-
-
Μλκ σοβαρα,αν μου πεις οτι διαβαζοντας το ποστ του βλακακου,το προσωπο σου σχηματισε εστω κι αυτο το ηλιθιο μειδιαμα που σε χαρακτηριζει,θα σε βαλω στη λιστα εχρθων.make me.
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Ειναι πολλα που δεν γνωριζεται για τα επαγγελματικα , αν δεν τα ζησεις δεν πιστευεις τιποτα
Ασε ρεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!
Κάνουν... κάνουν... Μπροστά στα μάτια μου αστικό λεωφορείο (μονό) στη νύφη του Θερμαϊκού να παίρνει στροφή με υπερστροφή ισχύος (σε οδόστρωμα με συντελεστή τριβής όσο μεταξύ βούτυρου και καθρέφτη βέβαια...)
Αν δω και διπλό λεωφορείο να κάνει το ίδιο θα παραδεχτώ ότι είμαι όσο κουλομαρίας είναι και ο kon5...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Τι λέτε ρε παιδιά???
Αυτό είναι το τούνελ προς το θάνατο!! Δεν υπάρχει!! Όλα τα λεφτά είναι το μπλε Lada προς το τέλος που σκάει στον τοίχο και μένει ανέπαφο!! -
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Όλα τα λεφτά είναι το μπλε Lada προς το τέλος που σκάει στον τοίχο και μένει ανέπαφο!! -
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Όλα τα λεφτά είναι το μπλε Lada προς το τέλος που σκάει στον τοίχο και μένει ανέπαφο!!
ρε...έφυγε το μπαρμπρίζ.Τι ανέπαφο?
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Τι λέτε ρε παιδιά???
Αυτό είναι το τούνελ προς το θάνατο!! Δεν υπάρχει!! Όλα τα λεφτά είναι το μπλε Lada προς το τέλος που σκάει στον τοίχο και μένει ανέπαφο!!αν είχαν esp τα μισά από αυτά δεν θα είχαν γίνει...
βέβαια , αν είχαν esp πήγαιναν με τα 2πλά km/h... -
Και ναι μολις εκανα τη κουζινα της μανας μου ανω κατω!
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Και ναι μολις εκανα τη κουζινα της μανας μου ανω κατω!Ωχ!!!!!!! Δηλαδη? Βλεπω να σε κηνυγαει με κανα πλάστη πιο μετα
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Τι λέτε ρε παιδιά???
Αυτό είναι το τούνελ προς το θάνατο!! Δεν υπάρχει!! Όλα τα λεφτά είναι το μπλε Lada προς το τέλος που σκάει στον τοίχο και μένει ανέπαφο!!αν είχαν esp τα μισά από αυτά δεν θα είχαν γίνει...
βέβαια , αν είχαν esp πήγαιναν με τα 2πλά km/h...Το τούνελ έχει εισροή νερού από την οροφή το οποίο γίνεται πάγος στο οδόστρωμα. Τι να σου κάνει το ΕΣΠ όταν δεν υπάρχει δείγμα πρόσφυσης, δεν μπορεί να νικήσει τους νόμους της Φυσικής.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Τι λέτε ρε παιδιά???
βέβαια , αν είχαν esp πήγαιναν με τα 2πλά km/h...Το τούνελ έχει εισροή νερού από την οροφή το οποίο γίνεται πάγος στο οδόστρωμα. Τι να σου κάνει το ΕΣΠ όταν δεν υπάρχει δείγμα πρόσφυσης, δεν μπορεί να νικήσει τους νόμους της Φυσικής.
Ενα πραγμα μπορει να βοηθησει, κανα ταμα εκεινη την ωρα
-
Αμα είσαι άθεος την έβαψες δλδ
-
Kατι ακουσα στο ραδιο το πρωι, για ενα 3ωρο τσοντο νιντεο της αλεξανδρατου
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Kατι ακουσα στο ραδιο το πρωι, για ενα 3ωρο τσοντο νιντεο της αλεξανδρατουεγώ το είδα και στο σταρ το ρεπορτάζ.
Αυτή λέει ότι δεν υπάρχει και το έχουν δει 2 άτομα επώνυμα (σύμφωνα με αυτά που λένε βέβαια )Αν κυκλοφορήσει, θα ήθελα μία κόπια...Παρότι δεν βλέπω πλέον καθόλου τέτοιου είδους ταινίες, κάτι τέτοιο θα άξιζε να ξανα-κατρακυλήσω για κανα 3ωρο (όσο η ταινία)
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Kατι ακουσα στο ραδιο το πρωι, για ενα 3ωρο τσοντο νιντεο της αλεξανδρατου
εγώ το είδα και στο σταρ το ρεπορτάζ.
Αυτή λέει ότι δεν υπάρχει και το έχουν δει 2 άτομα επώνυμα (σύμφωνα με αυτά που λένε βέβαια )Αν κυκλοφορήσει, θα ήθελα μία κόπια...Παρότι δεν βλέπω πλέον καθόλου τέτοιου είδους ταινίες, κάτι τέτοιο θα άξιζε να ξανα-κατρακυλήσω για κανα 3ωρο (όσο η ταινία)
Τιιιιιιιιιιι βγαινω αμεσως για ψαξιμο
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Kατι ακουσα στο ραδιο το πρωι, για ενα 3ωρο τσοντο νιντεο της αλεξανδρατουhttp://www.yupi.gr/gossip/c15570/Tzoyli ... ratoy.html
δίνει λεπτομέρειες...κάτι σαν τα τρειλερ ταινιών...
-
Θα κυκλοφορήσει σύντομα?
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Θα κυκλοφορήσει σύντομα?θα το μαθουμε απο το Star που θα παει
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
δίνει λεπτομέρειες...κάτι σαν τα τρειλερ ταινιών...
Από το yupi:
Αν είχαμε το βίντεο αυτό στα χέρια μας, τι θα βλέπαμε;
Θα δείτε, κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης, τον κύριο Ψωμόπουλο να κρα τάει την κάμερα, υπάρχουν πάρα πολλές σκηνές με πολλές στάσεις που με απεικο νίζουν κάνοντας μόνο σεξ και σε πολλούς διαφορετικούς χώρους. Δεν ήταν μόνο η κρεβατοκάμαρα, ήταν το μπάνιο, το σα λόνι, το πάτωμα. Είναι αλήθεια ότι δεν έχω ξανακάνει σεξ με κάποιον να με σκη νοθετεί. Όταν τον ρώτησα γιατί το κάνει αυτό, μου είπε: «Το κάνουμε αυτό γιατί θα είναι η πιο όμορφη τσόντα που θα δούμε και θα υπάρχει από μας».πραγματικά λες θυμίζει περίληψη ταινίας που θα σε κάνει να πας να πληρώσεις στο συνεμά για να τη δεις.
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Όλα τα λεφτά είναι το μπλε Lada προς το τέλος που σκάει στον τοίχο και μένει ανέπαφο!!
Η λαμαρινα του εχει τρελο παχος εχω φερει τουμπες με τετοιο ως συνοδηγος και η οροφη οντως δεν μασησε
Καφετερια -Pub- σουβλατζίδικο [#29]