αγριμι με καινουρια πραγματακια πανω. Το βραδυ οποιος θελει να κερασω σουβλακι-βρωμικο και να ηττηθει να με παρει τηλεφωνο,αρκει να μην κραταει κακιες αν πατηθει..
ξενε,πες και στο θειο σου ρε να ρθει να τον κερασω τπτ,νομιζεις οτι σε πιστεψα οτι δεν ειναικοντρακιας με εβο 9αρι εκκεντροφορατο κλπ... -
Ενα θα πω. Η Αντζελα γκερεκου ειναι πολυ ωραια γυναικα την ειδα σημερα στη Βουλη που πηγαμε επισκεψη
-
Τι λάδια βάζεις στο θηρίο;;;;
Πλησιάζει η αλλαγή λαδιών για το πολυμορφικό και άμα είναι να τα μαζέψουμε, μην πάνε και χαμένα... καινούριο λαδάκι κρίμα είναι να χύνεται στο δρόμο...
-
this post is worthless without pics bla bla bla
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Ενα θα πω. Η Αντζελα γκερεκου ειναι πολυ ωραια γυναικα την ειδα σημερα στη Βουλη που πηγαμε επισκεψηTην εχουν παρει ολοι οι σιχαμενοι και φραγκατοι γεροι
Καφετερια -Pub- σουβλατζίδικο [#29]