-
Vapiano
Sent from a mobile device
-
+1
Στάλθηκε από το Lenovo K910 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης otso έγραψε:
swimming in the twilight by chrislappas, on Flickrτην ειχατε διαβασει τη ειδηση με καποιον που συνεληφθη σαν παιδοφιλος επειδη πατερας διαμαρτηρηθηκε που τον ειδε να βγαζει φωτο τα παιδδια του σε παραλια;
τα πραγματα εχουν γινει παλαβα τωρα , εχω τρια παιδια και αν τους μιλησει καποιος τα μαζευουμε και τον κοιταμε με μισο ματι . παραλληλα ειχα απο μικρος πανω απο το κρεβατι μου ποστερ με 2 γυμνα παιδακια στην θαλασσα.
ο χρηστος ετσι που εχουν γινει τα πραγματα θα μπορουσε ανετα να αποκτησει φακελο στην ασφαλεια.
παιδια πρεπει να προσεχουμε πολυ , η εποχη της αθωοτητας τελειωσε για παντα.Για δυο σκιές από παιδάκια, στα οποία δεν ξεχωρίζει ούτε πρόσωπο, ούτε φυσικά κάποιο άλλο επίμαχο μέρος του σώματος; Νομίζω ότι είσαι υπερβολικός.
Η πλάκα είναι ότι δεν προσπάθησα καν να φωτογραφήσω τα παιδιά. Το πλάνο είναι αυτό:
Και ήταν ένα από τα πολλά που τραβούσα καθώς έπεφτε ο ήλιος:
-
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
swimming in the twilight by chrislappas, on Flickrτην ειχατε διαβασει τη ειδηση με καποιον που συνεληφθη σαν παιδοφιλος επειδη πατερας διαμαρτηρηθηκε που τον ειδε να βγαζει φωτο τα παιδδια του σε παραλια;
τα πραγματα εχουν γινει παλαβα τωρα , εχω τρια παιδια και αν τους μιλησει καποιος τα μαζευουμε και τον κοιταμε με μισο ματι . παραλληλα ειχα απο μικρος πανω απο το κρεβατι μου ποστερ με 2 γυμνα παιδακια στην θαλασσα.
ο χρηστος ετσι που εχουν γινει τα πραγματα θα μπορουσε ανετα να αποκτησει φακελο στην ασφαλεια.
παιδια πρεπει να προσεχουμε πολυ , η εποχη της αθωοτητας τελειωσε για παντα.Για δυο σκιές από παιδάκια, στα οποία δεν ξεχωρίζει ούτε πρόσωπο, ούτε φυσικά κάποιο άλλο επίμαχο μέρος του σώματος; Νομίζω ότι είσαι υπερβολικός.
Η πλάκα είναι ότι δεν προσπάθησα καν να φωτογραφήσω τα παιδιά. Το πλάνο είναι αυτό:
Και ήταν ένα από τα πολλά που τραβούσα καθώς έπεφτε ο ήλιος:
Και εγώ νομίζω ότι έχουμε φτάσει στο άλλο άκρο με το θέμα αυτό. Και το κακό είναι ότι σε βάζει και σένα σε σκέψεις όταν βγάζεις φωτογραφία, μήπως κάνεις κάτι που δεν πρέπει.
Πέτυχα στις διακοπές δύο παιδάκια τα οποία παίζανε σε μια μικρή πλαγιά με χορτάρι. Κυλιόνταν από την κορυφή μέχρι την βάση και πάλι από την αρχή. Ήταν μια πολύ όμορφη εικόνα, παρόλα αυτά έβγαλα μια φωτογραφία στα κλεφτά, φοβούμενος μήπως δεν έπρεπε. Μήπως χρειαστεί δηλαδή να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας...
-
Απο την Μποχαλη που υψωνεται πανω απο το λιμανι της Ζακυνθου.
-
Ωραίο πλάνο. Ίσως θέλει λίγο χαμήλωμα στα highlights.
-
-
Ωραίες φωτογραφίες, μαγικά χρώματα
-
Ειναι η κορυφη της Πεντελης σουρουπο και μετα, αν θελεις να την επισκευθεις.
-
Ευχαριστώ!!
Ωραία ιδέα για βόλτα -
Περνας παραλληλα με την πλατεια της Νεας Πεντελης και πας οπως σε παει ο δρομος μεχρι να βγεις απο τα τελευταια σπιτια. 2-3 km μετα κανεις δεξια (η πρωτη διασταυρωση που θα συναντησεις ουσιαστικα) και επειτα στο μοναστηρι ξανα κλειστη δεξια στροφη μεχρι πανω. Προσοχη στα στενα τυφλα κομματια (κορνα συνεχεια και σιγα) εχει και 'πατημενες' κατολισθησεις-νεροφαγωματα σε εμφανη ευτυχως σημεια οποτε θα παρεις αποψη και απο το QQ. Δε σου λεω για στριψιμο.Η θεα ειναι εκπληκτικη. Απο Παρνηθα μεχρι αεροδρομιο και Πειραια.
-
Ευχαριστω!!
-
-
-
-
Σε ποιά χώρα είναι??
Edit: τώρα είδα το carspotting. -
P1200402 by Chris Lappas, on Flickr -
Ο χρήστης Andreas-Qashqai έγραψε:
Σε ποιά χώρα είναι??
Edit: τώρα είδα το carspotting. -
ομορφο!
Πόσταρε δικές σου φωτογραφίες!Σχολιασμοί & κριτικές εντός...